Zakaj se nekateri ljudje tako radi vtikajo v življenja drugih?
Zakaj se nekateri ljudje tako radi vtikajo v tuja življenja? Pa večna vprašanja zakaj si to naredila tak, pa zakaj nisi tako, pa tako bi morala? Sama tega nikoli ne počnem, zato mi gredo vmešavanje raznih sorodnikov, ki nimajo niti približno urejenega življenja se vtikati v moje življenje in dajati razne nasvete za katere nisem prosila? Kako postopate s takimi ljudmi, kako jim dopovedati naj se brigajo zase in pometejo pred svojim pragom?
se nasmehnem in se ne spuščam v boj egov.
ne da sem mi teh igric it…
“Zakaj je Bog ustvaril najprej moškega, šele nato žensko? Ker si ni želel nasveta, kako naj to naredi.” Neznan avtor
Ljudi ne moreš spremeniti. Nekateri so takšni. Zakaj pa tebe moti tako obnašanje pa ne vem. Nekaj te mora žuliti, boleti………..sprašuj se. Res to boš morala sama ugotoviti. Jaz sem bila pri 20 letih enaka kot ti skoraj groza me je bilo takih ljudi. Potem sem spoznala pri sebi, da imam manjvrednosti kompleks torej sem sama sebe dol tlačila razčistila sama pri sebi. To ne pomeni, da jih zdaj ne srečujem samo me ne motijo več. Enostavno kot je že nekdo napisal se ne obremenjuješ.
Dolgočasje, nezadovoljstvo s samim seboj. Lažje je opravljati kot se zazreti v sebe.
1. Takih vprašanj nisem slišal že nekje od najstniških let. Mogoče sem jih kaj tudi preslišal… se ne spomnim.
Dvomim da bi imel tako hudo srečo s sorodniki in znanci, da nihče ne bi bil tak – mora biti kaj drugega.
2. Nič nikomur ne dopovedujem; Povem da sem se pač tako odločil na osnovi tistega kar sem takrat vedel – in to je to. Tako bom vedno počel – komentator pa to lahko sprejme – ali pa ne. Njegova / njena stvar.
Veliki ljudje razpravljajo o idejah.
Manj veliki razpravljajo o dogodkih.
Mali ljudje razpravljajo o ljudeh.
Tudi jaz bi rekla : točno to dvoje.
Tisto sekundo, ko mi mnenje pride čez rob, mi v glavi zasvetijo žarnice.
Zavem se, da me moja čustva vodijo pravilno.
Takoj postavim mejo.Malo ostrejša beseda in pogled .Dovolj, tega ne bom poslušala.Ali pa :Ne dovolim, da se pogovarjamo o tem ali kaj podobnega.
Reci, postavi mejo!
Nič novega ni to v naših slovenskih Butalah. Še najraje pa se vmešajo tisti, ki imajo sami neurejena življenja, polna napak, v njihovih družinah ni nič, kot bi moralo biti, drugim pa bi radi dajali nasvete ali opravljali za hrbtom, tudi z določenim namenom. Se dogaja in se bo. Takšne jaz samo črtam s seznama “sorodnikov” in zame ne obstajajo več. Nikoli več, pa četudi gre za najbližje sorodnike. Enkrat je treba narediti temu konec in jaz sem ga.
Taki ljudje so brez življenja, svojega, zato se vtikajo v druge.
Poglej tugle gor. Cel kup takih ljudi. Eni celo odpirajo teme o drugih.
Evo priloznosti, da nas matjazko napise se kaj iz osebnih izkusenj. 😀
Mene bolj fascinira, da se nekateri zaradi vtikanja sekirate 🙂 Jaz sem, kot neklasična ženska, ki ji ni smisel življenja razmnoževanje in bit bosa za šporhertom, še posebej primerna “tarča”. In mi dol visi. :))) Če bi poslušala ostale, bi tudi jaz zdaj delala za minimalca v 3h izmenah, pa sem raje izbrala “agresiven neženski” poklic z odlično plačo v katerem uživam. Ostala bi z bivšim, ki je bil zguba in lenuh – ampak tudi blefer, “popoln moški” (baje) in “spodoben” (ni imel želje, da bi me s sabo vzel na kak “agresiven neženski” šport”.
Skratka, ljudje se radi vtikajo, še posebej, če dobijo občutek, da je nekdo boljši od njih ali bolj srečen ter hitro začnejo iskat razloge in razlage: nisi prava ženska, nimaš prave veze, ne počneš pravih stvari v življenju :))) Rešitev: natočiš si konjak, pomisliš, da se vsak mesec borijo s položnicami in uživaš dalje :)))
Hja, o tem bi pa znal matajžko največ povedat. On odpira teme o drugih osebah tu gor. Pa piše si vse zaznamke, sledi ženskam po netu. Ne vem ali tudi moškim ali ne. V glavnem ogromno časa posveti za druge in analize monovk.
A zato se tolkokrat vtikaš v moje zapise in me omenjaš 🙂 Vse jasno. Bi še nekak razumel da se jaz v tvoje, ko maš pa ”milijone” plače pa take fore ampak ti v moje pa ob moj nick….
Itak. Jaz najbolj zavidam nepismenim (a milijone da imam??!? Bravo jst :))))))))) ) lenuhom, ki delajo za minimalca in so v življenju srečni, ker jih ena za šankom ogovarja.
Oh, ko bi le meni uspelo priti na tak nivo. :)))))))
A zato se tolkokrat vtikaš v moje zapise in me omenjaš 🙂 Vse jasno. Bi še nekak razumel da se jaz v tvoje, ko maš pa ”milijone” plače pa take fore ampak ti v moje pa ob moj nick….[/quote]
HAHA!!! OWNED!
Matkič je največji car tukaj. Ima svojo filozofijo, ki se mu 1:1 sklada z lajfom. Ja res mu lahko zavidajo zakompleksane babe, k rabijo 1000 in 1 stvar/titulo/dodatek, da se počutijo, da obvladajo oz, da so “srečne”. Večja je praznina več tega rabijo. Razlika je v tem, da je Matkič brez fasade, ostale pa skrivajo svojo pregnito notranjost za “makeupom”, za desert pa že večvrednosti kompleks razkazujejo, da ne veš a se norca delajo, al gre za šolski primer ženskega ausšusa…
Ista kamela k jo stalno moti minimalc je enkrat govorial kako moraš pomagat drugim pro-bono, pa da noben nima tako malo, da ne more dati… Ta baba je živo polje (krtinasto) nasprotij. Zagovarja jezusove nauke (revščina, razdajanje za druge), na drugi strani kako so vsi luzerji, k za minimalca, ne glede na to kako garajo pa zakaj so dejansko na minimalcu, morda niso hoteli sodelovati pri kraji, zastrupljanju okolja… Potem zagovarja zvestobo, monogamijo, tudi sebi jo pripisuje, trenutek za tem pa se že hvali kako se fuka po sejmih s poročenimi, pa kako preko SMSov kurbirsko zapeljuje, da bi jo uspešneži nategnili kar na konferečni mizi, kot pravo poceni kurbo…
dej ni da bi govoru, ne vem kako da ma super(ausšus)woman sploh cajt zdele tukaj tipkat, a ni na prestižnem novoletnem potovanju s casanovo, v penthouse…
Najbolj smešno je, k se karakterna kurba prepričuje kako bo zvesta. To je kot alkoholik, k vsak dan zadnjega rukne, “samo še tale štamprle” pol pa neham. Oz. “lohk neham kadit kadar hočem”… No ena pa pravi “samo še tale kurac, potem bom pa zvesta”. Ni bivših kurb, alkoholikov, lopovov, KGB agentov, pedofilov… To je enosmerna (avto)cesta, kjer trava več ne zraste:) Marry Christmas, HOE HOE HOE ;D
https://www.youtube.com/watch?v=tWURF4MOe88
[img]http://cs726.vk.me/u61647311/a_3e0320ce.jpg[/img]
Point je v tem, da imate nekateri tipi tako skisane možgane od branja “inteligentnih” člankov, da ste prepričani, da je ženska lahko srečna le z otroci, moškim, ki bo “desc” in glava družine, da jo bo vodil, ker sama ne zna in noče. Hkrati tudi zase mislite, da ste kot moški bolj uravnovešeni, zmorete več in morate tudi zaslužiti več.
Bognedaj, da se prikaže kakšna, ki ni v skladu s to sliko, ker vam totalno zje.be sistem – in gre uravnovešenost po gobe :)))))
HAHAHA… pzida je predvidljiva… spet sama nekaj drugmu v gobec rine… Kdo je že to napisal tukaj? Spet je videla nekaj kar ni… Pa čeprav je to res kar je napisala 😀 Sej poglej se kako si izgubljena, stalno iščeš potrditve, se repenčiš, zabijaš/zaničuješ druge, hvaljenja polna skleda. Fetish ti je drugim ženska deca zapeljat, bolj je poročen/oče, bolj te zrajca, da bi ga speljala in naredila štalo v družini. Ausšus
Lajdra po duši, izobrazbi in poklicu. Za vedno. 😀
Ravnokar si sesula matajžkotove sanje.
:))) pač uživam v dobrem seksu in se trudim, da čimveč dobro seksam. 🙂 dobro in veliko se da seksat tudi če si zvest, mimogrede :))))
Vsi filozofirate o ženskah in zakaj bi in kako ne bi, pozabljate pa na juice življenja – uživat. Ker brez denarja ne moreš it na komot dopust in brez partnerja premalo seksaš. Razlika med mano in ostalimi impotentneži je v tem, da so ostali samski zaprti v svojih sobah in se smilijo sami sebi, jaz sem takrat uživala. Seksala s komer mi je pasalo, se žgala za Savo, se žgala v pisarni, da sva sesula telefon :))) se žgala v skladišču in zbila cel karton flaš vina, ready za stranke :))) imam nekaj, za obujat spomine, ostali pa obujajte spomine na vaše dopuste, kjer ste bili v gostilni 14h, namesto 5. :))) uživamo v različnih stvareh, ane? 😉
:))) pač uživam v dobrem seksu in se trudim, da čimveč dobro seksam. 🙂 dobro in veliko se da seksat tudi če si zvest, mimogrede :))))
Vsi filozofirate o ženskah in zakaj bi in kako ne bi, pozabljate pa na juice življenja – uživat. Ker brez denarja ne moreš it na komot dopust in brez partnerja premalo seksaš. Razlika med mano in ostalimi impotentneži je v tem, da so ostali samski zaprti v svojih sobah in se smilijo sami sebi, jaz sem takrat uživala. Seksala s komer mi je pasalo, se žgala za Savo, se žgala v pisarni, da sva sesula telefon :))) se žgala v skladišču in zbila cel karton flaš vina, ready za stranke :))) imam nekaj, za obujat spomine, ostali pa obujajte spomine na vaše dopuste, kjer ste bili v gostilni 14h, namesto 5. :))) uživamo v različnih stvareh, ane? ;)[/quote]
Da, nam je to jasno, ne vem če je tebi 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.