Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zakaj se tetovirate.

zakaj se tetovirate.

Odgovor na objavo uporabnika
Rok-1, vprašanje zate, 10.04.2025 ob 16:12

rok-1, 10.04.2025 ob 15:55

A bi kdo res povedal zakaj se je tetoviral?

… odg “Zato ker mi je všeč.” nekako ni to kar me zanima. To si lahko mislim, me pa vseeno zanima korektno pojasnilo.

Rok, jebemti, si firbčen!

A bi lezbijko tudi spraševal, zakaj je lezbijka? Bi želel tudi od nje konkretnejša pojasnila? Se ji moški gnusijo? Zakaj? Je bila kot otrok žrtev spolne zlorabe? Ali je bila kdaj posiljena? Ali je sovražnica moških? A nič ne pogreša kurca, ko seksa? A je lepše lizati pičko kot vleči kurca?

Bi vprašal vse to?

Ja, ljudje se tetovirajo tudi zato, ker jim je to všeč oz. so si po zunanjosti s tetovažo bolj všeč kot brez nje.

Jp, taka dejanja nimajo nujno nekega globokega razmisleka zadaj.

Imam pa občutek, da ženska s tem signalizira, da je mal bolj “edgy”, da ni (več) pridna punčka in da si upa kršiti pravila.

tatu ti je vstopnica, portal za prehod energij. Že včasih so povezovali s čarovništvom. Če je človek dojemljiv ga veže marsikaj preko tega tatuja

xrobe, 03.04.2024 ob 16:11

Trenutno imam samo eno piko tetovaže na dlani, ki se komaj pozna. Resno razmišljam, da bi si dal na obraz vtetovirati naslednje črke, x, r, o, b, e.

In koliko je x robe? Jo je več kot y robe?

Tudi na tebi jo zagotovo kaj moti, in te zato noče, pol pa izgovori, češ da te to on to moti na njej.

tudi meni niso lepe te tetovaže na ženskem telesu in ta čik… Ženske so včasih bile sinonim lepote, sedaj pa… No je nekaj izjem, ampak sigurno ne te s tetovažami.

New Report

Close