Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?
Brez premisleka izberem “ne-sanjsko” žensko in pa da so otroci, če že so, moji.
Odvisno kaj te veseli. Mene življenje v dvoje duši. Ženske so ok, za kratek čas, živel pa ne bi z nobeno, pa potem prenašal tiste nepotrebne čustvene izpade. Samohranilka v tem primeru ne bo nič drugačna od ostalih.
Respect. Da veš kaj hočeš, ne glede na norme in pritiske.
Aja… Ne, samohranilka ne bo nič boljša, kvečjemu hujša, saj se boš mogel odkupiti (še) za napake prejšnjih.
To mi je en starejši ločenc povedal zakaj ne gleda ločenih “vrstnic”, čeprav imajo že davno odrasle ootroke…
Je rekel, da so razočarane, neizživete ipd. in da potem od njega pričakujejo, da jih bom skompenziral zamujeno mladost, tako na hitro in drago…
Jap. Pa še njeni otroci te ne bodo spoštovali, kot bi te, če bi bili tvoji. Ko ti bo sin kar tako na lepem nekega dne serviral “ti nisi moj oče, mi nimaš pravico ukazovat”. Samo vprašanje časa kdaj pride do tega 😉
Meni osebno se ne splača met žensk niti samo za seks več, takih “amaterskih”…
Sem preračunal, da me ceneje pride, če stvar outsourcam profesionalkam. Vedno imam najnovejši model, vedno dišijo, so me vesele (četudi samo denarja, me ne zanima, verjamem da se z nekaterimi super ujamem čeprav le za tisti čas) in lahko oddidem brez dram, se imam odlično, saj se realiziram drugje v življenju.
En kolega se je ločil in je preračunal koliko ga je vsak fuk koštal, bil je visok znesek, ker mu je bolj malo služila po poroki, prej je bila samohranilka, ko sta se poročila si je izboljšala svoj položaj, kasneje pa je odvihrala z drugim, saj je imela boljša izhodišča za svobodno voljo, sploh po njegovem izplačilu ob ločitvi seveda.
(Jack Reacher: What I mean is the cheapest woman tends to be the one you pay for. ).
Bi pa mel kakšno napol odprto razmerje s kakšno mlajšo profesionalko (odvetnico, zdravnico), še najbolje da je neplodna oz sterilizirana. Da živiva vsak posebej, da imam svoj prostor in svobodno voljo, družina pa se samo kot ljubimca, ko nama tako ustreza. Tako bom v bistvu tudi naredil. Želim profesionalko, tako al drugačne, pa da ji je kristalno jasno prvih 5minut zmenka, da ne želim otrok in da jih tudi ona nikakor ne želi, ne glede na to ali jih ima lahko ali ne. Na tem mora temeljiti veza in pa na svobodi, neodvisnosti…
Stalno pa ne bi živel s takimi… Je pa fajn za ostalo, ker če ne drugega, ima svoj denar…
“Poslovna ženska ni več zanimiva, ker pride domov ob petih ali šestih,
otroci so na cesti že opiti ali zakajeni, ona je utrujena, histerična in mračnjaška. Kaj naj moški s tako žensko? Raje gre v bordel ali ima virtualni seks”…
Če bi imel dosti denarja ali pa vsaj (videl) neko približno varnost prihodkov za čas do otrokove polnoletnosti, kar je danes utopija, če začneš iz nule, pa bi imel morda družino, a le z lepo mlajšo žensko, brez otrok od prej seveda, kateri bi priskrbel vse a da imam še vedno dosti časa zase čez dan. Da bi pa garal cele dneve in se potem pobijal v malem stanovanju z neko žensko, ki bi trpela doma in jamrala čez stroške oz. delala cel dan, da se ne bi videla, prišla bi domov vsa tečna ali žalostna, pa hvala lepa. Je raje nimam. Včasih je bilo drugače, ko so bili moški gospodarji, kmetje, danes pa so vsi trojni sužnji (v službi, doma in pa še potrošništva).
Če ste mlajše samohranilke, se prav še z neodraslim oz nedoraslim otrokom… Greste vedno na dvojen zmenk, če hočete ali ne. Bodoči partner mora sprejeti vas in kasneje še otroka… Z obema se mora dobro ujeti.
Dobra debata
http://www.reddit.com/r/AskMen/comments/1vh60r/how_many_of_you_would_date_a_single_mother_of/
Pozabi na tisto lepo mlajšo žensko, le onesrečil bi jo, tak, kot si. Ostani bordelski moški in še naprej prisrčno Moniraj v splet.
Kva je pa narobe z bordelom in zakaj bi onesreču kogarkol ? Vas onesrečujejo gobezdači ki vam zarad enga f.. obljubljajo gradove v oblakih ali pa vas še zaplodijo zravn. Mal premisl ti koruzarka kva govoriš. Veš kok decov hod tja a so doma srečno poročen, vsaj tok pametn so da grejo tja namest do ljubice, ki potem naredi štalo v bajt.
Modre očke in dobra postave je enakost za kvalitetno (“nadpocprečno”) žensko in za dobro spolnost? 🙂 Prijaznost ženske in njena pamet ima veze z nacijo? 🙂
Realnost ni nikoli tako rožnata in precej različna od povprečnih predstav in sanjarjenj preprostega moškega (brez ženske). 😀
Ojej, spet toliko stereotipov. S kolikimi samohranilkami pa si že “fural”, da veš, s čim so zadovoljne? V čem so te ženske drugačne? Niso več ženske, če imajo otroka, ampak čista svoja kategorija “obupanih žensk”, ki razpusti vse kriterije in so zadovoljne s vsakršnim moškim?
Bolj butastega komentarja pa še ni bilo. Samohranilke spoštujem, vzgajat otroka in ga vzgojit v stabilno osebo ni ravno mačji kašelj. Res je, da se marsikoga da kupit. Vzhodnjakinje pridejo sem za boljši jutri, očetje otrok najbrž alkoholiki toliko tudi o genih. In če je ena lepotica v Sloveniji, jih potrebuješ malo več za vzorec. Kar jih poznam so precej zdelane. Je bilo govora o pameti…morda preračunljivosti. Raje imam tuje otroke, ker vem kako izgledajo in da so zdravi…tudi tu ni sluha o pameti.
Strah me je, da sem samo jaz šokirana.
Daleč od tega, samo nekatere smo dojele, da nima smisla iti v debato.
Kaj je v generalnem dejstvu da so se pustile napumpat nekomu ki je ”preslab” za njih (ali objektivno ali subjektivnu tu zdaj nima veze) torej so mislile ravno nič 🙂 a po drugi strani pa se ženske hvalijo kako so sposobnejše od tipov (višje izobražene itd.)
Spoštuješ jih lahko samo, če pozabiš na zgornjo dejstvo, če rečeš, da so spočele brezmadežno torej in se zdaj trudijo, ne pa z tem v mislih, ker ni kaj za spoštovat….
Vse je bilo že povedano ampak https://www.youtube.com/watch?v=MMzd40i8TfA.
Kaj pa je narobe če si nekdo uvozi tujko ? Čedalje več jih je tudi iz tretjega sveta (črnk, azijk, latino), ki pridejo z otroci ali brez in osrečijo tukajšnje samske moške. Ali ni to dobro za nas narod kulturno in genetsko raznolikost ?
Pravijo da bolje kot se geni mešajo med sabo bolje je za nas se pravi smo bolj zdravi kot narod.
Za moške je dobro, babnce pa jamrajo ker nočemo prenašat njihovih for medtem ko tujke z veseljem nardijo kto treba da je tip zadovoljen 😛
Če nosečnost ni načrtovana v odnosu s trdimi temelji, je potrebno vzeti v ozir, da si partner otroka ne želi. Meni ni jasno kako se lahko kar zgodi ali se prej o tem z resnim partnerjem ne pogovorjaš. Za očeta svojega otroka želiš najboljše. Res je, da načeloma ženske prevzamejo skrb za otroka, za katerega so prej razumsko prostovoljno privolile s spolnim odnosom. Spoštujem vsakega, tudi ljudi, ki jih ne razumem, o katerih mislim, da so neumni, saj oni nosijo posledice. Ne razumem žensk, ki jokajo, da so jih partnerji zapustili z otrokom in ne razumem moških kako lahko brezbrižno odidejo.
Kje pa je sploh sluha o pameti, da nekdo želi tuje otroke prej kot lastne ? S samohranilko si prisiljen vzgajati tuje.
Oksimoron. Jaz spoštujem samske brez otrok ali pa srečno poročene, ker vzgajat otroka v tvornem partnerstvu in ga vzgojit v stabilno osebo ni ravno mačji kašelj. Za razliko od samohranilk, k jim je bilo nastavit mačji kašelj.
Realistka pojti na kakšno terapijo, da ti nekdo čimbolj realno pokaže tvojo “realno” sliko.
Popularne so ravno zato, ker so se bolj pripravljene podrejati moškim in zato ni toliko konfliktov. Razen čez čas, ko se ženska več ne počuti kot tujka ali pa se celo zaposli in postane finančno neodvisna.
Moški je v takšnem odnosu toliko srečen, v kolikšni meri je zadovoljen njegov ego.
Ti realistka in vseveda gledaš samo iz svoje perspektive, ki pa je popačena realnost, zatorej tudi pomislila nisi čemu tako mnenje nekaterih. Ne znaš se vživeti in izhajaš zgolj iz sebe. Nekateri imajo tudi zelo slabe genetske dispozicije za otroke in z nosečnostjo tvegajo cel leksikon težav. Tudi ženske s starostjo eksponento povečujejo bolezen otroka in to že bistveno prej kot si mnoge ženske želijo priznati, saj se imajo v tistih letih še za mlade, čeprav je za otroke vse prej kot idealno.
Za biološko uro se največkrat govori le za ženske, kar se tiče otrok a imajo jo tudi moški! Navajam
zelo kvaliteten link priznane bolnišnice. http://www.mayoclinic.org/healthy-living/getting-pregnant/expert-answers/paternal-age/faq-20057873
oz recimo še
http://yourfertility.org.au/for-women/age
Forum je zaprt za komentiranje.