Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Evo Francoski specialci in policija so že uvidli da so med ”begunci” teroristi 🙂

http://webtribune.rs/francuske-bezbednosne-sluzbe-uhapsile-teroristu-isis-a-u-izbeglickom-kampu/#

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Koliko se ti pumpaš… 😮

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Prečkali Slovenijo a jih nihče ni opazil??? Bravo Slovenska policija. Še posebej policaji na Schengenski meji so si zaslužili svojo plačo. Še sreča da niso prespali smene.

Nesposobneži! In Slovenija varuje zunanjo mejo….. bo treba v izrael na uvajanje in učenje!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zanimivo, kako tvoja partnerka zgoraj razlaga čisto drugače od tebe. No, saj jo razumem po eni strani, ker je bila v podobni vlogi in si jo ti sprejel odprtih rok. A lej ga šment, ona ima empatijo do otrok, ne glede na to, čigavi so in od kod. Da ti ne bo nekega dne pripeljala še nove tujce v bajto pod hipoteko.

Bolj se trudiš, bolj mi je smešno. 🙂
Zato čutim tvoje sprenevedanje. Nekdo, ki trdi kako je human in kako bi poskrbel za druge, hkrati pa pravi, da mu je denar najpomembnejša stvar, ni noben dobrodelnež, ampak lažnivec, egoist in prevarant.
Takšen človek bi od enega evra sebi v žep dal 99 centov, revežu, kateremu je denar namenjen, pa mogoče dal en cent.
Zato, da bi se lahko zgovarjal, kako je on dober.
Zato pravim, da se lahko nehaš sprenevedat, ker nismo vsi tako neumni, da bi ti verjeli, kot si sama misliš, da smo. 🙂
To, da se ti nekdo smili, pa ni noben izraz dobrodelnosti, ampak posledica samopomilovanja.[/quote]

Nikoli nisem trdila, da je denar najpomembnejši. Vedno pa zagovarjam, da je denar pomemben in brez njega ne gre. Če tebi rata z samooskrbo preživeti pol razreda, kapo dol. In če si tako skromen, preprost…je bolj odraz tega, da v lajfu nisi nikamor prilezel.
In ja, imam občutek za soljudi. Imam tudi moč odločanja in spreminjanja. Morda je pa to tvoje breme, ker tebi ni uspelo in si ostal zakačen nekje…kdo ve kje. Včasih si se mi še smilil, zdaj vidim, da si v lajfu dobil točno to, kar si zaslužiš.

To je tvoja izpeljava, ki pa nima nobene veze z mojimi razlagami.
Ljudi ne delim na podlagi narodnosti ali vere, ampak na podlagi obnašanja in razmišljanja.

In ne, ne ogrožajo oni nas, ampak mi ogrožamo sebe s svojo toleranco, ker jim zaradi pomilovanja dopuščamo razne kršitve zakonov, sebe pa postavljamo v vlogo žrtve.[/quote]
Itak, da so to moje izpeljave, čigave pa?
Pozabljaš le, da sem jih naredil na osnovi tvojega pisanja.

Žrtev si ti zato bi najraje streljal…. in streljal bi tiste druge, ki niso naše rase in vere, ker so drugačni, ker ne pobirajo smeti, ker hodijo po ac, ker…… te jezijo in te je strah, da ti ne bodo…ne vem kaj.
Tako si napisal.

Sem že večkrat napisal, komu se smilijo, si jih naj pelje domov in tako praktično izkaže svojo dobrodelnost.
To množično priseljevanje ekonomskih migrantov res predstavlja grožnjo in je zato Madžarska ena izmed redkih držav, ki se tega zaveda in želi, da se težave rešijo tam, kjer so nastale.
Migracija ne bo ničesar rešila, ampak razširila nasilje in vojno.[/quote]
Ti se samo delaš da si tako slep ali si res slep?
Ljudje so pobegnili pred grozotami vojne, ki so jim jo drugi zakuhali. Kam naj gredo?
Nasilje in vojna bo pri nas, če bodo to dopustili tam “zgoraj” in ne zaradi beguncev.
Begunci kot taki so lahko pozitivno diskriminirani, vendar ne v nedogled.

Kolikor mi je znano, mediji večinoma podpirajo migrante ter ljudem s prirejenimi in cenzuriranimi posnetki perejo možgane, ker jih želijo prikazati kot žrtve, ki jih moramo sprejeti.
Zato ste “humanisti” nasedli propagandi.[/quote]
Del teh medijev si tudi ti sam s svojim pisanjem. Kaj bi ti rad, da podprejo nacistična gibanja?

Kdo česa ne razume, bo pa čas pokazal.
Res ne mislim nobenega v karkoli prepričevati.
Seveda pa ne pozabite, da si svojimi dejanji krojimo svojo usodo in prihodnost.[/quote]
Hočeš povedat, da je tebi čas pokazal kako zahrbtni so begunci, da te ne razumejo in si se prepričal, ko si si s svojimi dejanji sam ukrojil usodo?

Prečkali Slovenijo a jih nihče ni opazil??? Bravo Slovenska policija. Še posebej policaji na Schengenski meji so si zaslužili svojo plačo. Še sreča da niso prespali smene.

Nesposobneži! In Slovenija varuje zunanjo mejo….. bo treba v izrael na uvajanje in učenje![/quote]

Mi smo samo tranzitna država, torej je verjetno brezsmiselno, da zaustavljajo tokove beguncev, ki si takoj poiščejo nov obhod.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Očitno nisi razumel mojega pisanja.

Še en komentar slamnatega moža.

Da ljudem nehajo prati možgane in “begunce” prikazovati kot ljudi, ki imajo dobre namene, ki jih moramo sprejeti, jim moramo pomagati…Eno samo nabijanje krivde in cenzuriranje novic, ki rušijo njihove idealizirane novice in s tem njihov manipulacijski načrt.

Nasilja je že ogromno tam, kjer so bili ljudje preveč humani ter dopustili množično priseljevanje Muslimanov, ki sedaj terorizirajo domačine.
Že v tej temi imaš kar nekaj linkov, ampak tega ne vidiš, zato ne vidiš realnosti.
Skorumpirani mediji imajo premočan vpliv.

Spet se sprenevedaš ali pa nočeš videti, da je večina ekonomskih migrantov in ne beguncev. Begunec, ki beži pred vojno, bo šel v prvo mirno državo in ne na vso silo v Nemčijo in Švedsko.

Res pa je, da Islam za marsikoga prinaša tudi kaj dobrega. Ženske boste lahko kupovali kar na tržnici. Ali pa prodali svojega otroka:

http://www.slovenskenovice.si/novice/svet/ubila-dzihadista-ki-jo-je-silil-v-spolno-suzenjstvo

Zanimivo, kako tvoja partnerka zgoraj razlaga čisto drugače od tebe. No, saj jo razumem po eni strani, ker je bila v podobni vlogi in si jo ti sprejel odprtih rok. A lej ga šment, ona ima empatijo do otrok, ne glede na to, čigavi so in od kod. Da ti ne bo nekega dne pripeljala še nove tujce v bajto pod hipoteko.[/quote]To je pa občutek za soljudi, takšen komentar, a ne? Kolikor je meni znano, Robijeva partnerka ni prišla z nekimi tujci k njemu v bajto, vsaj pred nedavnim je Robi živel v hiši s partnerko, s katero sta skupaj ustvarila dom, ne vem, a ima sedaj kakšno novo in čisto drugačne bivanjske okoliščine?
Se mi zdi, da je Robi nekje na podobnem kot Matjažko pri tebi, da ju imaš preračunana v nulo oz si ju skapirala ali kako že…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, ne trudi se. Nima smisla.

Begunci, ki sedaj prihajajo v Evropo, formalno gledano res niso begunci, ampak ekonomski migranti. Begunci so bili tako dolgo, dokler niso prestopili v naslednjo varno državo, torej državo, kjer imajo možnost preživetja. Samo preživetja.

Ampak, ali zato res nimajo nobenega upravičenega razloga za migracijo. Dejmo si predstavljat, da živimo v neki deželi, kjer spimo v šotoru, dobimo kaj za jesti, za pit vodo, otroci ne hodijo v šolo, nimamo prave zdravstvene oskrbe. Vsekakor nimamo službe, čeprav imamo izobrazbo, znanje, delovne izkušnje, nimamo nekega prihodka, s katerim bi si lahko izboljšali svoj življenjski standard, ni možnosti za it domov, kam domov, doma več ni, je porušen, vojni v naši deželi ni in ni videti konca, vemo, da tako življenje ni produktivno, da čas mineva in da tonemo in z nami tonejo tudi naši otroci, da ne bodo imeli nobenih možnosti po nekem dostojnem življenju. Ne bodo imeli izobrazbe, znanja da bi lahko imeli službo, v skrbeh smo. Ali ni razumljivo, da potem poskusimi it v druge dežele, kjer je možnost za neko dostojno življenje.

Mislim, če bi šlo za moje otroke, bi si tudi želela, da živimo v neki deželi, kjer bodo vsaj lahko obiskovali šolo, da bomo mogoče lahko živeli vsaj v kakšnem stanovanju, in vsaj toliko imeli, da bomo lahko pokrili osnovne potrebe po živežu, oblekah… Ne bi si želela, da bi bila ves čas odvisna od dobre volje drugega, želela bi sama poskrbeti za sebe in svoje, in če je nekje ta možnost (kot je v Nemčiji), bi želela priti tam. Zakaj pa ne, če jim dajo to možnost.

Tako da, bi rekla tako, mogoče po klasifikaciji res niso begunci (pred vojno), so pa “begunci” pred zelo slabimi življenjskimi razmerami.

Ali ni še bolj razumljivo, da bi se del teh ljudi lahko organiziral v boj in si v svoji domovini zagotovil to kar iščejo v tujini?

Zanimivo, kako tvoja partnerka zgoraj razlaga čisto drugače od tebe. No, saj jo razumem po eni strani, ker je bila v podobni vlogi in si jo ti sprejel odprtih rok. A lej ga šment, ona ima empatijo do otrok, ne glede na to, čigavi so in od kod. Da ti ne bo nekega dne pripeljala še nove tujce v bajto pod hipoteko.[/quote]To je pa občutek za soljudi, takšen komentar, a ne? Kolikor je meni znano, Robijeva partnerka ni prišla z nekimi tujci k njemu v bajto, vsaj pred nedavnim je Robi živel v hiši s partnerko, s katero sta skupaj ustvarila dom, ne vem, a ima sedaj kakšno novo in čisto drugačne bivanjske okoliščine?
Se mi zdi, da je Robi nekje na podobnem kot Matjažko pri tebi, da ju imaš preračunana v nulo oz si ju skapirala ali kako že…[/quote]
Mi smo GF že zdavnaj skapirali. 🙂

Oni ne iščejo to, kar imamo mi, ker sicer ne bi ustvarjali v tujini tega, ampak se prilagodili tujcem:

http://www.barenakedislam.com/2014/08/14/islamic-state-isis-member-threatens-sweden-with-violence-on-swedish-tv/

Je to odgovor slamnatega moža? 😛

Njih ne sprejemamo zato, ker bi imeli oni dobre namene, njih sprejemamo zato, ker bežijo od vojnih razmer, ok?

Poznamo tudi primer, ko so se “nemuslimani” preselili na muslimansko ozemlje in sedaj tam terorizirajo muslimansko prebivalstvo čeprav se imajo ti nemuslimani za napredne in so celo izvoljeno ljudstvo…..
Torej škoda da mešaš slamo in določeno religijo kot izvor zla.

Ko si enkrat zapustil vse za samo ti je popolnoma vseeno do kod boš bežal oz ti ni vseeno, ker potem izbereš, če že izbiraš, takšen kraj kjer boš imel največ možnosti, da boš lahko (pre)živel.

Če bi za svoj novi dom izbiral med begunskim taboriščem (brez vode…)v Turčiji ali Nemčijo, kaj bi izbral?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni OK, ker večina njih, 90 %, ne beži od vojnih razmer, ampak želijo socialo in takoj pridobiti vse ostale ugodnosti, ki jih imajo državljani Nemčije, Švedske…In ob tem neovirano širiti svojo bolano religijo.
Če jim tega ne omogočiš, pa si nestrpnež.
Zaradi tega obstaja velika verjetnost, da bomo čez čas mi tisti, ki bomo bežali od vojnih razmer, če se bo priseljevanje in toleranca do njih nadaljevala.

Primerjava je povsem neustrezna, ker se takšni ljudje, kot sem jaz, brez težav integriramo v tisto okolje in spoštujemo njihovo kulturo in zakone.
Oni pa tega ne bodo, ker so preveč različni od nas in ortodoksni ter navezani na svojo religijo.
Zato pa to prinaša s sabo konflikte, nasilje….

Jaz se strinjam, da je ljudem v stiski treba pomagat, ampak menim tudi, da bi bilo treba nujno obdržat zadevo pod konkretno kontrolo. Ne zdi se mi pa sprejemljivo, da begunci ali migranti (kakorkoli že) [left][/left]uveljavljajo zgolj in samo svojo voljo in pravice. Navsezadnje – če potrebuješ pomoč, jo sprejmeš in spoštuješ, ne pa da jo zavračaš, trmariš in izvajaš nasilje kamorkoli prideš, da bi dokazal svoj prav. Tudi ne simpatiziram z idejo, da se posamezniki eu držav začenjajo počutiti nemočne in ogrožene, zato, ker to množično migriranje pač mora biti dovoljeno po nekih (pravnih in etičnih) načelih. Če ljudi postaja strah, kakšna rešitev je potem to?

Torej, se strinjam, da je ljudem treba pomagat, če pomoč potrebujejo, ampak ne na način, ki kakorkoli potencialno ogroža lasten narod.

No ja, tole ne vem če čisto drži. Ko si ti 1x brez vsega, boš prespal v prvi postelji, ki ti jo ponudijo in jedel prvo hrano, ki ti jo ponudijo in si vesel samo, da ste z družino še živi, zdravi in na varnem. Udobje in ‘sanjski kraj’ iščeš pa kasneje, ko si malo opomoreš.

Ni OK, ker večina njih, 90 %, ne beži od vojnih razmer, ampak želijo socialo in takoj pridobiti vse ostale ugodnosti, ki jih imajo državljani Nemčije, Švedske…In ob tem neovirano širiti svojo bolano religijo.
Če jim tega ne omogočiš, pa si nestrpnež.
Zaradi tega obstaja velika verjetnost, da bomo čez čas mi tisti, ki bomo bežali od vojnih razmer, če se bo priseljevanje in toleranca do njih nadaljevala.

Primerjava je povsem neustrezna, ker se takšni ljudje, kot sem jaz, brez težav integriramo v tisto okolje in spoštujemo njihovo kulturo in zakone.
Oni pa tega ne bodo, ker so preveč različni od nas in ortodoksni ter navezani na svojo religijo.
Zato pa to prinaša s sabo konflikte, nasilje….[/quote]

Se pravi, da ti ne bi bilo noben problem sprejeti “njihove bolane religije”, če bi bil prisiljen bežati na vzhod? Ali z drugimi besedami: njihova religija je iz tvojega vidika pogojno bolana – odvisno pač od tega kolikšne imaš ti koristi od nje. Ja, saj pol pa res ne vidim zakaj delaš takšen problem in širiš strah pred islamizacjo Evrope. Boš pač sprejel njihovo religijo, ki bo v tistem trenutku čudežno ozdravela.

Če imaš v mislih Madžarsko, potem me ne čudi, da se tam dogaja kar pač se. Vsi vemo že od prej kakšna je njihova vlada in katere skupine zelo podpira. Da ima morda pri njih slovenska manjšina trenutno mir (če ga ima), je zgolj posledica trenutne politične EU situacije. Žal imamo tudi pri nas primer stranke, ki se je rada družila z zelo podobnimi skupinami.

Za to bi pa bilo morda najbolje, če jim v okviru pomoči posodimo našega velikega vojskovodjo, da bi to organiziral. Samo prej jim je treba nekje zgraditi kakšen Cankarjev dom – z obvezno kletjo, seveda.

Njihova religija je bolana, ker ne dopušča izražanje drugih religij. Kot na primer mi, kjer prevladuje RKC, prav tako gradimo džamijo in dopuščamo ostale religije.

Njihova religija je bolana, ker ne dopušča izražanje drugih religij. Kot na primer mi, kjer prevladuje RKC, prav tako gradimo džamijo in dopuščamo ostale religije.[/quote]

Sicer odgovarjaš čisto nekaj drugega pa vseeno. Stvar gradnje džamij in cerkva je stvar politike, in ne religije. Politika je danes tista, ki nekaj dopušča ali ne. Tako je pri nas in v Saudovi arabiji, recimo. Za primer dobrega sobivanja kristjanov in muslimanov pa ti lahko dam primer Severnega Cipra in tudi Egipt ima recimo koptsko manjšino. Pa še kje bi se kaj našlo.

Mesa tako ali tako ne jem, zato mi prepoved svnjine ne bi delala težav. Prav tako ne pijem alkohola, zato tudi v tem primeru ne bi čutil nobene prikrajšanosti. 🙂
Avtoriteta nad ženskami mi bi prav tako prišla prav, da se odrešim svojega copatarstva….Torej, gledam iz tega vidika, potem vidim res same prednosti Islama. 🙂
Mogoče bi bilo res dobro, če začnem propagirati SLO, da pridobimo čimveč beguncev.

Za to bi pa bilo morda najbolje, če jim v okviru pomoči posodimo našega velikega vojskovodjo, da bi to organiziral. Samo prej jim je treba nekje zgraditi kakšen Cankarjev dom – z obvezno kletjo, seveda.[/quote]

Ne seri. Ni mi da jedem tvoje govno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close