Zakaj se nekateri ljudje tako radi vtikajo v življenja drugih?
Lepolasko za predsednika!
Pa ti, Robi, na cem si zgradil svojo klasicnost? ^^oo^^
Si čista klasika, ki je svojo neklasičnost zgradila na napuhu in egoizmu. :)[/quote]
Robi, saj lepolaska je verjetno moški. Saj vidiš, kakšno izrazoslovje ima….kot pogosti obiskovalec vaških gostiln. :))
Si čista klasika, ki je svojo neklasičnost zgradila na napuhu in egoizmu. :)[/quote]
Robi, saj lepolaska je verjetno moški. Saj vidiš, kakšno izrazoslovje ima….kot pogosti obiskovalec vaških gostiln. :))[/quote]
Saj res. Pa še menda neke moške posle opravlja. 🙂
Na razmnoževanju. 🙂
Klasičnosti ne rabiš graditi, saj se klasičen rodiš.
Ko hočeš biti kar nisi in zanikaš to, kar si, potem moraš zgraditi močan ego. Ker le močan ego se lahko uspešno bojuje s tvojo resnično naravo.
Robi, saj lepolaska je verjetno moški. Saj vidiš, kakšno izrazoslovje ima….kot pogosti obiskovalec vaških gostiln. :))[/quote]
Ti že veš, ker si fulj lepša od mene in te taki oblegajo :)))) tudi vzdevek si verjetno izbrala, ker si podobna tej elegantni živali – obe imata umazane in kosmate noge. Idealna za Matkiča :)))
Ti že veš, ker si fulj lepša od mene in te taki oblegajo :)))) tudi vzdevek si verjetno izbrala, ker si podobna tej elegantni živali – obe imata umazane in kosmate noge. Idealna za Matkiča :)))[/quote]
Antilopa je ljubka žival, ti pa nisi ravno ljubka. Bolj me spominjaš na kakega gnuja. :)))
Itak je. Ljubka in smrdljiva. 🙂 tvoj tip ziher intenzivno misli nate vsakič ko gre srat…
Nikjer, jst imam samo enega, tako da kar pospravi svojega lulčka, ker me ne zanimaš 🙂
Za danes sem se itak dokončno izseksala, tako da imava samo še whiskey, TV in internet… 🙂
Napiši raje: v lajfu imam samo whiskey, tv in net. Bo verodostojneje.
Na razmnoževanju. 🙂
Klasičnosti ne rabiš graditi, saj se klasičen rodiš.
Ko hočeš biti kar nisi in zanikaš to, kar si, potem moraš zgraditi močan ego. Ker le močan ego se lahko uspešno bojuje s tvojo resnično naravo.[/quote]
Zadnji interview z Martinom Strelom, ki po novem zivi v Phoenix-u, me je spomnil na zaplankanost vecine “povprecnih” Slovencev. Kako zelo ste prepricani, da je samo vasa “povprecna” pot prava. In tako radi se iz vsega drugacnega posmehujete. Razgledanost, menda…
Jaz sem vedno mislila, da sta z NMjem par.
Po letih se ujema, pa še po tvojem pripovedovanju bi to komot bila naša škrtica stara :))[/quote]
Hmm, NM je sicer totalen car IMHO – ampak vseeno mislim, da maratonov ne teče 😉
In ničemur kar je več kot 15 let starejše od mene ne dam nog narazen, tako da se ti tole ne izide :)))[/quote]
Ko bo Margot- spoznala, da bi lahko v sili dala tudi, če se s prekrižanimi stopali in stegnjenimi nogami samo malo predkloni v vse 3 vhode ☺ ne bo več klanfala
Meni so te ženske tu gor tako bedne. Vse brez lajfa, zato se vtikajo v življenja drugih.
brez vtiknja in “vtikanja” nas nebi bilo ☺
Treba je vtikat in izbrigat seme v najbolj godno, plodno, najlepšo, najbol zdravo maternico k jo lahko dobiš. Vse ostalo je bullshit.
Zaradi takega razmišljanja nekateri moški nikoli ne boste emancipirani. No MGTOW for you.
Ker svet vidijo na ravni vtičnic in vtičnikov.
Plus, ker se ljudje sami sebe špecajo na socialnih omrežjih.. niti kakšnega posebnega trudi ni potrebno vložiti. Vtikanje in vohunjenje je sedaj sila preprosto.. nekaj klikov po spletu.
“Vame se vtikajo (všečkajo), torej sem.” Je novi pregovor.
Forum je zaprt za komentiranje.