Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Zakaj se moški odločajo za zakon

Zakaj se moški odločajo za zakon

Moški pred sklenitvijo zakonske zveze pogosto oklevajo. Morda malce dvomijo o sebi in o svoji izbranki, največkrat pa jih skrbi izguba svobode. In ko se končno odločijo za usodni korak, razlog ni vedno takšen, kakršnega bi si želele neveste. Poglejte, kateri se najpogosteje skrivajo za zaobljubo.

Nadomestitev mamine ljubezni.
Strah pred osamljenostjo.
Ljubezen ali želja po lastništvu nad osebo, ki jo imajo radi.
Nosečnost izvoljenke.
Materialni interesi.

Zdaj pa presodite sami, zakaj vas je končno zasnubil …

Iz Sn.

Iz Sn? Zakaj ne napišeš do konca? Če je to kakšna raziskava ni dobra. Vem, da je zelo pogost razlog, da se moški veže z žensko tudi redna spolnost ali vsaj osnova za neko spolnost, kasneje pa itak lahko za popestritev še skačejo čez plot.
Sicer pa se tudi ženske poročijo iz enakih razlogov, ne bat .. Kar se tiče tistega – materialni interesi, še posebej. Poznam namreč kar nekaj res ok fantov, ampak brez makin, pa še kar samevajo, poznam pa nekaj butlov po domače, ki so zbrali za tisti pleh, pa imajo stalno ženske. TAko da smo oboji lahko tiho ž ženske in moški, vedno pa je odvisno samo od posameznika ne glede na spol, kar se tiče njegove namere glede odnosa.

Še ena, ki je naletela na maminega sončka!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ali pa še ena, ki je noče zasnubit, pa se zdaj tolaži, da je grozdje tako ali tako kislo.

Mislim, da se iskreno zaljubijo. Tisti, ki imajo računico, so pa v vsakem primeru nesrečni.

Moški in ženski razlogi za poroko so enaki – vsak hoče imeti od zakona neko korist. Nihče ni tako neumen, da bi se poročil iz čiste, nedolžne, …ljubezni. Če pa je že kdo tako neumen mi je pa res žal zanj, saj bo v zakonu zelo razočaran.

Tudi jaz sem hotela imeti od svojega deca korist-to so otroci.
Ker jih nisva mogla imeti,sva se po 7 letih zakona razšla.Bila je okvara iz njegove strani.

New Report

Close