Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev
Ne ponujam rešitev, ker jih ne poznam. Pravim le, da se mi smilijo otroci in brezmejna človeška krutost, ne glede na to, na kateri strani se dogaja. Če bi tebi dali orožje in te postavili na stran vojske, policije, bi udrihal po množici. V tem sva si različna Robi.
Ti si tista, ki najbolj udriha po množici in ponižuje druge, ker si polna arogance in same sebe.
Takšni so tisti, ki povzročijo največ nasilja in ne jaz, ker sem proti razraščanju takšne primitivne miselnosti.
Ti si tista, ki najbolj udriha po množici in ponižuje druge, ker si polna arogance in same sebe.
Takšni so tisti, ki povzročijo največ nasilja in ne jaz, ker sem proti razraščanju takšne primitivne miselnosti.[/quote]
:))) Ja, udriham po forumu. Res odlična primerjava. Ti pa si dejansko tak nasršen proti drugim tudi v reali. Jst lahko napišem, kako postopati z mačko, ki ima bolhe, pri tebi pa dobim občutek, da bi te mačke pobil vse po vrsti. Ne čutiš razlike, a ne?
Razen tega, da razburkam forumsko sceno, nisem škodljiva. V tebi je pa čutiti bes, ki ob določenih temah resnično privre ven. Takšnih ljudi se je v reali za bati.
Veš, da. Le na forumu si takšna, v reali pa čisto ponižna…:))))
Glej, zame je porepozno, da mi razlagaš pravljice. Raje posvoji kakšnega begunčka in njemu razlagaj te svoje pravljice. 🙂
Bolj se trudiš, bolj mi je smešno. 🙂
Zato čutim tvoje sprenevedanje. Nekdo, ki trdi kako je human in kako bi poskrbel za druge, hkrati pa pravi, da mu je denar najpomembnejša stvar, ni noben dobrodelnež, ampak lažnivec, egoist in prevarant.
Takšen človek bi od enega evra sebi v žep dal 99 centov, revežu, kateremu je denar namenjen, pa mogoče dal en cent.
Zato, da bi se lahko zgovarjal, kako je on dober.
Zato pravim, da se lahko nehaš sprenevedat, ker nismo vsi tako neumni, da bi ti verjeli, kot si sama misliš, da smo. 🙂
To, da se ti nekdo smili, pa ni noben izraz dobrodelnosti, ampak posledica samopomilovanja.
Meni je pa zanimivo, kako z lahkoto nekateri kritizirajo propad družbe (in vse, kar temu pritiče), hkrati pa ne uvidijo, da so ti prebežniki prav tako žrtve sistematičnega razslojevanja in razkrojevanja, pa čeprav se nam zdijo še tako drugačni. Namesto tega se raje postavljajo v pozicijo superiornega, ki se ga čas načetih (tradicionalnih) vrednot in moralnih načel ni dotaknil (istočasno bi jih pa kar streljal), in drugim očitajo, da so lažnivci in prevaranti…
Ne moremo biti presenečeni, da smo se eventually tudi mi znašli na tej skali razkroja (kar jaz imenujem reset in možnost za prilagoditve).
Tudi s cigani se postopa kot z begunci, rešuje se zgolj posledice, ne odpravlja se vzroka, zato se vse skupaj ne primakne nikamor.
Pri vseh svojih “psihoanalizah” in razlagah kako ljudje delujemo si se tu ogradil na razlago kako so oni druge vere in druge narodnosti in da so zato ničvredneži, ki ogrožajo nas, ki smo….ne vem kaj.
Ne vidiš v njih ljudi, vidiš zgolj grožnjo, ki bi jo najraje eliminiral s streljanjem…..
Zaradi nesposobnosti naših izvoljencev na oblasti, ki so resnični vzrok, nesposobneži, divjaki, ničvredneži…. in ki so tvojo jezo preko medijev preusmerili na begunce, da te lahko imajo dalje v oblasti in ti si jim gladko nasedel….
Torej, tvoje razlage obnašanja, medsebojnih odnosov, so nekaj kar si se napiflal ne znaš pa to uporabit, ker očitno ne razumeš.
Nisi sposoben, ne zmoreš ali nočeš?
Pa še moj pogled na tematiko beguncev…
Veliko se da prebrati, videti kar nekaj filmčkov, najti člankov, takih in drugačnih grafik, mnenj, komentarjev… Verjamem, da je vse od prikazanega, povedanega, resnično. Tam in takrat.
Ali pa bo to vse povedano, doživeto tudi pri nas, pa ne vem. Lahko da bo, lahko da ne bo.
Jaz osebno bi težko obrnila hrbet človeku, ki potrebuje pomoč. Da bi obrnila hrbet otroku, ki potrebuje pomoč, pa nikakor ne bi mogla. In mlajši je otrok, bolj potrebuje pomoč. Če bi begunski otroci prišli v našo okolico, vsekakor ne bi dovolila (vsaj svojim otrokom ne), da se jih diskriminira. Če bi potrebovali materialno pomoč, bi jim jo po svoji možnosti tudi ponudila. Če nič drugega, bi jim pa vsekakor ponudila en fer odnos, vsaj nevtralen, če že ne prijateljski. Jaz nekoga ne morem sovražiti samo zato, ker je druge narodnosti, iz drugega kontinenta in drugačnega okolja. In ja, vsekakor mi ni všeč vandalizem, niti mi ni všeč arogantnost, zahtevnost, vzvišenost, sovražnost in kriminal. Ampak te lastnosti in dejanja so neodvisna od beguncev oz. se v okolju dogajajo tudi iz strani nas, ki živimo v tem okolju. Mogoče včasih (ali v čem) še bolj, kot pri beguncih.
Ne pravim, da moramo begunce sprejeti z odprtimi rokami, slepi in gluhi za vse morebitne nevarnosti, tako glede kriminala, kot glede zdravja…, vsekakor pa bi lahko sovražnost do beguncev in njihovim prihodom (v kolikor do tega pride), nadomestili z zdravo merico previdnosti. In človeku dali možnost…
To je tvoja izpeljava, ki pa nima nobene veze z mojimi razlagami.
Ljudi ne delim na podlagi narodnosti ali vere, ampak na podlagi obnašanja in razmišljanja.
In ne, ne ogrožajo oni nas, ampak mi ogrožamo sebe s svojo toleranco, ker jim zaradi pomilovanja dopuščamo razne kršitve zakonov, sebe pa postavljamo v vlogo žrtve.
Sem že večkrat napisal, komu se smilijo, si jih naj pelje domov in tako praktično izkaže svojo dobrodelnost.
To množično priseljevanje ekonomskih migrantov res predstavlja grožnjo in je zato Madžarska ena izmed redkih držav, ki se tega zaveda in želi, da se težave rešijo tam, kjer so nastale.
Migracija ne bo ničesar rešila, ampak razširila nasilje in vojno.
Kolikor mi je znano, mediji večinoma podpirajo migrante ter ljudem s prirejenimi in cenzuriranimi posnetki perejo možgane, ker jih želijo prikazati kot žrtve, ki jih moramo sprejeti.
Zato ste “humanisti” nasedli propagandi.
Kdo česa ne razume, bo pa čas pokazal.
Res ne mislim nobenega v karkoli prepričevati.
Seveda pa ne pozabite, da si svojimi dejanji krojimo svojo usodo in prihodnost.
Vsak živi s svojo vestjo.
Da bi jaz kar nekoga diskriminirala, no, moja vest mi to prepoveduje.
Je razlika, ko nekdo s svojimi dejanji dokaže, da ni vreden moje odprtosti, da se mu je bolje izognit oz. ga ne spustiti k sebi, in drugo, da se nekoga že v štartu označi kot kriminalca, kot nekoga, ki ni vreden mojega prijateljskega pristopa, pa ni niti še v moji bližini. Otroci se v 5. razredu OŠ učijo, da ne moreš biti vsakomur prijatelj, lahko pa se do vsakega obnašaš prijateljsko. Jaz tu samo dodajam, dokler te s svojimi dejanji ne potisne od sebe oz. te s svojimi dejanji odbije.
Fora je v tem it, da ko bodo enkrat tu da ti bodo to pokazali kako niso vredni tvoje odprtosti boš ti pretepena, posiljena v imenu Islama ali kar mrtva…. Poglej si samo Švedsko Rape Capital of the World, ŠVEDSKA, kdaj se je začelo od multi kulti naprej.
Tudi s cigani se postopa kot z begunci, rešuje se zgolj posledice, ne odpravlja se vzroka, zato se vse skupaj ne primakne nikamor.
Pri vseh svojih “psihoanalizah” in razlagah kako ljudje delujemo si se tu ogradil na razlago kako so oni druge vere in druge narodnosti in da so zato ničvredneži, ki ogrožajo nas, ki smo….ne vem kaj.
Ne vidiš v njih ljudi, vidiš zgolj grožnjo, ki bi jo najraje eliminiral s streljanjem…..
Zaradi nesposobnosti naših izvoljencev na oblasti, ki so resnični vzrok, nesposobneži, divjaki, ničvredneži…. in ki so tvojo jezo preko medijev preusmerili na begunce, da te lahko imajo dalje v oblasti in ti si jim gladko nasedel….
Torej, tvoje razlage obnašanja, medsebojnih odnosov, so nekaj kar si se napiflal ne znaš pa to uporabit, ker očitno ne razumeš.
Nisi sposoben, ne zmoreš ali nočeš?[/quote]
Zanimivo mi je da je On_ skoz meni in meni podobnim razlagal kako so neka nenapisana pravila v odnosih itd. tu pa ne more zagovarjat JASNO NAPISANIH ZAKONOV in bi jih za migrante kar ukinil in dvolično pustil za nas.
Ironija tolče ven da glava peče pri njegovi dvojni logiki.
RESET pomeni da stvar samo na novo ENAKO zaženeš, če bi napisala FORMAT bi bilo upanje 🙂 Resetiranje (kako neumno uporabljena beseda ki jo tako radi uporabljate ljudje) pomeni da samo nekaj PONOVNO ZAŽENEŠ od začetka, identično, če pa sformatiraš pa stvar izgine takrat pa prilagajaj.
Evo vam…….. bogi ”beguncio” rabijo palce za molit, kajne? Začelo se je nadvse obetavno 🙂
Ti in takšni tipi, ki fu*kate samo za šport nosite odgovornost za islamizacija Evrope.
Vedno bolj bo jasno, kaj je resnični namen vseh teh migracij. Nič drugega, kot islamizacija.
Mi smo lahko z njimi strpni, le oni z nami ne bodo, ker jim vera tega ne dopušča.
Vedno bolj bo jasno, kaj je resnični namen vseh teh migracij. Nič drugega, kot islamizacija.
Mi smo lahko z njimi strpni, le oni z nami ne bodo, ker jim vera tega ne dopušča.[/quote]
Pa saj to je jasno praktično vsakemu, razen parim humanistom pa Amnesty International pa politikom, (razen Orbanu pa še kakemu podobnemu) no saj tudi politikom je jasno, samo so plačani da so tiho 🙂
Humanizem bo konec Evrope… Oni ne bodo humani do nas, ko bodo v večini poglejte si samo Savdsko Arabijo, Katar ipd. pojdite tja in se pokažite punce v bikinkah, ali pa se poljubljajte s tipom na plaži pa boste izkusili njihov humanizem….. Briga njih za Amnesty International in medije, ZAKON je pri njih kamenjanje ali smrta ali bič, pri nas pa še te luftarske zakone državnih mej ne moremo ohranjat, ker mamo kvislinge med lastnim prebivalstvom in organizacijo Amnesty International 🙂
Premalo belogardistov so partizani pohopsali pa se je to razširilo naprej kot KUGA v obliki humanizma…..
Humanizem bo nov sinonim domobranstva in veleizdaje ne samo nacije ampak kar rase
Ameriški zid na Mehiški meji, ki ga čuvajo obenem še stražni, mitralješki in ostrostrelski stolpi, je trdnjava, ki ščiti demokracijo in ameriški način življenja. Vsaj tako razlagajo ameriški politiki.
Evropski način življenja pa si tega ne sme privoščiti, ker se to smatra za nacizem.
Dvojna merila press
Poglejte si vaše uboge begunce kako so humani:
https://www.youtube.com/watch?v=ULCrmGKft2U
RESET pomeni da stvar samo na novo ENAKO zaženeš, če bi napisala FORMAT bi bilo upanje 🙂 Resetiranje (kako neumno uporabljena beseda ki jo tako radi uporabljate ljudje) pomeni da samo nekaj PONOVNO ZAŽENEŠ od začetka, identično, če pa sformatiraš pa stvar izgine takrat pa prilagajaj.[/quote]
Mislim, da je povprečen uporabnik dojel point. Ampak hvala za razlago. 🙂
Evo vam, skoraj 3/4 vseh ”beguncev” je MOŠKIH, primernih za vojsko celo!!!!! Zakaj je bilo jasno in glasno povedano celo včeraj v odmevih, zato ker v Siriji velja SPLOŠNA VOJAŠKA MOBILIZACIJA, torej so to DEZERTERJI, ki so že prekršli zakone države, se pravi že po tem načelu ne bi smeli dobit azila, (če odmislimo to da potujejo preko 5 držav) ker azil pripada samo nekomu brez kršitev zakona od koder je prišel, oni so pa naredili HUDO kršitev.
[img]http://shrani.si/f/1K/pP/1L2kXUUR/1/zajeta-slika.png[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.