Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?
Nobena težka zgodba. Podobnih primerov imaš kolikor hočeš. Važno je, da mati samohranilka opravi pri sebi “inventuro” in ne prenaša svojih vzorcev naprej na potomstvo. Ker šele z tem lastne otroke zezne v lajfu. :-))
Dejstvo je, da se vedno lahko ugotovi v neki zvezi, da dva nista za skupaj. Vedno pravim, naj gresta narazen in si poiščeta srečo vsak po svoje. Če je pa v igri varanje, nasilje… neumna ženska pa še vedno vztraja v razmerju z takšnim moškim… e tudi tukaj nimam preveč lepih in tolažilnih besed za “kokoš”. Prej ji stisnem “duhovno klofuto”. Mislim kar zmrazi me, ko kakšna reče, da vztraja z njim samo zaradi otrok.
Če so otroci, je pač naloga obeh, da je otrokom jasno, da jih imata oba starša rada. In če se starša ločita je naloga, da še naprej oba skrbita za njihovo vzgojo in potrebe. In očetje, ki to počno so OK… tisti ki mrknejo kot kafra pač niso.
Danes je čedalje več enostarševskih družin, kjer je oče samohranilec. Tako da le ne vrži puške v koruzo nad moškimi, ki imajo otroke. Bi ti celo svetoval, da bolj vržeš oko na takšnega, kot na kakšnega samskega. Bi znal biti odličen material. No pač odvisno v katerih letih si in kako široka je realno tvoja izbira. :-))
In jaz sem s svojo in ona z menoj verjetno iz čiste navade. :-)) NOT
Napačno sklepaš.
Očim je mojo mat pecal, čeprav je vedel, da ima dva otroka.
Se je mat dolgo upirala, preden mu je popustila. Tko da lohk zate kreten… zame fajn človek.
Pač nekdo, ki je imel razčiščeno pri sebi, da je ženska prihajala v kompletu. :-))
Upirala se mu je, right lol
Bil si zraven in veš.
ROFL
Ja ker ti si pa kao bil ? ROFL
Ma ne… verjetno sem bil na Marsu.
Očim je pred tabo osvajal tvojo mamo.
Daj nam še kaj zanimivega zaupaj.
A ko sta prvič seksala si bil tud zraven ?
OK kot ponavadi Frutolino čas za osebno sporočilo zaradi trolanja:
[img]http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140209013353/creepypasta/images/a/a9/Don%27t_Feed_the_Troll.jpeg[/img]
Bye, bye
Aja, a nisi ravno ti ta “tough guy”, ki nas “psihiče” spravlja ob živce in se ob tem počuti vsemogočnega ?
Ma ne… verjetno sem bil na Marsu.[/quote]
Watamaro,
no. Z zelenjadjo se ne da doseči nivo kakršnega koli komuniciranja.
@ Sadni
Nedojemljivo, kako limitirano je tvoje dojemanje še po tolikih letih tu gor! Tvoje tekste po klasiki več ali manj preskočim, saj enim res ni pomoči. A dobro je, da se tega ne zavedaš, saj le s takim prckanjem lahko očitno čisto zadovoljivo živiš.
Ok Matjažko 😉
Nikoli se ne bi odločila za moškega, ki že ima otroka, ker bi bila moja izbira ožja, ampak zaradi tega, ker bi ga imela rada.
Nikoli se ne bi odločila za moškega, ki že ima otroka, ker bi bila moja izbira ožja, ampak zaradi tega, ker bi ga imela rada.[/quote]
Zelo pametno razmišljaš.
To da ga najprej imaš rada (še bolje ljubiš) je tudi edino pomembno.
Nikoli se ne bi odločila za moškega, ki že ima otroka, ker bi bila moja izbira ožja, ampak zaradi tega, ker bi ga imela rada.[/quote]
Zelo pametno razmišljaš.
To da ga najprej imaš rada (še bolje ljubiš) je tudi edino pomembno.[/quote]
Zakaj pa ti tako “navijaš” za samske moške z otrokom? :))
Nikoli še nisem oddal posta pod neregistriranim nikom, se pa strinjam s tem (le kdo se ne?):
Seveda, saj ti verjamem, lol
Mislim kaj več pričakovati od nekoga z nickom NekulturenSamozavestnež. No vsekakor višek razgledanosti že nisi.
Senza ne vem kaj je tvoj problem z moškimi. Matere samohranilke imajo tudi dosti masla okoli ušes za situacijo v kateri so. Navsezadnje so si same izbrale, kdo jih bo “napumpal”.
Mogoče so pa celo večinski krivec za razpad zveze (so varale). V vsakem primeru pa ne moremo reči, da niso nič krive.
Všeč mi je da antilopa pove po pravici, zakaj ne bi imela samohranilca. Vprašanje Opja je pa čisto isto, kot če isto vprašamo za ženske in samohranilce. Razen da se od moških nekako več pričakuje ko pride do financ.
Sam bi se pa spraševal če gre res za ljubezen ali koristoljubje in se v takšno zvezo nebi spuščal.
Zelo pametno razmišljaš.
To da ga najprej imaš rada (še bolje ljubiš) je tudi edino pomembno.[/quote]
Zakaj pa ti tako “navijaš” za samske moške z otrokom? :))[/quote]
Je prišlo do nesporazuma.
Sem mislil na splošno, da je pomembno, da je na prvem mestu ljubezen.
Tako da v bistvu ne “navijam” za nikogar, saj niso na nogometni tekmi, pa da igrajo eni proti drugim.
En kratek komentar.
Res ne razumem, kako ne vidite, da ni vse krivda. Mislim, vaše razmišljanje: zakaj pa je ta in ta, se spetljala s tem in tem. Sama si je kriva. Ali pa, razmišljala bi, prej preden je prišlo do otroka, si je pač sama kriva…
Dragi moji, če ne vidite ene tako očitne stvari, zakonitosti, da sploh pri tovrstnih zadevah ne gre za krivdo, da izbira “nepravega” partnerja ni nekaj, čemur bi se takrat, ko si izbiral, lahko izognil, potem pa ste še zelo mladi. Če ne po letih, pa po razmišljanju.
Zdaj pa moram it, tako da se sami dokopljite do tega, zakaj imam prav.
Ampak veš hudo je postavljat partnerja pred izbiro ali otroci ali jaz. Slej ko prej pridejo v življenju tudi taki dogodki, da se stiki ohranijo, naj bodo kostanjčkovi pikniki, obhajila in birme, valeta, maturantski ples tudi rojstni dnevi in da bi se takim zadevam oče odpovedal zaradi nove. Potem je slab oče ali copata zame, ne pa da ima pospravljeno podstrešje. Glede dopustov pa se strinjam.
Sama sem v vezi s takim, ki ima od prej dva otroka, najstnika, priznam ni vedno lahko, morda drugače gledam na to, ker imam tudi sama otroke od prej in mi je jasno, da je zadeva bila že zdavnaj zaključena, še pred mojim pojavom, tako da mi bivša ne pomeni nobene nevarnosti. Nikoli pa ne bom partnerja postavljala pred izbiro ali jaz ali otroci, ker si znam zamišljat, kaj bi to meni pomenilo.
Glede samohranilk pa, kdo vas sili, da se po vaše, ujamete na limanice izkušeni manipulatorki. Taki očitno niste sposobni ljubiti.Še sebe ne, kaj šele druge. In premišljevati, kako je katera katerega ujela, popolnoma brezpredmetno. Za otroka sta še vedno potrebna oba in če ga nekdo ne želi, menda ve, kaj mu je storiti.
A ni povsem logično zakaj moški, ki že ima otroka od prej dosti lažje dobi partnerko kot pa ženska samohranilka?
Moški vidi otroke 2x na mesec, njegova bivša skrbi ves ostali čas zanje. On je pa frej večino časa in tako njegovi otroci niso kaj veliko ob njemu in je tako zanimiv novim partnerkam.
Samohranilki pa ostanejo otroci, večino časa skrbi sama zanje in tako ni zanimiva moškim.
Jah, mladi, odgovorni ljudje bi se naj šli spolnosti. Če bi bil ženska, bi se seveda prvo vprašal(a), kaj je narobe z moškim, ko bi postala (spolno) intimnejša, da sploh ne vpraša niti ne razmišlja o vrsti zaščite pred zanositvijo. Če se tega ne bi vprašal(a) kot ženska, je z mano isto “nekaj narobe” kot s takšnim moškim.
Povsem enostavno. Ljudje so večinoma egoisti.
Ni jim mar za otroke, ki ne prenašjo njihovih genov. So pač egoisti. Če ne bi bili egoisti, ji ne bi bilo bistveno to od koga geni so.
Edini neegoisti so tule gor tisti, ki so jasno povedali, da ne bodo imeli otrok.
Pa mogoče še kak, ki skrbi za otroka , ki ni njegovih genov, čeprav dvomim, da je kak tu gor. So pa v reali in to so ok ljudje.
Forum je zaprt za komentiranje.