Zakaj se življenje za 40 let stare babe šele začenja?
Draga puhloglava šoknjenka, kaj ti pa čem koristnega napisat, saj si ti zasrala štirideset let življenja, ne jaz in ti ga tudi jaz ne morem nadomestit, kot nihče drug ne. In še kar nadaljuješ, trla baba lan, da joj prođe dan…eh, ste to sploh babe, temu smo včasih rekli gnoj v bajti, namesto na njivi 😂 in to starši, če jih še imate žive, frdamano dobro vedo in se niso za to trudili z vami.
[/quote]
Včasih in še danes pa pravimo:
NAJPREJ poleti pred svojim pragom, potem pa…
Imaš dovolj dela ošabnež na svojem gnoju torej, in si še na slabšem kakor kera tuki gor.
Ampak to pljuvanje, kako so babe pri 40 vse za odpis, to je samo še zadnji žebelj v krsto usode moških pe.zdetkov. ja ja, še bolj povdarjajte, kako je samo mlado čvrsto. Ko babe preberejo, kaj mislite o njih, bodo še raje v mladih letih uživale v promiskuiteti z atraktivnimi dedci. To pa je po moje za moške luzerje že previsoka matematika.
kajti, zakaj bi katera normalna bila zainteresirana za resno zvezo z nekimi povprečneži, ki širijo ideologijo, kako je baba po 40 za odpis?
Včasih in še danes pa pravimo:
NAJPREJ poleti pred svojim pragom, potem pa…
Imaš dovolj dela ošabnež na svojem gnoju torej, in si še na slabšem kakor kera tuki gor.
[/quote]
A bejž no, koliko vem sem živel skladno z leti. Ko si mlad ustvariš dom, imaš družino , otroke, v naslednjem obdobju nadaljuješ naprej, znova skladno s stariostjo….Kako pa ve, ki boste začele živet pri štiridesetih, morda mladost čaka na vas in se bo vrnila, se vam bo življenje podaljšalo, ker 40 let niste počele nič?
A bejž no, koliko vem sem živel skladno z leti. Ko si mlad ustvariš dom, imaš družino , otroke, v naslednjem obdobju nadaljuješ naprej, znova skladno s stariostjo….Kako pa ve, ki boste začele živet pri štiridesetih, morda mladost čaka na vas in se bo vrnila, se vam bo življenje podaljšalo, ker 40 let niste počele nič?
[/quote]
Stari, ti si vse popušiš. Štekaš? Ločenec si, tvoja familija je sin, mlad nisi, pameten nisi bil nikoli, kaj si ti ustvaril? Nula.
Ti se hvališ, da si delal froce babi, ki te našutirala ko zadnjega psa? Si mazohist?
Nasprotno je, ko se babe ločijo od takih kot si ti, vsaka reče: končno spet živim. In bolj pisariš tu gor, bolj jim daješ potrditev. Kako ne razumeš tega, bebček?
Draga puhloglava čoknjenka, kaj ti pa čem koristnega napisat, saj si ti zasrala štirideset let življenja, ne jaz
[/quote]
LOL.
Nisi ti spodleteli ločenec z dvema otrokoma, katerega je žena obrala za nekih 30.000 (ali koliko si že pisal pred časom) evrov, poleg tega mu podtaknila lažno očetovstvo enega od dveh otrok?
Ne, ti nisi čisto nič zasral.
Kma se samo kot stara zguba, brez vsega uvrščaš? Ne stalno blodit kaj drugi mislijo, ampak povej, zase, kaj ti misliš, da boš v življenju ustvaril, ko toliko let nisi nič in si iz bedaka postal stari bedak, ne?
[/quote]
Kaj bi pa moral ustvarit? ustvarjam dovolj, da preživljam tvojega smrdljivega lenega nečaka, ki bo diplomirani vahtar.
ma daj kmetavz spelji se, ker slovenski kmetavzi ste večen socialni problem.
Kaj bi pa moral ustvarit? ustvarjam dovolj, da preživljam tvojega smrdljivega lenega nečaka, ki bo diplomirani vahtar.
ma daj kmetavz spelji se, ker slovenski kmetavzi ste večen socialni problem.
[/quote]
Še enkrat pritlikavo medspolno defektno, ne blodi v vseh postih skozi lastne izkušnje, odgovori v skaldu s temo, boš ti kdaj začelo življenje ali ga ne boš nikoli?
Še enkrat pritlikavo medspolno defektno, ne blodi v vseh postih skozi lastne izkušnje, odgovori v skaldu s temo, boš ti kdaj začelo življenje ali ga ne boš nikoli?
[/quote]
Če je tvoje debilno vprašanje, kdaj mislim delati otroke z babo, s katero bi s ekasneje itak razšel, je odgovor: najbrž nikoli.
Sicer pa sem denarno ustvaril več, kot boš ti minimalc kadarkoli. tako da, socialc, zaveži.
LOL.
Nisi ti spodleteli ločenec z dvema otrokoma, katerega je žena obrala za nekih 30.000 (ali koliko si že pisal pred časom) evrov, poleg tega mu podtaknila lažno očetovstvo enega od dveh otrok?
[/quote]
Ampak a ni za krohotat, kako nam tale primerek predava o familijah in kako živeti družinsko življenje, sam pa ločena zguba?
Če je tvoje debilno vprašanje, kdaj mislim delati otroke z babo, s katero bi s ekasneje itak razšel, je odgovor: najbrž nikoli.
Sicer pa sem denarno ustvaril več, kot boš ti minimalc kadarkoli. tako da, socialc, zaveži.
[/quote]
Na, zdaj že socialc, minimalc, prej blodiš o nečakih…kako ti sploh zmoreš tako defektno kot si, vsakdanjik? In kaj te žene, da tako noriš na monu, ko pa vidiš, da s ti le slabša?
Nič me ne žene, le tebi luzerju povem, kar ti gre. večina je uvidevno tiho, ti pa misliš, da se strinjajo s tabo, ko drekaš povprek.
Ti si isti kojn kot babe, ki si omislijo dedca da jim naredi otroka, po par letih pa ga našutirajo. Ti si druga plat te zblojene zgodbe. No, ampak ti nisi samo zmešan, ampak tudi naiven in dovolj glup, da še vedno misliš, da imaš prav in da boš druge učil, česar sam nisi znal.
Ti si samo fauš večno samskim, ker imaš 2 glupa froca, ki sta ti v breme. Tvojo bivšo natepava drugi, ti pa igraš samohranilko sinu phahahaa…
Na, še kar nori, niti besede še napisalo na temo. Al to te mora žret in nevzdržno bolet, da si tako vsiljivo, popolnoma zblojeno in samo psihoze nabijaš na osebnem nivoju? Kako diagnozo ti je to dala ta slavna mariborska forenzična psihiatrija, ki jo tako hvališ, ti res ne morejo z ničemer lajšat bednega trpljenja?
Ampak a ni za krohotat, kako nam tale primerek predava o familijah in kako živeti družinsko življenje, sam pa ločena zguba?
[/quote]
Vse to je res. Tudi jaz jočem od smeha.
Ampak, polarni driski je ne glede na to treba pripoznati koherenco in konsistenco. Brez njega bi bil forum precej bolj dolgočasen. Ne bi imeli razloga jokati od smeha. :-)))
Na, še kar nori, niti besede še napisalo na temo. Al to te mora žret in nevzdržno bolet, da si tako vsiljivo, popolnoma zblojeno in samo psihoze nabijaš na osebnem nivoju? Kako diagnozo ti je to dala ta slavna mariborska forenzična psihiatrija, ki jo tako hvališ, ti res ne morejo z ničemer lajšat bednega trpljenja?
[/quote]
A jaz na osebnem? Človek, sebe beri, vsak tvoj post namenjen komurkoli je napad na osebnem nivoju. pač dobiš milo za drago, kaj ti ni jasno? A misliš, da imaš privilegij drekanja po vseh? mrš luzer.
LOL.
[/quote]
Ona njega obdela, hahahaaha
Od kod pa njemu 3ok??? Če pa je zeeeelo dolgo bil na socialni, delal bolj mal, ona veliko več. To so dejstva ki jih je sam pisaril tukaj gor.
A jaz na osebnem? Človek, sebe beri, vsak tvoj post namenjen komurkoli je napad na osebnem nivoju. pač dobiš milo za drago, kaj ti ni jasno? A misliš, da imaš privilegij drekanja po vseh? mrš luzer.
[/quote]
Pa boš kdaj napisalo en samcat stavek vezan na kako temo ali preprosto se vedno usralo v temo in norelo s psihozami, kjer se čutiš, da je osebno o tebi pisana , defektno medspolno?😅
Zanimivo bi bilo vedet kaj točno te v takih temah tako boli? Pač bi napisalo, kdaj samo misliš začet živet in kaj zate sploh je življenje, ne? Ne da noriš, kako so drugi kmetavzarji, pa rualno okolje, pa zgube, socialci, minimalec, ne bodo dobili bab, da ne naštevam naprej tvojih skrajnih defektnosti , ki jih izlivaš iz gnile betice.😅
Ne bom rekla, da se življenje takrat šele začne ali da so to najlepša leta. Je pa res, da imaš – vsaj naj bi imela – v glavi bolj popucano, bila osvobojena predsodkov, imela boljšo samopodobo, življenjske izkušnje (da ne napišem: že nekaj modrosti, da veš kaj hočeš, česa nočeš, kdaj in kako odreagirat …), otroke iz plenic, stalnega partnerja, še dokaj zdrave starše, neko pozicijo v službi, streho nad glavo in kakšen euro na strani. Hkrati pa je ženska še vedno dovolj mlada, da je zdrava, vitalna in ji mena še ne tiči zavratom. Gledano v povprečju, seveda.