Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev
Fajn predlog. Seveda je pričakovati, da boš ti prvi med prostovoljci? Ali bi ti to malo druge v drek tiščal. Evropa naj pošlje 60 tisoč drugih v vojno, da bo tvoja rit varna, ne?[/quote]
glede na tvoj predviden odziv bi rekel ,da se ti bojiš za svojo rit pajk, kar me po vseh teh letih tvojih nebuloz ne preseneča. Ne krbi, prostovoljci so moški, ne drekači tvojega kova
še en kol v srce nebrzdanih neoliberalnih apetitov
enak ukrep so sprejeli tudi v Parizu; tako mimo grede
glede na tvoj predviden odziv bi rekel ,da se ti bojiš za svojo rit pajk, kar me po vseh teh letih tvojih nebuloz ne preseneča. Ne krbi, prostovoljci so moški, ne drekači tvojega kova[/quote]
Ej drekač, nehaj internetno masturbirat, direkt sem te vprašal.
Si se pripravljen it borit, ali ne?
če je odgovor ne, zaveži, ker nisi nič boljši od mene, samo lape so te, ti bi s tujim po koprivah. Taki ste najhujši, ki podžigate k vojni in bi druge v drek tiščali. Ti bi pa navijal iz bunkerja..
sanja svinja kukuruz. Če bi rad boljši standard, delaj na tem, namesto, da sanjariš, da bo šlo 60 tisoč prostovoljcev v ensmiselno vojno, ker se ti bojiš muslimanov in da bo nekakšna nevidna roka uničila kapitalizem.
Nič od tega se ne bo zgodilo..
glede na tvoj predviden odziv bi rekel ,da se ti bojiš za svojo rit pajk, kar me po vseh teh letih tvojih nebuloz ne preseneča. Ne krbi, prostovoljci so moški, ne drekači tvojega kova[/quote]
Ej drekač, nehaj internetno masturbirat, direkt sem te vprašal.
Si se pripravljen it borit, ali ne?
če je odgovor ne, zaveži, ker nisi nič boljši od mene, samo lape so te, ti bi s tujim po koprivah. Taki ste najhujši, ki podžigate k vojni in bi druge v drek tiščali. Ti bi pa navijal iz bunkerja..[/quote]
ko si tok pameten in načitan ti predlagam, da poiščeš odgovor na svoje vprašanje v knjigi “Restavracija ob koncu vesolja”
preberi pa javi, prav? prav
Torej ne, sva se razumela. Ti bi malo s tujim po koprivah…
sanja svinja kukuruz. Če bi rad boljši standard, delaj na tem, namesto, da sanjariš, da bo šlo 60 tisoč prostovoljcev v ensmiselno vojno, ker se ti bojiš muslimanov in da bo nekakšna nevidna roka uničila kapitalizem.
Nič od tega se ne bo zgodilo..[/quote]
Standard je bila nekoč prav spodobna trgovina, na koncu so kapitalisti nardili iz pič.ke krtačo, toliko o standardu pajk; ampak si pa zabit, ne trdim, da bo nevidna roka uničila kapitalizem, govorim o tem, kako tudi kapitalizem samega sebe negira, namesto, da vse prepustimo svobodnemu trgu, se vedno od nekod vmeša nevidna roka regulatorje, nekako glih ne gre skup; kot svto pismo in koran, kaj praviš?
Ma nimam namena. Adams me nikoli ni kaj prida zanimal..Mogoče bi tebi koristilo manj branja fantastike, ekr vidim, da se ti meša, agresiven postajaš, žaljiv..pač en jezni luzer…jaz ti nisem kriv, no. Se mi pa malo smiliš.
lej mene tud ne zanima tvoje pisanje, vseeno te včasih berem, ne pravim, da mi je všeč , kar pišeš, berem pač in poskušam razumeti, no se trudim, ti pajk niti poskusiti ne zmoreš, tako si len, da se niti trohtice ne potrudiš dobiti odgovor na svoje vprašanje, in zdaj pričakuješ kot črnogorec , da ti hruška pade na glavo , ali da pride trgovina mimo, saj konec koncev zemlja se vrti; kot misli v tvoji glavi pajk, ringlšpil po deset centov, zadnja vožnja za pol cene cccc
Me prav zanima, kako bi ti živel s slabšimi zdravstvenimi storitvami. Samooskrba je neumnost, tudi če človek sam prideluje hrano zase, je on breme sistema, če ničesar ne zasluži recimo s prodajo viška te hrane, saj ta človek še vedno koristi zdravstvo, javno šolstvo, javno to, ono, skratka, je strošek.
Glede obstoja človeštva pa se ni bati, ker je nataliteta krepko nad viškom.
pajk, begunci bi bili kar poživitev za tvoj konc, glede na tale spot? hujš skor ne more bit, kaj praviš?
Me prav zanima, kako bi ti živel s slabšimi zdravstvenimi storitvami. Samooskrba je neumnost, tudi če človek sam prideluje hrano zase, je on breme sistema, če ničesar ne zasluži recimo s prodajo viška te hrane, saj ta človek še vedno koristi zdravstvo, javno šolstvo, javno to, ono, skratka, je strošek.
Glede obstoja človeštva pa se ni bati, ker je nataliteta krepko nad viškom.[/quote]
trotl, samooskrba ni breme sistema, ampak sistem nima kaj od samooskrbe…sistem lahko preživi samo s tem ,da ustvarja povpraševanje in iracionalno potrošnjo, to bi ti lahko bilo jasno pajk
Ma daj budalo nehaj srat. Denar za zdravstvo, socialo, javno to, ono, kar vsi pričakujete pa pade iz lufta, kot japke, a?
Pa ne vem, kje si zasledil, da sem proti beguncem, to ti z Matkičem razčisti, imam raje v ulici 100 Sircev, kot enega flashgordona..
Še to, potem pa končujem to nesmiselno debato: družba ima korist od tistih, ki imajo in trošijo, ne od tistih, ki pričakujejo, tiščijo denar v štumfih…
teb padajo z lufta hruška, sam se jim vztrajno izmikaš:) čuj pajk, nobene državne institucije, ki jih omenjaš ne koristim, kaj pa zdaj? kam pa pada ta denr, ga grem pobrat:)
no in kaj jaz trdim? od bank ni koristi, imajo denar pa ga skrivajo po sefih, saj veš sef, malo večji štumf da boš tud ti razumel pajk
Torej, uporabimo isto logiko, kot pri ciganih ? Oni lahko kradejo, izvajajo nasilje, ne spoštujejo zakonov, gradijo ilegalno…In ker nič nimajo, jim nimaš kaj vzeti, zato jim ne rabimo dati kazni ?
To, da je nekdo vse izgubil, še to ne opravičuje njegovega nesramnega obnašanja in kršitve zakonov ali razlogov, da ni potrebno spoštovati naših navad.
Če hočejo svoja pravila in navade in primitivno obnašanje, potem naj gredo, od koder so prišli.
Do določene mere, se moramo vsi pokoravati, če želimo živeti v neki civilizirani družbi in koliko toliko ćistem okolju.
Ali bomo zdaj vsi začeli smeti puščati vsepovsod, ker bomo s tem kazali, da smo nepokorni ?
Tudi za prostovljstvo je potreben razum. Ker to množično priseljevanje ekonomskih migrantov, dezerterjev, članov IS, ne predstavlja za nas popolnoma nič dobrega.
Zato lahko s svojim prostovoljstvom večkrat naredimo več škode, kot koristi.
Na demokracijo se zgovarjajo le politiki in ostali, ki kradejo in pobijajo ljudi.
Ne vem, kako lahko rečeš, da je vseeno, če si koga podprl na volitvah ali pa nisi ?
Če sem proti nekomu, je to isto, kot če sem za ?
Potem je brezveze, da sploh so volitve. To itak, da je. 🙂
In kaj naj grem zdaj gladovno štrajkat ?
A ti resno misliš, da bo mene sploh kdo upošteval ?
Ali naj neham plačevati položnice ?
Bo to končalo vojno v Siriji ?
Nas verjetno ne, ker niti ne želijo ostati pri nas.
Sicer pa si preberi kaj več, kaj se dogaja na Švedskem, pa tudi v Nemčiji, kjer že obstajajo “No Go Zone”, ker Muslimani, ker so bogi, izvajajo nasilje nad policijo in ostalimi državljani.
Podobno, kot cigansko naselje, kamor niti policija več ne upa.
Konec svobode govora:
V Nemčiji se že tepejo:
[youtube]kKxIaPdb9Mc[/youtube]
Med “begunci” prevladujejo mladi moški in s sabo prinašajo svoje primitivno obnašanje. Seveda je tud v SLO veliko primitivnih ljudi, ki ne znajo razmišljati, zato podpirajo sebi podobne ljudi in njihovo miselnost.
Seveda se tepejo, za sendviče….medtem, ko jih novinarji spotikajo. Meni se otroci smilijo, ne glede na to od kod so!
Domov si jih pelji.[/quote]
Potem meni praviš, da sem brezčutna in kruta. Poglej sebe. Ravno ti bi moral razumeti otroke, ko si sprejel tuje pod streho.
Domov si jih pelji.[/quote]
Potem meni praviš, da sem brezčutna in kruta. Poglej sebe. Ravno ti bi moral razumeti otroke, ko si sprejel tuje pod streho.[/quote]
Seveda si brezčutna, ker nisi sprejela tujih otrok.
Vsak lahko pametuje in se dela lepega in finega preko računalnika.
Kot pravi Spider, samo s tujim lulekom po koprivah bi mlatili. 🙂
Država naj sprejme ne vem koliko beguncev, jim nudi stanovanje, hrano, socialo…Le davkoplačevalci pa naj to plačujemo. Plačajte tisti, ki to odobravate ali pa nehajte s svojo hinavščino.
Forum je zaprt za komentiranje.