Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zakaj se umijete pred sexom

zakaj se umijete pred sexom

.. me res zanima.
Midva se ne, saj se redno vsak večer tuširava. Če pade sex ravno po tuširanju prav, če šele zjutraj tud prav, ampak se pred tem ne greva umivat. Če pa čez dan kaj res umazanega delavam npr. na vrtu, se stuširava takoj ko prideva v stanovanju že zaradi tega, da ne umaževa kavča in ostalega. Tako, da sva relativno čista, ampak umivanje pred vsakim sexom,…, res ne vem zakaj?

čist preprosto zato, ker nama tako paše

tako, kot vama, da se ne

in vsi srečno in zadovoljno živimo

Saj se ne.

Tudi meni se zdi pretirano umivanje pred vsakim skokom.
Ne predstavljam si, da bi se pred vsakim mečkanjem umila za vsak slučaj, če bo prišlo do seksa, oz. da bi mečkanje prekinila zato, da se grem umit.
Saj redno skrbimo za higieno, partnerja imam že več let istega, tako da ne vidim strahu pred uro ali dve starim “švicem” :)))))
Če bi se mi pa zvečer “gabil” zjutraj stuširan partner (ali jaz njemu), potem bi se že morala resno vprašati o trdnosti veze.

Kdo pa pravi da se?

Ja, še dezinficirava se. :)))))))))))))))))
ma, kaka beseda………hahaha..smotana še za napisat.

Tudi, če je malo poscano…. hahaha… nič hudega… :))))))))))))

Ti bom jaz razložila, če te res zanima: umijemo se zato, ker je sta oddelka za odvajanje vode in blata zelo blizu oddelka za zabavo.

Če pade sex ravno po tuširanju prav, če šele zjutraj tud prav – ker oddelkov še nisi uporabil. Če pa kdaj čez dan – pa pač stopiva pod tuš. Odlična predigra. Poizkusi, morda ti bo všeč – no, vsekakor ti bo všeč, če se greš tudi orale.

tako je jelka

ali tako malo sexsate, ali pa trošite preveč vode…. : )

Se strinjam z Jelko. mi tudi.

jelka ti sigurno nisi Strojanova ha ha

maš pa prav!

Imate potem timetable spolnih aktivnosti in se tuširate tik pred “uro”, ali prekinjate predigro in tečete v kopalnico?

Potem se pa sprašujemo, zakaj je toliko alergij naokoli…

A vidva delata na vrtu gola, da se gresta potem stuširat?:)) Midva se preoblečeva, pa je.

Drugače pa tudi jaz ne razumem, zakaj bi se pred seksom morala iti extra umit.

Ja, vedno se umijeva, oba. Zato, da sva sveža in dišeča.
Ker seks ni samo penetracija, ampak tudi okušanje in vonjanje in nihče mi ne bo rekel, da je vonj (in okus) po potu (in še po čem) prijeten.

Ne veš, kaj zamujaš… ni ga čez frišen (!) moški švic.

No, meni je vonj po mojem moškem še vedno boljši, kot vonj po milu ali zobni pasti ali po parfumu ali vodici po britju. Všeč mi je, ko diši po sebi.

jAH ko imaš mladino pribajti, gre spontanost k vragu; ker vsaj pri nas ni izvedljivo, da bi čez dan seksali, ker bi tamala takoj zdraven svoj nos pritaknila….
Pri nas pride v poštev samo zvečer in potem si tako ali tako stuširan…

si lizeta spolovila…če ja, potem res ne vem kaksen je obcutek, če si ravno prej kakala..tudi midva se rada prej stušava na hitr, ker imava rada seks kot se sika, torej vse, tudi lizanje splovil in igranje…in res ni okej občutek in sproščenost, če ves, da si prej sračkal in te zdaj hoče partner lizat tam okoli..zato evo!

če imas pa seks le ata na mamo, potem res ne nucas umivanja, le zakaj, potem se ti ni treba umivat cel teden;))

Mi se po vsaki konkretni uporabi stranišča usedemo še na bide, tako da hodimo tudi sicer čisti okrog, ne samo pred seksom….

Midva se pred seksom na hitro stuširava samo z vodo, da vonj po koži ostane, ne pa vonj po milu. Tudi zobe si prej umijeva. Če pa je samo seks na hitro ni ni orale, potem preskočiva umivanje. Če si zob ne umijeva, se ne poljubljava po francosko…

Mi pa hodimo na stranišče še kje drugje, kot doma, zato za umivanje ni vedno priložnosti in možnosti. Če seks zapaše recimo popoldne , ko si ravno prišel iz službe ali od kje drugje, se pač prej stuširamo…. Predigre zato ne prekinjamo , temveč jo nadaljujemo pod tušem.

umivanje je nujno- tako se pred predsodkov ljubiva.

Jaz pa ne razumem tistih, ki se pred seksom ne umijejo.

fuj!

Seks je umazan, draga moja, če seksaš tako, kot je treba 🙂

Itak je pa to, da ti je bolj všeč vonj po gelu za tuširanje kot naravni vonj tvojega seksualnega partnerja, prvi in zelo zgovorni znak, da zveza škriplje.

Človek, ki normalno skrbi za svojo telesno in ustno higieno in ki ni ravnokar preštihal celega vrta ali reševal sveta pred napadom vesoljčkov, je dovolj čist, da se lahko dol da v tistem momentu, ko mu zapaše.

New Report

Close