Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj resnobneži ne znajo svetovati babam tu gor…

Zakaj resnobneži ne znajo svetovati babam tu gor…

no super zate. Jaz sem pa vsak dan pri prvi. :)[/quote]
Evo pa smo ga najdli, da mu je to prva in zadnaj baba v lajfu. No sej tud taki morjo bit. Če ji pa še včas pustiš, da jo kdo obdela, da je mrtva, pa si sanjski moški.

Ja pr uni brezposelni pa žgoljavi.

Fruti, saj ti si tudi brezposeln. Žgoljav pa najbrž tudi za marsikatero punčaro. Dej pazi no, kako opisuješ druge fantome iz foruma, da se ne najdete v isti košari.

no super zate. Jaz sem pa vsak dan pri prvi. :)[/quote]
Evo pa smo ga najdli, da mu je to prva in zadnaj baba v lajfu. No sej tud taki morjo bit. Če ji pa še včas pustiš, da jo kdo obdela, da je mrtva, pa si sanjski moški.[/quote]jaz ji ze pustim, samo zenska trmasta noce drugih. Si mors mislit. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[img]http://www4.slikomat.com/13/1102/lry-609986.jpg[/img]

A to je vse, kar znaš?:)) Kje jemlješ te predpotopne fotke. Iz kerga filma si ušel…
Vidiš, manjka ti tistega žmohta, ki ga ženske pričakujemo. Ne gre ti.

In glih to vam je všeč pr nm, ker ne ustrezamo vašim pričakovanjam 🙂

Boš rekel, da si mi všeč? Si pa domišljav, ni kaj. Ti je zato, kaj lažje? Ne, samo še bolj globje se pogrezaš. Greš po očetovih stopinjah.

Najbolj vas odbijajo “perfektni” deci, točno taki, kot jih opisujete po alinejah. Markoti, Robiji in podobni.

Kako to, da takšen strokovnjak kot si ti, nima lajfa? Zate so vse ženske glupe. Čudna je tvoja predstava o ženskah, moških…zakaj potem misliš, da imaš prav.

Ah kje, ene ste pa prov kjut.

Še posebi kšna taka, ko me na vse pretege želi ponižat, pa ji nikol zares ne rata. Ampak se še kr trudi, kljub neuspehom še kr rine vame. V tem si ti najboljša Goldie.

Dajem ti priložnost, da postaneš boljši. Pokaži, kaj nosiš v sebi. Le tako se lahko spremeniš.

Dej no…ne podleži mojim čarom:))). Buh ne dej, da bi se spremenil. Ne da se z vsemi enako meniti. Zato ostajaj na svojem praznem obrežju. Ej, kaj če bi šel za prostovoljca, da bi ekonomski migranti prišli do brezplačne sociale, brezplačnega šolstva za svoje otroke…še Robija bi prehitu.

Zakaj pa mislis, da babe tuki pravzaprav rabijo/mo taksne nasvete?

Ker skos jamrate, da ni pravih dedcev, ns pa ponižujete, ker vas ne šljivimo ?

Ne jamraj.

Goldie, razšir rit, da ti ga vstavm not.

Kuga pa? A tisti svinčnik, ki ti binglja med nogami? Dej odpri usta, da hrknem.
Samo ne se mi zdej spet cmerit, kako ti vsi samo slabo hočmo, kako te hočemo prizadet, užalit, pa spet prizadet, ponižat…kdor išče, ta najde.

Odpisuješ nazaj pa ko nek računalniški program. Čist na random vse.

A to mislš zato, ker nism nč nežna s tabo? Hja tko to gre. 0+0=0

Boli mene gurac za vse dedce.Ce ga rabim, ga samo za eno stvar in zaenkrat dobim.Zame ni pravih pa ne pravih in mi je ravno al sm komu vsec al ne.Pa ne ponizujem ljudi, ce je pa kdo idiot mu pa pac povem.

Možače itak ne znate bit nežne tud če hočete.

Tako ja, pripoveduj si zgodbice, da boš lažje zaspal.

Moja nežnost nima nič opraviti s tabo. A je to jasno!:))))

Boli mene gurac za vse dedce.Ce ga rabim, ga samo za eno stvar in zaenkrat dobim.Zame ni pravih pa ne pravih in mi je ravno al sm komu vsec al ne.Pa ne ponizujem ljudi, ce je pa kdo idiot mu pa pac povem.[/quote]
No sej zate to ne vela kar sm napisu.

Če si slučajn mislu name…čist tko nehote…ti povem, da nisem nikjer napisala, da ne obstajajo pravi moški. Obstajajo, kakopak.

Sej veš, da nate skos mislm Goldie. Še zdej, ko bom šov spat, te bom sanju golo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close