Zakaj se uporablja bide?
1:smeh smeh.
Kolk ljudi hodi z pekočo,zasrano ritjo :haha:?
2:V analognem bideju si lahko opereš noge,tudi roke in še kaj več.Mensevidi,da je tud pitna voda…morda.
3.Najbolj glavno je pa,da si moreš oprat guzcu ko čovek.
Mercator,Hura:Akcijska prodaja(za dva lešnika dobiš lubenico) za en poceni bide nedobite samo pranja rok mlajših otrok ,ampak pranje vseh delou telesa po vaši želji.Najboljši je za pekočo neoprano ritko ali po domače “guzico”.Jedino za bombe-guzčetine pa je problem?
Jaz si grem kar zdaj rit oprat .Bide :yes:
Še ena malenkost;
-Nova priročna izvedba WC deske-bideja, z raznovrstnimi funkcijami.Od fokusiranega spreja za intenzivno čiščenje do širokega tipa spreja za mehko in nežno čišenje. Tri različne stopnje pršenja vam pomagajo ohranjati zdravje vaše družine….
http://www.bolha.com/wc-skoljke/digitalni-bide-coway-ba08-oglas1276476818#
Jaz pa si grem kar zdaj rit oprat .Bide :yes:
Hvala,Lp
Jaz osebno si življenja brez bideja ne predstavljam.
Imamo ga doma že od kar pomnim in ga uporabljam vsak dan.
Priročen je za umivanje po veliki potrebi, pa med ženskimi “tistimi dnevi” je zelo priročen. Velikokrat si v njem umijem in drugače negujem stopala.
Tisi, ki pa sprašujete zaradi otrok – no, jaz se spomnim, da sem si v otroštvu tam vedno umivala zobke in roke.
Če komu ni “okusno” umivati rok in zob v njem se naj pa vpraša kako je z njihovo sanitarno hihijeno . Mislim, da če kopalnico in stranišče redno počistiš z ustrezimi čistili v higijeni nebi smel biti blazen problem – bide je enako umazan ali čist kot vaša kad ali tuš kabina.
Se mi pa osebno zdi precej barbarsko, žal, in zelo nehigijenično brisanje z suhim toaletnim papirjem, ker, roko na srce, z njim ne dosežemo prav dosti.
Meni se pa to zdi malo butasto. Zakaj bi se kdo hotel prestavit iz wc-ja na bide za čiščenje riti? Saj obstajajo wc-ji s pipco. Pa je valda to bolj higienično. Jaz se spomnim da smo imeli bide pa ga noben ni uporabljal. Na koncu je bil že tako umazan in smrdljiv od prahu, da smo notri posadili rožo, da se je zakrilo umazanijo. Če si hočem rit spucat z vodo, to naredim na wc-ju tako da povlečem kabel-pipo iz tuša. Koji k bide
Meni se pa zdi malo butasto pisati nekomu odgovor za 5 let nazaj.
[/quote]
Zakaj le – narod je treba osveščat – obstajajo že nadgradnje, a veš – in v odgovor temu, ,i ga ti citiraš, obstajajo idealane rešitve- vse v enem:
https://tooaleta.si/toto-washlet-rw-z-daljincem-japonski-wc.html
Pa še malo cenejša varianta:
Če pa kaj, si pa enkrat v življenju privoščim tak sekret; fetiš, čisti. Sploh po obisku Japonske, ko vidiš, kaj je to čistoča na WCjih in ko imajo še vlaki te wcje s tušem, ogreevano desko in na daljinca, pa govorno upravljanje, da se ti ničesar ni treba dotikat. jebeš umetniške slike na stenah, imam pa šže raje tak wc v kopalnici. Ma kaj wc, prestol :))
Zakaj le – narod je treba osveščat – obstajajo že nadgradnje, a veš – in v odgovor temu, ,i ga ti citiraš, obstajajo idealane rešitve- vse v enem:
Če pa kaj, si pa enkrat v življenju privoščim tak sekret; fetiš, čisti. Sploh po obisku Japonske, ko vidiš, kaj je to čistoča na WCjih in ko imajo še vlaki te wcje s tušem, ogreevano desko in na daljinca, pa govorno upravljanje, da se ti ničesar ni treba dotikat. jebeš umetniške slike na stenah, imam pa šže raje tak wc v kopalnici. Ma kaj wc, prestol :))
[/quote]
to je pa res prestol, res super.
[/quote]
A da ti nekdo poščije preko one šprice, potem pa tebi v rit šprica? Ne hvala.
Pri menstruaciji pride prav, da lahko kri sperš stran. Prav pride če uporabljaš vložke. Tudi silikonsko skodelico operem tam. Jaz si v bideju roke operem, zakaj bi šla do umivalnika. Pralni stroj je ob bijeju, tako da ko cunje zlagam v bonen, madeže zmočim in našpricam v njem. Psa smo tudi v bideju že kopali. Oblačila sem v belilu namakala v bideju. Ni da ni kar delamo z njim. Tazadnjo operem ca 10krat letno, če odštejem ko mam menziko.
Bide je super stvar! Predvsem za pozimi, da se na hitro umiješ in se ves ne slačiš, za med menstruacijo, ob težavah s hemoroidi, ipd…Včasih pride tudi prav, da si na hitro umiješ noge. Bide pride tudi zelo prav starim ljudem, da si vsaj intimne predele lahko sami umijejo in jim to ohranja neko dostojnost.
Mladi in poskočni, zavedajte se, da ne boste vedno taki. Bide vam bo prišel zelo prav na stara leta, ko prihaja tudi do inkontinence in se je treba umivati bolj pogosto.