Zakaj sem tako razočarana?
hja… Bgv.. splošno na forumih.. Srednja in Mladi… je to, da se ne podpišeš kot TI, ampak kot ena leva oseba.. in to, samo to je razlika med nami in njimi … Mi se vedno “podpišemo” pod to, kar napišemo, pa naj bo to še tako… neumno :))))
Jani je še vedno Jani in pa seveda tudi Koštrunček.. prvi april je minil v znamenju Bin O’ Ladna :)))))
Hm .. ne .. ne vem … in sem ravno tako firbčna kot ti … Res je, da Vodnarja poznam tudi v živo, ne samo preko monitorja in je zame srce od človeka … samo če noče povedat … že ve zakaj … in je tudi prav, konec koncev …
Lp, Bgv
Draga rozica!
Ne poznam problema o katerem pises in ne citam foruma, ki je namenjen mojim otrokom.. O zivljenju vem veliko, a veliko je lahko tudi skoraj nic! Tebi in morda se komu bom odgovoril z besedami Zvoneta Modreja, ki so pisane naravnost na mojo dušo in “kožo”:
“Šele sestop iz vlaka življenja mi je omogočil, sa sem začel spoznavati življenje malo drugače; in to sestop iz tistega vlaka, za katerega, ko smo na njem mislimo, danas vozi v edino pravo življenje…Priznam, da ne bi nikoli iztopil, če me ne bi življenje med drvenjem samo izvrglo… in ko naenkrat nimas več toliko vsadanjih interesov, potem stvarii v življenju več ne osvetljuješ s svojimi barvastimi reflektorji pričakovanja, upanja, svoje vnaprejšnje predstave in želje o tem, kako naj bi kaj bilo oziroma moralo biti… Šele ko začneš stvari osvetljevati z belo, brezbarvno svetlobo, se morejo pokazati barve vsake stvari same..
Vedno več stari začne postajati pravšnjih, kar takih kot so… Marsikaj dobiva drugačen smisel, globji pomen.. In v taksni luči začne človek preverjati svojo naravnanost do življenja, do sebe, do drugih, do preteklosti, do prihodnosti… Začne preverjati, kako se mu kaže resnica, kako doživlja ljubezen… Začne živeti dodatno življenje…”
Uf, ježek, tole si pa napisal doslej meni najljubše slišane in brane besede Z. Modreja. Kako ogromno, kako veliko , veliko resnice je v teh stavkih , kako življenjsko je to napisano. Pa tako resnično, da komaj dojameš, ko to prebereš…da v bistvu je vse res tako !
zajček je navdušen nad napisanim in ti lima cmoka !!!