Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Butlji so žensko odpustili namesto ji podelili priznanje ker Policiji pomaga vzdrževati zakon in red, namreč tip je bežal PRED URADNO OSEBO madžarske policije to je tako kot bi mene odpustili ker sem spotaknil roparja ki loaufa pred policijo iz trgovine…..

Logika humanistov je brezvladje in dvoličnost pred zakonom![/quote]

Če policist ne uspe ujet roparja ga ti zato še ne smeš spotaknit!
Ženska je brcala tudi otroke, ki so tekli mimo nje! Za bruhat….
Ljudje so zbežali od grozot vojne, ko so izgubili svojce, dom, praktično vse in potem jih lovijo po nekem koruznem polju, kjer jih mimogrede brca neka ……….. [sub]vstavi psovko po želji,[/sub] novinarka iz eu…

Matkic, ko bo v družbi kritična masa takih oseb, s takim načinom razmišljanja, kot ga imaš ti, presežena (če ni že?) bo pršel spet fašizem na oblast.[/quote]

Pa daj ti on, zapri že enkrat svoje tumaste lape in nehaj gobezdati neumnosti.

Butlji so žensko odpustili namesto ji podelili priznanje ker Policiji pomaga vzdrževati zakon in red, namreč tip je bežal PRED URADNO OSEBO madžarske policije to je tako kot bi mene odpustili ker sem spotaknil roparja ki loaufa pred policijo iz trgovine…..

Logika humanistov je brezvladje in dvoličnost pred zakonom![/quote]

Ljudje so zbežali od grozot vojne, ko so izgubili svojce, dom, praktično vse in potem jih lovijo po nekem koruznem polju, kjer jih mimogrede brca neka ……….. [sub]vstavi psovko po želji,[/sub] novinarka iz eu…

Matkic, ko bo v družbi kritična masa takih oseb, s takim načinom razmišljanja, kot ga imaš ti, presežena (če ni že?) bo pršel spet fašizem na oblast.[/quote]

Torej po tvoji logiki če vidim nekoga ki počne kaznivo dejanje in beži pred URADNO OSEBO države ga ne smem zadrževati ker to ni moje delo? Le kaj bi na to porekla Američana ki sta se izven službenega časa spravla na psihopata z Maroka z kalašnikovo.

Pa nima veze kakšna je razlika, dejstvo je da je ženska z dejanjem pomagala upočasnit ilegalca da bi ga uradna oseba lahko identificirala!

Slava ji, več takih rabimo!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Torej po tvoji logiki če vidim nekoga ki počne kaznivo dejanje in beži pred URADNO OSEBO države ga ne smem zadrževati ker to ni moje delo? Le kaj bi na to porekla Američana ki sta se izven službenega časa spravla na psihopata z Maroka z kalašnikovo.

Pa nima veze kakšna je razlika, dejstvo je da je ženska z dejanjem pomagala upočasnit ilegalca da bi ga uradna oseba lahko identificirala!

Slava ji, več takih rabimo![/quote]

Glej ne poznam tvoje Američanke, pri nas je tako, da če zalotiš nekoga, da ti krade v stanovanju ga moraš pustit pri miru, lahko zgolj pokličeš policijo, če ne te lahko on toži nap. za telesne poškodbe, če mu boš las skrivil.

Ampak tisti ljudje – otroci niso NIKOGAR neposredno ogrožali pa jih je ona brcala, če mene vprašaš iz čiste objestnosti, ker policistov je bilo dovolj, da bi jih lahko polovili, če so že imeli ta namen. Ona je bila tam iz drugega (službenega) razloga.

Sploh pa ne vem zakaj jih je treba lovit? A je Angelca tako naročila Orbanu? 😛

Aja, teroristi so vmes…..
Kako vas/nas imajo za bedake.
Če imajo teroristi namen bodo prišli tako ali drugače, ne rabijo oni beguncev za kamuflažo. Ta teroristična propaganda ima nek drug namen. Očitno pripravljajo kake “protiteroristične ukrepe” po katerih nas bodo lahko “obsodili” po hitrem postopku…lov na čarovnice bo odprt…

Ja ga lahko , temu se pri nas reče državljanska aretacija …

Slava ji, več takih rabimo![/quote]

Glej ne poznam tvoje Američanke, pri nas je tako, da če zalotiš nekoga, da ti krade v stanovanju ga moraš pustit pri miru, lahko zgolj pokličeš policijo, če ne te lahko on toži nap. za telesne poškodbe, če mu boš las skrivil.

Ampak tisti ljudje – otroci niso NIKOGAR neposredno ogrožali pa jih je ona brcala, če mene vprašaš iz čiste objestnosti, ker policistov je bilo dovolj, da bi jih lahko polovili, če so že imeli ta namen. Ona je bila tam iz drugega (službenega) razloga.

Sploh pa ne vem zakaj jih je treba lovit? A je Angelca tako naročila Orbanu? 😛

Aja, teroristi so vmes…..
Kako vas/nas imajo za bedake.
Če imajo teroristi namen bodo prišli tako ali drugače, ne rabijo oni beguncev za kamuflažo. Ta teroristična propaganda ima nek drug namen. Očitno pripravljajo kake “protiteroristične ukrepe” po katerih nas bodo lahko “obsodili” po hitrem postopku…lov na čarovnice bo odprt…[/quote]

Tako kot ne smeš tipu, ki ti kolo krade, šamarčine upalit, ker komot kasiraš kazen za telesni napad (neupravičena uporaba sile). No, sicer je pa tudi iz Matkičeve Amerike znan primer, ko sta dva rotvajlerja vlomilca spravila na omaro in ga tam zadrževala do prihoda lastnika. Tipa sta sicer dobila kazen za vlom, ampak je tudi lastnik stanovanja kasiral zaradi neupravičenega odvzema prostosti (civilna tožba)…
Teroristi pa ne potujejo peš, to bi lahko že vsak kekec vedel, ampak če vsak dan goltaš filtrirane (!) novice, potem si pač ves posran pred prebežniki… Ne rabiš trdega režima, da bi fasal agit-prop.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pardon, sta ju spravila na omaro… Zgodaj je še… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Daj One, ne bluzi

odvzem prostosti nekomu, ki izvaja nezakonito dejanje se imenuje “državljanska aretacija”. nekoga lahko pridržiš do prihoda policije. ko storiš to, ponavadi sprožijo postopek proti tebi – ampak si oproščen, če je seveda blo v mejah normale…

Moj znanec je točno tako pridržal roparja in so ga oprostili, čeprav je stekel postopek proti njemu, ampak se gledajo okoliščine. Edino res pa je da sila mora bit sorazmerna, ampak tu je lahko tudi uboj v samoobrambi pa je to to, pa naj priča pol ropar 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In točno državljanska aretacija je bilo dejanje novinarke, edini problem je bil, da dejansko ni dejanja dokončala, ampak je držala kamero kar naprej….

Če te bo kdaj lovila policija, se moraš zgovarjati, da si bežal pred sovraštvom. 🙂

So pa begunci nad zakoni. Zato se lahko brez kazni sprehajajo po avtocesti, za sabo puščajo smetišča, uničujejo stvari, posiljujejo ljudi in dobijo za “kazen” le družbeno koristno delo…
Razni humanitarci in Amnestijevci pa še naprej pametujejo, da jih moramo sprejeti in ne smemo vračati. Me zanima, koliko teh humanitarcev, doma gosti in skrbi za begunce.

Če te bo kdaj lovila policija, se moraš zgovarjati, da si bežal pred sovraštvom. 🙂

So pa begunci nad zakoni. Zato se lahko brez kazni sprehajajo po avtocesti, za sabo puščajo smetišča, uničujejo stvari, posiljujejo ljudi in dobijo za “kazen” le družbeno koristno delo…
Razni humanitarci in Amnestijevci pa še naprej pametujejo, da jih moramo sprejeti in ne smemo vračati. Me zanima, koliko teh humanitarcev, doma gosti in skrbi za begunce.[/quote]
ti in Matkič sta prava talibana, početje madžarske snemalke pove dosti o njej in sploh ni več kaj dodajati, vidva se raje vprašajta kolikšna je vajina mera odgovornosti za stanje…kot mi je znano sta državljana Slovenije, se pravi države ,ki je tudi v vajinem imenu pristopila koaliciji voljnih, ki je članica Nata, organizacije , ki odkrito sodeluje v vojnih operacijah v Afganistanu, Iraku, Siriji, Libiji… torej če so jim tudi z našo tiho privolitvijo porušili domove, potem je naša dolžnost da jim pomagamo, gnusno je početje slovenske vlade, ki se stisnjenimi zobmi in figo v žepu pripravlja sprejeti 670 beguncev, namesto, da bi ponudila vse svoje razpoložljive kapacitete na voljo in zraven še vključila posameznike, ki so pripravljeni na svoje domove sprejeti ljudi. Robi, smeti se poberejo, ceste očistijo, hiše obnovijo, da pa država, ki sama sebe kuje v zvezde po ščitenju človekovih pravic ( sicer je Slovenija že dostkrat pokazala da je država velika samo na gobcu- izbrisani, varčevalci NLB itd..) pogori v takšnem momentu kot je zdajle pa je sramota brez primere.

Flash, v mojem imenu se počne le tisto, kar sem sam izbral ali pa, če me je kdo kaj vprašal, preden je storil neko dejanje.
In ja, ceste in smeti se očistijo….Ampak, počistil bi jih naj tisti, ki je okolje zasmetil.
Jaz bom dobil kazen, če ne bom sortiral odpadkov, nekdo pa lahko pusti za sabo smetišče, pa ne rabi čistiti, ker je begunec, ampak bi naj nekdo drug ali pa jaz, ker sem v nasprotnem prrimeru nestrpnež ?

Ne maram takšne dvoličnosti in dvojnih pravil.
Tiste begunce bi morala vojska obkoliti, jim dati kontejnerje in potem naj čistijo. Kdor ne bi želel, pa dobi kazen. Če bi se uprli, pa vse te vandale postreljati.
Vaša toleranca bo nas še drago stala.

Pa ti nisi nič boljši od Dolfija….. 🙁

Kakšno kazen bi ti dal človeku, ki je že vse izgubil?
Tebe se lahko kaznuje in se boš pokoril, ker si ujetnik sistema in te je strah, da ne bi še to izgubil kar imaš, da ne bi še ti končal kot oni, ki jih sedaj tako preziraš.
Očitno se ne zavedaš o čem se sploh pogovarjaš, kaj ti ljudje doživljajo, v kakšnih razmerah so se znašli…..

In glede na to, da imamo demokracijo si/nisi tudi ti volil ljudi, ki so tja poslali bombe, torej si soodgovoren!
Če si pa že videl kaj počnejo in se s tem nisi strinjal, si imel možnost se temu upret z državljansko nepokorščino… ampak fašist ne nasprotuje, če se druge narode pobija, a ne?

Sploh pa je to naravni tok dogodkov, ki je posledica krivičnega sistema, ki trenutno vlada svetu in se bo slej kot prej sesul sam vase.

Ne vem pa zakaj naj bi nas ti ljudje tako ogrožali?
Kuvajt ima menda samo okoli 20% avtohtonega prebivalstva pa še vedno obstaja…

inteligentne poteze vseh naših vlad po letu 1991, vseh dr.ekonomije, prava itd so nas stale takole med brati dva letna bdp ( denacionalizacija, privatizacija, tajkunizacija, takšne in drugačne sanacije, izgubljene tožbe na sodišču za človekove pravice , blamaža z arbitražo, patria, avtoceste, UKC… ni ne konca ne kraja)…namesto streljanja beguncev kar ti predlagaš, je bolj racionalno da se začne s tem kar na domačem pragu…1.000.000,00 beguncev v 100 letih ne bo naredilo toliko stroškov in škode kot so jo naredile vse slovenske vlade in profeti ter razni doktorji in diplomanti slovenskih fakultet, ki z vso znastveno vnemo želijo v litrski kozarec spraviti liter in dva deci.
naj se začne čistka, ampak ne pri beguncih in pomoči potrebnih pač pa v glavah oblastnikov in vladajoče kaste in lobijev

Če smetiš, tudi kažeš svojo kulturo. Saj mi Balkanci tudi nismo dosti boljši, kakor prikazuje zgornji članek na študentski zabavi v MB.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Razni humanitarci in Amnestijevci pa še naprej pametujejo, da jih moramo sprejeti in ne smemo vračati. Me zanima, koliko teh humanitarcev, doma gosti in skrbi za begunce.[/quote]
ti in Matkič sta prava talibana, početje madžarske snemalke pove dosti o njej in sploh ni več kaj dodajati, vidva se raje vprašajta kolikšna je vajina mera odgovornosti za stanje…kot mi je znano sta državljana Slovenije, se pravi države ,ki je tudi v vajinem imenu pristopila koaliciji voljnih, ki je članica Nata, organizacije , ki odkrito sodeluje v vojnih operacijah v Afganistanu, Iraku, Siriji, Libiji… torej če so jim tudi z našo tiho privolitvijo porušili domove, potem je naša dolžnost da jim pomagamo, gnusno je početje slovenske vlade, ki se stisnjenimi zobmi in figo v žepu pripravlja sprejeti 670 beguncev, namesto, da bi ponudila vse svoje razpoložljive kapacitete na voljo in zraven še vključila posameznike, ki so pripravljeni na svoje domove sprejeti ljudi. Robi, smeti se poberejo, ceste očistijo, hiše obnovijo, da pa država, ki sama sebe kuje v zvezde po ščitenju človekovih pravic ( sicer je Slovenija že dostkrat pokazala da je država velika samo na gobcu- izbrisani, varčevalci NLB itd..) pogori v takšnem momentu kot je zdajle pa je sramota brez primere.[/quote]

Torej če te prav razumem, če nekdo krši zakon (Napad ”NATA” na suvereno državo itd) ga lahko tudi jaz (”begunci”) ker so drugi prvi kršli zakon, brez kazni?

To je namreč tvoja logika, ki pa je napačna, četudi je Amerika in še kdo kršila mednarodno pravo, to ne daje dejanj ”beguncev” v ZAKONITO početje ampak še je vedno kaznivo, če bi tvojo logiko med EU/Slovenijo ali demokratičnimi odločitvami peščice nad Libijo/Irakom/Sirijo prenesli v vse pore našega življenja imamo v 24 urah KAOS…. ne pa zakon in red.

Zato tega ne smemo zagovarjat, ti ljudje ne upoštevajo NACIONALNIH URADNIH OSEB…. to je tako kot bi mene hotel vstavit policit pa bi bežal stran…. a ste zmešani, kaj če to začnemo vsi počet? Se ti zdi to smiselno in pravilno?

Fajn predlog. Seveda je pričakovati, da boš ti prvi med prostovoljci? Ali bi ti to malo druge v drek tiščal. Evropa naj pošlje 60 tisoč drugih v vojno, da bo tvoja rit varna, ne?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nemci potrebujejo toliko beguncev zaradi tega, ker se populacija stara.
Potrebujemo jih tudi mi in zaposlili jih bomo tako mi, kot Nemci zelo hitro. Pri nas v Sloveniji potrebujemo in zaposlili bi lahko takoj 5.000 proizvodnih KV delavcev.

Tako v Nemčiji, kot pri nas je dovolj ne dobro zasedenih stanovanjskih kapacitet. Samo en primer.
V blokih, kjer je pred 30-40 leti živelo 120 ljudi, jih danes živi 20-25. Tega je ogromno.
Pa tudi v mnogih individualnih hišah živita danes dva starčka..?

Enostavno mislim, da Nemci vedo kaj delajo. Ni mi pa jasno, da mej niso odprli za Ukrajince, Ruše, Poljake….saj bi bilo z njimi manj težav, kot jih bodo imeli z muslimani.

Čakaj, a ti res misliš, da bodo investitorji in banke pustili, da se z begunci zastonj nafilajo prazna stanovanja, ki jih nočejo na trgu prodati pod ceno???

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Čakaj, a ti res misliš, da bodo investitorji in banke pustili, da se z begunci zastonj nafilajo prazna stanovanja, ki jih nočejo na trgu prodati pod ceno???[/quote]

Da.Ko nehaš fu*kat in delat si na prostem trgu vreden nič in ko te zraven dotolče zdravje, je nega do smrti vredna več kot vsaka nepremičnina.

In ne gre samo za te zadeve. Ti ljudje znajo živeti ceneje in bolj enostavno in vrednost otroka ni primerljiva z vrednostjo starega.
Evropa z nataliteto 1.4 do 1.6 in s takšno komoditeto ne more preživet.

Čakaj, a ti res misliš, da bodo investitorji in banke pustili, da se z begunci zastonj nafilajo prazna stanovanja, ki jih nočejo na trgu prodati pod ceno???[/quote]

Da.Ko nehaš fu*kat in delat si na prostem trgu vreden nič in ko te zraven dotolče zdravje, je nega do smrti vredna več kot vsaka nepremičnina.

In ne gre samo za te zadeve. Ti ljudje znajo živeti ceneje in bolj enostavno in vrednost otroka ni primerljiva z vrednostjo starega.
Evropa z nataliteto 1.4 do 1.6 in s takšno komoditeto ne more preživet.[/quote]

1. Evropska nataliteta je v povprečju cca 1,3

2. Ne morejo živeti ceneje če stane davek tolko, rtv prispevek tolko itd….. Razen če ti smatraš pod živeti ceneje to da kradejo po trgovinah in lomijo v domove

3. Dajat njim stanovanja medtem ko na tisoče mladih pod 35 živi doma je groteskno

4. Je povedal Spider, banke ne bodo talala zastonj

5. rezultat bo državljanska vojna.

Evropa z nataliteto 1.4 do 1.6 in s takšno komoditeto ne more preživet.[/quote]

1. Evropska nataliteta je v povprečju cca 1,3

2. Ne morejo živeti ceneje če stane davek tolko, rtv prispevek tolko itd….. Razen če ti smatraš pod živeti ceneje to da kradejo po trgovinah in lomijo v domove

3. Dajat njim stanovanja medtem ko na tisoče mladih pod 35 živi doma je groteskno

4. Je povedal Spider, banke ne bodo talala zastonj

5. rezultat bo državljanska vojna.[/quote]

Ne gre za banke. Boš ti sposoben, predpostavljam, kot edinček skrbeti za svoje starše? delal boš do svoje nič vrednosti. Njihove prihranke, dohodke in nepremičnine bodo pohamsali takšni.
Kje piše, da so slabi?

Sam se bojim državljanske vojne v Turčiji in sličnih drzavah.

Ceneje pomeni, da se ne potrebuje toliko sociale, toliko dobrih zdravstvenih storitev, toliko pačenja z modo, več ljudi živi v stanovanjskih enotah, pristop k vsakemu delu, več samooskrbe in slično…

Pogoj za obstoj je nataliteta 2.11

Pa kam boš ti poslal delat te ljudi, če mamo 100.000 brezposelnih Slovencev in 25 milijonov brezposelnih EVROPEJCEV…..

Kam boš poslal delat te ljudi če delovnih mest ni. Aja že vem, potem boste prišli gor z idejo da ukinemo minimalce, da bodo lahko vsi zaposleni za 100€ mesečno ker se itak znajdemo z manj poglejte ”begunce”

Ni potrebe skrbet kdo bo plačeval penzije starim, ljudje ki danes gredo v penzijo bodo hitreje umrli kot tisti ki so se upokojili leta 1995 ali 2000, zaradi tempa in stresa zadnjih 10 let in vse višjega stresa se bo življenska doba začela KRAJŠAT ne več daljšat…. samo to statistika še ni zaznala… Dandanes ljudje doživijo kap pri 35tih ali 40tih, tega leta 1970 ni bilo! Torej ko gre na pokopališča generacija srečnežev ki so se upokojevale v 80tih in 90tih (najvišje pokojnine in najmanj delovne dobe) se bo situacija začela obračat, influx novih upokojencev po letu 2025 bo praktično minimalen ali skoraj ”ničen” ker bo vsaka generacija bistveno manjša od baby boomerjev in vsaka generacija bo imela večjo ”prezgodnjo smrtnost” napram pričakovani življenski dobi.

Zmagal pa je SLovenski Amnesty International, ko bi kar bli država v državi, ti pametnjakoviči (ali rečem kar pametnjakovičke) so izjavili da ne bi smeli mi vrnit ”beguncev” na Madžarsko, in bi morali ignorirat zakon ker niso zaprosili pri nas za azil…. Torej oni bi humano prisilno zadržali begunce pri nas? ironija na vrhuncu!

Samo primera radi:
Slovenija potrebuje danes samo 4.000 – 5.000 kvalificirati voznikov.
(Vir Večer danes; Boris Ličen iz strokovne službe Obrtno podjetje. zbornica MB)

Slovenija danes ne izobražuje niti enega krivca.

Drugih cveti ti ne bom našteva.

Ni mehanikov, varilcev, strojnih ključavničarjev, kuharjev, gradbenikov…imamo pa dovolj..

Da. Ti imaš minimalca, ker plačuješ 110.000 socialcev in ljudi, ki jim ni …..ok lahko noč. Jutri je nov dan in delovne obvezen…

“The UK is waking up, we will leave Europe very soon. We will stop Islamic immigration and force those who are citizens to either assimilate or get out. I do not want Violence, or hatred for none-whites, I have Muslim friends who agree Islam is barbaric in nature and must be reformed, people who have moved to the UK from Islamic hell holes and are truly grateful for the opportunity to live here.”

kazen naj bo vzgojna, le preberi si naslednji članek

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close