Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZaKaj se zalomi v vas ženskah?

ZaKaj se zalomi v vas ženskah?

Kaj/Zakaj se zalomi v vas ženskah?

Vprašanje, ki si ga postavljam sedaj kakšen mesec. Spoznal super žensko. Pričela si dopisovat. Ni bilo trenutka, ko si ne bi izmenjevala sporočil. Iz maila na viber. Traja to cca. 3 tedne. Vse super. Simpatična drug drugemu. Se spoznavava virtualno, drugače žal ne gre zaradi situacije, četudi bi bil pripravljen kršit kakšen odlok ali pravilo. Virtualni poljubčki, da se me pogreša, da manjkam. Se trudim, dajem malenkosti od sebe, dajem vedet, da je nekaj posebnega. Enako razmišljanje, enake želje, si podobna, si vedno bolj všeč. Gledava dolgoročno ne samo enkraten skok v posteljo, da bo jasno.

Nato pa… Skoraj iz danes na jutri druga zgodba. Kot da bi se zaprla kot školjka. Kar naenkrat na polno zasedena. Občasno kakšen preblisk v smislu, da sem še vedno nekaj posebnega a občutek, ki ga dobivam iz njenih sporočil, kaže na vse drugega kot to. Dogovorila sicer, da bova šla počasi a počasi bom imel občutek, da je to samo odlaganje nečesa in da bo izgovorov vedno več.

Kaj oz. zakaj se vam lahko tako zalomi v trenutku? Tega ne morem razumet…

Sam sem mnenja, da kdorkoli nov, ki pride v življenje, četudi na zelo nepričakovan način a hkrati zelo zaželeno in občutiš človeka, nima nobene veze s slabimi izkušnjami, ki smo jih bili deležni v prejšnjih razmerjih. Vsi smo v tistem trenutku nepopisan list… in si navkljub slabim izkušnjam lahko zaslužimo priložnost, drugače ne bomo vedeli ali ni bila ravno ta oseba morda tista, ki bi jo lahko ponovno ljubili…

Kar naenkrat ima veliko obveznosti??? To so samo izgovori. Zgleda jo je kaj zmotilo pri tebi ali pa ima že koga drugega ugledanga. Lahko pa da se dopisuje še s kom? To je pri nas ženskah čist normalno. Vedno kdo na rezervi.

A taksno je tvoje mnenje. Verjetno ena izmed moznosti.
Pusti kontakt ce zelis imeti kaksno dodatno rezervo. Se ti javim.
Pa lep dan.

E vidiš autor, pa si dobil odgovor s prve roke na brzino. In potem boš čez leto dni ali dve dobil nazaj sporočilo, “kako si kaj, še živiš?”. To pa pomeni,da je ona prva ljubezen šla po gobe, da ni bil princ na belem konju, in zdaj bi pa tebe kot drugo opcijo vseeno še rada izprobala, ker pač prvi ni bil ok. PRiznala tega itak ne bo. Rekla bo,da je sam hotela vedet ,če še živiš in če boš spet potegnil trnek.:):):).

Ne moreš pogrešati nekoga, ki ga sploh ne poznaš – dopisovanje tri tedne ne šteje kot spoznavanje, kaj šele, da človeka poznaš.
Ali jo je srečala pamet in se je zavedela, da mora ustavit konje, ker se morata najprej videti, preden si izpovedujeta ljubezen, ali se te je naveličala ali pa je spoznala koga drugega.
Si predstavljaš to zadrego, da se zdaj lupčkata in si govorita neke sladke besede, v živo pa ne bo energije, si ne bosta všeč, bo imela grozen zadah ali prišla s tri dni starim švicem …

Če prav razumem, sta si samo dopisovala, torej popolna neznanca, nikoli videla?
Poljubčki, pogrešanje in pisanje drugemu, kako je nekaj posebnega, tega nisem nikoli razumela pri temu načinu spoznavanja. Saj v bistvu osebe sploh ne poznaš, vsa ta virtuala je ena utvara. Vsak na svoji strani si delata v glavi neke zgodbe o pravljični osebi na drugi strani, ki nima z realnim stanjem nobene zveze. In očitno je ta njen pravljični milni mehurček počil in zato sedaj umik.
Predlagam distanciranje od tega emocionalnega navezovanja na utvaro o neki osebi, ker tudi ti imaš 100% o njej dosti boljšo podobo kot v resnici je.

Mogoče si bil preveč vsiljiv, predvsem bodi pozoren kdo komu prvi piše in probaj to držati na 50%, če si ji vedno ti prvi pisal in je nato sledil pogovor ji je znalo to iti na živce.

Premalo napisano da bi lahko realno ocenil .

[url=http://bit.ly/3pr5FyK][b]KRIPTO VALUTE: NALOŽBA/VARČEVANJE ZA POPOLNE ZAČETNIKE (10€/TEDEN)[/b][/url] Način varnega investiranja v kriptovalute. [url="http://bit.ly/3qnTQL9"][b]NAVODILA ZA AVTOMATIZIRANO TRGOVANJE S KRIPTOVALUTAMI[/b][/url] [url=https://kriptoslovenija.si][b]KRIPTOSLOVENIJA.SI[b][/url] Skupnost kripto entuzijastov in popolnih začetnikov. [url=https://bit.ly/3bM8pn5][b]BINANCE.COM[/b][/url] Menjalnica z največjo in najboljšo ponudbo in vplačila/izplačila direktno na bančni račun.

zivijo

fix

Po treh tednih virtualnega spoznavanja si pošiljata poljube? Ustavi konje:) No, saj jih je ona. Prehitro in preveč in prehitro.
Ali si bil preveč agresiven, težil, te je bilo preveč povsod ali pa ji nisi več zanimiv. Easy come easy go.

Žal mi je, da včasih tako mali problemčki preprečijo ,da se par bolje spozna. Preveč je tega ocenjevanja na prvi pogled. Videl sem to včekrat. Tudi skusil. Tudi jaz sem nekoč bil mlad, samski fant in žical. PA ko potegnem črto in naredim rekonstrukcijo zmenkov, se zdrznem, ko si mislim, zakaj nisem dobil priložnosti, da me bi katera takrat bolje spoznala. IN obratno. Tut jaz sem dobil vabilo, pa se nisem odzval. Glejte, temu jaz rečem usoda. A vseeno te boli, ko te nekdo odbije, ker si prišel na dejt z prvim modelom prenosnega telefona, ko pa so takrat že zunaj bili oni z fotkičem. No nima veze zdajle več,usoda piše svoje povesti, drugačne, ki bi jih srce, če bi lahko samo ukazovalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close