Zakaj se nekateri ljudje tako radi vtikajo v življenja drugih?
Meni je jasno, da noben dolgoročno ne more bit zadovoljen sam in z minimalcem 🙂
Ravnokar si sesula matajžkotove sanje.[/quote]
Ah ne, njemu je že mamica povedala, kako je prav, ne bo dovolil, da ga zavede ena grda teta, ki v resnici sploh ni prava ženska :))))
:))) pač uživam v dobrem seksu in se trudim, da čimveč dobro seksam. 🙂 dobro in veliko se da seksat tudi če si zvest, mimogrede :))))
Vsi filozofirate o ženskah in zakaj bi in kako ne bi, pozabljate pa na juice življenja – uživat. Ker brez denarja ne moreš it na komot dopust in brez partnerja premalo seksaš. Razlika med mano in ostalimi impotentneži je v tem, da so ostali samski zaprti v svojih sobah in se smilijo sami sebi, jaz sem takrat uživala. Seksala s komer mi je pasalo, se žgala za Savo, se žgala v pisarni, da sva sesula telefon :))) se žgala v skladišču in zbila cel karton flaš vina, ready za stranke :))) imam nekaj, za obujat spomine, ostali pa obujajte spomine na vaše dopuste, kjer ste bili v gostilni 14h, namesto 5. :))) uživamo v različnih stvareh, ane? ;)[/quote]
Da, nam je to jasno, ne vem če je tebi :)[/quote]
Njej, pri tem duvanju, ni jasno, koliko je 5 + 5.
Isto kot babe postanete čist penaste, ko kakšen tip razglasi, da noče nobene zveze…
Neverjetno koliko se eni družite s sorodniki. Očitno živite vsi pod eno streho, potem pa prihaja do bumdijadi.
Ene majo družino, fajn moža, pa še vredu službo. To je bolj slaba samotolažba, če misliš, da si nekaj ful posebna, ker nočeš frocev met.
Pa da je nakj ful psoebna, ker so jo tam neki tipi za savo žgali. Tipi žgejo za savo vsako pijano brucko, gospodinjo, ni važno, kakšna je, samo da je na voljo. S čim vse se babe hvalite in še mislite, da ste posebne…
Posebna je, ker so jo za Savo žgali…:))))) svašta…
ali pa sem jaz njih :)))) glede na to da sem bil ponavadi zgoraj :))) stvar percepcije
Ste me očitno že skoraj prepričali, da sem moški, mi že iz podzavesti seka :))))))))
Ma malo je nerodno, ko urvane kmetavzarke hočete posebne izpast in potem ne veste točno, kako bi to dosegle, pa začnete prvo ono na prvo žogo pod.jebavat vsakega moškega forumaša, ne glede na to, kaj napiše, potem se pa začnete hvalit s takimi kmetavzarijami, kot je: f.ukala sem za savo, f.ukala sem v pisarni, f.ukala sem s prodajnikom, obula sem samostoječke, pa noro visoke pete…
Skratka, abbe kmetavzarske mislite, da vas posebne dela to, kar je doživela ma vsaka kelnarca sa Fužina…:)))
Je pa hudič, ker to dejansko je vaš nivo in ne pomaga tukaj nobeno mahanje s kariero, niti plačo, kajti ta kariera iz pogledov na svet in lajf ni nikjer razvidna, to je vse bolj nivo kafanskih pjevačic…
Hudič je pač, ko se neke babe s kuharsikimi tečaji večerne šole na hitro okitijo z nekim feminizmom, se skregajo z dedci, a hkrati kuhajo prav neko čudno zamero do sinčkov in podobnih pojavov ( prava emancipiranka zamere ne bo kuhala , ekr jo baš briga, kaj dedci počnejo, ker jih ne rabi) , to smao kaže, da emancipiranke kmetavzarske niso v ničemer prerastle kmetavzarije svojih polpismenih babic, še vedno nekako pričakujejo dedca, ker ga ne dobijo ( pri tem jih zavira zoprn karakter in neka kmetavzarska samovšečnost), potem se pa gredo neka na pol razmerja, vmes s epa s Spiderji kregajo in še mislijo, da so ful hude, ker so se v življenju nekaj f.ukale in podobno.
Ma za ckrnit od smeha no, kakšen šoder od bab. najbolj ebdasti ljduje pa itak vedno mislijo, da so posebni.:)))
Spoder, kolega sprašuje, kako si ga lahko sam sebi v r.it vtakneš, ko imaš majhnega,si pa itak pi.čka??
:))))) moram rečt da tud mene zanima :)))))
Jst sm prvo mislil, da se en zajebava, zdej pa vidm, da je dejansko res ona to napisala in je še ponosna na to 🙂
Mindfuck total. Sej ne veš kje bi začel niti ;D
Sej ne morš verjet. Pa ne vem kako se takim reče sploh. Kurbe porivajo v postelji večinoma:) Sem pa tja kakšna v avtu. Ta pa kar na mestu. Tok kok dolgo je trajal odnos je jasno. Spraznil in šel. Valda jo je v skladišču ob karton škatle romantično zapeljeval, pa za savo je bila tudi cela romantika, na pisalnih mizah pa tudi samo prave dame občujejo;) Ja dejansko se hvali s temi lokacijami in gestami kjer jih je ONA žgala:) Ona jih je vtikala vase, ne oni vanjo;)
Jst sm prvo mislil, da se en zajebava, zdej pa vidm, da je dejansko res ona to napisala in je še ponosna na to 🙂
Mindfuck total. Sej ne veš kje bi začel niti ;D
Sej ne morš verjet. Pa ne vem kako se takim reče sploh. Kurbe porivajo v postelji večinoma:) Sem pa tja kakšna v avtu. Ta pa kar na mestu. Tok kok dolgo je trajal odnos je jasno. Spraznil in šel. Valda jo je v skladišču ob karton škatle romantično zapeljeval, pa za savo je bila tudi cela romantika, na pisalnih mizah pa tudi samo prave dame občujejo;) Ja dejansko se hvali s temi lokacijami in gestami kjer jih je ONA žgala:) Ona jih je vtikala vase, ne oni vanjo;)[/quote]
Če je slučajno res to, kar je napisala…gre za žensko z zelo nizko samopodobo, ki potrebuje seks, da se počuti vsaj malo “vredno”. V bistvu pa se ne zaveda, da ti njeni moški sploh niso bili izbirčni in so iskali samo….luknjo.
Jaz sem vedno mislila, da sta z NMjem par.
Po letih se ujema, pa še po tvojem pripovedovanju bi to komot bila naša škrtica stara :))
Po letih se ujema, pa še po tvojem pripovedovanju bi to komot bila naša škrtica stara :))[/quote]
Hmm, NM je sicer totalen car IMHO – ampak vseeno mislim, da maratonov ne teče 😉
In ničemur kar je več kot 15 let starejše od mene ne dam nog narazen, tako da se ti tole ne izide :)))
Malo si za časom 🙂 jaz seksam izključno zaradi svojega užitka in skrbim, da je to čim bolj pogosto 🙂 in to tudi prostodušno priznam.
Časi, ko ste lahko moški ženske prepričali, da imajo nizko samopodobo zato, ker si vzamejo, kar hočejo same (in ne vi), so mimo. 🙂 Vsaj za večino.
(unless…si v resnici ženska in ti ni noben ukradel gesla. V tem primeru bi ti verjetno pomagalo dat noge narazen, če sploh obstaja tip, ki so ga želi tiščat v depresivno posušeno češpljo zakompleksane frače, ki ni videla trdega že leta…)
Meni je pa najbolj smešno to, ko v letu 2015 najdeš ljudi, ki še vedno ne vedo, da je ženskam lahko seks tudi v užitek.
Verjamete ali ne, ampak ja užitek je seksat, užitek so tudi avanture. Ampak seveda samo s fejst tipi. Ne z nekimi zapitimi tipčki. Mora dobro zgledat pa lep nasmeh mora imet pa tako fit postavo.
Tudi poročeni so zakon za seks. Ti se še najbolj potrudijo.
Sem ženska in sigurno precej lepša od tebe. Zato se ne rabim hvalit po forumu. Imam zadosti pohval v vsakdanjem življenju. Ti pa si moraš vsak dan ponavljat, da si…..lepolaska, da sploh lahko dan preživiš. :)) Saj ti ne zamerim, verjamem, da ti je hudo…..
Po letih se ujema, pa še po tvojem pripovedovanju bi to komot bila naša škrtica stara :))[/quote]
Hmm, NM je sicer totalen car IMHO – ampak vseeno mislim, da maratonov ne teče 😉
In ničemur kar je več kot 15 let starejše od mene ne dam nog narazen, tako da se ti tole ne izide :)))[/quote]
Kako ne če pa te totalno zrajcajo neki profili, let takrat nisi omenjala, ziher daješ najbolj sluzastim na položajih, to je jasno za take kot si ti 🙂
Sem ženska in sigurno precej lepša od tebe. Zato se ne rabim hvalit po forumu. Imam zadosti pohval v vsakdanjem življenju. Ti pa si moraš vsak dan ponavljat, da si…..lepolaska, da sploh lahko dan preživiš. :)) Saj ti ne zamerim, verjamem, da ti je hudo…..[/quote]
Lastna hvala, cena mala, pravijo.
Sem ženska in sigurno precej lepša od tebe. Zato se ne rabim hvalit po forumu. Imam zadosti pohval v vsakdanjem življenju. Ti pa si moraš vsak dan ponavljat, da si…..lepolaska, da sploh lahko dan preživiš. :)) Saj ti ne zamerim, verjamem, da ti je hudo…..[/quote]
Za Lepolasko se izdaja moški, je dvospolnik in v veliki večini še ped*erčina-;)))
NMja za precednika!!!!
+1 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.