Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se za seks obtožuje moške?

Zakaj se za seks obtožuje moške?

ko gre žesnka seksat – počne točno to … se nabija na curaka, descu na gobec …
ko pa se ženska ljubi je pa lahko štala, ker to počne s čustvi (NE!! ne z možgani)

..
tako, da je naslov temice napačen

Mislim, da se na koncu vse skupaj sprevede v že zlajnano tezo, da ženska, ki z veseljem seksa naokrog, je lahka (da ne uporabim kakega bolj mastnega izraza – itak moški to znate lepše povedat), tip je pa frajer.

Mogoče tipi potem samo zato razočaranja, ker so bili izkoriščeni za seks, ne upajo ubesediti tako, medtem ko ženske nimamo zadržkov. Vsaj pri enem delu populacije to gotovo drži.
Je pa fer, da so pravila igre znana vnaprej, potem je za svoje razočaranje res kriv vsak sam.
Drugače pa … mene je sedanji partner par mesecev pustil, da se medim, dokler se mi ni res že dobesedno mešalo od želje. Bila je dolga, zanimiva predigra in sem samo vesela, da se je tako odločil. Priporočam vsem!

Smehi

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ker je lažje imeti prazno fuflo polno pajčevine
kot polna jajca

Pa kdo koga sploh obtožuje? Jaz še nobene nisem slišala tega rečt, razen, če si je pač želela resnejše veze, ne le občasne jebačine.

Problem jaz vidim le v tem, kadar moški lažejo in basajo, da bi ženski zlezli pod kiklo. Tukaj se rodijo problemi – pol se pa čudite, zakaj ženske cvirnajo. Ste si čisto sami krivi.

Polagajte tiste, s katerimi so karte na mizi in ne lažite, pa bo vse ok. Avanturist kukr čte, samo je bolj zanimivo ‘nedolžne kegeljčke’ podirat, a ne 🙂

Pa kdo koga sploh obtožuje? Jaz še nobene nisem slišala tega rečt, razen, če si je pač želela resnejše veze, ne le občasne jebačine.

Problem jaz vidim le v tem, kadar moški lažejo in basajo, da bi ženski zlezli pod kiklo. Tukaj se rodijo problemi – pol se pa čudite, zakaj ženske cvirnajo. Ste si čisto sami krivi.

Polagajte tiste, s katerimi so karte na mizi in ne lažite, pa bo vse ok. Avanturist kukr čte, samo je bolj zanimivo ‘nedolžne kegeljčke’ podirat, a ne :)[/quote]

Ko bi to ženske same upoštevale, ko jih vprašamo po številu partnerjev in ostalih zadevah…. mimogrede kaj druga je make up kot zavajanje tipa? 😛 Al misliš ker deluje samo do prvega zbujenja skupaj da pa je ok tako igranje z zaprtimi kartami…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je pa naloga vaše ženske intuicije, da prepoznate nakladača. Ponavljam, ženska ima ključ do seksa. Moški samo proba not prit. Če mu rata, je že vredu naredil.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To je pa naloga vaše ženske intuicije, da prepoznate nakladača. Ponavljam, ženska ima ključ do seksa. Moški samo proba not prit. Če mu rata, je že vredu naredil.[/quote]

Aja, zdej so pa ženske še tega krive, da bebci basajo :)) Sej sam veš, da ni res no, bodmo fer … Prljave igre imajo pač prljave posledice.

No ja, saj mene bk, nimam teh težav. Samo povedala sem od kod prihaja …

Polagajte tiste, s katerimi so karte na mizi in ne lažite, pa bo vse ok. Avanturist kukr čte, samo je bolj zanimivo ‘nedolžne kegeljčke’ podirat, a ne :)[/quote]

Ko bi to ženske same upoštevale, ko jih vprašamo po številu partnerjev in ostalih zadevah…. mimogrede kaj druga je make up kot zavajanje tipa? 😛 Al misliš ker deluje samo do prvega zbujenja skupaj da pa je ok tako igranje z zaprtimi kartami…..[/quote]

Hja, kaj pa padaš na klovnese, kdo ti je kriv 🙂

Seks je prljava igra. Seks nima veze z moralo. Moralneži ne bodo nikoli jebachi, tudi kao zbirčneži ne. Srbi pravijo: od birača nema jebacha.

Seks je strast, naslada, energija…ne pa…argumenti..

Ja no sej, ne basat, pa bo vsem vse ok.
Al pa basajte, sam pol se ne prtožujte. Simple as that.

Al pa, če ti na tvoj način razložim, – če bi tako rad izpostavil sprejemanje odgovornosti – pa moški prepoznajte katera bejba je res za avanturo in katera fejka in po tihem upa na kaj več in bo potem cvirnala, da jo je samo izkoristil.

To kuglo lahko obračaš kakor hočeš …

Jaz nažgem vsako, ki mi da. Ko mi je do f.uka nažgem tisto, ki prva pod tiča pade, samo da ni prestara, pa da je vizualno minimalno sprejemljiva. Tako je to, jaz priznam, ne bom se finega delal in zatrjeval drugače. In da ne bo nesporazuma, vsi mi, naša vrsta tako delamo, to je v naši naravi, tisti, ki nakladajo, kako so zbuirčni, doma desanko šibajo.

Vsako moraš..in potem tudi kakšna dobra vmes pade…stara modrost.

Ej, kar se mene tiče, u go for it.
Jaz sem bolj zbirčna 🙂

Sej zato pa nič ne seksaš.

Pa fehtaš na forumu kdo bi šel s tabo na počitnice.

Jaoo, boš spet težil s temi svojimi intelektualnimi presežki?

Fehtam kdo gre z mano na počitnice? Spraševat o idejah za destinacijo ni enako iskat družbo … Saj ni tako težko razumet no.

Obstaja tut moški spol Desanke.

Pa kdo koga sploh obtožuje? Jaz še nobene nisem slišala tega rečt, razen, če si je pač želela resnejše veze, ne le občasne jebačine.[/quote]
Eh, Spider vidi “beyond our minds”, zato se ne sprašuj tega. Nimaš teh sposobnosti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, da bo spet cel roman na ekranu. Tok si butasta, da te je prov prijetno provocirat 🙂

Tisti zbirčni seksajo bolj v svoji domišljiji..velja za oba spola..

Ja, da bo spet cel roman na ekranu. Tok si butasta, da te je prov prijetno provocirat :)[/quote]

Mucek, a se nisva že zmenila, da se ignorirava?

No, tle se pa težko strinjam.

Tako je, seks ni moralna zadeva, tu za filozofiranje ni prostora, tudi za visokoleteče kriterije ne, dec, ki dejansko kavsa, kavsa svojo redno žensko, ali pa kavsne tisto, ki prva na ror pade.

Temu nasprotujejo romantiki in kronični d.rkači, ampak to ni moj problem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close