Najdi forum

Splash Forum Koronavirus zakaj se ne smem vozit kar tako okrog

zakaj se ne smem vozit kar tako okrog

zakaj se ne smem vozit kar tako okrog po sloveniji, sej ne grem ven iz avta tko da ne vem koga bi lahko ogrožu

Mene zanima,ker me vožnja sprošča.sem se že mislila peljat en krog po AC,mi mož rekel,da ne smem.Zakaj ne ?to mi zbistri um in duha.

Pa dobro no!!

Kaksne pusije imamo tu v sloveniji no??
A resno zdaj se zato stokate ker morate luftu paroktanov pršparat??

Ne morm vrjet da obstajete res tako cmeravi ljudje.

Za vas so ukrepi bv. Bejžte lepo v lombardijo pa tam ostante.

Kaki primitivci

Pa dobro no!!

Kaksne pusije imamo tu v sloveniji no??
A resno zdaj se zato stokate ker morate luftu paroktanov pršparat??

Ne morm vrjet da obstajete res tako cmeravi ljudje.

Za vas so ukrepi bv. Bejžte lepo v lombardijo pa tam ostante.

Kaki primitivci
[/quote]
Koga pa ogrožam če se sam vozim okrog?

Koga pa ogrožam če se sam vozim okrog?
[/quote]

Najdi si pač drug hobi ane, to mi ni jasno kako ste lahko tako neprilagodljivi pač??
Kako je to sploh možno??

A ste iz otroštva tako razvajeni al kaj je problem.

Jaz lahko otroku dopovem da lahko tobogan,gugalnice,samo od dalec gleda vi pa kot odrasla oseba ne morete brez kapric??

Pa kakooo nooo??

Na toboganih in gugalnicah lahko dobiš virus. V avtu ga pa dobim čez zaprto šipo težko, in res je ta omejitev da se ne smemo vozit okrog za zabavo brezve.

Ker ti bo zmanjkalo bencina in boš med tankanjem okužila nekoga na drugem koncu Slovenije.

Tankam vedno z aplikacijo na petrolu, plačam prek telefona. A doma mi pa ne more zmanjkat bencina?

Ker pacient:-))) Vozit ne smeš okrog, ker je luštno. Jajo pravi ni zajebancije. Zakaj pa misliš da mora bit folk doma zaprt? Zato da se folk ne goni naokoli in začne spoštovat zakonske zaobljube. Se pravi- seks s sozakoncem in spoštovanje zakonov- ajn folk, ajn jajh, ajn firer.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

New Report

Close