Zakaj se ogibate ločencev z otroki?
Anonimno 3469, 06.04.2025 ob 08:46
odlično
če si še pri bolekah. pa ker vedno ženske rihtam. evo. moški so tudi eni pezdeti. v teh trenerkah, športnih pohodnih oblekah, pa neke tekaške superge žive farbe. pa kao neke mišič majčke. pa to je slabi ko moj sin 11 let. to bi naj bilo, ženski všeč? pa neki gti , pa neka športna škoda pri 50 letiih? pa grem na pohorje pa opazujem te z down hil pecikli, in opažam da je ogromno 45 letnikov. mislim? kaj ti kvazi moški razmišljajo sploh? pa pol pogledam v mestu, zunaj 8 stopinj. evo 9 je kazalo v avtu. pa pridejo mimo punce 19 let. preširoke kavbojek, razcotane, in gor verjetno, upam modrc in tankcena kao leder jaknca. ko je tak uemtno usnja do trebuščka. jaz imam gor t shirt, srajco, neki preko in še jakno. pa se v avtu ki že postaja topel. pa sem moški, zdrav, fit, mašina no. res me nikoli ne zebe. ona pa taka po ravnici po pločniku fsaj 400 metrov?? al pa ja, prestare, ženske oblečne v najstnice. pa kaj res nima špegla? pa kdo ji je rekel, da je to uredu? pa to opažama z ženo z zadnjih 5 let. pa kaj se je fsem res odpelalo al kaj?
Si za dejt bejb? piši na hotpussy@hotmail.com
Se bova skupi režali jadnim 45-letnikom, ki tukaj gnoj nad ženskam iztresajo kot da so sami terna, jackpot, v resnici majo pa sam smrdljive spodnje gate pospermirane od jutranje samoejakulacije in na sredini rjava špura od dreka od riti neobrisane smrdljive za pokazat.
Še una športna Škoda je na obroke ne se hecat no. Ne di delat utvar glede razjahanih grdih in neumnih moških sednjih let brez keša sam z dolgimi jeziki namest dolgimi bonglji.
Keri pezdetje s slabim zadahom, začetkom paradontoze, vse bolj zašpehani pa erekcija v kurcu, ko bi vsaj bila v kurcu, erekcija je NIČELNA, pri 45 vsi plešasti pa že na prostasanu, ko vas jebe moške smrdule ki znajo sam prdet pa per žret, crknite sami sami sami me se vam bomo pa SMEJALE SMEJALE SMEJALE in vas zasmehovale, prav vam je, vse se vrača vse se plača tudi na MONU.
Anonimno 8851, 05.04.2025 ob 23:34
Sem ločen s tremi otroci. Ženske kar izogibajte se me, ker me ne zanimate po 13 letnem zakonu z materjo mojih otrok.
Kje si imel pa glavo, ločenec s tremi froci, ko si jadnike bebaste štepal? Ziher sam v spodnji glavi, v zgornji zija velika luknja, na tvojem bančnem računu pa tudi ogromen minus.
Zdrkaj si ga sam, pa otroke še naprej zanemarjaj z udejstvovanjem na monu.
Aja, pozabil si povedat ti zapuščeno pezde da une tvoje tri bebote njihova bio mt rihta tista čez kero zdej pluvaš ker te je pravi čas še zapustila.
Ker si šus brez keša ti še preživnine ni treba dajat pa visiš na monu in pušiš đole in si ves pameten pa zapit.
Ma nobena te ne bo več povohala sprijazni se ali se pa kar zdej zadrgni. kreten jadni. Edin če si kurbo plačaš ampak probelm je ker nimaš keša nit za kurbo, sam za internet da tle pizidš in sovražnost do žensk pod različnimi vzdevki otresaš. Spizdi.
Mo(n)toristka v aprilu, 06.04.2025 ob 11:43
Si za dejt bejb? piši na hotpussy@hotmail.com
Se bova skupi režali jadnim 45-letnikom, ki tukaj gnoj nad ženskam iztresajo kot da so sami terna, jackpot, v resnici majo pa sam smrdljive spodnje gate pospermirane od jutranje samoejakulacije in na sredini rjava špura od dreka od riti neobrisane smrdljive za pokazat.
Še una športna Škoda je na obroke ne se hecat no. Ne di delat utvar glede razjahanih grdih in neumnih moških sednjih let brez keša sam z dolgimi jeziki namest dolgimi bonglji.
Keri pezdetje s slabim zadahom, začetkom paradontoze, vse bolj zašpehani pa erekcija v kurcu, ko bi vsaj bila v kurcu, erekcija je NIČELNA, pri 45 vsi plešasti pa že na prostasanu, ko vas jebe moške smrdule ki znajo sam prdet pa per žret, crknite sami sami sami me se vam bomo pa SMEJALE SMEJALE SMEJALE in vas zasmehovale, prav vam je, vse se vrača vse se plača tudi na MONU.
Mo(n)toristka, vidim da te letošnje poletje ne čaka nič dobrega. Prestavi svoje potovanje!
vedeževalec, 06.04.2025 ob 12:02
Mo(n)toristka, vidim da te letošnje poletje ne čaka nič dobrega. Prestavi svoje potovanje!
Svoje jadne prerokbe prišparaj zase, jaz vidim, da boš umrl v dvigalu, ki se mu bo utrgal glavni in dodatno rezrvni kabel, kot se je teb feder v glavi, že zdavni. Zgodilo se ti bo 8. junija letos, tako da napiši svojo oporoko kar prec, bebo vedežavalski.
Sem hujša coprnica od tebe, pizdun. SPIZDI.
Anonimno 10503, 05.04.2025 ob 20:54
Veeeeelik obvoz od takih moških ja.
Veš pač, da je čudno, ločen moški z otroki. In nočem nikakor biti nadomestna mati.
Do neke mere drži. Nekaj pri njem že ne more štimati, da mu je prejšnja ali več njih ušlo. Vsekakor pa to ne drži 100%. Vsakogar se da kolikor toliko spoznati in biti previden preden greš z njim v skupno gospodinjstvo. Če kaj kmalu ugotoviš, kaj mu fali, se hitro in vljudno poslovi. Čustva do njega te skrbijo in kaj bodo rekli ljudje, če jih boš menjala po tekočem traku. Ja, kaj neki obrekovali te bodo, čustva je bolje zatreti takoj, kajti pozneje se spremenijo v jedko sovraštvo, ki je bolj boleče od vsakega začetniškega razhoda. Sama sem veliko bolj sumničava do “srečno” poročenih fukfehtarjev. Te barabe so tako spretne, da bedasto ženo varajo desetletja, ne da bi tepka to ugotovila. Še bolj nevarni so tisti med katerima je ekonomski dogovor, da ostajata skupaj, zaradi premoženja predvsem, ne pa samo zaradi tega. Ti se najpogosteje izdajajo za ločene, čeprav to niso. Najdeš pa med ločenci tudi papke, ki so jih babe nategovale kot čigumi zaradi njihove naivnosi in prostodušnosti ter jih potem zapustile zaradi drugega. Ti so največkrat res očetje samohranilci, samo roba za dolgo in zadovoljivo zvezo niso. Premevžasti, presluzasti in še kaj. Torej, kje so tisti uporabni. Ne vem, menda res so, tako kot oni, ki zadanejp na loterijo. So, a mi jih ne srečamo in na lotu tudi ne zadenem.
Mo(n)toristka v aprilu, 06.04.2025 ob 12:17
Svoje jadne prerokbe prišparaj zase, jaz vidim, da boš umrl v dvigalu, ki se mu bo utrgal glavni in dodatno rezrvni kabel, kot se je teb feder v glavi, že zdavni. Zgodilo se ti bo 8. junija letos, tako da napiši svojo oporoko kar prec, bebo vedežavalski.
Sem hujša coprnica od tebe, pizdun. SPIZDI.
Komaj čakam na jesen, da vidimo koga od teh dveh smo se znebili za vedno