Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?

Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?

Hoces reci, isce nadomestnega oceta. Kandidatov kolikor hoces.

Se bo ta skelca se marsikaj morala naucit. Za zacetek to, da ce tip z njo zacne furat kao neko vezo, se en kur.c pomeni, ds si z njo zeli kaj vec kot zajebancijo. Pa ce se tako resen vtis daje.[/quote]

Pa ti ni res….a ti boš mene učil, fantek?
Kok resnih zvez si pa že imel? LOL
Piščanc misli, da je vso pamet požrl…[/quote]
Ti se kar duvaj. Te bo ze se zivljenje naucilo. Tudi dosti vecje frajle je. In glede na attitude, ki ga imas, ti kar privoscim. 😉

Ljudje so na forumih v glavnem mnogo bolj glasni, predvsem pa se ne znajo zares vživet v takšne življenske situacije in zato seveda to niso neke blazno resne ali relevantne povratne informacije.

Poznam kar nekaj samohranilk/samohranilcev in čisto vsak izmed njih se hudo razlikuje od drugega – po preizkušnji, po trenutnem stanju (duha in eksistence), itd … In vsak izmed njih ma čisto svoj pogled na situacijo.

Opažam pa, da nihče izmed njih (ne moški, ne ženske) ne “oboleva” za tem, da bi si nujno moral najt nekega partnerja in da so jim otroci daleč na vrhu prioritet. Čisto vsi izmed teh, ki jih pač osebno poznam jaz, se primarno ukvarjajo s svojim finančnim stanjem (da bi bilo čim boljše) in odnosom z otrokom ter bivšim partnerjem (da stvari štimajo kolikor se da). Kadar mi je kdo omenil bodočega morebitnega novega partnerja, so se mnenja nekako podobna – da bodo zelo, zelo pazljivi s kom se bodo spustili v morebitno novo razmerje. Tako da – kakor jaz vidim stvar, se bolj oni zbirčni, kot pa, da bi se počutili, da jih zaradi otroka nihče noče. Niti en mi ni tega omenil niti od daleč. Ravno nasprotno, njihovi standardi so v vseh pogledih znatno višji kot prej.[/quote]
Strinjam se z vsem, le z zadnjim delom ne. To pa zato, ker imam globlji uvid v par taksnih situacij. Pa se za mano je dolgi niz avantur z raznimi mamicami.

Vsak od nas lahko ima hude standarde. Tudi samohranilke. Cisto nekaj drugega pa je potem taksnega partnerja tudi dobiti. Sploh, ce isces bolj nadomestnega oceta za svoje otroke, kot partnerja zase. Ker prioriteta so ti otroci. Zato ga vecina tudi NE dobi. Ponovno se porocijo sele, ko otroci odrastejo. Do takrat pa solo + avanture in kaksen propadli poskus resne veze s priblizkom tega kar si zelijo. Seveda marsikatera tudi uspe. Ampak to so bolj izjeme kot pravilo.

Pa ti ni res….a ti boš mene učil, fantek?
Kok resnih zvez si pa že imel? LOL
Piščanc misli, da je vso pamet požrl…[/quote]
Ti se kar duvaj. Te bo ze se zivljenje naucilo. Tudi dosti vecje frajle je. In glede na attitude, ki ga imas, ti kar privoscim. ;)[/quote]

Me je že, kar me je. In to je razlika med nama….ker tebe ne bo pa nič izučilo.
In še huje – še ponosen si na to….

Ti se kar duvaj. Te bo ze se zivljenje naucilo. Tudi dosti vecje frajle je. In glede na attitude, ki ga imas, ti kar privoscim. ;)[/quote]

In še huje – še ponosen si na to….[/quote]
Potem le potrjujes kar sem ze napisal. Domet vecine samohranilk so avanture. Najti to kar si zelijo je za vecino iluzija.

Meni gre cisto dobro. Zensk, in to taksnih, ki te sisajo po ama vseh merilih zazeljenosti, imam toliko, da bi lahko svoje klone zaposlil. Za seks, avanturo ali resno zvezo. Saj ves, vsaka hoce kvalitetnega. Kaj pa ti “privlacis”?? lol

Česa pa bi ga moralo izučit?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

In še huje – še ponosen si na to….[/quote]
Potem le potrjujes kar sem ze napisal. Domet vecine samohranilk so avanture. Najti to kar si zelijo je za vecino iluzija.

Meni gre cisto dobro. Zensk, in to taksnih, ki te sisajo po ama vseh merilih zazeljenosti, imam toliko, da bi lahko svoje klone zaposlil. Za seks, avanturo ali resno zvezo. Saj ves, vsaka hoce kvalitetnega. Kaj pa ti “privlacis”?? lol[/quote]

Dej no – za štos …(ker će toook dolg nismo slišal) povej, v čem je tvoja blazna
“kvaliteta”?
Ker sicer, po tem kar piušeš je ni ravno občutit?
Jo tok dobr skrivaš, da ne bi blo prehudga navala? To bo ja… :-))

Česa pa bi ga moralo izučit?[/quote]

Beri njega zgoraj….

Meni gre cisto dobro. Zensk, in to taksnih, ki te sisajo po ama vseh merilih zazeljenosti, imam toliko, da bi lahko svoje klone zaposlil. Za seks, avanturo ali resno zvezo. Saj ves, vsaka hoce kvalitetnega. Kaj pa ti “privlacis”?? lol[/quote]

“kvaliteta”?
Jo tok dobr skrivaš, da ne bi blo prehudga navala? To bo ja… :-))[/quote]
Tebi lahko (za stos) povem predvsem to, da je nase zivljenje odraz nas. Saj, ce bi bila ti kaj zaena, bi tudi imela vecji naval. Tako pa si zanimiva predvsem za praznenje jajc tistih, ki pri bolj normalnih zenskah pac ne dobijo priloznosti. 🙂

“kvaliteta”?
Jo tok dobr skrivaš, da ne bi blo prehudga navala? To bo ja… :-))[/quote]
Tebi lahko (za stos) povem predvsem to, da je nase zivljenje odraz nas. Saj, ce bi bila ti kaj zaena, bi tudi imela vecji naval. Tako pa si zanimiva predvsem za praznenje jajc tistih, ki pri bolj normalnih zenskah pac ne dobijo priloznosti. :)[/quote]

Kaj ti vse ne veš o meni :-))) z drugimi bsedami NIČ – ker se nimam navade tlele duvat,
tko kot ti, ko vemo za vsak občudojoč pogled, ki ti ga pošiljajo nepregledne horde žensk :-))))
Jest dam pač na kvaliteto mal več, kot na kvantiteto….in o tem nimaš pa ti kaj napisat, a ne?

Ljudje so na forumih v glavnem mnogo bolj glasni, predvsem pa se ne znajo zares vživet v takšne življenske situacije in zato seveda to niso neke blazno resne ali relevantne povratne informacije.

Poznam kar nekaj samohranilk/samohranilcev in čisto vsak izmed njih se hudo razlikuje od drugega – po preizkušnji, po trenutnem stanju (duha in eksistence), itd … In vsak izmed njih ma čisto svoj pogled na situacijo.

Opažam pa, da nihče izmed njih (ne moški, ne ženske) ne “oboleva” za tem, da bi si nujno moral najt nekega partnerja in da so jim otroci daleč na vrhu prioritet. Čisto vsi izmed teh, ki jih pač osebno poznam jaz, se primarno ukvarjajo s svojim finančnim stanjem (da bi bilo čim boljše) in odnosom z otrokom ter bivšim partnerjem (da stvari štimajo kolikor se da). Kadar mi je kdo omenil bodočega morebitnega novega partnerja, so se mnenja nekako podobna – da bodo zelo, zelo pazljivi s kom se bodo spustili v morebitno novo razmerje. Tako da – kakor jaz vidim stvar, se bolj oni zbirčni, kot pa, da bi se počutili, da jih zaradi otroka nihče noče. Niti en mi ni tega omenil niti od daleč. Ravno nasprotno, njihovi standardi so v vseh pogledih znatno višji kot prej.[/quote]
Strinjam se z vsem, le z zadnjim delom ne. To pa zato, ker imam globlji uvid v par taksnih situacij. Pa se za mano je dolgi niz avantur z raznimi mamicami.

Vsak od nas lahko ima hude standarde. Tudi samohranilke. Cisto nekaj drugega pa je potem taksnega partnerja tudi dobiti. Sploh, ce isces bolj nadomestnega oceta za svoje otroke, kot partnerja zase. Ker prioriteta so ti otroci. Zato ga vecina tudi NE dobi. Ponovno se porocijo sele, ko otroci odrastejo. Do takrat pa solo + avanture in kaksen propadli poskus resne veze s priblizkom tega kar si zelijo. Seveda marsikatera tudi uspe. Ampak to so bolj izjeme kot pravilo.[/quote]

No, ravno v tem je bil smisel mojega zapisa – ti, ki jih jaz poznam, ne iščejo nadomestnih očet/mater za svoje otroke, ker ti otroci svoje očeter/matere že imajo in veliko vlagajo v to, da se ti odnosi ohranjajo optimalni – ravno zaradi otrok. Zato ne iščejo partnerjev in to je pač nekaterim nemogoče razumeti, saj je mnogo ljudi osamljenih in si ne predstavlja ostati samohranilec. Kar je pa potem že drug problem. Skratka, prej omenjeni si puščajo možnosti odprte za kakšno konkretno osebo v življenju, če je ne bo, pa tudi prav. Ne travmirajo okoli tega in ne iščejo obupano novega sopotnika po speed datingih, službah, online beznicah ali pa se spuščajo v avanturo z vsako/im, ki ima 10 min časa zanje.

Njihovo trenutno stanje je torej takšno, kakšno bo čez deset, dvajset let, pa seveda danes ne vem (niti ne teoritiziram).

Vsak od nas lahko ima hude standarde. Tudi samohranilke. Cisto nekaj drugega pa je potem taksnega partnerja tudi dobiti. Sploh, ce isces bolj nadomestnega oceta za svoje otroke, kot partnerja zase. Ker prioriteta so ti otroci. Zato ga vecina tudi NE dobi. Ponovno se porocijo sele, ko otroci odrastejo. Do takrat pa solo + avanture in kaksen propadli poskus resne veze s priblizkom tega kar si zelijo. Seveda marsikatera tudi uspe. Ampak to so bolj izjeme kot pravilo.[/quote]

No, ravno v tem je bil smisel mojega zapisa – ti, ki jih jaz poznam, ne iščejo nadomestnih očet/mater za svoje otroke, ker ti otroci svoje očeter/matere že imajo in veliko vlagajo v to, da se ti odnosi ohranjajo optimalni – ravno zaradi otrok. Zato ne iščejo partnerjev in to je pač nekaterim nemogoče razumeti, saj je mnogo ljudi osamljenih in si ne predstavlja ostati samohranilec. Kar je pa potem že drug problem. Skratka, prej omenjeni si puščajo možnosti odprte za kakšno konkretno osebo v življenju, če je ne bo, pa tudi prav. Ne travmirajo okoli tega in ne iščejo obupano novega sopotnika po speed datingih, službah, online beznicah ali pa se spuščajo v avanturo z vsako/im, ki ima 10 min časa zanje.

Njihovo trenutno stanje je torej takšno, kakšno bo čez deset, dvajset let, pa seveda danes ne vem (niti ne teoritiziram).[/quote]

Se strinjam s tabo, tudi jaz enako opažam.
Ti pa tudi lahko povem kaj bo čez 10 20 let….ene 70 % ostane samih, ostali po odhodu
otrok dobijo fajn partnerje in ostanejo z njimi.

Njihovo trenutno stanje je torej takšno, kakšno bo čez deset, dvajset let, pa seveda danes ne vem (niti ne teoritiziram).[/quote]
Saj se strinjam. Tako “vse” te samohranilke predvsem govorijo. In, ja, vecina njihovih otrok ze ima oceta.

Druga plat medalje pa je ta, da si vecina vseeno zeli novega partnerja. Pa gs ne dobi, ker ima previsoke kriterije. Kriterije pa ima previsoke predvsem zato, ker se zaveda, da bo novi partner hoces noces imel tudi funkcijo oceta. Pa ce je bioloski oce se tako fajn. Zato pravim, da samohranilke moske izbirajo bolj po kriteriju primernosti za ocetovsko vlogo, kot pa za vlogo ljubimca. Do trenutka, ko spoznajo, da s te moke ne bo kruha. In se spuscajo le se v bezne seksualne avanture.

Ce je res, da se 70% samohranilk postara samih, potem je jasno, ksko nezazeljene so med moskimi in kako previsoke kriterije imajo. Ker to, da si vecina samohranilk novega partnerja NE zeli, je en velik BS.

Mi vseeno ce imate otroke ali ne. Bom pa samo izpostavil odebeljeni tekst.

Nobeden nima namena prezivljat tujih otrok!
Zakaj bi si jaz trgal od ust za otroke nekoga drugega ?
Pac otroci stanejo in to veliko!
Pa ne mi zdej da nekdanji placuje prezivnino, ker so prezivnine prenizke.

Dam prav dx, saj si vsak zeli, da bi bil ljubljen in zazeljen.

Preden me pa spljuvate. Se lahko pa oglasijo vsi tisti, ki imajo strasno zeljo skrbeti 24/7 za tuje otroke.
Aja pa da so dejansko plodni in ne da so v to odlocitev prisiljeni.
Saj je jasno na kaj ciljam mar ne?
Ce bi si tega ljudje zeleli bi bilo vec posvojitev….

Tebi lahko (za stos) povem predvsem to, da je nase zivljenje odraz nas. Saj, ce bi bila ti kaj zaena, bi tudi imela vecji naval. Tako pa si zanimiva predvsem za praznenje jajc tistih, ki pri bolj normalnih zenskah pac ne dobijo priloznosti. :)[/quote]

Kaj ti vse ne veš o meni :-))) z drugimi bsedami NIČ – ker se nimam navade tlele duvat,
tko kot ti, ko vemo za vsak občudojoč pogled, ki ti ga pošiljajo nepregledne horde žensk :-))))
Jest dam pač na kvaliteto mal več, kot na kvantiteto….in o tem nimaš pa ti kaj napisat, a ne?[/quote]
Oh, imam. Da sama ne dosegas kvalitete moje kvalitete. 🙂

Drugace povedano, jaz imam boljsih od tebe v izobilju. Res pa, da sem se zadnje case umiril. Se pa vseeno bivse trudijo okoli meni. Pa tudi danes sem bil na ogledu ene svetovno znanih plaz delezen vec pogledov kot si jih ti kdaj dobila. Pa se zrihtan nisem bil.

Poznam jaz take, ki povdarjajo, koliko dajo na kvaliteto. Drkajo. To pa to. 🙂

Jest dam pač na kvaliteto mal več, kot na kvantiteto….in o tem nimaš pa ti kaj napisat, a ne?[/quote]

Drugace povedano, jaz imam boljsih od tebe v izobilju. Res pa, da sem se zadnje case umiril. Se pa vseeno bivse trudijo okoli meni. Pa tudi danes sem bil na ogledu ene svetovno znanih plaz delezen vec pogledov kot si jih ti kdaj dobila. Pa se zrihtan nisem bil.

Poznam jaz take, ki povdarjajo, koliko dajo na kvaliteto. Drkajo. To pa to. :)[/quote]

Luškan si :-))
Kako pa veš da ne dosegam kvalitete tvoje kvalitete lol :-)))

Poznam jaz take, ki povdarjajo, koliko dajo na kvaliteto. Drkajo. To pa to. :)[/quote]

Sem prehiter enter prtisnla:-))
Tok si zabaven…res. Pa ravno danes si na ogledu ene svetovno znanih plaž?
LOL …jokam od smeha…
Še….še… tud če nisi zrihtan … LOL

Glej, skela, med tem ko bebasto crkujes od smeha ob misli, da sem danes, ko si ti lepo v sluzbi oddelala svojih 8 urc, (bil) na neki plazi. Ful je smesno, a ne? 🙂

Vecina tistih, ki tako povdarjate, da toliko date na kvaliteto, res verjamete, da ste boljsi od mene, ki baje dam le na kvantiteto. Realnost je pa taka, da vecina, ki ima kvantiteto, tudi jaz!, si lahko privosci tudi kvaliteto. In to visjo od tistih, ki baje tako na kvaliteto gledate. 🙂

Bohvar, da bi bila bolša od tebe…. LOL…
Če še menedžer MBA ni boljši od tebe, kje sem pol šele jaz…… :-))))

DX, jaz ti čisto verjamem, da sončiš svoj telešček kje na toplem. Bodi prijazen, pa naredi enga selfija za nas in ga prilimaj tule. Lahko brez obraza, logično, samo šestaka (pa ne piva, se razume) stisni. Pa s sončno kremo si napiši nanj “za skelo”.
Sharing is caring 🙂

;-))))

Če povzamem… prvo posodiš avto nekomu (brezplačno oz. za 5EUR), ki po možnosti nima niti izpita, ti ga sesuje totalka…

Potem pa ugotoviš, da si ga dajal prepoceni in pa še škodo od prejšnjega moraš pokrit, se prav novim potencialnim “strankam” ga ponujaš za 1000EUR/dan npr. in to za totalko. večinoma nepopravljeno, se prav ostane razbitina ? Ja nič čudn da tak rent a car propade.

In bi moral to storit zakaj že ? Očarat kar neko debelo forumašico, lol

Jaz zase vem, da babe(40plus), brez otrok ne maram. Pa lepo je ce je samohranilka. Taksna ve, kaksna je cena zivljenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close