Zakaj se tajke, filipinke …azijke… splačajo
Odvisno kaj iščeš.
Ti iščeš “uporabi-odvrzi” varianto, ki po seksu ni več uporabna zate. Nimaš kaj početi z žensko, razen med rjuhami, enostavno ne znaš, ne vidiš smisla, manjka ti sposobnost povezovanja s sočlovekom in vidiš pač samo telo.
Nekdo drug išče pa sopotnika, partnerja, prijatelja in je seks bonus, ne primarna želja.
Pazi – še vedno pomemben, ne pa najpomembnejši.
[/quote]
To, da practiciram poseksaj in zavrzi, je seveda le predstava, ki ste si jo ustvatile mone, ki idealizirate nasprotje ozeni, imej otroke. Medtem, ko je realnost seveda precej drugacna. Pac, primer nekorektnega debatiranja, mlatite slamnatega moza.
Sorry, pac ne dojames, da zenski, ki za moskega ni dovolj fizicno privlacna (videz, mladost) + karakter, ne pomaga nobena tituala, dosezek, dohodek, itd da bi si z njo zelel sex, zvezo, karkoli. Ja, NIC ni vse to vredno. Me slisis? Nic!
Seveda, ker jih MGTOWčki ne znajo prej podpisati, potem pa jamrajo.
Običajno razmišljajoči moški jih pa lepo uveljavijo.
[/quote]
To, ker si ti nekaj domisljas, resnice se ne spremeni.
To, da practiciram poseksaj in zavrzi, je seveda le predstava, ki ste si jo ustvatile mone, ki idealizirate nasprotje ozeni, imej otroke. Medtem, ko je realnost seveda precej drugacna. Pac, primer nekorektnega debatiranja, mlatite slamnatega moza.
Sorry, pac ne dojames, da zenski, ki za moskega ni dovolj fizicno privlacna (videz, mladost) + karakter, ne pomaga nobena tituala, dosezek, dohodek, itd da bi si z njo zelel sex, zvezo, karkoli. Ja, NIC ni vse to vredno. Me slisis? Nic!
[/quote]
In kar ti jaz govorim je to, da je to TVOJA izkušnja, MOJA je pa drugačna.
Ne pravim, da so moji dosežki izključno tisto, zaradi česa me je moški izbral, je pa dobršen del celote, ki ni deljiva. Enako, kot je meni njegovo telo všeč, k njegovemu seksapilu pa krepko pripomorejo njegove sposobnosti, pamet, znanje, itd.
To, kar ti naštevaš – mladost + videz je točno za uporabi/odvrzi. Ker – uporabno je za pet minut, kaj pa potem delata ostalih xx ur?
In kar ti jaz govorim je to, da je to TVOJA izkušnja, MOJA je pa drugačna.
Ne pravim, da so moji dosežki izključno tisto, zaradi česa me je moški izbral, je pa dobršen del celote, ki ni deljiva. Enako, kot je meni njegovo telo všeč, k njegovemu seksapilu pa krepko pripomorejo njegove sposobnosti, pamet, znanje, itd.
To, kar ti naštevaš – mladost + videz je točno za uporabi/odvrzi. Ker – uporabno je za pet minut, kaj pa potem delata ostalih xx ur?
[/quote]
Nauci se razliko med POTREBEN in ZADOSTEN pogoj.
No, jaz z moje strani vidim, da je oboje.
[/quote]
Tvoje osebne iluzije so pri zadevi NEPOMEMBNE.
Tvoje osebne iluzije so pri zadevi NEPOMEMBNE.
[/quote]
Pa zate jasno, da so nepomembne. Kot je bilo tistim v Platonovi votlini nepomembno sonce.
To, ker si ti nekaj domisljas, resnice se ne spremeni.
[/quote]
Pravzaprav govoriš o sebi.
Domišljaš si, da so VSE ženske enake. Zato si TI upravičen, da do vseh ravnaš v uravnilovki: emotivno distancirano.
Iz tvoje perspektive domišljanja realno: saj so vse nevredne tebe. Zato tudi minimalno sebe daješ.
Iz te perspektive se tudi azijke bolj “splačajo”, ker so že v osnovi vzgojene v duhu prejšnjega stoletja (gledano iz Zahoda). Minimalni vložek, zgolj biti “mož”, da maksimalno dobrobit: imeti ženo.
Zahodne ženske “več stanejo”. Več zahtevajo.
In ja, vmes so tudi lovače. Niso pa VSE takšne.
In tu je diskrepanca tvoje logike: če so vse ženske enake, kako to, da so Azijke “boljše”?
Nepremičnina propada samo tistemu ki je vložil vanjo denar.Torej če sta vlagala oba si jo delita,kar je tudi prav.Če je pa vlagal samo eden preden sta se spoznala pa drugemu ne pripada nič.Vse se dokaže z računi kdo je koliko vložil.
Pravzaprav govoriš o sebi.
Domišljaš si, da so VSE ženske enake. Zato si TI upravičen, da do vseh ravnaš v uravnilovki: emotivno distancirano.
Iz tvoje perspektive domišljanja realno: saj so vse nevredne tebe. Zato tudi minimalno sebe daješ.
Iz te perspektive se tudi azijke bolj “splačajo”, ker so že v osnovi vzgojene v duhu prejšnjega stoletja (gledano iz Zahoda). Minimalni vložek, zgolj biti “mož”, da maksimalno dobrobit: imeti ženo.
Zahodne ženske “več stanejo”. Več zahtevajo.
In ja, vmes so tudi lovače. Niso pa VSE takšne.
In tu je diskrepanca tvoje logike: če so vse ženske enake, kako to, da so Azijke “boljše”?
[/quote]
Saj pravim, da samo zato, ker si DOMISLJAS, da jaz nekaj mislim, se ne pomeni, da je temu res tako. Kaj sele vse ostalo kar izpeljujes na osnovi svoje napacne predpostavke.
Najprej moras uvideti razliko med zensko naravo in konkretnim obnasanjem posameznice.
Narava je nekaj kar je hard coded, izoblikovano skozi prazgodovino. Ce sem specificen, v zenski naravi je hipergamija. V tem so si VSE zenske enake.
Konkretno obnasanje pa se od posameznice do posameznice skozi cas mocno razlikuje. Mladim lepim zenskam npr moski vse k riti prinesejo. Zato so po vecini obupne partnerke, ker se med drugim niso vajene prilagajati. Ker se jim ni treba. Itd. Itd. Da ne dolgovezim. Vsaka ima razlicen karakter. Vsaka svoje cilje, zelje, preference, bla bla. Ni dveh, da sta si enaki. Niti dvojcici ne.
Torej, vzhodnjakinje, zahodnjakinje, … se po naravi (hipergamija, …) ne razlikujejo. Se pa razlikujejo, v povprecju, po obnasanju, feminilnosti, attitude, … vsaj dokler ostanejo v svojem primarnem okolju. Povprecna zahodnjakinja je v primerjavi s povprecno vzhodnjakinjo prepotentna vase-zagledana domisljavka. Produkt zahodne feminizirane druzbe. Pa tudi s pravno-formalno zvezo na vzhodu moski prevzema manj tveganj. Ceprav se nam pa feminizaciji pospeseno priblizujejo. Sploh na Kitajski je vse slabse. Npr, mlajsim Kitajkam se je po moje pametno izogniti, kjerkoli ze so.
Torej, kje tici razlog za MGTOW? Zenska narava (hipergamija) v sodobni feminizirani druzbi. Slednja bo zahodno civilizacijo unicila.
Ves zakaj sem se ze dolgo tega speljal iz Slovenije. Ker le bedak scije proti vetru. Iz iztega razloga sem MGTOW. Ker le bedak scije proti vetdu. Stos ni v posameznicah (NAWALT). Niti v hipergamiji. Stos je v feminizirani druzbi.
Racionalnost…
Vaš link
Saj pravim, da samo zato, ker si DOMISLJAS, da jaz nekaj mislim, se ne pomeni, da je temu res tako. Kaj sele vse ostalo kar izpeljujes na osnovi svoje napacne predpostavke.
Najprej moras uvideti razliko med zensko naravo in konkretnim obnasanjem posameznice.
Narava je nekaj kar je hard coded, izoblikovano skozi prazgodovino. Ce sem specificen, v zenski naravi je hipergamija. V tem so si VSE zenske enake.
Konkretno obnasanje pa se od posameznice do posameznice skozi cas mocno razlikuje. Mladim lepim zenskam npr moski vse k riti prinesejo. Zato so po vecini obupne partnerke, ker se med drugim niso vajene prilagajati. Ker se jim ni treba. Itd. Itd. Da ne dolgovezim. Vsaka ima razlicen karakter. Vsaka svoje cilje, zelje, preference, bla bla. Ni dveh, da sta si enaki. Niti dvojcici ne.
Torej, vzhodnjakinje, zahodnjakinje, … se po naravi (hipergamija, …) ne razlikujejo. Se pa razlikujejo, v povprecju, po obnasanju, feminilnosti, attitude, … vsaj dokler ostanejo v svojem primarnem okolju. Povprecna zahodnjakinja je v primerjavi s povprecno vzhodnjakinjo prepotentna vase-zagledana domisljavka. Produkt zahodne feminizirane druzbe. Pa tudi s pravno-formalno zvezo na vzhodu moski prevzema manj tveganj. Ceprav se nam pa feminizaciji pospeseno priblizujejo. Sploh na Kitajski je vse slabse. Npr, mlajsim Kitajkam se je po moje pametno izogniti, kjerkoli ze so.
Torej, kje tici razlog za MGTOW? Zenska narava (hipergamija) v sodobni feminizirani druzbi. Slednja bo zahodno civilizacijo unicila.
Ves zakaj sem se ze dolgo tega speljal iz Slovenije. Ker le bedak scije proti vetru. Iz iztega razloga sem MGTOW. Ker le bedak scije proti vetdu. Stos ni v posameznicah (NAWALT). Niti v hipergamiji. Stos je v feminizirani druzbi.
[/quote]
India ima kastni sistem, kjer poročanje izven svoje kaste pomeni: NO GO.
25% prebivalcev tega planeta torej ne more tega početi.
Ena sama država razsuje tvoje pojmovanje “žensk”. Kaj šele v vseh ostalih, kjer so poroke še vedno stvar dogovora staršev (torej podobno kot v Inidij znotraj iste “kaste”).
Da s poročanjem lezeš po družbeni lestvici, pa je tudi moško značilno početje. Onasis je npr. Primer mednarodnega multimilijonarja, ki je prišel do tega mesta tako, da je izkoriščal znane ženske, za promocijo sebe in svojega posla.
Najprej je tu človeško umetno zastavljena družba, religija, lastnina.. in nato relativno naraven boj za pozicijo znotraj nje: Alfa in Omega.
Samo okoliščine že dolgo niso več naravne. Veljajo pa za ljudi in ne zgolj en spol.
P.S. Kjer so umetni človeški sistemi vidni tudi v obliki držav, političnih sistemov, nacionalnosti (genetiki ne zmorejo ločiti Ciprčanov na “Grke” in “Turke”.. ali pa podoben problem “nacionalnosti” v Sarajevu..) itd.
Dva naključno izbrana Etiopijca sta pa tako ali tako bolj genetsko raznovrstna kot belec in azijec. Ozko grlo človeštva (glej: http://rspb.royalsocietypublishing.org/content/early/2009/10/05/rspb.2009.1473 )
Ekonomska migracija je tu od kar obstaj človeštvo in ni vezana na spol. Čeprav imamo, vsaj Slovenci, vse ločeno po spolu. Moški je jedel, ženska je jedla. Ker to je nekaj “Čisto drugačnega”.
Je pa pri ekonomskih migrantih (kamor naj bi tudi sam sodil), dokaj pogosto, da svoji migraciji pripišejo še kakšen “višji pomen”.. npr.: večja “svoboda”.. ali pa karkoli njega, kot posameznika naredi bolj “vrednega”.
Nic kar si napisal ne ovrze ene same moje trditve.
To, da se morda celo vecina Indijcev se vedno poroca po dogovoru ni negacija zenske narave, hipergamije.
To je tvoj problem. Hoces glumiti avtoriteto, ki ne vem kaj ve, a osnovni pojmi okoli zenske narave in MGTOW ti niso jasni.
Niti rabim glumiti visji smisel za svojo pot v tujino. Dovolj je, da sem prisel do zakljucka, da bom lahko zunaj meja bistveno bolje zivel. In prav sem imel.
Isto trdim kar se tice zveze in otrok. Hvala, ampak pod danasnjimi pogoji se tega na feminiziranem zahodu ne mislim iti. Ni racunice. Bistveno bolje zivim kot MGTOW.
Mislim, da si čisto po nepotrebnem ustvarjaš delo, saj boš izredno težko dotolmačil te zadeve našim feministkam in modrecem (modrim pilularjem), čeravno vse do potankosti drži… Tudi slednji pa bodo naposled spregledali.
To, da zenske z akademskimi titulami verjamete, da ste ne vem kaksna terna za moske, je vasa velika zabloda. Brez vsecnega videza je ni titule, ki bi vam pomagala.
[/quote]
A znaš se pa venomer pohvaliti s titulami žensk, s katerimi si bil. Ti si res en prizadetek. Pograbiš, kar ti v enem momentju pride prav, v naslednjem pa to isto že prepričljivo grajaš.
Mislim, da si čisto po nepotrebnem ustvarjaš delo, saj boš izredno težko dotolmačil te zadeve našim feministkam in modrecem (modrim pilularjem), čeravno vse do potankosti drži… Tudi slednji pa bodo naposled spregledali.
[/quote]
Tudi, če pišeš kvazi “anonimno”, je vprašanje še vedno čisto preprosto: “So vse ženske iste?”
Forum je zaprt za komentiranje.