Zakaj se mi jebe za zlom borz, padec zlata
Vlagatelji se masovno umikajo v bolj stabilne naložbe npr. državne obveznice. Na trgu ostajajo trejderji, špekulanti in prihajajo gemblerji z leverage pristopom
Rdeče obdobje je še pred nami, z zelo veliko verjetnostjo…vmes se bodo dogajali odboji in bull trapi…trend pa je padanje.
Kako se bo odvijala trgovinska vojna med ZDA in Kitajsko bomo pa videli v naslednjih tednih ali celo v 2-3 mesecih…
Skratka previdno pri odpiranju pozicij…
Argor Heraeus, 10.04.2025 ob 12:45
Zlato si je opomoglo in je spet blizu 3100 $/unča.
Delnice pa globoko v rdečem in še napovedujejo nove vale padcev.
Danes hodim mimo bilbordov “Triglav skladi, oplemenitite svoje premoženje…”. Se delajo norca ali pa so ljudje finančno nepismeni.
OK, vprašanje, a se ti ne zdi da si je tole zlato opomoglo že mal preveč?
crazyfrog, 09.04.2025 ob 20:08
Julij Cezar, 09.04.2025 ob 18:54
veliko, 09.04.2025 ob 18:47
Julij Cezar, 09.04.2025 ob 17:29
kavbojec, 09.04.2025 ob 11:35
Hehehe, “nimam delnic nimam ničesar”. Misliš, da nima preformanca borze nobene veze z ekonomijo drugače? Pripravi se na ekonomsko krizo, zdj se ji ne izognemo.
kaj lahko izgubis ce nimas nic?hehe….jaz se nimam na kaj pripravljat…kot vedno…ce je to kriza pol naj traja….se pa marsikomu tresejo hlace…bi rekel
Pa veliko lahko izgubiš. Recimo dostop do interneta. Kako točno ga plačuješ če nimaš nič? Kdo ti ga plačuje? Mami? In če zgubi penzijo? Ti zgubiš socialno….papa tvoja edina zabava. Pa papa polna rit na toplem. Ker kje pa živiš če nič nimaš? Če se ne plača tistega…bo šlo papa. V štacunah ne dajejo na lepe oči. Ritka bo tanko piskala. Ampak ja, ti nimaš kaj izgubiti. Lahko izgubijo vsi tisti ki te pri življenju ohranjajo. In potem?
uf…to pa bo katastroffa ce ne bo vec interneta hehe…naj ugasnejo…hrana…hrane je v obilju….bolj me skrbi za vas…nic vec morčka, nic vec internetka, pa fensi šmensi cotk, fotk itd hehe…
Kk lh izgine nekaj,kr ni otipljivo.
misel tud izgine, ljubezen izgine…nic od tega ni otipljivo…