Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?

Zakaj samohranilka težko dobi partnerja?

Jaz bi tudi rad enakopravne možnosti za dodelitev otroka moškim. Pa se začuda ženske s tem ne strinjate.
Pa da ne bo pomote. Vsi trije očki iz prejšnega posta se za skrbništvo nebi potegovali.[/quote]

Torej ostaja dejstvo. Da v vaši familiji so nasankale samo ženske, moški pa noben.
Ja, o čem pa jaz govorim, očkoti, ki zapustijo otroke, pa se res ne bodo tepli za skrbništvo.
Primeri, ki jih omenjam jaz, primeri, ki jih omenjaš ti. So samo primeri, ki potrjujejo dejstvo, da za seks in spočetje sta odgovorna oba. Potem pa kazen doleti le žensko. Če je vsaj toliko pametna, da izterja preživnino. Marsikatera še tega ne naredi.
Za spočetje sta kriva oba. Tako, da ne vem od kje ti to, da ženske niso krive nič. Seveda so, pol. Ravno tliko kot moški. Samo ženska sprejme kazen, moški pa ne. O tem pišem jaz. Moški pa večinoma še naprej trobijo tu gor kako je ženska vsega kriva, ker ni dala otroka splavit, ker ni dala otroka posvojit. Ker se ni zaščitila (ja, tu je pol kriva).

Ja kaj nisem to napisal ? Če je vsaj tok sposoben, da ve da ni sposoben, kaj potem storiti ?[/quote]
Drkaš kura*c.[/quote]
Kaj si ti ruknu enga ?

Ja kaj nisem to napisal ? Če je vsaj tok sposoben, da ve da ni sposoben, kaj potem storiti ?[/quote]
Drkaš kura*c.[/quote]

Piflar se je pa spremenil.

Drkaš kura*c.[/quote]
Kaj si ti ruknu enga ?[/quote]
Moj nasvet tistim, ki so tolk sposobni, da so spobni ugotovit, da niso sposobni preživet lastnega otroka in hkrati niso tolk sposobni, da bi preprečili nastanek tega istega otroka.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj si ti ruknu enga ?[/quote]
Moj nasvet tistim, ki so tolk sposobni, da so spobni ugotovit, da niso sposobni preživet lastnega otroka in hkrati niso tolk sposobni, da bi preprečili nastanek tega istega otroka.[/quote]

Ti,kaj pa, če si ženska, kak nasvet pa ženski, me nimamo kur+ca.

Ja, nekam tough guy je postov. Zadnjič mi je celo upal napisat, da je moj ata copatar.

Naj povem še, da so tudi taki tipi, ki si želijo čimprej oploditi žensko, saj bi bila tako po njihovem prisiljena ostati z njimi. Poznam enga ekstrema, ki mu je bilj cilj, da žensko čimprej oplodi, ker pravi, da bo potem morala ostati z njim. Samo na srečo, so bile vse ženske zadosti pametne, da se mu niso pustile, po moje predvsem zaradi njegovega videza in okoliščin, četudi je dobro nakladal. Samo je imel zelo slaba izhodišča, zgledal je kot notrdamski zvonar, brezposelne dobe več kot delovne, lagal je in še gamblal, aja pa na kurbe je tudi hodil čim je do denarja prišel itd… Če pa bi bil bil vsaj povprečen bi mu po moje že uspelo. A navsezadnje, tipi ne morejo žensk tako pretentanti v nosečnost kot lahko to one nas…

Ja, se še kar najdejo taki tipi. Sicer vse bolj redko, ampak se še.

Če obstaja nekaj takšnih staromodnih fanatikov in ekstremistov, ki svoje frustracije izražajo na ženskah, ki naredijo splav, še to ne pomeni, da je to neko splošno družbeno prepričanje.
In kot je napisal Matjaž, ženska ne bo šla javno razglašat, da je naredila splav.[/quote]

Uf, potem je MON zbirališče teh fanatikov ali kaj, da je tu gor toliko takih tem? Zadnje čase sicer očitno take blokirajo, ampak še ni dolgo tega so se dnevno odpirale take teme.
Seveda ženska ne bo upala tega nikomur povedat, sploh, če je kdaj bila na SČ. Bo tiščala v sebi, trpela, ker se bo bala žaljenja.
Pri splavu k sreči lahko prikrije zadevo. Čeprav ljudje zvohajo vse. Za ženske, ki naj bi (ne vem, če je res) že pred 40, 50 leti delale splave, se še sosedje še sedaj zgražajo. Pa niti ne vedo ali je bilo res. Samo okrog govoričijo. Po toliko letih. Grozljivo.
Nosečnost, porod in posvojitev – tega pa se ne da prekriti. Razen, če se odseli in pusti službo in vse.[/quote]
Ti res živiš nekje v preteklosti zaradi nerazčiščenih težav, zato pretiravaš in posplošuješ.
Na vsakem forumu pa se zbira bolj ali manj stalna ekipa. In ker forum omogoča, da pišejo neregistrirani, potem eden ali dva takšna fanatika odpirata vsak dan ene in iste teme, vedno pod drugim nickom, da širita nestrpnost in dajeta napačen vtis, da je takšnih posameznikov ogromno…..

Če ženska na otroka gleda kot na kazen, potem je res bolje, da se mu odreče, sicer bo takšen otrok živel s hudimi občutki krivde.
Si mogoče ti tista, ker toliko omenjaš krivdo ?

Uf, potem je MON zbirališče teh fanatikov ali kaj, da je tu gor toliko takih tem? Zadnje čase sicer očitno take blokirajo, ampak še ni dolgo tega so se dnevno odpirale take teme.
Seveda ženska ne bo upala tega nikomur povedat, sploh, če je kdaj bila na SČ. Bo tiščala v sebi, trpela, ker se bo bala žaljenja.
Pri splavu k sreči lahko prikrije zadevo. Čeprav ljudje zvohajo vse. Za ženske, ki naj bi (ne vem, če je res) že pred 40, 50 leti delale splave, se še sosedje še sedaj zgražajo. Pa niti ne vedo ali je bilo res. Samo okrog govoričijo. Po toliko letih. Grozljivo.
Nosečnost, porod in posvojitev – tega pa se ne da prekriti. Razen, če se odseli in pusti službo in vse.[/quote]
Ti res živiš nekje v preteklosti zaradi nerazčiščenih težav, zato pretiravaš in posplošuješ.
Na vsakem forumu pa se zbira bolj ali manj stalna ekipa. In ker forum omogoča, da pišejo neregistrirani, potem eden ali dva takšna fanatika odpirata vsak dan ene in iste teme, vedno pod drugim nickom, da širita nestrpnost in dajeta napačen vtis, da je takšnih posameznikov ogromno…..

Če ženska na otroka gleda kot na kazen, potem je res bolje, da se mu odreče, sicer bo takšen otrok živel s hudimi občutki krivde.
Si mogoče ti tista, ker toliko omenjaš krivdo ?[/quote]

Torej, če na SČ samo ena oseba odpre toliko tem o morilkah, potem lahko sklepam, da je tu gor isto in samo ena oseba proti ženskam piše?
Osebno v reali sem že slišala kar veliko takih oseb, ki se spravljajo na ženske, ki so menda pred 30-50 leti naredile sprav. Menda. Niti ne vedo točno. Pa po nekaj desetletjih še kar premlevajo to.
Ja, Robi, zate je vsega ženska, kriva, mar ne? Ali pa je mogoče moški kaj kriv?

4min clip, dost zajame
http://www.huffingtonpost.com/2013/05/08/absent-fathers-dad-why-men-leave-children_n_3231932.html

4min clip, dost zajame
http://www.huffingtonpost.com/2013/05/08/absent-fathers-dad-why-men-leave-children_n_3231932.html%5B/quote%5D

Ja buhuhu.
Sej po malem verjamem temu…(res malo)..ampak PRAVI razlog je bolj simpl: Šli so zato,ker so
LAHKO. Ker so vedeli, da bo nekdo drug (mama) spravil otroka gor. No, pa sej bi šli, tud če tega
ne bi vedli, najbrž.
Da ni bil dorasel? Mama tudi ni bila (precej verjetno)…pa je ni noben nič vprašal, MORALA je
stisniti zobe, se soočiti a svojo negotovostjo, strahovi, nesposobnostjo – in uspeti. A ne?
Kar gre meni na jetra pri tem videu je to, da se tile “očetje” v prvi vrsti najprej še naprej smilijo
SAMI SEBI… ONI so zdej revčki, oni se nej nam smiljo….oni so ful trpeli…
Pa sej…ko stisneš rep med noge ….sej vendar moraš vedeti, da bo iz dojenčka nekoč zrasel
odrasel človek, ki ga boš moral pogledat v oči in TO je tvoj odgovor?
“Nisem se počutil doraslega, zato sem raje žural in užival, namesto, da bi tebi bral pravljice in te učil
voziti kolo?”
Aja, pa ful sem trpel, zato bi blo fajn, da me ti (otrok) zdaj tolažiš in sprejmeš z razumevanjem….

Jest tle nimam razumevanja. Ok, štekam, da te zagrabi panika, ko izveš, da boš fotr, štekam, da se ne
počutiš pripravljenega, ampak nosečnost traja 9 mesecev, pa še po rojstvu je kar nekaj mesecev
časa, da si urediš podstrešje in se spraviš v red. Da dojameš, da na svet prihaja človek, ki ga bo
treba nekoč pogledati v oči…

Skela, saj tudi jaz dam tebi dosti prav. Ko je enkrat nepričakovana in nezaželjena nosečnost in se ženska odloči otroka obdržati, potem nobena pot ni lahka, zato je toliko bolj pomembno, da se te stvari gleda oz. pogovarja v naprej kolikor se da, potem je kar je, idealne rešitve več ni kasneje. Imaš na izbiro ali biti poleg otroka zraven še z žensko, ki je morda celo ne maraš, sploh pa ne dolgoročno, ali si podajati otroke oz ga obiskovati sem pa tja ali pa se popolnoma umakniti. Strinjam pa se v vseh primerih, da če si ga že vtaknil noter brez kondoma in izbrizgal, da prevzameš del vsaj finančne odgovornosti, še posebej pa predno bi morda načrtoval dodatne otroke, da prvo za prvotne poskrbiš. No upam, da smo se vsaj malo srečali, sedaj pa ne bom več filal foruma. Veliko sreče in objektivnosti.

Za moje pojme je najbolši recept, da moški sexa izključno z ženskami, s katerimi bi v primeru tudi nepričakovane oz nezaželjene nosečnosti, ostal skupaj z otrokom, jo poročil itd…

Ali pa bi bil sposoben plačevati vsaj 500EUR/mesec preživnine za 20-30let, drugače pa bolje da ne sexa tako ja 🙂 No razen s profesionalkam, ker tam je pa kristalno jasno, sploh v klubih, zakaj se gre in za kaj se ne gre.

Moj nasvet tistim, ki so tolk sposobni, da so spobni ugotovit, da niso sposobni preživet lastnega otroka in hkrati niso tolk sposobni, da bi preprečili nastanek tega istega otroka.[/quote]

Ti,kaj pa, če si ženska, kak nasvet pa ženski, me nimamo kur+ca.[/quote]
Kaj hočeš rečt, da ne veš kaj imate namesto tega in za kaj se uporablja?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No BTW, včasih se je nekako tako delalo v dosti primerih. Sexali so se vsepovprek a tisto katera je zanosila, je potem poročil in ostal z njo. Se spomnem, ko so si eno žensko podajali skoraj, en je še reklamo delal, za eno ki “rada da”, to je bilo v času spolne revolucije, v 70ih… No, na koncu je bil sam tisti, ki jo je oplodil. Sta ostala skupaj in sta imela super hčerko, še danes sta skupa, se pravi več kot 30let… Tako da, to je tudi način.
Ženska pa je še malo pred tem enemu kolegu rekla “Malo mi zamuja, če bi bil rad kandidat, lahko tudi brez”, hehe. No ta se je potem zadržal, ostalo pa kot sem povedal. Pač recept je isti, sexaš s ženskami, ki bi jih v primeru zanositve tudi poročil in ostal z njim. Za ostalo sem pa povedal. Lep pozdrav.

Če obstaja nekaj takšnih staromodnih fanatikov in ekstremistov, ki svoje frustracije izražajo na ženskah, ki naredijo splav, še to ne pomeni, da je to neko splošno družbeno prepričanje.
In kot je napisal Matjaž, ženska ne bo šla javno razglašat, da je naredila splav.[/quote]

Fanatičen ni forum, to si ti sama, ker se vidi, da niti enega zaključka ne potegneš iz osebnih izkušenj s partnerstvom – ker jih NI. In ker imaš te potrebe nezadovoljene in so frustrirajoče zate, raje “prešpilavaš v glavi” namišljeno dramo, kjer je ženska vedno žrtev (oče alkoholik, moški zlobec, ki pusti žensko nosečo, nasilje v družini s starani moškega, nemočna mati….), dejansko pa zakrivaš pasivno agresijo do sveta (moških, ki so vedno KRIVI)- in tako z namišljenimi dogajanji v glavi poskušaš najti nadomestek za prikrajšano čustveno dinamiko, ki bi jo morala izkušati v stvarnem življenju v odnosih z MOŠKIMI, kot je ljubezen, predanost, čustvena navezanost.

Torej “ženski ranjen vrag ali furija” v tebi ti onemogoča stike z moškimi in ti v zameno ponuja le enoplastno (fanatično) fikcijo žrtvene, ponižane in izkoriščane ženske, zato si pa na stalni bojni nogi z moškimi – spet v fiktivnem svetu (internetu).

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Res je.

Če ti bo kaj pomagalo, lahko tudi rečem, da je moški vsega kriv.
Čeprav je pri tebi brez smisla karkoli napisati, vedno vidiš isto svojo resnico.
Pa saj sva o tem že debatirala….

Res je.

Če ti bo kaj pomagalo, lahko tudi rečem, da je moški vsega kriv.
Čeprav je pri tebi brez smisla karkoli napisati, vedno vidiš isto svojo resnico.
Pa saj sva o tem že debatirala….[/quote]

debla_starunklja, ronka, drmdrmr, se strinjam in podobni multiniki istih oseb ali zelo podobnih:

Neomajnost, stalno pričkanje z moškimi zaradi nezadovoljenosti in zavisti spreminjaš v “svojo usodo”, ‘tragično usodo žensk’, ki hrepenijo po partnerstvu, možu, otrocih – a nikdar ne izkusijo ničesar od tega, dokler je svet krivec in gojijo negativna čustva prikrajšanosti v sebi, kakor je zamera do moških.
Ženska, ki ljubi, je čustveno RANLJIVA, drugače ne moreš ljubiti, kakor ne biti ljubljen (z moške strani).

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

[/quote]

Torej smo moški vse krivi, ker ženska ne zna rečti moškemu NE če nima kondoma. Oprosti draga, kriva sta OBA ne samo moški. Tudi ženska ima lahko s seboj kondom in mu pod nos zabiča da brez gumice ne gre.
Samo pač vsi vemo da v trenutku slasti in nasade je brez kondoma ŠE lepše, tudi z neznancem. In pač takrat ne razmišljamo z zgornjo glavo, ampak s spodnjo. Tako da krivda je tudi na strani žensk. In ja čas je da nehaš živet v 17 stoletju z takim razmišljanjem.

KO vaju berem matjko in robi, se vama samo nasmiham. En tip, ki še ni videl gole ženske, če odštejemo tiste na netu in pa drugi tip, ki beži pred lastno žensko in otroci raje na net kot bi bil z njimi. To mi o vama vse pove.
Se pa zabavam še posebej ob matjažku, ko tako vestno beleži vse moje poste in predvsem kako vestno zbira moje domnevne nike. Kar tako naprej. Pazi, da ne boš postov na SČju in na MLadih zgrešil. Tam sem tudi veliko. Pa saj to veš, saj si inventar tam, ko svetuješ najstnicam.

Kolikor sem razumela, tu gor nihče ni v razmerju z žensko, ki bi imela otroke od prej?

Kaj pa, če si narobe razumela ?
In zakaj je to sploh pomembno ?

Kaj pa, če si narobe razumela ?
In zakaj je to sploh pomembno ?[/quote]

Zate ni pomembno, zame pa je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close