Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?
lajkam 🙂
In bi moral to storit zakaj že ? Očarat kar neko debelo forumašico, lol[/quote]
Moški, ki premore vsaj malce smisla za humor in ni kaj dosti obremenjen v življenju, bi se le nasmehnil, prilepil slikco od nekega xy tipčka na plaži in rekel, da mu je zmanjkalo kreme. In bi se pač nasmejali in normalno menili naprej.
Potem ste pa taki, ki pač reagirate kot reagirate. Si bral Čefurji raus? Probaj, verjetno boš prepoznal svoj kaliber in se morda celo kaj naučiš iz tega. In žal, oprosti, ampak meni je pač ta sorta ljudi res izjemno dolgočasna, ne glede na to, koliko se trudite biti žaljivi, provokativni in zateženi. Tako da ti kar tuli v prazno, če ti paše 🙂
Šur, samohranilka komaj čaka, da si ločenca na vrat nakoplje. Če s prvo žensko ni znal, zakaj bi z njo?
Šur, samohranilka komaj čaka, da si ločenca na vrat nakoplje. Če s prvo žensko ni znal, zakaj bi z njo?[/quote]
A ti si enkrat padel na bananinem olupku in zdaj stalno padeš? 🙂 Eni se dejansko kaj naučijo na svojih izkušnjah.
Moški, ki premore vsaj malce smisla za humor in ni kaj dosti obremenjen v življenju, bi se le nasmehnil, prilepil slikco od nekega xy tipčka na plaži in rekel, da mu je zmanjkalo kreme. In bi se pač nasmejali in normalno menili naprej.
Potem ste pa taki, ki pač reagirate kot reagirate. Si bral Čefurji raus? Probaj, verjetno boš prepoznal svoj kaliber in se morda celo kaj naučiš iz tega. In žal, oprosti, ampak meni je pač ta sorta ljudi res izjemno dolgočasna, ne glede na to, koliko se trudite biti žaljivi, provokativni in zateženi. Tako da ti kar tuli v prazno, če ti paše :)[/quote]
Ker tvoja repliak je bla čist zabavno zanimiva…..
Pa ti se sploh nisi trudla bit žaljiva, valda da ne…… ženske pa logika, to o čemer si pisala si ravno svoj prispevek opisala in samo sebe 😉
Poznam par tipov, ki tako razmisljajo. Logika je nekako ta, da so samohranilke down to earth, ker vedo kaksna jeba je zivljenje . Pa menda porem bolj cenijo tipa, ga ne bodo kar tako zapustile, itd.
Sicer nisem preprican, da je v tem prav dosti resnice. Najbrz gre bolj za samoprepricevanje, ker drugega niso mogli dobiti, oz. so jim zbrisale. Samohranilka pa, kot smo ze ugotovili, ni tako “plehka” in da vecji povdarek na “resnost” tipa. In “resnexi” koncno pridejo na svoj racun. 🙂
Po drugi strani pa poznam kar nekaj samohranilk z dosti mlajsimi ljubimci, s katerimi kar neko vezo furajo, in katerim se denar posojajo, avto, ipd. Odraz realnosti, kako nizko se mora samohranilka spustiti, da dobi tipa.
Šur, samohranilka komaj čaka, da si ločenca na vrat nakoplje. Če s prvo žensko ni znal, zakaj bi z njo?[/quote]
Danes je locitev ze nekaj tako obicajnega, da redko katero zmoti. Nenazadnje, komu pa kaksna zveza se ni sla v franze… 🙂
Imeti otroke je pa ze druga pesem…
Prepozno si se spomnila. Tu je ze nov dan. Grem na drugo plazo, lol.
Selfija so me pa res punce nahecale narediti. Kar obicajno ne pocnem. Samo da bi ga pa na forumu uporabil kot nek dokazni materijal… tega mi pa res ni treba. Pa se soncim se ne. 🙂
Lahko pa v Google vpises Bondi beach, ce te zanima kako zgleda. Pa do Coogee beach sem se po obali sprehodil. Kaksnih 5km. Pa kolk hudih telesckov, boobies in booties sem videl. Ni da ni. Kje je od tega Slovenija…
To je optimalno. Dobi seks in malo čustvene bližine.
zakaj bi samohranilka pod streho jemala nekega dedca, če lahko dobi enega za občasno uporabo?
To je optimalno. Dobi seks in malo čustvene bližine.
zakaj bi samohranilka pod streho jemala nekega dedca, če lahko dobi enega za občasno uporabo?[/quote]
Na nek nacin jim je tako res bolje.
Po drugi strani pa so vse, ki jih poznam najprej poskusile z raznimi “primernimi” partnerji. Samo kot sem ze skeli napisal, to se redko izide. Tisti, ki se samohranilkam zdimo primerni, imamo dovolj kvalitet, da si dobimo boljse. Z njimi pa se po vecini le rekreiramo.
Se tisti mocno motivirani pogosto omahnejo, ko se soocijo z realnostjo instant starsevstva.
Potem ste pa taki, ki pač reagirate kot reagirate. Si bral Čefurji raus? Probaj, verjetno boš prepoznal svoj kaliber in se morda celo kaj naučiš iz tega. In žal, oprosti, ampak meni je pač ta sorta ljudi res izjemno dolgočasna, ne glede na to, koliko se trudite biti žaljivi, provokativni in zateženi. Tako da ti kar tuli v prazno, če ti paše :)[/quote]
No evo, pa si mi dala vetra. Samo da boš lahko zdaj v miru pančkala 🙂
“M5 e39 je kot ostarela princeska. Ko je bla mlada in lepa so jo vsi hotl, redki imel možnost to vzdrževat, zdej ko so jo pa te zgonli, je pa skrajno nezaželjena, ampak še zmer zahtevna za vzdrževat. :D“
http://forum.bmwslo.com/showpost.php?p=2424598&postcount=8
Da, ženska po rojstvu postane mama in možgani se ji začnejo spreminjati za vedno, še prej v nosečnosti.
Mnogi pa niso pripravljeni na, tako kot DX pravi, INSTANT starševstvo… Saj bi radi dekle/punco/žensko še malo spoznali, z njo potovali, se malo poigrali in poveselili, predno se vržeta v trajno obveznost. In za samske moške, brez otrok, ki so recimo še nekje mlajši od 40 je zelo težko predstavljivo, da bi se kar tako vrgli v to. Radi bi se še malo naužili mladostniške brezskrbnosti, se navadila en na drugega, ne da je takoj vmes otrok in se vse vrti okoli tega, saj se mora, če je mama skrbna, zato materinstvo ni hec.
Zatorej, kot je bilo že vedno rečeno, samohranilke so najbolj primerne za samohranilce, ker se najbolje razumejo oz. tolerirajo.
Otrok je vedno na prvem mestu vsaj za (normalne) mame. Pravzaprav pravijo mnogi psihologi, da edina resnična brezpogojna ljubezen je lahko le med materjo in otroki. Seveda je tukaj tudi kemijska povezava, ki se vzpostavi med nosečnostjo, dojenjem ipd… a vseeno.
DODATEK: Če ste imeli kdaj mačjo samičko doma potem veste kako se njena osebnost spremeni za vedno, ko rodi oz. skoti. Dokler mucka ne postane mama ima vedno veliko časa, se lahko zelo lahko sprosti, prede in spi, po rojstvu pa ima samo omejen čas, vedno je v ozadju skrb za otroke etc.
Zato, ker se nihče noče ubadat z otrokom, ki ni njegov. Problem samohranilk je kot recimo problem devičnikov. Noben ti nebo v faco rekel, da je s teboj kaj narobe če si samohranilka ali devičnik ampak noben se pa s teboj nebo ukvarjal zato, ker se pač nebo…If you know what I mean…
Se čujemo…pičim na party 😉
Sama pa v svojem okolišu opažam zadnje čase drugačno sliko. Ogromno samskih moških, ki so brez otrok, si je namreč dobilo žensko, ki je imela vsaj enega otroka od prej. Tudi moj bivši partner je bil nekako mnenja, da je zelo fino imeti žensko, ki otroke že ima, saj se s tem ni potrebno posebej truditi za to, ni potrebno vsatajati ponoči za dojenčka, brisat riti, saj so praviloma ti otroci že večji, itd.
Pač vsak po svoje na to gleda.
Res je. Samohranilka težko dobi partnerja, ker moški ne marajo tujih otrok. Vsaj večina ne. Njim ni do otrok kar tako na splošno. Njih zanima le to, da imajo otroka svoje krvi, svojih genov. Da gre njihova linija naprej. Ostali otroci jih pa ne zanimajo. Važno je, da se njegovi geni obdržijo pa priimek seveda tudi.
Ženskam pa ni toliko pomembno, da gredo njihovi geni in priimek naprej, zato moški z otroci od prej, bistveno lažje dobijo partnerko.
Ne drži tole . Če se dva ujameta , je vseeno kok otrok ima kdo .
Me pa res zanima, koliko od vas, ki tu ozkosrčno pametujete.. sploh ima doživeto izkušnjo? Samo človek, ki je doživel zvezo z žensko, ki ima otroka, lahko kaj pove. Pa če je njegova izkušnja pozitivna ali negativna, je edini, ki lahko pove iz svoje roke. Mogoče se z eno ne bi ujel, bi se pa z drugo.. meni se vsa ta ločevanja ljudi na tako bedaste razrede zdi navadna oskosrčnost. Ali je to tako pomembno, da človeka kar križate in označite’ Je res pomembno ali ima otroka ali ne? Je res tako pomembno ali je bel, rumen, črn, rdeč? Ali je res tako pomembno, ali je hetero ali ne? Je pomembno ali nosi očala ali ne? Je pomembno ali ima veliko čelo, nos, stopala?? Pa kdo ste, da dajete merila drugim? Vsak je samemu sebi merilo!
Nič od tega dejansko ni prav nič pomembno.. pomembna so edino dejanja, ki jih daješ iz sebe.. to te opredeljuje kot človeka.
Ja, je pomembno, zelo.
Jaz ne bi bila s tipom, ki ima mladoletnega froca, tudi če ne živi pri njem.
Zakaj bi si nekdo brez prtljage naložil nekoga s prtljago?
Iz obupa 😉
Sej v bistvu svet je poln tipov, ki komaj čakajo, da jih ena vzame pod streho, samo da ima stanovanje, tudi če ima mularijo. Jaz še evdno mislim, da samohranilke lahko dobijo tipe brez otrok, smao kriterije morajo spustit.
In ti nimaš popolnoma nobene prtljage? Če že otroke enačiš z prtljago. Ne vem- ali otrok ni človeško bitje? Je le kos opreme?
In prtljago ima vsak, pa čeprav se še tako skriva od življenja. Nič se zavajat.. popolnoma vsak ima prtljago.
Forum je zaprt za komentiranje.