Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se za seks obtožuje moške?

Zakaj se za seks obtožuje moške?

Vedno me je nasproten spol privlačil, ne skrbi, pa še menda tak poraščen hrust si, če bi rad bil kakšnemu všeč, bi se lahko vsaj depiliral. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pol se pa z babami ukvarjaj, kaj meni težiš, smrkavec..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, glede na to, ker se rad hvališ, češ, kako si učen, koliko knjig si prebral in filmov pogledal, pa še vedno mimo kozle streljaš in nimaš občutka za ljudi, še manj pa presoji, ker si preveč zategnjen oz. smrtno resen. A moj nik nakazuje moje starost? Kaj pa če sem starejši od tebe, a ne bi bilo to možno? 😀

Svaka ti čast, če je res. jaz sem probal, vzdržal dobro leto, ni mi uspelo, ne še. Sem pa mlajši od tebe, najbrž ene 10 let. verjetno pridem po tvoji poti, ker itak opažam, da nisem niti pol tolk potreben, kot nekoč. Mislim, komot vdržim brez tudi mesec ali več. Tudi par mesecev. Ampak se vedno vrnem nazaj na kraj zločina in izkoristim prvo naslednjo šanso.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Z nami ne bi našel skupnega jezika, pa čeprav si tudi sam, nekje globoko v sebi, tradicionalist.
Ker pa nimaš ravno sreče pri realizaciji, pa se najbolj ujameš s tistimi, ki so na podobnem nivoju in s podobnimi izkušnjami kot sam, da lahko potem kritizirate tiste, ki niso tako obupani.

Seveda, ker taki tipi ljudi smo socialni, ostali pa večinsko asocialni. Saj takih kot so oni štirje je kar nekaj, morda jih tudi srečaš, samo so bolj potuhnjeni, pa tihi, v gostilni ali v živo ti bodo pritrjevali potem pa bluzili tukaj gor neke nebuloze

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matjažko, od kod izvira tvoj problem z ‘jebachi’? Morda iz prepričanja, da si v očeh njihovih očeh luzer?

Zakaj preziraš vsako seksualnost izven konteksta resne veze? Ti je bila kdaj dosegljiva, pa si se je zavestno odpovedal?

Od tod agresivnost do večine žensk? “Preveč” promiskuitetnih, premalo “ubogljivih”, … Si bil kdaj kakšni taki sploh všeč?

Normalno, saj se ljudje družimo po interesnih krogih, s tistimi, ki so nam po razmišljanju blizu. Mi smo bolj ‘zračni’, ti in ostali ste verjetno bolj zemeljski (stvarno, realno, pragmatično, otipljivo, tehnično, brez filozofije, ne ravno dobrega posluha za humor in sarkazem…) – in taki ljudje se že po naravi izključujejo. V gostilnah nas boš verjetno tudi redkeje srečal, na kakšnih kulturnih prireditvah pa še manj kakšnega Matkiča ali Sadnega. 🙂 Tako da glede druženja, dvomim, da imaš sam ravno veliko idejnih somišljenikov ali pravih prijateljev, razen ko ne posedaš z njimi ob pivu, da lažje najdeš skupni jezik. 😉

Še 1x, povej mi definicijo “jebacha”, ki je potreba za nadaljno razpravo!? A je to termin iz SSKJ, ki bi opredeljeval in opisal vlogo ‘jebacha’, kako se češe – na levo ali na desno stran, kolikokrat dnevno si očisti zobe, s katero roko drži vilico, ko reže krvav zrezek? 🙂 Ne… To je individualno raztegljiv pojem, ki se prilagaja lastnim predstavam in željam, ki jih ima nekdo, ki svojo krhko ‘moškost’ poskuša zakrpati z navidezno ‘super-potentnostjo’ s poistovečanjem z živim hodečim kur**. :))) Kot da ženske še niso videle tichkov ter da jim je to, ker so brezglave kure, željna seksa, to edina izpolnitev v življenju, da naletijo na točno takšnega moškega, ki se ima za ‘jebacha’.

Tiste, ki so pa morda res bolj mahjene izključno na seks, pa imajo rade pestrost, tako da dvomim, da ločujejo posebne primerke, tako kot moški, ki so za lastne potrebe izumili specialno poimenovanje moških, tako imenovani ‘jebachi’. Saj drugega kot nagonske kemije ne rabijo, da se odvija med njo in moškim – in praviloma bolj so stare, mlajše bodo izbirale, če se jim ponudi priložnost. Mladost je afrodizijak narave…

Tiste ženske, ki ‘nikoli ne dobijo dovolj seksa’, niso bile nikdar izbirčne – kar pride, pride, ne točkujejo moških – če se je slabo odrezal Mihec, bo pa mogoče Jurček boljši, ali pa drugih 5 za njima, ne bodo iskale posebnih primerkov, samo da je raznolikost na obloženi mizi, dokler se jim železje ne ohladi. Točno vedo, kaj miza ponuja, kdo časti in kdo plača, kje in pri čem so, miselnost t.i. “jebachev”, da ženske nasedajo kot 15-letnice bedastim foram moških, ki se jim mišljenjski domet ustavi pri odpiranju šlica, je zelo naivno, saj so ženske v povprečju veliko bolj prekanjene in spretne (manipulantke) od načeloma nezapletenih, preprostih moških. :)))

Torej, dragi forumski jebachi, :), takšne ženske, s katerimi se srečujete, so premetene in s pridom izkoriščajo bedasto predpotopno prepričanje (naivnih) moških, kakšni strašni ‘lovci’, ‘jebachi’ ste, one pa so same skoraj nedolžne, če pa ne, pa so ga imele kvečjemu do polovice notri 😀 z drugim in edinim pred vami) ali pa so po naključju pozabile omeniti onih 30, s katerimi so se samo žgečkali na predelih, ki najbolj srbijo… In ne boste verjeli, vi ste se odrezali najbolje, tako kot vsak pred vami. 😀 haha

Matjažko, zelo duhovito. 🙂 tistim pa, ki je življenjski domet biti najboljši jebach na vasi, znotraj pa ponavadi biva puhla repa in praznina, naj pomisli, da so druge življenjske vrste, denimo opice in orangutani, dosti boljši v seksu kot ti prevzetni super ljubimci.:) 🙂

http://www.pomurec.com/vsebina/11045/Kako_seksajo_delfini,_kace,_polzi,_pande_…

In pol “babe” kompliciramo … Ma kje ste videli, da se me tok pregovarjamo? 🙂

Je že tako, da rabimo vse sorte moških na naši ljubi zemljici, tako jebce kot tudi copatke. Brez enih in brez drugih bi bilo neznosno pusto.

Matjazko, toliko si napisal, pa na eno samo vprašanje mi nisi odgovoril.

Normalno, saj se ljudje družimo po interesnih krogih, s tistimi, ki so nam po razmišljanju blizu. Mi smo bolj ‘zračni’, ti in ostali ste verjetno bolj zemeljski (stvarno, realno, pragmatično, otipljivo, tehnično, brez filozofije, ne ravno dobrega posluha za humor in sarkazem…) – in taki ljudje se že po naravi izključujejo. V gostilnah nas boš verjetno tudi redkeje srečal, na kakšnih kulturnih prireditvah pa še manj kakšnega Matkiča ali Sadnega. 🙂 Tako da glede druženja, dvomim, da imaš sam ravno veliko idejnih somišljenikov ali pravih prijateljev, razen ko ne posedaš z njimi ob pivu, da lažje najdeš skupni jezik. ;)[/quote]
Uau, na kulturne prireditve hodiš, zvečer pa o tem obveščaš anonimneže na forumu. Uspel v lifu.

Potemtakem so še tisti, ki po gostilni popivajo, na boljšem od tebe. Tam se pogovori vsaj v živo odvijajo 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close