Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?

Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?

Saj se razmišlja. Zato se že otroke uči o kontracepciji in zato je človek sploh “izumil” kontracepcijo, da si je s tem omogočil več užitka za manj odgovornosti.
Misliti le na kontracepcijo, namesto na skrb za otroka, je seveda veliko bolj preprosto.

Kaj pa jaz vem, kaj bo čez par let. Če bom sploh še živ. 🙂

FANTASTIČNO! Enkratno povedano, samo glavni problem manjka, kje v tem, da potrebuje partnerja, ki bo skrbel za otroka (oz. ji pomagal skrbet) ki ne sme uveljavljat svojega nagona (od pamtiveka) ki mu ”nalaga” nagonski seks drugih ”samic”….. To da lahko oče, pomaga skrbeti za potomstvo, ne potrebuje monogamije, ampak je to neka mantra družbe, ki ni od pamtiveka, še manj nagonska, ampak ustvarjena. Otrok tega NE ZAHTEVA…. ženske in copatarji ”ste” si pač to namislili, ker je tako bolj fajn v družbi, da te ne gledajo čudno itd.[/quote]
Vseeno je lažje, če skrbita dva, kot pa eden. Ali kaj si želel povedati ?
Če pa drugi moški noče sprejeti tujega otroka, pa si to niso izmislili copatarji, saj bi naj ravno copatarji šli v takšno vezo.

Kaj pa, če bi se malo manj naprezal z nepotrebnimi posteljnimi opravili, da te ne bo prehitro pobralo? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Najbrž je bistvo to, da smo moški in ženske dolgoročno nekompatibilni. In to ne le neresna populacija med sabo, tudi ersna, to potrjujejo ločitve in porast samohranilk.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V bistvu sumim da je ON abstinent 🙂

FANTASTIČNO! Enkratno povedano, samo glavni problem manjka, kje v tem, da potrebuje partnerja, ki bo skrbel za otroka (oz. ji pomagal skrbet) ki ne sme uveljavljat svojega nagona (od pamtiveka) ki mu ”nalaga” nagonski seks drugih ”samic”….. To da lahko oče, pomaga skrbeti za potomstvo, ne potrebuje monogamije, ampak je to neka mantra družbe, ki ni od pamtiveka, še manj nagonska, ampak ustvarjena. Otrok tega NE ZAHTEVA…. ženske in copatarji ”ste” si pač to namislili, ker je tako bolj fajn v družbi, da te ne gledajo čudno itd.[/quote]
Vseeno je lažje, če skrbita dva, kot pa eden. Ali kaj si želel povedati ?
Če pa drugi moški noče sprejeti tujega otroka, pa si to niso izmislili copatarji, saj bi naj ravno copatarji šli v takšno vezo.[/quote]

Hotel sem povedat, da to da je moški starš in tam za otroka, ne pomeni da ne sme tudi on uveljavljat svojega nagona (kot ženske) v naskakovanju vsega kar leze in gre (narekovajčki seveda :P) ampak zanimivo, copatarji in ženske bi radi ohranili ženske nagone in jih povzdigovali, in omaležovali moški nagon……. vbistvu bi pričakoval od vsakega ki podpira ženski nagon po materinstvu, da bo hkrati podpiral tudi moški nagon po poligamnosti, ker sta obadva od ”pamtiveka” jih je dala narava itd.

Ampak pri copatarjih in tudi večinski ženski logiki se to sfiži na raven, ženski nagoni ja, moški uporabljajte razum, saj ga imate…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj se samo delaš, da si glup ali si res? 😛

Zakaj pa ona ne bi uveljavila svojega nagona in se gonila dalje z vsemi, ki so ji pač na voljo, ker itak zdrži več kot ti?
Al ti misliš, da samo moški želi seksat, ženska pa nima teh želja?

Lej, ko postane mama se v njej nekaj spremeni, podobno bi se moralo spremenit pri moškem, če bi kaj čutil z njo, če mu ne bi šlo zgolj za zabavo bi nemara še čutil nekaj odgovornosti do otroka in njegove mame-partnerke.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Očitno se v varajočih materah nič kaj dost ne spremeni..To je kr neka teorija..

Zakaj pa ona ne bi uveljavila svojega nagona in se gonila dalje z vsemi, ki so ji pač na voljo, ker itak zdrži več kot ti?

Lej, ko postane mama se v njej nekaj spremeni, podobno bi se moralo spremenit pri moškem, če bi kaj čutil z njo, če mu ne bi šlo zgolj za zabavo bi nemara še čutil nekaj odgovornosti do otroka in njegove mame-partnerke.[/quote]

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Čakaj zdaj, daj mi nekaj razloži, a ni želja po seksu pri tebi enaka, želji po otrocih? Ker to je itak osnovni namen ne? Torej če si ženska po porodu še želi seksa, pomeni da želi še vsaj enega otroka kajne?

Malo se ti zapleta, enkrat za užitek, pol je večino časa za reprodukcijo, kak zdaj, a se lahko odločiš prede debatiraš dalje? Zelo konfuzno je tvoje argumentiranje, ker daješ vtis enkrat tako drugič čist kontra, in to v samo 3 replikah narediš diametralno nasprotje svoje logike ….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Očitno se v varajočih materah nič kaj dost ne spremeni..To je kr neka teorija..[/quote]

Seveda, ohranila je nagon o katerem piše Matkic…. 🙂
Mogoče zato, ker ji je bil otrok zgolj stranski produkt seksa in moški s katerim ga je pridelala zgolj zabava?

Pa sej tako je vedno..vprašanje samo, kdaj udari ven.

Moški je za določen čas najeta delovna sila, katere namen je, da se naredi otroka.

Lej, ko postane mama se v njej nekaj spremeni, podobno bi se moralo spremenit pri moškem, če bi kaj čutil z njo, če mu ne bi šlo zgolj za zabavo bi nemara še čutil nekaj odgovornosti do otroka in njegove mame-partnerke.[/quote]

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Čakaj zdaj, daj mi nekaj razloži, a ni želja po seksu pri tebi enaka, želji po otrocih? Ker to je itak osnovni namen ne? Torej če si ženska po porodu še želi seksa, pomeni da želi še vsaj enega otroka kajne?

Malo se ti zapleta, enkrat za užitek, pol je večino časa za reprodukcijo, kak zdaj, a se lahko odločiš prede debatiraš dalje? Zelo konfuzno je tvoje argumentiranje, ker daješ vtis enkrat tako drugič čist kontra, in to v samo 3 replikah narediš diametralno nasprotje svoje logike ….[/quote]

Lej če ti nisi sposoben sprocesirat treh postov in jih povezat v celoto, ti jaz nisem kriv….no, sedaj mi je jasno zakaj taka zgrešena logika 😛

Osnovni nagoni ti špilajo, umskih sposobnosti je tudi ravno toliko, da služijo osnovnim nagonom, kaj več kapacitete pa itak ni…. 😀
Veš kaj je dobro, boli te pa nič, četudi si malo omejen, a ne? 😀 😀

In zakaj bi se? Zakaj bi nekdo imel željo igrati rezervnega fotra otrokom, ki niso njegovi?[/quote]
Da ne bi bil sam.
Vsi smo preračunljivi in vsak razmišlja kaj se mu bolj splača in izbere med tistim, kar ima na razpolago.
Zato se dogaja, da so starejši bolj naklonjeni samohranilkam, ker vedno težje najdejo samsko žensko.[/quote]

?
Po moje se pravilen odgovor glasi: zato, ker ima to osebo (mamo/očeta tega otroka) rad.
Ampak nič ne de. Zgleda da sem samo jaz malo čudna.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Awwwwwwwwww, Ko ne moreš pojasnit svojih kontradiktornih nasprotij, pa v žaljenje, kao odrasli moški ki ma froce in ženo

Fak…..

Mislim, da bolj tebe boli, ker se ob branju njegovih postov zavedaš, da tvoj način lajfa ni edini možen. Zato ga žališ, zaničuješ…pa si kao zrel..

A je ta ON nekdo, ki skrbi za tuje otroke in se sedaj igra Jezusa ?

Kaj boš ti rekel svojim otrokom, ko te bodo čez 20 let nekam poslali, zakaj si jih spravil na svet, ker ne bo nikjer nobenih služb?[/quote]

Enako boš lahko svoje starše kam poslal.

Jaz ne. Meni je kul.

Ljubezen do življenja je nekaj, kar dobiš od vzpodbudnega in ljubeče družinske klime. Tak nekdo kasneje ne bo nikdar “pošiljal nekam svojim staršev”, ker bo ljubil življenje, tudi če živi zelo skromno.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ma ja. Reveži ful ljubijo življenej. samo sprijaznijo se z njim, to je vse.

Zdaj ti je, kako bo v prihodnje pa nihče ne ve z gotovostjo. In tako kot bi naj otroci pošiljali svoje starše nekam kot si sam zapisal, boš glede na tvoje razmišljanje sam pošiljal svoje starše.

Zdaj ti je, kako bo v prihodnje pa nihče ne ve z gotovostjo. In tako kot bi naj otroci pošiljali svoje starše nekam kot si sam zapisal, boš glede na tvoje razmišljanje sam pošiljal svoje starše.[/quote]
On ni otrok svojih staršev. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za generacije, ki prihajajo, bo služb vedno manj, s čimer se strinjajo tudi zagovorniki razmnoževanja. Logično vprašanje je, čemu filati planet z novimi bodočimi problemi.

Tisti, ki se odloča za otroka, ne more gledati na otroka kot na gol biološki dogodek razplojevanja, še manj pa označevati otroka kot “problem”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa bi ljudje lahko bili malo manj egoistični in razmišljali tudi, ali planet nujno potrebuje nove ljudi. Menda človeštvo psoeduje pamet, ne samo nagon.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close