Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj se ogibate ločencev z otroki?

Zakaj se ogibate ločencev z otroki?

Ženske, zakaj se večinoma ogibate ločencem, ki imajo že otroke?

Ker ne maramo otrok. In ker se nam ločeni zdijo taki, moški, ki se niso potrudili za zvezo. Varali, pijanci, kdo ve kaj.

Odvisno od tega kdaj spoznavaš. Ko sem bila mlada, ledik in frej, niti pomislila ne bi na locenca. Iskala sem samskega fanta brez otrok od prej.Če si pa 40 in več let, pa ima v večini vsak že neko preteklo vezo z otroci , to vzameš v zakup. Pri 55 ih to postane že manj pomembno ker so otroci že odrasli in živijo svoje življenje.

Veeeeelik obvoz od takih moških ja.

Veš pač, da je čudno, ločen moški z otroki. In nočem nikakor biti nadomestna mati.

Zelo pomembno je, zakaj se je ločil. Po ločitvi se znajo širiti razne govorice bivših zakoncev in je dobro preveriti koliko držijo. Bi me pa motilo, da me stalno preizkuša zaradi morebitnih preteklih travm. Na otroke se pa sčasoma navadiš.

Odgovor na objavo uporabnika
Srce125, 05.04.2025 ob 21:00

Zelo pomembno je, zakaj se je ločil. Po ločitvi se znajo širiti razne govorice bivših zakoncev in je dobro preveriti koliko držijo. Bi me pa motilo, da me stalno preizkuša zaradi morebitnih preteklih travm. Na otroke se pa sčasoma navadiš.

Sicer sem v vezi. Če bi bila samska, me pa čist iskreno ločen ne bi motil, če bi bile ostale stvari urejene in bi se ujemala . Najbolj  bi bil pomemben odnos z bivšo. Mislim da pri 40-50 letih starosti so vsi ločeni ,redki so vdovci pri teh letih ,  tisti ki so samski, so slabša izbira, ker so v večini kar cudaki.  Otroci me sploh ne bi motili, rada jih imam,  odnos z bivšo je stvar kjer sem jaz občutljiva in tu ne bi popuščala, tu bi želela čiste račune . Preteklost je nekaj kar mora biti urejena v mislih in srcu.

Sem ločen s tremi otroci. Ženske kar izogibajte se me, ker me ne zanimate po 13 letnem zakonu z materjo mojih otrok.

Ločen, dva otroka in se imamo fanj. Ne iščem ženske dokler otroci ne odrastejo.

Ponavadi ni težava z otroki, ampak ostala nakopičena prtljaga, ki je vse obtežila. Mišljeno, kar sta starca imela prej med sabo. Kar potem popada povprek. Načeloma urejenist vsega ne bi smelo imeti pretiranih težav. Razen, kot zasledovalke ekstra. Kot nek odprti post. 🙄☺️

Po razvezi sem ostal sam z dvema mladoletnima otrokoma otrokoma. Tudi jaz ne bi želel nove partnerke in to samo zato, ker je že prejšnja naredila ogromno škode obema otrokoma. Bilo je psihično nasilje in varanje z njene strani, pa vsakodnevno popivanje,… pa je bila to ženska, ki je rodila ta dva otroka. Mati pa ni nikoli bila…

In sedaj naj jima po vsem tem grozodejstvu pripeljem eno, ki jo bo najbolj skrbelo ali ima urejene nohte in koliko časa si bo lahko namenila za družabna omrežja…. Ne, hvala…

Mene to niti približno ne bi odbilo. Odbilo bi me če bi bil slab oče. Če bi grdo o bivši pred njimi govoril. Na splošno če bi veliko o njej govoril, ker to pomeni da še ni predelal. Preteklost moraš urediti, preden greš v novo vezo. Z nekom ki to nima urejeno ne bi šla skupaj. Otroci me pa niti približno ne bi motili. Imam rada otroke. Zakaj bi kakšen moški šel v vezo z žensko, katero otroci motijo ne bom pa nikoli razumela. Kakšen človek moraš to bit da greš v vezo z moškim z otroci, če jih ne maraš. Ne vem zakaj bi kdo želel si biti s takim človekom.

se ne, 06.04.2025 ob 07:01

Mene to niti približno ne bi odbilo. Odbilo bi me če bi bil slab oče. Če bi grdo o bivši pred njimi govoril. Na splošno če bi veliko o njej govoril, ker to pomeni da še ni predelal. Preteklost moraš urediti, preden greš v novo vezo. Z nekom ki to nima urejeno ne bi šla skupaj. Otroci me pa niti približno ne bi motili. Imam rada otroke. Zakaj bi kakšen moški šel v vezo z žensko, katero otroci motijo ne bom pa nikoli razumela. Kakšen človek moraš to bit da greš v vezo z moškim z otroci, če jih ne maraš. Ne vem zakaj bi kdo želel si biti s takim človekom.

Dobesedno  škart roba so, s prtljago, z omenjenimi financami, otroci so vedno vohuni,  ki blebetajo bivši. Torej ne hvala.

tune

zato ker so luzerke.  ker so feminsitke. ker jim fsak izgovor pride prav, ki  jih potolaži.  ker nerazumejo, da ni isto, ločenec in ločenka. ločenka je luzerka, uničevalka doma.  večina ločenih je ločenih zaradi ženske.  samske, 40 letnice so v njihovi umsko bolani glavi, še kar 20.  hahaha   mislim ,da relativno normalna ženska, še kr nekako, sprejeme tuje otroke, moški pa nikoli. ti pač gledaš, napačne samske ženske.  ti gledaš, lezbike, feministke, ločenke. ti moraš prvo dobit tolko keša, da boš spet neki luliki zanimiv.   ker tukaj boš čital, fse mogole žaljivke preko moških.  in to je tem luzerkam ločenim samskim vbito vglavo od njihovh mamic ločenk.   to so umsko bolane ženske.   ti moraš prvo bit urejen, dodelan, imet dnar, pol pa si išči drugo luliko. al jaz ne vem, kaj ti msiliš?   saj si sam,  imaš čas delat dnar. idi pa si naredi denar, pravi denar. al kaj ti misliš, kaj je ženskam – kurbetinam edino zanimivo pri 40??   ja denar.  jebača mladega tko ima prasica.  ona hoče da ji nekdo da, več kot ima sama.  živi pa pri starših na  njihov račun že celi laif in si špara denar.  in po lgovori okoli, kak oej podjetnica. hahaha  pa ima kariero. je pa zapsolena   pa sama dela.   mislim.   umske bolnice.  raje si najdi žensko drugje. polska, italija, češka, ukrajina, rusija. kjer so še normale.  slovenke so umske bolnice.

Anonim989, 06.04.2025 ob 07:11

Dobesedno  škart roba so, s prtljago, z omenjenimi financami, otroci so vedno vohuni,  ki blebetajo bivši. Torej ne hvala.

Mislim da nihče nič ne zamuja če se tebe izogne oz. ga nočeš. Je bolj pridobitev to za njih. Le kdo bi si želel ob sebi človeka, ki druge za škart robo označuje, sovraži otroke in hoče njegov denar. Res si zadetek na loto.

Končno ena pametna od Anonimno3469!

Pa sem ženska, ampak to ni za nikamor. Gledam sodelavke, ena večja afna kot druga. Glavna je pa tista na blagajni, pri 52-tih se oblači v kratke hlačke, ki jih ne bi zaradi sramu nosila niti 16 letnica. Ne rečem, postavo ima ampak ko vidiš tisti obraz se zgroziš in verjamem, da moškega vse mine.

Vsa plača in čas gre za te otroke.  Bedno.

Pikica877, 06.04.2025 ob 08:07

Vsa plača in čas gre za te otroke.  Bedno.

Povprečna preživnina je 120e v sloveniji. Povprečen ločen moški ki ni skrbnik otrok ima otroke vsak drug vikend pa kakšno popoldne med tednom. Tebe pa očitno sami reveži s skrbništvom za otroke obletavajo. Svoji k svojim. Vso srečo z iskanjem enega, ki bo vate denar raje metal 🙂 Probaj na tistih straneh za cukročke 🙂

odlično

če si še pri bolekah. pa ker vedno ženske rihtam. evo.    moški so tudi eni pezdeti.  v teh trenerkah, športnih pohodnih oblekah, pa neke tekaške superge žive farbe.  pa kao neke mišič majčke.  pa to je slabi ko moj sin 11 let. to bi naj bilo, ženski všeč?  pa neki  gti , pa neka športna škoda pri 50 letiih?  pa grem na pohorje pa opazujem te z down hil pecikli, in opažam da je ogromno 45 letnikov.  mislim?  kaj ti  kvazi moški razmišljajo sploh?  pa pol  pogledam v mestu, zunaj 8 stopinj. evo 9 je kazalo v avtu. pa pridejo mimo  punce 19 let. preširoke kavbojek, razcotane, in gor verjetno, upam modrc in  tankcena kao leder jaknca. ko  je tak  uemtno usnja do trebuščka.  jaz imam gor t shirt, srajco, neki preko in še jakno. pa se v avtu ki že postaja topel. pa sem moški, zdrav, fit, mašina no.  res me nikoli ne zebe. ona pa taka po ravnici po pločniku fsaj 400 metrov??  al pa ja, prestare, ženske oblečne v najstnice. pa kaj res nima špegla?  pa kdo ji je rekel, da je to uredu?   pa to opažama z ženo z zadnjih 5 let. pa kaj se je fsem res odpelalo al kaj?

Zanimiva zgodba , če ni ločenka in ima svojo družino ampak spozna neko osebo ki ji to nudi , kar ji svoj mož ne more. Torej  ljubezen.

Otroci niso škart roba, ampak domači butični izdelek.Da bi blebetali bivši? Poveš jim, da ni treba biti za poštarja.Njej naj  ne govorijo o tebi in tebi naj  ne govorijo o njej…

Jaz nimam otrok, jih ne želim. Ne želim niti moškega, ki ima že otroke, ker se mi ne da ukvarjat z otroki.

Vsekakor pa ne prenesem moških, ki imajo otroke pa se ne ukvarjajo z njimi. Jih je dosti takih. Taki se mi pa itak gabijo. Sicer osebno ne želim otrok, a vendar sem mnenja, da kdor jih ima, mora skrbeti zanje, drugače je gnoj od človeka. Pika.

Nikakor ne razumem teh samskih očkov z otroki…?

So imeli prvič smolo in so si navlekli takšno žensko na glavo in namesto da bi sedaj uživali s svojimi otroki, si spet želijo nakopati probleme in težave v svoje in otrokovo življenje.

Prvič, ko so bili še samski in brez otrok niso imeli sreče. Sedaj bodo pa z drugo zvezo zadeli na loteriji. Pa niso normalni, za boga božjega res ne.

Takšni bi morali obvezno poiskati strokovno pomoč, ne pa da si iščejo žensko v današnjem svetu, ker NORMALNE ŽENSKE VEČ NI!

@se ne-enako bi sam napisal,če se bi šlo z ločenko z otrokom ali več njih.

pač je bil ali bila v vezi,ki se ni izšla.meni ni nič narobe s tem.lahko je idealen,idealna zate,če daš priložnost.seveda pa,če ne maraš otrok se je škoda spuščat v karkoli z nekom,ki jih že ima od prej

tune, 05.04.2025 ob 20:49

Ženske, zakaj se večinoma ogibate ločencem, ki imajo že otroke?

še dobro da se izogibajo ločencem z otroci! Itak moški vedno rinejo v sranje, čez par mesecev jim je pa žal, da so si na grbo nakopali še večji šus, kot pa je bila bivša!

Ker so že zafukal vse, dobesdno. Ko jebe njihove sončne zlobne mrke in njihova izšpricana jajca, sami naj crknejo in se valajo v dreku ter pospravljajo svoj in otrokov bruhanac za sabo.

Zakaj bi jemala iztrošenega ločenca z noro psihotično bivšo ženo in sovražnim otrokom ki mi bo skušal potrest arzenik na solato? Pol se bova pa mlatla dokler eden od naju ne izdihne, če ne bom prej njegovega fotra zadušila z blazino med spanjem LOL

Niti ne LOL

Moški so itak prasci, poročeni ločeni samski deviški ali drolje…. ne maram moškega, raje mam ženske, ženske so TOP. Ampak ne ločenke une so fuknene.

New Report

Close