Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?

Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?

A sedaj pa niso kvalitetni, če imajo vse razen financ nimajo, sploh v mladih letih ? A bi rade res čisto vse ?
Če bi imel še denar, se pravi bi bil 100% kvaliteten, potem verjetno tudi ne bi gledal samohranilk ?
Vse bi mele a nič dale. Joj, potem pa ostanite samske in iščite “kvalitetne” še naprej in jamrajte da jih ni…[/quote]

So, so….se najdejo. Na srečo :-))[/quote]

In zakaj nimaš kakšnega?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Aja, pa če Spider ne bi imel prav, torej, če bi ženske in moški res tako dobro shajali, ne bi bilo tolk samohranilk..

Kaj je tu priložnost in kaj prisila?
Imamo priložnost, da seksamo in ne želimo bit prisiljeni v starševstvo in partnerstvo?[/quote

Ja imamo.

A morbit to ni (osnovni) namen seksa? Teb je pipi zrasel zgolj in samo zato, da se igraš z njim? Tut za lulat ni?

Četudi si se TI spomnil, da ne bi delal otrok je osnovni namen tega početja ostal enak. Pa to ni moja mantra, mantraš se ti, da ti ne bi ratalo dete….. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Spider ima prav, res ne shajamo dobro drug z drugim, ker se slepomišimo okoli osnovnih stvari nap. čemu je seks namenjen.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vseeno pa nekaj časa shajajo, če ne, tudi otrok ne bi bilo. 🙂

Me veseli, da imaš otroke zato, ker je osnovni namen seksa delanje otrok. Fajn no. Ampak zakaj moraš z nami to deliti čisto v vsaki temi?

Vseeno pa nekaj časa shajajo, če ne, tudi otrok ne bi bilo. :)[/quote]

Sem kdaj trdil kaj drugega?

Spider ima prav, res ne shajamo dobro drug z drugim, ker se slepomišimo okoli osnovnih stvari nap. čemu je seks namenjen.[/quote]
To se vidva s Spiderjem ne moreta zmeniti. 🙂
Pa to niti ni problem. Problem bi bil, če se tega s partnerko ne bi bila sposobna zmeniti, čemu služi seks. 🙂

Če z ženo uporabljata kontracepcijo, se zdajle sprenevedaš.

Vseeno pa nekaj časa shajajo, če ne, tudi otrok ne bi bilo. :)[/quote]

Sem kdaj trdil kaj drugega?[/quote]
Ne.

Samo, vseeno so v družbi še vedno v ospredju tradicionalna prepričanja, sicer samohranilke ne bi imele težav pri iskanju novega partnerja.
Ali bo zato prevladala samskost ali pa bodo ljudje vseeno bolj fleksibilni in se primorani zadovoljiti s samohranilko.

In zakaj bi se? Zakaj bi nekdo imel željo igrati rezervnega fotra otrokom, ki niso njegovi?

Če z ženo uporabljata kontracepcijo, se zdajle sprenevedaš.[/quote]

Če bi se v osnovi vedelo čemu je seks namenjen in se temu tudi dalo večji pomen kot se ga daje sedaj, bi se nemara ljudje bolj odgovorno obnašali glede tega. Tako pa se to še kar jemlje preveč na lahko, češ saj se samo zabavamo, sproščamo, na tak način, nobene škode….potem pa pride otrok – stranski produkt seksa in kar naenkrat se ne ve kaj bi z njim…..
Itak je vsega ona kriva, ker je dala noge narazen, kdo se bo sedaj z njo in otrokom ukvarjal, ko mu je pa šlo zgolj za zabavo…
Da o kakem odnosu pred aktom niti ne razpravljamo.

Sploh pa jaz sem s svojo partnerko zmenjen glede seksa in otrok, ste vi tudi ali vaz bo reševal novi partner partnerke? 😛

In zakaj bi se? Zakaj bi nekdo imel željo igrati rezervnega fotra otrokom, ki niso njegovi?[/quote]
Da ne bi bil sam.
Vsi smo preračunljivi in vsak razmišlja kaj se mu bolj splača in izbere med tistim, kar ima na razpolago.
Zato se dogaja, da so starejši bolj naklonjeni samohranilkam, ker vedno težje najdejo samsko žensko.

In zakaj bi se? Zakaj bi nekdo imel željo igrati rezervnega fotra otrokom, ki niso njegovi?[/quote]

Če res nisi totalno glup in tup ti lahko njeni otroci več dajo kot vzamejo…
Ravno tako ženska, ki te ceni, spoštuje, ima rada, te ljubi…. ker si z njo.
Če si vsaj malo senzibilen….

Da ne bi bil sam.
Vsi smo preračunljivi in vsak razmišlja kaj se mu bolj splača in izbere med tistim, kar ima na razpolago.
Zato se dogaja, da so starejši bolj naklonjeni samohranilkam, ker vedno težje najdejo samsko žensko.[/quote]

Mogoče pa v taki ženski najdejo nekaj kar bi pri 20letni frklji zaman iskal?

Morbit je že dobila jerbšno po mami in očetu…..cccccc

To se ponavadi dogaja ljudem, ki žive na način, ki ga promoviraš ti, ne jaz.

Se mi zdi, da si kr malo jezen name, ker nimam na grbi nobenega otroka. Veš, eni živimo odgovorno. ne na način BO ŽE, bo država pomagala itd..

Kaj boš ti rekel svojim otrokom, ko te bodo čez 20 let nekam poslali, zakaj si jih spravil na svet, ker ne bo nikjer nobenih služb?

On, kako sta pa zmenjena ? Da ga obdržita? Edit tako si lohk SHURE.

Mogoče maš prav. takih ostarelih copatarjev nikoli ne manjka.

To se ponavadi dogaja ljudem, ki žive na način, ki ga promoviraš ti, ne jaz.

Se mi zdi, da si kr malo jezen name, ker nimam na grbi nobenega otroka. Veš, eni živimo odgovorno. ne na način BO ŽE, bo država pomagala itd..

Kaj boš ti rekel svojim otrokom, ko te bodo čez 20 let nekam poslali, zakaj si jih spravil na svet, ker ne bo nikjer nobenih služb?[/quote]

Torej se le zavedaš, da je seks v prvi vrsti namenjen delanju otrok, ko se tako ODGOVORNO trudiš, da jih ne bi naredil? 🙂

Me veseli, da se strinjava. 🙂

FANTASTIČNO! Enkratno povedano, samo glavni problem manjka, kje v tem, da potrebuje partnerja, ki bo skrbel za otroka (oz. ji pomagal skrbet) ki ne sme uveljavljat svojega nagona (od pamtiveka) ki mu ”nalaga” nagonski seks drugih ”samic”….. To da lahko oče, pomaga skrbeti za potomstvo, ne potrebuje monogamije, ampak je to neka mantra družbe, ki ni od pamtiveka, še manj nagonska, ampak ustvarjena. Otrok tega NE ZAHTEVA…. ženske in copatarji ”ste” si pač to namislili, ker je tako bolj fajn v družbi, da te ne gledajo čudno itd.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Je tako, pa tut, če bo tvoj….. 😀

Nisem. In kaj zdaj?

Vsi vemo, kako to gre. Sta kao resen par, ona “pozabi tabletko vzet”, on ne uporablja kondoma in po začetnem “ups noseča sem”, se enostavno sprijaznita in glumita srečo, dokler ga ona ne brcne skoz vrata..Eto, od tod samohranilke.

Je tako, pa tut, če bo tvoj….. :D[/quote]
I rest my case.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close