Zakaj se ne splača imeti ženske
Tku ti povem pubec.
Iz ekonomskega stališča se nam tud živet ne splača pa še zmer zemljo teptamo. Ljubezen ni poslovni ampak osebni življenjski odnos.
Eno je življenje drugo posel. Ti si sam anomalja ki gleda vse skozi denar.
Če ti babo pelješ nekam jo pelješ zato ker ji imaš rad in si vesel če lahko srečo in trenutke deliš z njo. Ne pa zato ker bi delal investicijo.
Zbrihti se bemtiboga
Takole dolgih črev ne berem, zato odgovor na naslov:
Če ti ne veš zakaj so ženske uporabne, še ne pomeni, da imaš prav!
Za ženske pa partnerstvo z moškim v glavnem pomeni posel in profit. Če od tega profita na koncu ni nič, je to samo zaradi tega, ker svojih spolnih atributov niso investirale v pravo moško poslovno priložnost.
Kako težko budalo si ti. Tud do polovice ni bilo možno prebrati. V vsakem stavku bolj težiš.
Kako težko budalo si ti. Tud do polovice ni bilo možno prebrati. V vsakem stavku bolj težiš.
[/quote]
Hmm, mogoce bi bilo bolje da se drzis rumenega tiska. Tam so clanki (vsebinsko in po dolzini) prilagojeni tvojim sposobnostim.
Nisem prebrala vsega, vem pa da moški pravijo, da jim ni več zanimivo, če jih ženska lovi. Damned if you do, damned if you don’t.
A to kar si napisala temelji na dejstvu, da poznaš vse moške, ali je tale izjava vzeta samo od 3-4 tipov in posplošena?
Parkrat sem enim pisala, tako za foro. in so se ful cudili in me zaslisevali v stilu, kaj je z mano narobe, da jaz iscem:( nikoli vec!
Parkrat sem enim pisala, tako za foro. in so se ful cudili in me zaslisevali v stilu, kaj je z mano narobe, da jaz iscem:( nikoli vec!
[/quote]
Z enim pisala pa vsi so se cudili.
Drugac pa uboga ti. Zgleda imas samozavest na psu, da te takole hitro vsi povozijo. Vrni se nazaj k “biti lenoba” pa cakaj na princa.
Klasika.
Tip bi rad, da ženske vse naredijo namesto njega, one pa nočjo.
On pa v jok, pa na luster, pa ne več dol…
[/quotecrev seveda nisem brala. Pac pa takele dobre komentarje :)))))
Z enim pisala pa vsi so se cudili.
Drugac pa uboga ti. Zgleda imas samozavest na psu, da te takole hitro vsi povozijo. Vrni se nazaj k “biti lenoba” pa cakaj na princa.
[/quote]
Slabo beres in se slabse razumes ti zmazek od cloveka. Uporabi mozgane, saj ni tako tezko.
Hah, tipična baba iz članka: sicer jo firbec matra, ampak se ji ne da vsega prebrat oziroma nima bralne sposobnosti, zato pasivna princeska pričakuje, da to stori nekdo drug, ji na hitro poda povzetek, da bo ona lahko kritizirala.
Slabo beres in se slabse razumes ti zmazek od cloveka. Uporabi mozgane, saj ni tako tezko.
[/quote]
Se kar cakam razlago.
Zgrešila si na začetku: očetje se ne bojijo za hčerke ali svojih hčerk, da bodo postale “lahke” in delale sramoto itd.
Očetje se bojijo SAMIH SEBE. In sicer zakaj? Zato, da hčerk ne bi posilili. ONI SAMI!!! Ko hčerkam začnejo rasti noge in joške, očetje zapadejo v krizo identitete: kot normalni moški bi morali lepe noge in lepe joške takoj posiliti. Kot očetje se pa morajo prisilno ODPOVEDATI, da so normalni moški! In če niso normalni moški, kaj potem so? Očetje?? Ali potemtakem biti oče pomeni biti pussy? Ker si ne moreš kot moški vzeti lepih nog in jošk?
Zato očetje postanejo tako zategnjeni do svojih hčerk: ne, ker bi njih brzdali, ampak ker morajo SEBE brzdati, da ne skočijo na hčerke in jih posilijo! Hkrati pa ker tega ne morejo, morajo pa vzdrževati svojo normalno moškost, postanejo tirani.
To je vsa umetnost.
V osnovi pa, če bi se očetje lahko s keten sneli, bi v momentu posilili vse hčerke. Nima za njih to nobene zveze, da so hčerke. Glavno, da imajo lepe noge in joške. To za normalnega moškega zadošča.
Problem je v pripravljenost vecine moskih, da zgolj v upanju, da se bo zenska zanje morda ogrela, brez da bi sama morala karkoli narediti ali obljubiti, slednji znosijo k riti kolikor si pac lahko privoscijo. To pa zato, ker danasnje pozenscene picke od ocetov skupaj z mamami ze mlade fante ucijo, da zenske postavijo na pedestal. To pa je posledica popolne feminizacije druzbe. Tega pa vecina pick, z alibrez pimpija, seveda niti dojame ne.
Ko bi moski tudi od zensk marsikaj pricakovali preden bi se nam zdelo vredno mazinec zanje dvigniti, bi se marsikaj popolnoma spremenilo. Tako pa se zenske do skrajnosti razvaja, da so prakticno vse, ki so kolikor toliko fakabilne, postale tako domisljave, da jih normalec moski vec ne more resno jemati za karkoli drugega kot zavrgljivo igraco. Pri tem pa ga popade se velika vecina skrajno pozenscenih moskih pick. Vse to je bilo ze nickolikokrat vsestransko demonstrrano tudi na forumu.
Amen temu.
Kapitalizem je tudi v glavah žensk naredil svoie.
Ironija vsega je, da pozenscenih tipov, ki jim nosijo vse k riti, nobena noce za moza, izkoriscevalci (ki so svojevrstni izziv) pa nocejo nic razen seksa in imamo nek paradoks.
Mnenja sem, da so zenske prevec neumne, da bi lahko same odlocale o tem, s kom bodo. Dejstva so nam pokazala, da vse kar pocnejo, odkar imajo svobodo izbire, je to, da trzijo svojo picko za dobrine in presustvujejo, ko jim zapase “pravi dec”.
Amen temu.
Kapitalizem je tudi v glavah žensk naredil svoie.
Ironija vsega je, da pozenscenih tipov, ki jim nosijo vse k riti, nobena noce za moza, izkoriscevalci (ki so svojevrstni izziv) pa nocejo nic razen seksa in imamo nek paradoks.
Mnenja sem, da so zenske prevec neumne, da bi lahko same odlocale o tem, s kom bodo. Dejstva so nam pokazala, da vse kar pocnejo, odkar imajo svobodo izbire, je to, da trzijo svojo picko za dobrine in presustvujejo, ko jim zapase “pravi dec”.
[/quote]
ja to bo, babe bodo tebi prepustile odločitev, s kom bodo.
ja to bo, babe bodo tebi prepustile odločitev, s kom bodo.
[/quote]
Noben jih ne bi rabil vprasat za mnenje.
Dejstvo je, da so predrage. Prostitutka je se najcenejsa zenska poleg kipa Svobode.
Vceraj sem bil na eni individualni turi. Poleg mene je bil v avto se sofer, vodic in asistentka. Skupno so poskrbeli, da mi res ni bilo hudega. Mozgane sem lahko imel na pasi. Ceprav, meni je vecja fora, da se posvecam kar me je ze zanimalo. Nobenih skrbi glede parkiranja. Avto so pred mojih prihodom vedno lepo ohladili na idealno temperaturo. Nobenih skrbi glede iskanja restavracije, kje parkirati, ipd. Vse so sami splanirali v skladu z mojimi okvirnimi zeljami. Tipi topi. Ni ga cez komot. Se narocili so sami. Vse kar se moram narediti, je pokimati. Hrana je sama prisla na mizo medtem, ko sem sam lahko svobodno malo zabluzil okoli. Nobenih ocitkov, ipd. Vse so mi sploti razlozili. Na koncu pa se me destavili “domov”. Nikogar mi ni bilo treba cakati in se mu prilagajati. Bili so zanesljivi. Pocutil sem se varno in vsestransko preskrbljen.
Zakaj to pisem? Ker taksne se pogosto zenske. Moski je tisti, ki se ji prilagaja, jo streze spredaj od zakaj, ji zamika rit, nudi ugodje, varnost in ves komfort, ki ji ga lahko privosci. S tem, da so lepe zenske ponavadi se skrajno razvajene, se znajo premisliti kaj ji pase, jo moras cakati, pa kaksno kojanje, itd. Vecina danasnjih pozenscenih moskih so navadni servilnezi svoje kraljice. Pocno vse kar so tili trije delali zame. Pa se niti zenske niti moski po vecini tega ne zavedajo. Zenske so danes enostavne vajene prejemati. Moski pa so sevdali v razvajanje in razdajanje. Navadni servilnezi. Za namecek pa potem se financno to servisirajo.
Vam povem, da je bilo to pedinanje sila lepo. Pocutil sem se kot zenska.
Forum je zaprt za komentiranje.