Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zakaj se življenje za 40 let stare babe šele začenja?

Zakaj se življenje za 40 let stare babe šele začenja?

Lubica takrat je pol življenja že mimo. To, da si še mlada in sveža in da imaš še vse pred seboj, je samo marketinška fora. Hočejo te prepričat, da rabiš vse in to takoj. Ženske ste dober potrošnik, to je vse.

Točno to. Ona potrebuje trendy natikače in TISTI plašč in to spodnje perilo, ker je 40 + starka boginja in vsi si jo želijo in onda dela kar hoče. Ker preprosto je in ko kupi neko neumnost je še bolj in potem zares ve, kaj je življenje in je še bolj seksi, ker je bila prej že maximalni in zdaj je pa še bolj in potem kupi še dizajnerska očala ker prekleto ve, kaj hoče.

hahahahahah
Nič bolj naivnega kot starka, ki se ji izteka čas…

Lubica takrat je pol življenja že mimo. To, da si še mlada in sveža in da imaš še vse pred seboj, je samo marketinška fora. Hočejo te prepričat, da rabiš vse in to takoj. Ženske ste dober potrošnik, to je vse.
[/quote]

Še vedno ti ne potegne, a ne da? Bolj počasna razlaga zate, ker bolj počasi razumeš. Še enkrat:

Ta ženska se zgraža nad samskimi moškimi češ, da živijo pod mamino streho in da zajedajo mamo oz. starše. Do sem ti je verjetno še jasno?
Hkrati pa je ona tudi istih let in še vedno živi pri starših. Torej ni nič drugačna kot ti moški po katerih ona pljuva. Do sem že razumeš?
[/quote]

Ni ista, za razliko od njih se ji je uspelo reproducirat in najti partnerja, kar tudi veliko starejših ceni. Poleg tega ima pa s pisanjem teh člankov še službo, tako da verjetno tudi kaj prispeva denarno starejšim.

Upam, da pred 30. , 40. mrknem. Starejšim dedcem je ženska pri 40 stara? Ajde, grem se obesit, takoj zdaj. Jutri bo pa R.I.P. ali “počivaj v miru)

[/quote]
Točno tako.
Na te fore padajo le nezrele. Nezrelim se res življenje šele začenja. Le pameti ne bodo dobile nikoli. 🙂

Ni ista, za razliko od njih se ji je uspelo reproducirat in najti partnerja, kar tudi veliko starejših ceni. Poleg tega ima pa s pisanjem teh člankov še službo, tako da verjetno tudi kaj prispeva denarno starejšim.
[/quote]

Torej je reprodukcija nekaj posebnega? Aja, da imajo dedki in babice kam dati denar in da nimajo nič fraj, ker morajo vnuke pazit?
Ti samski moški imajo resne službe.
Tole z njenimi članki pa še zdaleč ni resna služba, tu in tam kak honorar. Namesto, da se je reproducirala, bi raje našla spodobno službo. Ne pa tu in tam kak evro za bebav članek. Za take bebave članke, verjemi, da ni kaj prida zaslužka.

Ampak če je pri 40 pol lajfa že za njo, je druga polovica lajfa še pred njo. kaj predlagate, da babe travmirajo do smrti ali kaj?

Točno to! Mogoče sicer niti to ne, mogoče sam še 10 % (you never know). In kako naj si grem jst zdej z guštom po nove čevlje? Eni znajo pa vse pokvart

Jaz imam občutek, da bi eni tipsoni vse babe po 40 zaprli v nek klošter. Bog ne daj da zna baba uživat, sploh če ej samska. Oni pa fantazirajo, da bodo na stara leta mašina za mlade hahahahaaaa…

Daj ga srat. Naj uživajo, kolikor jim le pacemaker da. Ampak malo manj se naj slepijo. Bo pristanek na trda tla malo manj boleč. Ene se ne znajo starat, hebat ga.
Ga ni kloštra:-)))

Saj tejle Dragici gre počasi no.
Bo pa rabila še nekaj let, da bo dokončno pomirjena s svetom. :-))))

https://www.youtube.com/watch?v=0JxIUCcP2p0

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Saj, kar naj blodijo kako se za njih življenje začenja, to je vse kar lahko. Podaljška življenja za štirideset let izgubljenega zaradi polne riti in posledično popolnoma čoknjene betice, jim narava pač ne bo dala. Tudi mladosti ne.

Spet blodiš kaj bi drugi in drugi mislijo, babe vsaj fantazirajo o začetku življenja, ko je to šlo mimo, ti pa še do fantaziranja nisi prišlo, si kar vedno ista usmrajena zguba.😅

Pri 40 se dokončno poslovijo interesi večine moških, takrat končno padejo na realna tla. Potem bi si pa želele moškega, ko je že zdavnaj vse odcvetelo…

Ne vem, zakaj bi se šele začenjalo življenje po 40?
Mogoče za tiste, ki se poročijo v rosnih mladih letih, naštepajo froce, da bo mir pred taščo, pri 40-ih pa toliko pridejo k pameti, da se začnejo zavedati, da so vse nesrečne zaradi moža in otrok, ker gledajo TV in se jim zdi, da zamujajo ~ LIFE! ~, nakar se ločijo, deca so odrasla, in si rečejo: “No, zdaj se šele začenja!”
Pa saj privoščim, vsem privoščim, da se imajo fajn. Samo ne na račun drugega.
Meni se življenje po 40-em ne začenja, se pa nadaljuje, hb 😀

Ni res, le vprašaj monklje, da je vsaka mlajša videt in je boljša kot 25 letnica.😂

Sem 40+ in to je še eden v seriji najbolj bednih člankov z neta.
Nekih 50-60 vrstic samoprepričevanja.
Avtorica s svojim ubogim pisarjenjem ne daje občutka samozavestne in samozadostne ženske (kar naj bi bilo bistvo tega umotvora), pač pa ravno nasprotno. Potrebuje kimanje sebi enakih, nesamozavestnih, izgubljenih.
Sebe prepričuje, zelo verjetno neuspešno.

Sem 40+ in to je še eden v seriji najbolj bednih člankov z neta.
Nekih 50-60 vrstic samoprepričevanja.
Avtorica s svojim ubogim pisarjenjem ne daje občutka samozavestne in samozadostne ženske (kar naj bi bilo bistvo tega umotvora), pač pa ravno nasprotno. Potrebuje kimanje sebi enakih, nesamozavestnih, izgubljenih.
Sebe prepričuje, zelo verjetno neuspešno.
[/quote]Aja, ti boš še malo počakala torej, ne boš še začela živet?😅 Si namreč na istem, šoknjena, samska, življenje šlo mimo tebe.

Aja, ti boš še malo počakala torej, ne boš še začela živet?😅 Si namreč na istem, šoknjena, samska, življenje šlo mimo tebe.
[/quote]

Daj, polarni driskač, napiši kaj koristnega, za spremembo. 🙂

Enostaven odgovor, Iščejo ideal, kot vse punce sedaj. Ko pride streznitev, žal, so popolnoma nezanimive za normalne moške. Obstaja lep pregovor, Vse se pača, prej ali kasneje, neumnosti in fantazija, tam pa najbolj.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Resnica pa je ta, da se vse ženske po 40. letu zredimo zaradi nabiranja vode. Predvsem zaradi upočasnjenega metabolizma zaradi starostnih sprememb na ščitnici, kot so drobne bule in vozlički, ki jih ima vsaj 70 % žensk nad 40. letom. Te ščitnične motnje pa prinašajo mentalno in fizično počasnost, na čustveni ravni pa apatičnost. Zato po 40. letu ni več močnih čustev in norenja za moškimi. Zredimo pa se tudi zaradi ginekoloških težav, npr. ciste v jajčniku dobesednoi nabirajo vodo v telesu in so redni problem, le malo žensk jih nima. Zaradi manj gibanja pride celulit, ki se ga tako bojimo, moči za Prav tako se nad 40. letom rad močno poslabša vid od blizu, zato ponavadi moramo začet nositi bralna očala, ker časopisa ne vidimo blizu brati več. Če je sreča, samo 1+, če a je smola, pa 2 +!

Će pa se nekatere ženske zaradi vaše večje okornosti in apatičnosti do moških počutite večje dame, ali se sami sebi dopadete, nič čudnega, nečimernost je pač v ženski naravi , ve kar. Ampak v resnici take važne in brezčutne nismo zanimive več toliko. In moški se raje ukvarjaljo z mlajšimi.

[/quote]Draga puhloglava šoknjenka, kaj ti pa čem koristnega napisat, saj si ti zasrala štirideset let življenja, ne jaz in ti ga tudi jaz ne morem nadomestit, kot nihče drug ne. In še kar nadaljuješ, trla baba lan, da joj prođe dan…eh, ste to sploh babe, temu smo včasih rekli gnoj v bajti, namesto na njivi 😂 in to starši, če jih še imate žive, frdamano dobro vedo in se niso za to trudili z vami.

[/quote]Draga puhloglava čoknjenka, kaj ti pa čem koristnega napisat, saj si ti zasrala štirideset let življenja, ne jaz in ti ga tudi jaz ne morem nadomestit, kot nihče drug ne. In še kar nadaljuješ, trla baba lan, da joj prođe dan…eh, ste to sploh babe, temu smo včasih rekli gnoj v bajti, namesto na njivi 😂 in to starši, če jih še imate žive, frdamano dobro vedo in se niso za to trudili z vami.

Gori sem zgubla nit, me tud jezi koncentracija, torej – imamo celulit, ki se ga tako bojimo, moči za resni spodad z njim pa 40+ letnice nimamo, ker smo počasne, počasneje dihamo, počasneje energjio porabljamo, tam se nam pač ta pomaranča nabira. Saj mladi ženski se ne bo nabiral, tudi če s ene bo veliko gibala. Ker ima druačen metabolizem. Mišice pri 30 še niso usahnile, pri ženskah nad 40 pa so že kar, aja tudi prsi se nad 40+ povesijo…

Amapk je pa vseeno pri štiridestih ravno pravi čas za rojevat otroke, ni res?😂 Je že kar nekaj tem o tem na monu.😂

New Report

Close