Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zakaj se mi to dogaja?

Zakaj se mi to dogaja?

Ponoči se še na pol v spanju začnem ljubiti z ženo in kot da se ljubim z mojo backo, šele na koncu ugotovim, da ni bila luknjica prava. Zakaj? Je to ljubezen? Taka želja po moji muzi ali kaj?

Ha, ha! Dobra fora, KIR, srček, ni kej. Še dobro, da ugotoviš na koncu, kaj bi bilo, če bi na začetku?

Se ti ne zdi da bi bilo nerodno, če bi popolnoma razločno vzdihoval tvoje lepo ime?!?

Ja, zna bit. Sicer sem pa hotela prej povedat, da bi bilo lahko mal čudn, če bi na začetku ugotavljal, čigavo luknjico boš napolnil in bi lahko imel s tem probleme??
O, ja, backa, seveda. To se tipom stalno dogaja. Ha ha, naivka.

Najraje tvojo in ti to veš!

Ja, saj res. Čist pozabila, ha ha.

Očitno ti tega še nisem povedal, hahaha

Premal, premal…

Kaj premal draga? Saj ti to kar naprej tulim!

Ti, KIR, sem se morala zdejle smejat…veš, sem mal za nazaj prebrala. Kako je hecno, da se ene besede ali način pisanja ali isti vzdihi…in kar je še tega bla bla…ponavljajo pri različnih nickih, ha ha.
Pride nov nick, mal poklobasa naokol, pa se potem umakne, pa spet na isti način pride nov nick….itd v neskončnost…ali pa kar dva istočasno, način isti.
Ti paše, ljubček viset tle gor vsak dan?
Oh, ti si vsaj vedno isti. Poljubčka zate, ker si.

Vem draga! Samo me ne moti, naj počno kar jih veseli. Tudi mene počasi mineva, verjetno bom tudi jaz nehal. Sam čemu se bom pa potem smejal? Me boš razveseljevala ti? Takoj podpišem!

Veš, verjel al pa ne, dolgčas bi ti postalo. Nič vznemirljivega ne bi bilo prav kmalu, če bi ostala le ti in jaz. Zato so pa še drugi zraven, ops, druge sem mislila. Ja, ja, tako je to, nisi vedel?
Saj bodo spet prišle rajcat, brez skrbi. Iste tople rokice in prstki, te bodo spet nežno božali, jeziček dražil tvojega…..

New Report

Close