Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Zakaj se bogataši poročajo samo med sabo?

Zakaj se bogataši poročajo samo med sabo?

?

Duh? Je bila Melanija bogatašinja, ko je ujela Donalda Trumpa?

Pogosto je tako ja. Najbrž zato ker se tudi družijo večinoma z bogataši.

Ker se gibljejo v istih krogih in imajo enake interese, hobije, zanimanja.
Kaj bi jaz z enim bogatašem, smučanje mi je premrzlo, na ladji mi je slabo, galerije so mi nezanimive, šampanjec zanič, kavijar tudi, edino v postelji bi se morda ujela, pa še to ne vem, kako bi prišla do nje…

Jah, lej ženo sem spoznal, ko sem pred leti kupoval novega mercedesa, ona pa je svojega pripeljala na servis.
Če bi bila tam ti, bi se morda poročil s teboj ?

Ker svoje bejbe srečavajo na svojih jahtah in na zabavah, kamor ti še zraven ne prideš. Kdaj si šla nazadnje golf igrat na kakšno mondeno igrišče, ali jahat svojega konja tam nekam na britansko podeželje, kjer bi srečala lokalnega plemiča? Ker ne moreš v isto šolo, kjer so se oni šolali za 40.000 funtov letno.

Bogataša pač ne boš srečala v merkatorju, ali pod prešernovim spomenikom pivo pit. Tudi na tvojo lame študentsko zabavo ne bo prišel, in na Univerzo v Mariboru se ne bo vpisal.

Lahko pač imaš srečo ja, in postaneš manekenka in jo tapravemu nastaviš. Lahko si tudi kelnarca v kakšni super marini, kjer imajo parkirane svoje jahte. Ampak težko, da te bo poročil, če hkrati ne zgledaš zelo dobro – beri če si ne boš noge depilirala, nimaš šans.

dr*k gre na dr*k,,,,,,,

Sicer ne bi rekla, da to vedno drži, ker je pogosto bogat starejši moški in vse prej kot bogata mlada lepotica kar pogost pojav.

Drugače bi pa rekla, da je tako, da ljudje iščemo sebi podobne. Recimo sem nekje srednji rang, kar se tiče plač. Nekako ne bi bila zadovoljna z nekom, ki je čisto na psu, ker preprosto ne bi mogla it kam skupaj, ker on ne bi imel denarja. In obratno. Ne bi se ravno znašla ob bogatem, ker jaz ne bi mogla slediti njegovim potrebam. On bi šel na drago potovanje, jaz pa doma ostala? Nočem biti pa vzdrževana ženska.
Ponavadi se družiš s sebi podobnimi in zato se poročajo sebi podobno bogati.

Prvič, ker imajo podoben stil življenja….(nam nedosegljiv in nenavaden)
Pa ker se gibljejo v istih krogih, pa v istih krajih…(jaz v Aspen ne grem smučat)…
Imajo se o čem pogovarjat…kako je bilo na tistem otoku, pa keri helikopterji so tabol, pa kje dobit
kvalitetno služinčad….tega jaz pa ti ne veva a ne
Pa ker gre denar na denar….vsi, ki imajo veliko denarja, hočejo še več…

Jah, lej ženo sem spoznal, ko sem pred leti kupoval novega mercedesa, ona pa je svojega pripeljala na servis.
Če bi bila tam ti, bi se morda poročil s teboj ?[/quote]

Ona pa svojega… kaj? Mercedesa ali Jugota? To je zdaj vprašanje!

Ja,zakaj neki vzame tako,ki je tudi bogata?!

a bo mene vzel,k sem revna??itak,da jim gre samo gnar po glavi

ker niso ekonomsko odvisni.

?!

A ti si kao bogataš?

Ker se denar rad kopči in množi, ne mara pa se razpršit ….

saj se na. Sam dobis ga, ce ga ne isces 😉

A ti si kao bogataš?[/quote]

Ah, ne ga lomt, kakšen bogataš – ampak butasta vprašanja včasih zahtevajo butaste odgovore.
Avtorici je bilo že vse razloženo, eden gre za podaljšan vikend mal na jadrnico, drugi pa na odpad pogledat, če se najde kaj za prodat – težko se bosta srečala…..

Hoj,

Ključno in edini pronicljiv komentar. 😀
Isto se lahko vprašaš zakaj se duhovniki RKC ne smejo poročati (z ženskami) oz. imeti otrok. Zakaj ? Zato, ker potem Vatikan zaradi dedovanja izgubi precej “na zanimiv način” pridobljenega premoženja.

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=10077
Zgolj v razmislek. 😉
Seveda pa razmnoževanje znotraj omejenega genetskega bazena pogostokrat rodi/da izrodke, beri duhovno/mentalne sadiste. Zaradi slednjega naj bi se tudi Diana poročila s Charlesom – da so osvežili oz. (kao) zredčili “modro kri”, ki bi zaradi vsepogostejšega parjenja znotraj te elite in vibracijsko-frekvenčnih neskladij pokazala izražene nefilimske gene.

Google -> inbreeding european royalty
Za več podrobnosti.

Za dobro zvezo je pomembna kompatibilnost tudi po tej plati. Pustimo tiste stare dedce z manekenkami, tisto je itak obsojeno na propad.Vedno se seveda najdejo tudi izjeme, ampak po navadi je tako, da boljše skupaj funkcionirata dva, ki prihajata iz podobnega okolja, imata podobne življenjske izkušnje, podobno stopnjo izobrazbe, podobno politično prepričanje, podobne zaslužke itd.
Ostali se pa morajo malo pomatrat. In včasih se takšno matranje enostavno ne obnese, ker je zveza že v štartu obsojena na neenakopravni odnos partnerjev.

Buddenbrooksi (Thomas Mann) so propadli ravno zaradi tega.

pa ne more se en bogataš poročiti z nekom, ki nima nič pa ne zato ker kao ne bi bilo verjetno ampak zato, ker ne morejo skupaj priditi…to je čisto drug krog kot je že nekdo napisal, drug svet ….in se enostavno ne srečajo…poznam gospo iz Italije mož naftar pa ona dobesedno keša ne pozna….ker vse dobi samo usta odpre…itak se ne vidimo več 😉 včasih je kaj povedala…8x na dan se mora preoblečiti…..zjutraj, malica, potem ven ali opravki, kosilo, malica, večerja in spet kakšna zabava že to je za mone nekaj nemogoče ker se morajo samo dvakrat stuširati heheh otroke učijo kako obdržati bogastvo ne kako ga dobiti…otroci se šolajo od osmih mesecev naprej včlanjeni v klube…prihodnost zagotovljeno itak glede bogasta…šolajo jih najboljši profesorji seveda privat imajo varuške, ki obvladajo več kot vse mone tu gor hehhehe ….že tu je čisto drug svet……potem v hoteli to se sploh ne morejo srečati z nami ker so hoteli samo za njih rezervirani…..in itd……lahko ja naključno kakšnega bogataša srečaš na sladoledu eheheh ampak oni se ne šetajo po mestih…razen na dopustih…….

Ker jih revni ne razumejo

In kako bi se ta otrok z najboljšimi šolami in vzgojo, razgledan… ko odraste ujel z recimo eno delavko za trakom ??

Ja mogoče pa preraste te “snobovske” zadeve in bi se pač rad rajši kaj menil z nekom, ki je “bolj prizemljen”. Seveda te pa mora prej “nekdo frcniti”, da sploh spregledaš iluzijo svojega dojemanja stvarnosti (kakšna je). 😉

New Report

Close