Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj resnobneži ne znajo svetovati babam tu gor…

Zakaj resnobneži ne znajo svetovati babam tu gor…

Jaz kot ženska, ki sem iskala nasvete tukaj gor, bi POHVALILA ravno Markota, Robija, On in mogoče sem še kakšnega pozabila, ampak ti trije so mi ostali v spominu kot res pametni in dobri fantje za pogovor. Vsaka pametna, resna ženska bo v njih videla kvaliteto.

Marko, si to ti ?

No ja…na prvi pogled se res tako zdi za ta dva. Tako da se ne strinjam s tabo.

Te ženske niso vredne pozornosti in ne komentarja.
Pa naj bo to multinick DS, Lepolaska….Ena bolj pametna od druge.. 🙂

Vidite zdaj , babe, končno se je Robi ojunačil in povedal, kaj si misli o vas.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tako je , to je usoda dobrih fantov. vredu so za pogovor. Za kemijo pa ne ravno..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tako je , to je usoda dobrih fantov. vredu so za pogovor. Za kemijo pa ne ravno..[/quote]
Za arogantne sovražnice moških, ki so najglasnejše, res ne. 🙂
Pametna ženska pa bo izbrala dobrega moškega, neumna bo izbrala neumne moške in seveda potem pljuvala po njih.

Seveda pa ne o vseh, ker niso vse iste.

Tako je , to je usoda dobrih fantov. vredu so za pogovor. Za kemijo pa ne ravno..[/quote]
Za arogantne sovražnice moških, ki so najglasnejše, res ne. :-)
Pametna ženska pa bo izbrala dobrega moškega, neumna bo izbrala neumne moške in seveda potem pljuvala po njih.[/quote]
Sej tud pri vseh ostalih popušite.

Če bi popušili, bi bili samski.
Zato popušite tisti, ki ste po sili samski in se zato zgražate nad vsemi ženskami.

Heh, lahko se tudi tako tolažiš. Ena na forumu se je zanimala zate, pa si jo dol pobral. Cel jeben uspeh. Veš kok bab se zanima zame on a DAILY BASIS, pa zato še ne mislim it v vezo, če mi ni do tega.

Robi, daj si ti raje priznaj, da se zame zanima več bab, kot zate in da je potem dejstvo kdo je v zvezi in kdo ni, čist nerelevanten podatek.

Suho južino skrbi, da ženske odhajajo s foruma brez konkretnih nasvetov, ki bi jim spremenili življenje:)). Skrbi ga, da se ženske ne bodo znašle v lajfu, ker v virtualnem svetu niso dobile pričakovanega.

Te ženske niso vredne pozornosti in ne komentarja.
Pa naj bo to multinick DS, Lepolaska….Ena bolj pametna od druge.. :)[/quote]

Robi, kot moderator si se res izkazal. To, da se verbalno znašaš nad begunci ni dovolj. Sedaj si se spravil še nad ženski del foruma. Vsaka, ki pride sem, se znajde v tvojem kurniku. Ne pozabi tega, da si ti tisti, ki si inventar foruma, ostali smo le obiskovalci in lahko si nam hvaležen, ker sploh komentiramo, kar pač komentiramo.

Tako je , to je usoda dobrih fantov. vredu so za pogovor. Za kemijo pa ne ravno..[/quote]kemije pa ze od osnovne ne maram. Nekaj pa imas prav. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

to je zato, ker si prevec custven. Kar ni nic slabega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

to je zato, ker nimam potrebo it v vezo, če sm lahko vsak dan pr drugi. Res ni nič slabega to.

Obupanci ji morte pa prstan na roko nataknt, pa avto kupt, da vam ga končno pofafa.

Vsak dan pri drugi uteži v fitnesu, a ne.

Ja 3 ure fitnesa na teden mi vzame cel life.

Eh,kaj to…tri kroge po kolenih okol nje kot na Brezjah.. da sploh privoli. :-)).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Kakšne barve las je imela današnja in kakšne včerajšnja? A vidiš frutolino, tudi če bi zmogel vse popedenat (in one tebe), ne bi zmogel. Zato gredo ljudje v zvezo…ko se upehajo od letanja z enega cveta na drugega…ko spoznajo, da lahko dobijo vse in še več le pri eni marjetki. Spet prodajaš bučke:))).

Ljubim te.

Vem.

no super zate. Jaz sem pa vsak dan pri prvi. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close