Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj sem zapustil ona-on

Zakaj sem zapustil ona-on

Tega je ze ene dve leti ampak evo.

1)
V dolocenih svetlih momentih je bila mozna komunikacija, neda bi rabil kupiti clanarino. Med tem casom ko sem posiljal sporocila sem opazil, da kadarkoli omenis kontakt, sporocila druga stran ni videla.

2) V vecini casa sporocila niso delala, ce nisi kupil clanarine. V opis profila sem zapisal opravicilo, da ne odpisujem zato, ker mi je onemogoceno. Admin je tak opis profila vsakokrat zavrnil. Probal seme ene 3x,pa ni dovolil.

Po vsem skupaj sem pisal na njihovo podporo in izpostavil, da je zame hud vdor v zasebnost, da mi nekdo po zasebnih sporocilih s posebnim filtrom nadzira kaj pisem v sporocilih in pa da me ma folk za ignoranta, ki noce nikomur odpisat, ne da bi mel moznost pojasnit zakaj je tako.

Dobil sem odgovor iz podpore. Na kratko povedano mi je bilo, da je to njihova politika in da ce mi kaj ni vsec, da naj grem na kako drugo stran iskat svoje zadeve. No od takrat me ni bilo vec nazaj.

Če si škrt nč nimaš. Ti zastonj delaš?

To moraš objaviti še na dveh forumih; Ženski in Moški čevek in Sex v mestu. (Če ti bodo dovolili)

Lastnika kasirata letno 600.000 evrov. Ja, 600.000 evrov. Info je iz preverjenega vira.

Ne zavidam jima gore denarja, mi je pa grdo, da imata tak pristop, kot ga je napisal OP.

Ostali pa kar podpirajte to virtualno nategovanje, le nosite jima v pušco.
Namesto, da bi donirali revežem. Upam, da ostanete suhega kurza.

In ja, največji in najbolj bogati (tudi na spletu!) so skoraj vedno največje barabe!

Plačaš za zmenke, seks z drugimi. Kot da so ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close