Zakaj se mi jebe za zlom borz, padec zlata
Zlato je v teh par dneh padlo, na splošno pa gre zelo gor. Poglej graf. Vedno so padci in rast. Samo puščica gre gor, ne dol
Nič novega… Pred nami so rdeče obarvani tedni, ki bodo šli v rdeče mesece…nove padce. Z zelo veliko verjetnostjo bo še padalo, brez skrbi. Trgi ne marajo negotovosti. Glede na to, da se odnosi med ZDA in Kitajsko še bolj zapletajo s stopnjevanjem carinskih ukrepov…bo tudi trajalo za razpletanje in normalizacijo odnosov.
Ko bo oblikovano dno čez tedne ali bolj verjetno mesece down trenda bodo odlične priložnosti za nakupe.
Kako takoh vidiš, da je nekdo finančno nepismen?
Pravi, da se je denar iz delnic izgubil, hehehe. Saj je bolje, da nimaš nič, ker zate bi se res izgubil.
Vsak normal pa je začel z odprodajo preden je Trump sploh stopil v belo hišo on tako ni izgubil prav nic. Jebiga, to je za trumpovcev in qanonvce tipa Cezar že višja znanost, hehehe.
Važno pa da sicer runkelj zapiti trdi, kako je EF v Ljublajni zanič medtem ko trosi tako.
Idiotu pač ne moraš naučiti umnosti, mu prej pomotoma glavo razbiješ hehehehe
Hmmm936, 08.04.2025 ob 11:09
Warren Buffet je prodal delnice Appla že nekaj časa nazaj. Pameten človek, le kako je predvidel.
toćno,že pol leta čaka z gotovino …zlato pa.. ,ga je zelo malo ,cena gre gor ,ko se samo del denarja pretaka v nakupe , …da ne govorimo koliko je nepokritega papirnatega zlata …če bi to ukinili ,bi bila cena 2 x višja …
kavbojec, 09.04.2025 ob 11:35
Hehehe, “nimam delnic nimam ničesar”. Misliš, da nima preformanca borze nobene veze z ekonomijo drugače? Pripravi se na ekonomsko krizo, zdj se ji ne izognemo.
kaj lahko izgubis ce nimas nic?hehe….jaz se nimam na kaj pripravljat…kot vedno…ce je to kriza pol naj traja….se pa marsikomu tresejo hlace…bi rekel
Julij Cezar, 09.04.2025 ob 17:29
kaj lahko izgubis ce nimas nic?hehe….jaz se nimam na kaj pripravljat…kot vedno…ce je to kriza pol naj traja….se pa marsikomu tresejo hlace…bi rekel
Pa veliko lahko izgubiš. Recimo dostop do interneta. Kako točno ga plačuješ če nimaš nič? Kdo ti ga plačuje? Mami? In če zgubi penzijo? Ti zgubiš socialno….papa tvoja edina zabava. Pa papa polna rit na toplem. Ker kje pa živiš če nič nimaš? Če se ne plača tistega…bo šlo papa. V štacunah ne dajejo na lepe oči. Ritka bo tanko piskala. Ampak ja, ti nimaš kaj izgubiti. Lahko izgubijo vsi tisti ki te pri življenju ohranjajo. In potem?
veliko, 09.04.2025 ob 18:47
Pa veliko lahko izgubiš. Recimo dostop do interneta. Kako točno ga plačuješ če nimaš nič? Kdo ti ga plačuje? Mami? In če zgubi penzijo? Ti zgubiš socialno….papa tvoja edina zabava. Pa papa polna rit na toplem. Ker kje pa živiš če nič nimaš? Če se ne plača tistega…bo šlo papa. V štacunah ne dajejo na lepe oči. Ritka bo tanko piskala. Ampak ja, ti nimaš kaj izgubiti. Lahko izgubijo vsi tisti ki te pri življenju ohranjajo. In potem?
uf…to pa bo katastroffa ce ne bo vec interneta hehe…naj ugasnejo…hrana…hrane je v obilju….bolj me skrbi za vas…nic vec morčka, nic vec internetka, pa fensi šmensi cotk, fotk itd hehe…