zakaj se tetovirate.
Že nekaj časa se družim z eno res luštno žensko. Ima lepo postavo, glas. Nasploh prava lepotica. Takšne lepote že dolgo nisem srečal. Ampak nekaj na njej me zelo moti. Ima kar nekaj tetovaž in kadi.
Ne vem, zakaj se tetovirate. Eni si s tem uničite izgled. Zakaj je tako težko biti naraven. In povrhu še ti čiki. Prav odvratno je. Fuj.
Tišina
03.04.2024 ob 14:29
Glede tatujev to je ena najbolj neumna, zgrešena, odvratna moda odkar obstaja svet. In še rešit si ga ne moreš ko bi želel. Hvala ne vem komu, da ne spadam med to generacijo in tudi moji otroci se niso odločili za to. Tisti, ki imajo naprimer celo roko…imam občutek kot da je brez roke. Groza res.
Daj nehaj
Clarica carica, 03.04.2024 ob 15:14
No pol ti ni glih lepotica, kakor pravis. Ce ti je clovek resnicno vsec, bos sprejel tudi njegove pomanjkljivosti, popolne osebe namrec ni. Tatuji in ciki so se najmanj, ce mislis resno z njo.
kako ste lahko ljudje tako nespoštljivi če človek reče da ga nekaj moti, spoštuj to njegovo čutenje…
nehaj z zaničevanjem – saj to ni nič, to je še najmanj. To je nespoštljivo.
zame so čiki na prvem mestu za NO GO… IN NITI SLUČAJNO NI NAJMANJ je POPOLNI NE!…
lahko tebi so čiski super in ljubi, zame so popolna ovira… ne prenesem niti malo tega vonja, niti zdravstveno ne po določeni bolezni, mi povzroča migrene. In da se pol najde neka taka oseba ki vse to zaničuje in govori,da je to še najmanj… takega tudi takoj steram iz življenja… a si res tak egioist da samo sebe vidiš- da nisi zmožen slišati in upoštevati drugih?
če nekdo reče,da ga nekaj moti, spoštuj to in ga ne prepričuj,da to ni nič.
anonimno515, 03.04.2024 ob 15:22
kako ste lahko ljudje tako nespoštljivi če človek reče da ga nekaj moti, spoštuj to njegovo čutenje…
nehaj z zaničevanjem – saj to ni nič, to je še najmanj. To je nespoštljivo.
zame so čiki na prvem mestu za NO GO… IN NITI SLUČAJNO NI NAJMANJ je POPOLNI NE!…
lahko tebi so čiski super in ljubi, zame so popolna ovira… ne prenesem niti malo tega vonja, niti zdravstveno ne po določeni bolezni, mi povzroča migrene. In da se pol najde neka taka oseba ki vse to zaničuje in govori,da je to še najmanj… takega tudi takoj steram iz življenja… a si res tak egioist da samo sebe vidiš- da nisi zmožen slišati in upoštevati drugih?
če nekdo reče,da ga nekaj moti, spoštuj to in ga ne prepričuj,da to ni nič.
Hahaha ta prava se oglasa. A zato, ker nekoga nekaj moti, mora biti nekdo spostljiv?! Zakaj ze? Pa saj vedno nekdo nekoga moti, zdaj se bo nekdo oglasil se, da ima vso pravico… s temi pravicami ste sli predalec. A kadilci in potetovirani si pa ne zasluzijo spostovanja? Tole je vzeto iz koncepta, vidim, da ti ne seze dalec… no pa saj ne bos razumel(a).
V glavnem so druge stvari bolj pomembne kot pa ciki in tatuji, kot ze napisano. Enim je lepo, drugim je grdo, enim smrdi, enim pac ne.
Burek, 03.04.2024 ob 14:54
Tišina
03.04.2024 ob 14:29
Glede tatujev to je ena najbolj neumna, zgrešena, odvratna moda odkar obstaja svet. In še rešit si ga ne moreš ko bi želel. Hvala ne vem komu, da ne spadam med to generacijo in tudi moji otroci se niso odločili za to. Tisti, ki imajo naprimer celo roko…imam občutek kot da je brez roke. Groza res.
Daj nehaj
Ja res nehaj. Že od pradavnine so bili tetovirani. In hvala bogu, da se človek odloči po svoji presoji. So mi pa ljudje, ki so tako zelo zaplankani odvratni. Če nisi brez si fuj in nisi za mene. S takimi ljudmi kot ste vi se tudi pogovarjati ne moreš. Pa se kadi uf kaj pa zdaj….
Pa kaj vam pride na misel?? Nekoga spoznas in pol tle gor to opisujes in simfas? Zakaj ze? Pri vseh zenskah na svetu, pojdi naprej vendar ce ti ta ne pase! Men greste pa taki cistunci na jetra. Sam noske vihate. Oh nee, ciki so pa fuj. Pa vnicena pljuca? A si iz Albanije al kaj. Pa eh no go, tatuji pa ze ne. Pa ne celavi, pa ne s trebuhom…ni konca
Mogoče nazasluženo, ampak moški dojemajo tetovirane ženske kot bolj promiskuitetne in manj privlačne. Vir:https://www.psychologytoday.com/intl/blog/head-games/201305/how-do-people-view-women-tattoos
Anonimno 8140, 26.03.2024 ob 18:14
Že nekaj časa se družim z eno res luštno žensko. Ima lepo postavo, glas. Nasploh prava lepotica. Takšne lepote že dolgo nisem srečal. Ampak nekaj na njej me zelo moti. Ima kar nekaj tetovaž in kadi.
Ne vem, zakaj se tetovirate. Eni si s tem uničite izgled. Zakaj je tako težko biti naraven. In povrhu še ti čiki. Prav odvratno je. Fuj.
Bejž stran od te tovornjakarice pa si eno ženstveno najd mater vola, a nimaš za drugje za fukat pa je njena češplja še kar pofukljiva? Pol ne jadaj nam, sm si s odloču v kero lukno ga boš namoču!
Kaj sem ti jaz kriva!!!! Pa nimam tetovaž ne kadim pa vseeno ne bi štapom taknil moje stare pizde.
Dvoličnež zabit.
rok-1, 10.04.2025 ob 15:55
A bi kdo res povedal zakaj se je tetoviral?
… odg “Zato ker mi je všeč.” nekako ni to kar me zanima. To si lahko mislim, me pa vseeno zanima korektno pojasnilo.
Rok, jebemti, si firbčen!
A bi lezbijko tudi spraševal, zakaj je lezbijka? Bi želel tudi od nje konkretnejša pojasnila? Se ji moški gnusijo? Zakaj? Je bila kot otrok žrtev spolne zlorabe? Ali je bila kdaj posiljena? Ali je sovražnica moških? A nič ne pogreša kurca, ko seksa? A je lepše lizati pičko kot vleči kurca?
Bi vprašal vse to?
Ja, ljudje se tetovirajo tudi zato, ker jim je to všeč oz. so si po zunanjosti s tetovažo bolj všeč kot brez nje.
Rok-1, vprašanje zate, 10.04.2025 ob 16:12
Rok, jebemti, si firbčen!
A bi lezbijko tudi spraševal, zakaj je lezbijka? Bi želel tudi od nje konkretnejša pojasnila? Se ji moški gnusijo? Zakaj? Je bila kot otrok žrtev spolne zlorabe? Ali je bila kdaj posiljena? Ali je sovražnica moških? A nič ne pogreša kurca, ko seksa? A je lepše lizati pičko kot vleči kurca?
Bi vprašal vse to?
Ja, ljudje se tetovirajo tudi zato, ker jim je to všeč oz. so si po zunanjosti s tetovažo bolj všeč kot brez nje.
Ja, seveda bi vprašal, če bi me zanimalo. Sicer na manj vulgaren način, a vseeno. Pa tudi odgovoril bi, če bi kdo (ne kar nekdo) na primeren način vprašal mene. Tako daleč, kolikor pač vem.
V čemu je problem?
Seveda je jasno, da to počne tisti, ki mu je princip in izgled všeč. A to ponavadi ni vse in v ozadju so včasih zanimive reči. Te me zanimajo. Sem pač takšen, da so mi razlogi za odločitve zanimivi.