Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj resnobneži ne znajo svetovati babam tu gor…

Zakaj resnobneži ne znajo svetovati babam tu gor…

Ku*be bolane mu pa replyate.

Ded je non stop v stiski.[/quote]

Saj mu pomagamo, ker kdaj pa kdaj komentiramo njegove teme. Drugače bi si ded še kaj naredil, če bi se ga še tu ignoriralo.
Saj pa prihajajo novi obiskovalci čveka in še ti kaj komentirajo, ko se starim ne da več. Tako, da mu MON obiskovalci stojimo ob strani ob njegovih stiskah.

Pravi se je oglasil, ja. Ti odgovarjaš tudi tistim, ki si jih dal (kao) na ignore.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ti si pa še vedno grda v obraz.

Res? Nisem opazila. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Res je boga ta scena. resneži v teoriji vse znajo, vse obvladajo, ko pa kakšna baba mukoma izusti, kje naj si dedca dobi, pa ostanejo brez besed za tipkovnico in brez predologov. Potem sve skupaj obrnejo na šaljivo noto, češ, sej je samo čvek. S tem le zamaskirajo zadrego, da odgovorov v bistvu ne poznajo. Ampak te babe zahojene bodo imele drugi mesec, drugo leto, čist iste probleme, čeprav tukaj z markoti vprašljiva virtualna zavezništva proti matkičem sklepajo..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ok nisi. Oprosti, ker sem ti to rekel.

lol

ubij se 🙂

Ne še. Vseeno hvala za nasvet.

P.S. Lahko pa nakažeš, da ne bom kakšne napake naredila.

Čim mora ženska iskati je že za izogibat. Samo škart ženske iščejo. Ta srednej dobijo 10-100 namigov na dan, če so pozorne. Tiste res hude pa bi še v širši in celo ožji družini nabrisal. 10ke niso varne nikjer. To je slabost silne lepote, zato se mnoge ne lišpajo, oblačijo se preprosto, ravni podplati. A niti to ne pomaga. Tako da je vprašanje ali je ta lepota (10) darilo ali prekletstvo. Če jo pravočasno pretvorijo v kaj stabilnešjega oz. vsaj trenutno vrednega, je ok. Če jo pa zapravijo je pa živi kurac, ker je padec hud, a na dnu ostanejo BROKE 😀 Iz Brooke Shields v Broke with Shields 🙂

Škoda, da se tu gor pojavljajo samo oglasi moških, ki iščejo ženske. Jože Oblak pa Matt in še par zagnanih iskalcev. Ženske pa nikakor nočejo iskati.
Zanimivo. Podobno kot na drugih portalih. Predvsem moški iščejo.

Tako kot ti, stalno ene in iste teme odpiraš. Ti jih še najbolje razumeš, ne vem zakaj jih toliko kritiziraš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem pa moraš met res v pi*di humor.[/quote]

Prej maš ti v pi*di humor.

Tako kot ti, stalno ene in iste teme odpiraš. Ti jih še najbolje razumeš, ne vem zakaj jih toliko kritiziraš. :)[/quote]

Marko pa ti ne razumeš. SPider je ves zgrožen, da vse ženske skupaj ne zmoremo toliko ponavljajočih tem kot jih zmore on sam.

Potem pa moraš met res v pi*di humor.[/quote]

Prej maš ti v pi*di humor.[/quote]
Coming from vagina.

Vidim, da je zgrožen, nisem pa videl še nobene teme, da bi katera ženska karkoli iskala tukaj. Nekak ne paše sem njegova pritožba. Zanimiv je ni kaj, samo čim dlje naj ostane od mene. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nej mi nekdo pove eno dobro stand up komediantko, pa da to ni Ellen Degeneres (čeprov tud ona ni glih neki).

Ajde kera rab desca?

Če si zdravnica, boš našla med zdravniki/sodelavci oziroma na drugi strane ograje v ekvivalentu (inžinirji, znanstvenik). Če ste dominantna zdravnica si boste poiskale DELAVCA/radnika, ki bo dober le za seme. Dominirale ga boste na vseh področjih, za kazat/statuspa bo dober.

Če ste grda in debela, zanemarjena in revna. So za vas na voljo na gradbišču, bifejih. Potem so še brezdomci, begunci… Za vsako štil raste.

Če ste mlada lepotička hodite na elitne zabave, kjer se zbirajo, zdravniki, odvetniki in podjetniki…

Če ste srednje grda v srednješolske/študentske nočne klube, kjer se skozlani objemajo in kjer se delajo nezakonski otroci…

Pa tako naprej…

Tiste, k pa hodijo v PORSCHE salon, medtem k bi mogle še polog za CLIOTA vzeti na KREDIT… Za tiste pa nimam nasveta.

Ampak v glavnem, partnerja, če niste totalen KONJ brez realne osnove, bi morale spoznati na poti IZOBRAŽEVANJA, KARIERE, INTERESOV. Če ste pa samo doma, pa boste najdle JOŽETA na portalu.

Lisa Lampanelli a.k.a. The Queen of Mean

Jaz se nasmiham samo babam, ki dobro izgledajo. Debele in kao zabavne ala Desa Muck, s tako noče noben hangat.

a tale opisuje dogajanja s tabo ☺

http://www.siol.net/priloge/kolumne/tanja_kocman/2015/10/pravilo_treh_dni.aspx

A si veseu, k sm te enkrat po 10ih mescih spet citiral ? Paše a ne.

Lisa Lampanelli a.k.a. The Queen of Mean[/quote]
Naslov enga videja : “Lisa Lampanelli – The Best Comedian Ever”, pa že 1500 dislajkov spodi.

“this is cool…and you, a nice older bitch, like this enjoys me. But you know I mean that in a good way. Cause let me tell you something. Women like her usually hate me, cause I’m dirty, I’m laud, I’m rude, it’s always those soccer moms that come to see me, hoping I’ll be a female comic. You know what i mean ? Who’s talking about pms and dating, shut up you dirty twat”….ha ha ha, kako zabavno. Ker govori kletvice, a ne ?

Že po 5ih min sm rabu zapret.

Ne vem, meni ženske niso ful smešne.

V faco pa glih prava za na Mon. Tako si jst Senzo predstavljam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close