Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZAKAJ SE TO DOGAJA?

ZAKAJ SE TO DOGAJA?

Pozdravljeni,

Stara sem 31 let in v zvezi že dobra 3 leta. V zvezi so vzponi in padci, kar je normalno. Zadnje čase pa se mi dogaja, da razmišljam o moškem, ki ga sploh ne poznam, videla sem ga samo na posnetkih in me je takoj privlačil. Zdaj se mi dogaja, da veliko razmišljam o njemu, da si predstavljam,da sva skupaj itd. kot fantazija v katero se dnevno zatekam. Zavestno tega nočem, ker se mi zdi butasto, podzavestno pa si zgleda ne morem pomagati in kar sanjam. Tega me je sram in ne delim niti z najboljšo prijateljico. Se komu to dogaja ali je zmano nekaj narobe?
Vem,da se bo zdelo marsikomu smešno, ker smo v časih, ko se ubadamo z večjimi problemi ampak kljub vsemu meni misli uhajajo na slab ali dober dan.

Jap, to je pa huda potreba in nora želja.
Jaz sem pred leti, ko me je sodelavka odkrito povabila v posteljo, to rešil tako, da sem pomislil na družino in kaj bo, če se slučajno razve.
No, na koncu sem izpadel skorajda angelček, bivša pa pra*ica. 😉 Je bilo že prav tako. 🙂

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close