zakaj se umijete pred sexom
.. me res zanima.
Midva se ne, saj se redno vsak večer tuširava. Če pade sex ravno po tuširanju prav, če šele zjutraj tud prav, ampak se pred tem ne greva umivat. Če pa čez dan kaj res umazanega delavam npr. na vrtu, se stuširava takoj ko prideva v stanovanju že zaradi tega, da ne umaževa kavča in ostalega. Tako, da sva relativno čista, ampak umivanje pred vsakim sexom,…, res ne vem zakaj?
Tudi meni se zdi pretirano umivanje pred vsakim skokom.
Ne predstavljam si, da bi se pred vsakim mečkanjem umila za vsak slučaj, če bo prišlo do seksa, oz. da bi mečkanje prekinila zato, da se grem umit.
Saj redno skrbimo za higieno, partnerja imam že več let istega, tako da ne vidim strahu pred uro ali dve starim “švicem” :)))))
Če bi se mi pa zvečer “gabil” zjutraj stuširan partner (ali jaz njemu), potem bi se že morala resno vprašati o trdnosti veze.
Ti bom jaz razložila, če te res zanima: umijemo se zato, ker je sta oddelka za odvajanje vode in blata zelo blizu oddelka za zabavo.
Če pade sex ravno po tuširanju prav, če šele zjutraj tud prav – ker oddelkov še nisi uporabil. Če pa kdaj čez dan – pa pač stopiva pod tuš. Odlična predigra. Poizkusi, morda ti bo všeč – no, vsekakor ti bo všeč, če se greš tudi orale.
si lizeta spolovila…če ja, potem res ne vem kaksen je obcutek, če si ravno prej kakala..tudi midva se rada prej stušava na hitr, ker imava rada seks kot se sika, torej vse, tudi lizanje splovil in igranje…in res ni okej občutek in sproščenost, če ves, da si prej sračkal in te zdaj hoče partner lizat tam okoli..zato evo!
če imas pa seks le ata na mamo, potem res ne nucas umivanja, le zakaj, potem se ti ni treba umivat cel teden;))
Seks je umazan, draga moja, če seksaš tako, kot je treba 🙂
Itak je pa to, da ti je bolj všeč vonj po gelu za tuširanje kot naravni vonj tvojega seksualnega partnerja, prvi in zelo zgovorni znak, da zveza škriplje.
Človek, ki normalno skrbi za svojo telesno in ustno higieno in ki ni ravnokar preštihal celega vrta ali reševal sveta pred napadom vesoljčkov, je dovolj čist, da se lahko dol da v tistem momentu, ko mu zapaše.