Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj resnobneži ne znajo svetovati babam tu gor…

Zakaj resnobneži ne znajo svetovati babam tu gor…

…kako naj si dedce za resno uporabo najdejo. Bodite Robiji in markoti malo konstruktivni, ustavite se malo v kritikah neresnežev, recimo ona multinick ženska tu dnevno teži nekaj o dedcih, lepolaska se muči v neki na pol vezi..Jaz nimam ideje, kaj takim ženskam svetovati, vi pa jo očitno imate, saj trdite, da ste pristaši resne zveze. Tudi skeli niste znali ničesar pametnega svetovati, je raje pobegnila dol. Ali je vaš domet kreganje z moškimi “barabami”, ali pa znate tem ženskim nesrečam tudi svetovati, kako naj si dedca poiščejo, pa za resno zvezo, saj trdite, da to baje obvladate? One računajo na vas!

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zakaj te one tako skrbijo?
Raje zase poskrbi, da boš kaj bolj dojemljiv…

One, lepo da si se oglasil, tudi ti spadaš zraven! Raje svojo energeijo v svetovanje babam usmeri, kot da prepričuješ prepričane…

Haha, spet ga je nekdo razpi..al. A si bit ti On? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Evo ga Markota. ma marko, nič od sebe. Nisi znal z antilopo, skelo, ne znaš z lepolasko, ronko…nič od tebe. vse so računale nate, belega viteza resne zveze, d aboš kaj pametnega svetoval, vse si jih na cedilu pustil, to pa zato, ker s eraje z dedci prepiraš. jaz mislim, da ti sploh nimaš veze. če bi jo imel, bi znal babam tudi povedati, kje naj svoje markote najdejo.

Marko je neumen neizkušen troll. To je vse.

Počak še 10 let in tvoja emocialna zrelost bo prišla sama od sebe.

Nič se ne muči tle.

A najbolj razočaral sem tebe. Ah ta pričakovanja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa saj oni nimajo zvez…. One je naštepal froce eni revici v začetku 20tih in zdaj ma super dekline pripravljene za musliče. Marko se je ulovil na portalu obupani ki išče copatarja, Robi pa no ja, ne vem kaj točno ima on.

Skratka to so večinoma zgodbe copatarjev in luzerjev, One je izkoristil naivnost glupih 2x letnih babnic in je hitro zaplodil da jo je privezal nase, zdaj pametuje kako je v resni zvezi ampak tako resna je, in dolgočasna da prihaja sem gor po doze neresnosti od nas.

Marko tako ali tako v reali ne zna ogovorit ženske verjetno tudi ni sposoben komunikacije kot kaže na forumu.

Od njih jemat nasvete je kot da bi od muslimanov iskal nasvete kako biti zgleden kristijan 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

spet je polna luna sekala z zamikom par dni ☺

Še tega reda se ne znajo držat. 🙂

Ubogi revež, spet je moral odpreti temo z isto tematiko.
Katero po vrsti? Zdaj gre številko verjetno že prek 1000.
Huda obremenitev.

Se mi je zdelo, da bo šlo v to smer..babe butaste, namesto, da name lajate, s emalo nad Markotom zgražajte, on ima bajo resno babo, vam pa ne zna ali noče povedati, kako je do tega prišel. Njemu težite, on je ja tak fejst poba. Jaz sem moški postopač od katerega ne morete pričakovati koristi.

Marko ne teži, ne deluje obupano. Ne čuti potrebe, da bi odprl 1000 in več tem na isto vižo.
Ti pa se obremenjuješ, tečnariš, jokcaš. Skoz eno in isto.

Kok šele babe tečnarte, pa jokcate, ker si ne morte normalnga deca najdt.

Markota na koncu skos pohvalite, kok je priden, večino časa se pa še vedno z nami ukvarjate. How so ? Tapridni, prijazni, vam očitno niso kej preveč zanimivi 🙂

Kdo te je pa sploh kaj vprašal? Madona, a se ti že blodi?

Zanimivo, da tu gor prevladujejo teme, ko moški išče žensko, cel kup takih oglasov je tu.
Kje pa so oglasi, ko ona išče njega?
Potem pa je še cel kup tem, kjer se moški obremenjujejo s starostjo žensk.
Pa seveda na tisoče tem, kjer moški razlagajo kako ne rabijo bab in tem, kjer se samci zgražajo nad vezanimi tipi.

Ni res, da so ta pridni nezanimivi. Meni je Marko edini zabaven tle in me velikokrat nasmeji s svojimi komentarji in potem te vaše reakcije so še bolj smešne. No, včasih vas malo preveč pika ampak si večinoma zaslužite.

Potem pa moraš met res v pi*di humor.

tapravi babnici tudi to, da ji nič ni prav – ni prav ☺
bog ne daj, da ji je kaj prav — čisto po.pi.zdi ☺

Takrat se boj, ko je ženski vse prav. To je zatišje pred odhodom, če ima opcijo seveda… Večina je zvestih, ker nimajo izhoda, ne eni ne drugi, da smo si na jasnem:)

Takrat se boj, ko je ženski vse prav. To je zatišje pred odhodom, če ima opcijo seveda… Večina je zvestih, ker nimajo izhoda, ne eni ne drugi, da smo si na jasnem:)[/quote]

ti si nekje globoko pod zemljo brez jasnine v glavi ali pa ti je sonce že možgane skurilo

Takrat se boj, ko je ženski vse prav. To je zatišje pred odhodom, če ima opcijo seveda… Večina je zvestih, ker nimajo izhoda, ne eni ne drugi, da smo si na jasnem:)[/quote]

ti si nekje globoko pod zemljo brez jasnine v glavi ali pa ti je sonce že možgane skurilo[/quote]

Si se prepoznal kajne. Večina tipov je zvestih ženski in flaši, ker nima izbire. Mlahav tič še nikol ni varal:)

Ded je non stop v stiski.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close