Zakaj se ne povdari bistva problema
To ni bistvo problema.
Bistvo problema je korupcija, ki cveti in jo politiki z veseljem podpirajo. Da so oni prijatelji in oboji profitirajo od izkoriščanja delavcev je samo posledica korpucije.
Če ne bi bilo korupcije bi vsi tile na slikah sedeli v zaporu. Nacionalistom se lažje zdi iskanje izgovorov v ljudeh, ki se pišejo na ić, ker “brez njih bi imel pa manj problemov” in hitro pozabijo razne Šuštarje ter politike, ki so jih podpirali pri istem izkoriščanju delavcev samo eno leto nazaj.
kvčbx, 11.08.2022 ob 10:20
Vam je Mesec lepo nalil čistega vina. Na ministrstvu za delo so se zvrstile že vse stranke, tudi NSI v zadnjem mandatu. Zato naj bodo kar lepo tiho. Korupcija ne loči med levimi in desnimi. Je to stanje kar vsem ustrezalo.
Res je.
Ce bi obsodili enega, bi morali se vse ostale in potem bi vsi politiki in gospodarstveniki zadnjih 30 let sedelu v zaporu!
Zal nasi zapori nimajo teh kapacitet!
Admin, 11.08.2022 ob 04:44
Tile izkoriščevalski ćefurji iz Bolane so Jankovićevi kolegi zakaj se tega ne izpostavi ?
Ta ćefurski folk je bolan tja v glavo.
CE ga volijo. Jaz ga nisem nikoli. Me ne nagovori ceprav hinavi na polno..od dzamijasev, kriminalcev, istospolnjakov..vse kao podpira. Seveda vrhovni kriminalec. Ma fuj vsi.
Ocitno jih je veliko, 11.08.2022 ob 10:37
CE ga volijo. Jaz ga nisem nikoli. Me ne nagovori ceprav hinavi na polno..od dzamijasev, kriminalcev, istospolnjakov..vse kao podpira. Seveda vrhovni kriminalec. Ma fuj vsi.
Ne, si pa volila NSI in ministra Kralja, ki v dveh letih proti temu ni naredil nič. So se preveč ukvarjali s preusmeritvijo denarja v svoj žep,