Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se za seks obtožuje moške?

Zakaj se za seks obtožuje moške?

No, kot vedno, govorim le zase. Drugi me ne brigajo.

meni je vseeno ali sem obtožen, kriv, … za seks ☺
bistveno mi je, da je bejbina fračka zaradi mene mokra in moj otepač zaradi nje pokončen ☺

Fant, ženske pa razmišljajo z glavo!

Z veliko jajčec ;). Osebno mislim, da pri spolni sle ni razlike med spoloma. Eni in drugi smo krvavi pod kožo.

Spider, ‘pravi jebach’ ne odpira takšnih tem na forumu, ne ukvarja se z družbenimi vprašanji, ne z moralo in ne z razmišljanji, ne čita knjig kaj dosti, ne ukvarja se s filmografijo , še manj pa ga zanimajo stare modrostmi, zato ne razpravlja o smislih, edino gvihta mogoče – torej je čisto senzoričen tip, ki išče naslado preko svojih telesnih čutov in ne z intelektualiziranjem ali spraševanjem, tudi ne kritikami drugih. No, vsaj pod eno točko zadostuješ kriteriju jebacha, tako da skrbiš za svoje telo in nimaš bierbaucha. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spider, ‘pravi jebach’ ne odpira takšnih tem na forumu, ne ukvarja se z družbenimi vprašanji, ne z moralo in ne z razmišljanji, ne čita knjig kaj dosti, ne ukvarja se s filmografijo , še manj pa ga zanimajo stare modrostmi, zato ne razpravlja o smislih, edino gvihta mogoče – torej je čisto senzoričen tip, ki išče naslado preko svojih telesnih čutov in ne z intelektualiziranjem ali spraševanjem, tudi ne kritikami drugih. No, vsaj pod eno točko zadostuješ kriteriju jebacha, tako da skrbiš za svoje telo in nimaš bierbaucha. :)))[/quote]
A ti sploh veš kaj je ‘pravi jebach’? Kako se obnaša, kaj ga zanima, …? Mislim, resno, kaj ti sploh veš o ‘pravih jebachih’? Ne kaj si domišljaš. Kaj zares veš? Zakaj ‘pravi jebach’ ne more biti vsestransko uspešen tip? In, obratno, recimo brezposelni frajer s trebuhom? Sploh se ne zavedaš kako neumno in hkrati pepotentno izpadeš s takšnim natolcevanjem. Smrad foruma…

Zakaj si tip vzpostavlja osebni vrednostni sistem na podlagi pofukanih bab oziroma, koliko jim je všečen? Zakaj mora biti tvoja vrednost odvisna od spolne manipulacije z vzporednimi (ženskimi) bitji? Ali pa od občudovanja in foušije fukfehtarjev, ki skrbno spremljajo evidenco tvoje pofukljivosti? V bistvu si potem hlapec obrobne družbene norme. Je pa še vedno norma, četudi je uradno nepriznana v družbi blefirane visoke morale, ki pod svojim plaščem slabo zakriva množično fukfehtarijo.. Jaz sem med drugim sam sebi všeč tudi zaradi tega, ker že leta fukal nisem. Niti drkal. Sem eden redkih, ki ne potrebuje vsak teden pofukat drugo nesrečno bitje na seksualni fronti, da bi se lahko gledal v špeglu. Niti lagat, da sem kavsal. Družba obravnava pedre, lezbijke, transeksualce in transseksualce, aseksualci so pa še kar tabu tema. Pa nas je kar nekaj. Samo redki si upajo biti to, kar so. Med poročenimi copatarji jih je še največ. Lahko samo ugibate, zakaj se taki poročajo in se podrejajo zoprnim babam. Tudi pedri so se včasih množično poročali z babami za kamuflažo.

http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/seksi/vecina-vara-zaradi-enega-edinega

A ti je res uspelo ? A si impotenten oz ne čutiš potrebe oz si se odločil da varčuješ ?
Kakšne so pa prednosti ? Sigurno imaš več oz manj sivih las ? Kok časa pa to že “izvajaš” ?
Res me zanima.

A ti je res uspelo ? A si impotenten oz ne čutiš potrebe oz si se odločil da varčuješ ?
Kakšne so pa prednosti ? Sigurno imaš več oz manj sivih las ? Kok časa pa to že “izvajaš” ?
Res me zanima.[/quote]

Po mojih izkušnjah imajo taki tipi VEČ LAS, med njimi pa MANJ sivih, če sploh.

Nehal sem se za babetine zanimat in kavsat v svojih zgodnjih tridesetih. Ni šlo za impotenco ali sive lase, bolj za spoznanje, da te običajne klasike, s katerimi nas poskušajo babe ponižat do podrejenosti niso zame. Pa bi mogoče bil čisto krotek in užival v svoji osebni zmagi, če me ne bi copatarji stalno in povsod nadlegovali s svojimi zgodbami suženjstva gospodaricam gospodinjstva. Saj bi jih lahko odpravil s frazo, da se vsak sam odloča. Ampak je stvar precej bolj zapletena. Tudi ne gre za neko splošno babjo zaroto, ampak za fenomen vzgoje skozi stoletja, o kateri se nihče razen redkih nič ne vpraša. Široke množice prepuščamo vzgoji neumnih klišejev, potem se pa sprašujemo, kako “kar naenkrat” pride do družbenih deviacij.

Ma El Fidelito, zanimajo me ZDRAVSTVENE prednosti varčevanja z DRAGOCENIM semenom. Ker si napisal da tudi ne drkaš, me zanima če potem, ker imaš zgleda manj (potratnih) izlivov opaziš kakšne IZBOLJŠAVE zdravja ?

To se ne da razrešit. Ker ni vse razum. Oni so tudi čustveno vpleteni v svojo družinsko življenje in bi jih s čimerkol lahko tudi preveč sprovociral, da bi se začeli braniti kot za življenje.

Tko da je formula preprosta. Če si si izbral tako življenje, se druži s podobnimi, pozabi vezane/poročene oz. sploh take z otroki, ti te bodo večno gleda zviška in ti promovirali svoje oz. te pomilovali. Druži se sebi podobnimi, če si želiš spokojnega bivanja 🙂 Edino če se želiš prepirati, pa na vsak drug argument ti lahko nabijajo “to zato govoriš ker nimaš otrok/žene” etc etc…

To se ne da razrešit. Ker ni vse razum. Oni so tudi čustveno vpleteni v svojo družinsko življenje in bi jih s čimerkol lahko tudi preveč sprovociral, da bi se začeli braniti kot za življenje.

Tko da je formula preprosta. Če si si izbral tako življenje, se druži s podobnimi, pozabi vezane/poročene oz. sploh take z otroki, ti te bodo večno gleda zviška in ti promovirali svoje oz. te pomilovali. Druži se sebi podobnimi, če si želiš spokojnega bivanja 🙂 Edino če se želiš prepirati, pa na vsak drug argument ti lahko nabijajo “to zato govoriš ker nimaš otrok/žene” etc etc…[/quote]

Me zanima, kako bo tebi formula preprosta, ko boš imel(a) opravka vsak dan s tistimi, ki niso najbolj zadovoljni v svoji spolni vlogi. Kaj ti sploh poskušaš svetovat, če nimaš osnovnega pojma, kako življenje teče mimo tvojega kabineta? “Druži se s sebi podobnimi”, je tvoja glupa formula? A ti veš, da se ljudje v službi in v sorodstvu in vsepovsod družimo z ljudmi po sili razmer, ne po svojem izboru? Ne mi zdaj zamerit, če si izbrala tako življenje, v katerem te jaz ne upoštevam, ker se mi zdijo tvoje pridige brez veze.

Tko da je formula preprosta. Če si si izbral tako življenje, se druži s podobnimi, pozabi vezane/poročene oz. sploh take z otroki, ti te bodo večno gleda zviška in ti promovirali svoje oz. te pomilovali. Druži se sebi podobnimi, če si želiš spokojnega bivanja 🙂 Edino če se želiš prepirati, pa na vsak drug argument ti lahko nabijajo “to zato govoriš ker nimaš otrok/žene” etc etc…[/quote]

Me zanima, kako bo tebi formula preprosta, ko boš imel(a) opravka vsak dan s tistimi, ki niso najbolj zadovoljni v svoji spolni vlogi. Kaj ti sploh poskušaš svetovat, če nimaš osnovnega pojma, kako življenje teče mimo tvojega kabineta? “Druži se s sebi podobnimi”, je tvoja glupa formula? A ti veš, da se ljudje v službi in v sorodstvu in vsepovsod družimo z ljudmi po sili razmer, ne po svojem izboru? Ne mi zdaj zamerit, če si izbrala tako življenje, v katerem te jaz ne upoštevam, ker se mi zdijo tvoje pridige brez veze.[/quote]

U to pa je bla mina. Če se želiš družiti s sorodstvom je to tvoja izbira (razen če si od njih odvisen), to teženje moraš vzeti v zakup ali pa se ne druži z njimi oz se skregaj tolikokrt, da bodo obupali. Poleg službe se ti praviloma NI TREBA z nobenemu družit, če ti ne paše. Določene družbe imajo pač svoja pravila in navade.
Če nimaš možnosti zamenjati službe bo pač tako, pa verjetno ti kaj zatežijo ti pa potem nazaj in je kreg ? Al te kr najedajo, ne glede na to kolikorat rečeš “tako sem se odločil, okoliščine…” No boš že sam vedel. Se opravičujem za “nasvet” ! Jesus F. Christ.

Spider, ‘pravi jebach’ ne odpira takšnih tem na forumu, ne ukvarja se z družbenimi vprašanji, ne z moralo in ne z razmišljanji, ne čita knjig kaj dosti, ne ukvarja se s filmografijo , še manj pa ga zanimajo stare modrostmi, zato ne razpravlja o smislih, edino gvihta mogoče – torej je čisto senzoričen tip, ki išče naslado preko svojih telesnih čutov in ne z intelektualiziranjem ali spraševanjem, tudi ne kritikami drugih. No, vsaj pod eno točko zadostuješ kriteriju jebacha, tako da skrbiš za svoje telo in nimaš bierbaucha. :)))[/quote]
A ti sploh veš kaj je ‘pravi jebach’? Kako se obnaša, kaj ga zanima, …? Mislim, resno, kaj ti sploh veš o ‘pravih jebachih’? Ne kaj si domišljaš. Kaj zares veš? Zakaj ‘pravi jebach’ ne more biti vsestransko uspešen tip? In, obratno, recimo brezposelni frajer s trebuhom? Sploh se ne zavedaš kako neumno in hkrati pepotentno izpadeš s takšnim natolcevanjem. Smrad foruma…[/quote]

Pojem “jebača” je nastal za gostilniškimi šanki, tam se je definiralo, ‘kako se obnaša in kaj ga zanima’ in kateri toaletni papir uporablja (po tvoje verjetno le enoslojnega? 🙂 ). In ta razlaga se potem razteguje po lastnih potrebah moških, ki mislijo ali želijo ustrezati pravzaprav kalupu lastnih predstav in fantazije, ki je vezano zgolj na eno komponento – na parjenje, za kar ne rabiš šole, saj je za to sposoben vsak ‘trotl’, ki zna prešteti do pet :D. Moški, ki išče seks, bo na drugi strani dobil ženske, ki iščejo isto kot on – ko dobita oba, kar si želita, gresta vsak po svoje, pri parjenju ni nobene filozofije – za razliko, da so ženske tiho, moški pa se hvalijo, kakšni “jebachi so”, ker so dobi lahke ženske? 😉

A ti sploh veš kaj je ‘pravi jebach’? Kako se obnaša, kaj ga zanima, …? Mislim, resno, kaj ti sploh veš o ‘pravih jebachih’? Ne kaj si domišljaš. Kaj zares veš? Zakaj ‘pravi jebach’ ne more biti vsestransko uspešen tip? In, obratno, recimo brezposelni frajer s trebuhom? Sploh se ne zavedaš kako neumno in hkrati pepotentno izpadeš s takšnim natolcevanjem. Smrad foruma…[/quote]
Pojem “jebača” je nastal za gostilniškimi šanki, tam se je definiralo, ‘kako se obnaša in kaj ga zanima’ in kateri toaletni papir uporablja (po tvoje verjetno le enoslojnega? 🙂 ). In ta razlaga se potem razteguje po lastnih potrebah moških, ki mislijo ali želijo ustrezati pravzaprav kalupu lastnih predstav in fantazije, ki je vezano zgolj na eno komponento – na parjenje, za kar ne rabiš šole, saj je za to sposoben vsak ‘trotl’, ki zna prešteti do pet :D. Moški, ki išče seks, bo na drugi strani dobil ženske, ki iščejo isto kot on – ko dobita oba, kar si želita, gresta vsak po svoje, pri parjenju ni nobene filozofije – za razliko, da so ženske tiho, moški pa se hvalijo, kakšni “jebachi so”, ker so dobi lahke ženske? ;)[/quote]
Vse kar si napisal je zgolj tvoja domišljija. Koliko časa si že doma za gostilniškimi šanki? Koliko jebačev, moških ali žensk, osebno poznaš? Kako veš kaj se plete po njihovih glavah? Od kod ti prepričanje, da so jebači praznoglavi mišičnjaki? Skratka, eno samo prazno nakladanje te je. Jabac si ti! Ljudi jebeš v glavo. Za bruhat.

Na dolgi rok je fukat babe brez veze. Sploh ene in iste, recimo dolgoletne punce ali žene. Nič pametnega s tem ne dokažeš, če si zvest eni, ki jo moraš kavsat enkrat na mesec, da imaš mir pred njenimi agresivnimi izpadi prepričanja o zvezi. Saj se ti mogoče na začetku zdi zanimivo in opojno, ampak po parih mesecih z isto babo je pa že nadležno. Po nekaj letih pa grozljivo. Vsaka baba, ki se rada gleda v ogledalu misli, da je božje darilo za moškega. Saj mogoče jo tip res prva dva – tri mesece tako vidi, potem mu pa že gre počasi na živce. Ni tako zaljubljenega desca, da se ne bi po treh mesecih odljubil. Tisti, ki trdijo drugače, so prikrite pederčine, ki se jim ne da vsakič novih bab pecat za kamuflažo. Saj jih tudi razumem.

Vidiš, kako zaostajaš za mano. Nesem te in pri gvihtanju in pri knjigah in pri filmih in pri babah. Obmolkni raje..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Še enkrat..kdor izbira..masturbira.

Poznam jaz take…zbirčne…On kao zbirčen…a že 10 let se ni babe dotaknil.

Kaj so “jebachi”? Eeee, vsak ima lastno, sebi najbolj prikladno razlago. 😉 Moški, ki je dejansko imel veliko žensk, sebe ne bo nikoli definiral z vidika “jebacha”, ampak le nekdo, ki bi rad to bil, natančneje ta slika ali predstava “jebacha”, ker mu to pomeni neko vrednostno dokazilo, potrdilo “moškosti”, kjer je pravilo, da mora to izobesiti na veliki zvon (v moški družbi, kar je najpogosteje gostilniški šank :D), ker več drugih moških o tem sliši, bolj mu naraste (ne)samozavest v lastnem dojemanju sebe kot moškega. 🙂 Noben moški, ki se s tem postavlja, ni dober ljubimec, ker ima krhko moško samozavest.

Pa dobro, tudi mi s krhko smaozavestjo moramo obstajat. Niko nije savršen..

Matjažko brez zamere, a ko jaz berem tebe , Marka , Njega in Robija..je to zame kulturni šok..Resno.

Jaz v živo srečujem Matkiče, Sadne, Boome, tudi Fidelito bi se našel…nekoga kot ste vi 4, se pa pri mili volji ne morem spomnit…Po moje je stvar v tem, da taki tipi pretežno doma visite in nikamor ne greste…Ugibam..

moško samozavest, zato tistemu, ki ima močno, ki je gotov vase kot moški, ne vrednoti sebe skozi “seksualno zmožnost” s številčnostjo spolnih partnerjev, takemu tudi ni potrebno pisati o “jebachih”, kakor tudi ne Daterjevke anekdote o skupnem kosilu z Azijkami in Američankami, ne piše podcenjevalno o ženskah in jih ne obmetava s slabšalnimi izrazi “babe” – iz tega govorijo zgolj njegove frustracije. 😉

Pa dobro, ne bom se finega delal, da bom nekemu matjažku všeč. Sem mislil, da se lahko pošteno menimo. Ok, nima veze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close