Zakaj se je tako zelo postarala?
Babnica je fejst, pametna in reče bobu bob. Ker pa ima gube – je kar naenkrat postala grda,lopov……. matr – samo ena naj da sliko gor – ki pri šele 30 bolje zgleda od nje. Če je res ta pregovor : potem ste pa res tle same volkulje, hijene in lisice. Kajti že dolgo vas beremo, poznamo in samo malo jih je: jaz poznam samo acjom – da ima lepo facko – ker si jo zasluži – glede na prebrano. Jaz sem pa jasno in dneva v dan lepša – ker lažem kot ve ki nakladate da gre čas vam nazaj. Res je treba močnejšo žarnico v kopalnico in na soncu očala dol ko se gledate v špeglu – presenečenje zagotovljeno.Po prebranem sodeč jih je tu včasih nekaj pod 30 – pa imajo že face na pol narejene…… saj veste kako. Res je: bolj star, bolj nor……. raje dejte gate od desca ta dolge na glavo, neanke svinčnika ni treba.Samo pri šlicu odgrnite da vidite tipkat – ko se hvalite, hahahahaha. Pa kaj ve vse lepotice ne skritizirate.
Zdej bom pa jaz nekaj povedala o tej poslanki….BarbariŽgajnerTavš.
Gospo večkrat vidim v zaporih na Dobu, kamor očitno prihaja kot obiskovalka na obisk k obsojencu(ali morda celo obsojencem?!), med dnevi, ki so namenjeni za obiske svojcev obsojenim.Kdo je in kaj je; te osebe ne poznam, oz.tega moškega se ne spominjam iz medijev…
Ko sem jo prvič videla, priznam, da nisem bla čist ziher- da je ona..mogoče je pa kaka njena dvojnica.Jo vidim prvič, jo vidim drugič, jo vidim tudi tretjič…Vedno upedenana, namazana, skratka takšna kot po medijih.Ker sem Gospo poslanko imela priložnost videti čisto od blizu, lahko rečem, da njen obraz, poteze-izdajajo natanko to, kot dejansko živi.Stresno, zelo natampirano življenje, polno vzponov in padcev.Vsakič ko sem jo imela priložnost srečati, je njen obrazni izraz izražal veeliiiko veliiiko skrb…ki ga; oprostite Ga.ŽgajnarTavš- ne more skriti niti tako zelo dodelana maska na vašem ksihtu.ŽAL! Drugače pa je njen stil oblačenja bil videti ful mladosten in ji je zelo pristajal.Gospa ima očitno zelo rada jeans in svetle barve( odtenki modre in roza).
Mogoče pa njena hčerkica ne spi, ste pomislile na to, in je zato izmučena?? Mi celo prvo leto nismo spali, se nam je mala zbujala na 20 minut, smo bili za umret utrujeni.
Pa verjetno so za njo leta zdravljenja neplodnosti, ki tudi pustijo posledice.
Sem šla prav njeno FB stran gledat in je tam prav lepa pa še prav prisrčne in domiselne slike hčerkice ima gor: