Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?
Ne glede na obstoj ali število otrok, se vedno izkaže, da je največja prtljaga tista v glavi, v obliki raznih nerazčiščenih travm.
Travme, ker si ne želimo met otrok.
Z večjim qurcem od tvojga fotra.
Fiška, kaj si ti kakšna smaohranilka, da se tako zaganjaš v tej temi?
Daj idi raje na fb, ne pa da se mešaš v debate odraslih.
Aja, ti sem dejansko hodiš po odrasle debate?:))) S kom to debatiraš? Imam raje fb profil kot da bi izjavila nekaj tako veleumnega.
Bolj kot druge obtožuješ ozkoglednosti, bolj se sama pogrezaš v ozkoglednost, saj zanikaš vse drugo, razen dejanj.
Prav tako tudi sama drugim postavljaš merila. Pa čeprav le na podlagi njihovih dejanj.
Torej, kdo si ti, da druge sodiš po njihovih dejanjih ?[/quote]
Samo nekdo, ki opazuje dejanja, ki mi veliko povejo o človeku.
Ne zanima me, kako je za videti, koliko otrok ima, ča sploh,…… zanima me samo, kaj daje ven iz sebe. In z človekom, ki je nesramen, agresiven, prostaški, lažnivi.. se pa ne družim. Ja, pa dajva temu reči, da je to moja ozkosrčnost.
Nikoli nisem čutila želje in potrebe po partnerju po locitvi. Sama menim, da sta za otroke odgovorna predvsem tista dva, ki sta ju spravila na ta svet.Iskat partnerja in nekoga, ki bi ti pomagal in podobno se mi ni nikoli zdelo prav in pametno. Ok, mogoce tudi zaradi tega ker sem ostala sama ko sta bila fanta dokaj velika in tudi sem jo sama mahala tja proti 40im. Skratka, tako kot so ze nekateri napisali, bit z nekom ko in ce ti pase. Zadovoljit pac tiste potrebe, ki jih imas,je zame cisto dovolj. Seveda smo si razlicni in imamo razlicne potrebe.
Kakšne pa so tvoje potrebe?
Kakšne pa so tvoje potrebe?[/quote]
Razlicne in se tudi spreminjajo. In ne bova sla v detajle, ce to mislis.
Afan rab samo kurac a ni jasno.
Mi je zelo žal ampak ob takih stališčih se mi vedno zdi, da potreba po partnerju (pustimo v smislu oplojevalca, očeta “njenih” otrok in hišnega gospodarja) izgine (če je kdaj sploh resnično obstajala) že mnogo prej ter da morda v tem tudi tiči kakšen razlog za ločitev, ker se morda on s svojo “zmanjšano” vlogo ne strinja. Ampak, j.bat ga, itak je dedc vedno kriv.
Na dolgi rok so partnerji itak bolj kot ne zgolj sostanovalci.
Mi je zelo žal ampak ob takih stališčih se mi vedno zdi, da potreba po partnerju (pustimo v smislu oplojevalca, očeta “njenih” otrok in hišnega gospodarja) izgine (če je kdaj sploh resnično obstajala) že mnogo prej ter da morda v tem tudi tiči kakšen razlog za ločitev, ker se morda on s svojo “zmanjšano” vlogo ne strinja. Ampak, j.bat ga, itak je dedc vedno kriv.[/quote]
V mojem primeru gre preprosto za to, da sva se oba, prehitro oziroma prezgodaj ( najina leta), odlocila za zakon in otroke. Locila sva se sporazumno in tudi vecji del skrbi za otroka sem prevzela, po dogovoru, jaz.Sem tudi mnenja, da nikoli ni krivda samo na eni strani. Vsak se mora tega
zavedat in sprejet posledice svojih dejanj.
To, da nimam/nisem imela vec zelje po partnerstvu in skupnem zivljenju s kom je ena izmed posledic teh mojih napak.
Mi je zelo žal ampak ob takih stališčih se mi vedno zdi, da potreba po partnerju (pustimo v smislu oplojevalca, očeta “njenih” otrok in hišnega gospodarja) izgine (če je kdaj sploh resnično obstajala) že mnogo prej ter da morda v tem tudi tiči kakšen razlog za ločitev, ker se morda on s svojo “zmanjšano” vlogo ne strinja. Ampak, j.bat ga, itak je dedc vedno kriv.[/quote]
V mojem primeru gre preprosto za to, da sva se oba, prehitro oziroma prezgodaj ( najina leta), odlocila za zakon in otroke. Locila sva se sporazumno in tudi vecji del skrbi za otroka sem prevzela, po dogovoru, jaz.Sem tudi mnenja, da nikoli ni krivda samo na eni strani. Vsak se mora tega
To, da nimam/nisem imela vec zelje po partnerstvu in skupnem zivljenju s kom je ena izmed posledic teh mojih napak.[/quote]
Ni krivde! Je neznanje.
Moji ne.
To, da nimam/nisem imela vec zelje po partnerstvu in skupnem zivljenju s kom je ena izmed posledic teh mojih napak.[/quote]
Če je glede obojestranske krivde res tvoje prepričanje, potem pa spadaš med redke vrste in bi te bilo treba zaščititi 😉
Odsotnosti želje pri tebi bi pa jaz prej temu rekel strah – glede na napisano.
Če je glede obojestranske krivde res tvoje prepričanje, potem pa spadaš med redke vrste in bi te bilo treba zaščititi 😉
Odsotnosti želje pri tebi bi pa jaz prej temu rekel strah – glede na napisano.[/quote]
Sem si vzela cas in predelala stvari in ja se strinjam s tem, da oba nosita svoj delez krivde. Moj bivsi pravi, da sem najboljsa bivsa zena. 😉 Lepolaska, bi rekla temu custveni kripl.:)) Niti ni pomembno kako bi se temu reklo, tako pac je.
Afna je zvezofobna kurcoželjna… Hrenovko brez testa bi, pa z veliko omake:D
Afna si želi pivsko klobasko, ki špricne ko jo pikneš. Brez kruha, samo mesnata klobasa in to je to. Na koncu še špric poliže in je zadovoljna za 14dni/let ;D
Forum je zaprt za komentiranje.