Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev
Ali lahko trdiš, da je v EU in Ameriki glede tega kaj bistveno drugače? Ljudje ravno tako zginevajo, so umorjeni ali samoumorjeni, se jim dogajajo prometne in druge nesreče v zelo čudnih okoliščinah, ponavadi zaradi njihovih javno izraženih političnih prepričanj, aktivizma ipd. In to sredi (kakor) pluralne in demokratične družbe. Dogaja se pa tudi manjšim ribam – če so storilci iz »tapravega« hleva. Sploh pa lahko opažamo, da demokracija in pravo postajajo vse bolj farsa tudi v EU (in ne le v SLO). Eni nikoli niso krivi za nič, če so del elite. Npr. tudi Juncker je nedolžen kot ovčka. No, pa če bi bil res, ga morda že niti več ne bi bilo, ker bi (seveda čisto po nesreči) presekal pot kakšnemu »zablodelemu« metku. Ali pa bi se čudili kaj je pripeljalo človeka, prej tako polnega energije, da visi s kakšnega mosta. Vsak režim v prvi vesti skrbi za lastno ohranitev, ne glede na žrtve in zahodni niso pri tem čisto nobena izjema.
Kaj drugega pravzaprav jaz ves čas skušam dopovedati? Ne strinjam se predvsem s tistimi, ki imajo trdega že ves čas migrantske krize od želje z reševanjem te izključno s streljanjem tja počez in preventivnim potapljanjem ladjic, ki vidijo večvredne in manjvredne človeške vrste in kulture, ki namerno širijo dezinformacije in potencirajo probleme (katerih obstoja drugače sicer nihče ne zanika), lepijo iz konteksta iztrgane izjave ter na splošno širijo strah, in sovraštvo, potem je čisto prav, da se čutiš užaljenega, ker konec koncev počneš točno to, kar je želja tistih ki z masami upravljajo.
Tudi jaz se (na žalost forumskih drkadžij) ne strinjam z nekontroliranim prehajanjem meja in množično migracijo, ker to v vsakem primeru vodi v nazadovanje družbe, ne glede na to katera stran bi potem v EU prevladala: bolj ekstremno desna ali muslimanska – ker sta si po že pridobljenih pravicah in svoboščinah preveč podobni. Se bo pa na dolgi rok kljub temu treba sprijazniti z mešanjem in stapljanjem kultur, ker je to nekaj, kar se dogaja že vso zgodovino človeštva. Težave nastopijo le takrat, ko se to dogaja prehitro. In dokler bo blagostanje ene kulture temeljilo na izkoriščanju druge tudi miru ne bo in še vedno bodo migracije v isto smer kot je bila smer naropanega bogastva.
In medtem, ko se tu dajemo glede migrantov, očitno pripravlja ta ista manjšina že novo žarišče in to spet na Balkanu. Američani oborožujejo Hrvate, Srbi bodo odgovorili na podoben način, le da bodo orožje iskali pri Rusih, Črna Gora se pospešeno vključuje v NATO, Erdogana se vleče v EU in v tujem tisku berem (pri nas še niso objavili) o načrtih, da bi se Makedonija (ki tudi vleče na rusko stran) delila med Bolgarijo in Albanijo.
Ok, potem je tvoja v drugi galaksiji, vzporednem vesolju…. 😛
V bistvu ni.
V bistvu z Robijem sledita ustaljenemu vzorcu obnašanja, kot vešča ob luči….
V našem zavedanju je po defoltu nastavljeno, da težimo k nekemu redu in ko se v ta red prikrade kaos želimo za vsako ceno nazaj vzpostaviti red. Večji kot je pritisk nereda, na večje anomalije smo pripravljeni pristat samo za to, da bi si spet nazaj vzpostavili nek red, ki smo ga bili vajeni. Za vsako ceno poiskat rešitev pomeni, da pogostokrat naredimo velike napake, zgolj zaradi silne želje vzpostavit red/ustaljen vzorec obnašanja. Vajina težava je, da nista sposobna delovat v nekem kaosu in v njem poiskat optimalno rešitev, ki bo dolgoročno bolj sprejemljiva. Vajina kreativnost je zelo omejena, ne iščeta dolgoročnih rešitev, niti nista odprta za drugačne predloge ampak iščeta somišljenike, ki potrjujejo vajino izbiro (napačne?) rešitve.
Tak način ozkoglednosti je pogoj za ustoličenje sistema kot je bil nacizem, za še večje omejitve, represijo….
Nič novega se nam ne dogaja, vse to je bilo že videno, 100prežvečeno in še vedno smo tako neizobraženi, da padamo na iste trike, ki nam jih nekdo servira, da lahko upravlja z nami, zgolj zato, ker se ne poznamo kako v resnici delujemo.[/quote]
Me zanima, kako boste zagovorniki priseljevanja, potem v kaosu, dejansko bili sposobni poiskati optimalno rešitev. 🙂
Priseljevanje ilegalcev namreč ni nobena rešitev in zato je ne podpiram.[/quote]
A si ti res tako tup al se samo delaš takega? :/
Boom, ti nam že od samega začetka očitaš, da je narobe to, da počnemo in se odzivamo točno tako, kot želijo tisti, ki z masami upravljajo….
A dopuščanje in celo pomoč pri ilegalnem priseljevanju, pa ni točno tisto, kar želijo politiki in drugi, ki dejansko upravljajo z masami?
Gre se za organizirano migracijo in celo Merklca jih je povabila.
A ona pa ne upravlja z masami ?
Ali lahko trdiš, da je v EU in Ameriki glede tega kaj bistveno drugače? Ljudje ravno tako zginevajo, so umorjeni ali samoumorjeni, se jim dogajajo prometne in druge nesreče v zelo čudnih okoliščinah, ponavadi zaradi njihovih javno izraženih političnih prepričanj, aktivizma ipd. In to sredi (kakor) pluralne in demokratične družbe. Dogaja se pa tudi manjšim ribam – če so storilci iz »tapravega« hleva. Sploh pa lahko opažamo, da demokracija in pravo postajajo vse bolj farsa tudi v EU (in ne le v SLO). Eni nikoli niso krivi za nič, če so del elite. Npr. tudi Juncker je nedolžen kot ovčka. No, pa če bi bil res, ga morda že niti več ne bi bilo, ker bi (seveda čisto po nesreči) presekal pot kakšnemu »zablodelemu« metku. Ali pa bi se čudili kaj je pripeljalo človeka, prej tako polnega energije, da visi s kakšnega mosta. Vsak režim v prvi vesti skrbi za lastno ohranitev, ne glede na žrtve in zahodni niso pri tem čisto nobena izjema.
Kaj drugega pravzaprav jaz ves čas skušam dopovedati? Ne strinjam se predvsem s tistimi, ki imajo trdega že ves čas migrantske krize od želje z reševanjem te izključno s streljanjem tja počez in preventivnim potapljanjem ladjic, ki vidijo večvredne in manjvredne človeške vrste in kulture, ki namerno širijo dezinformacije in potencirajo probleme (katerih obstoja drugače sicer nihče ne zanika), lepijo iz konteksta iztrgane izjave ter na splošno širijo strah, in sovraštvo, potem je čisto prav, da se čutiš užaljenega, ker konec koncev počneš točno to, kar je želja tistih ki z masami upravljajo.
Tudi jaz se (na žalost forumskih drkadžij) ne strinjam z nekontroliranim prehajanjem meja in množično migracijo, ker to v vsakem primeru vodi v nazadovanje družbe, ne glede na to katera stran bi potem v EU prevladala: bolj ekstremno desna ali muslimanska – ker sta si po že pridobljenih pravicah in svoboščinah preveč podobni. Se bo pa na dolgi rok kljub temu treba sprijazniti z mešanjem in stapljanjem kultur, ker je to nekaj, kar se dogaja že vso zgodovino človeštva. Težave nastopijo le takrat, ko se to dogaja prehitro. In dokler bo blagostanje ene kulture temeljilo na izkoriščanju druge tudi miru ne bo in še vedno bodo migracije v isto smer kot je bila smer naropanega bogastva.
In medtem, ko se tu dajemo glede migrantov, očitno pripravlja ta ista manjšina že novo žarišče in to spet na Balkanu. Američani oborožujejo Hrvate, Srbi bodo odgovorili na podoben način, le da bodo orožje iskali pri Rusih, Črna Gora se pospešeno vključuje v NATO, Erdogana se vleče v EU in v tujem tisku berem (pri nas še niso objavili) o načrtih, da bi se Makedonija (ki tudi vleče na rusko stran) delila med Bolgarijo in Albanijo.[/quote]
A ti misliš, da smo se tam lahko prosto sprehajali? Hahahah!
Primer: Večerno druženje v lokalu… organizirano s strani naročnika. Proti koncu ena od punc podleže lokalcu, sicer zaposlenemu pri naročniku. Punce zjutraj ni na delo in za njo se izgubi vsaka sled. Vsi poskusi iskanja, obtoževnja v stilu – s tabo je bila nazadnje – se končajo s prikritimi grožnjami. Zraven ni bilo nobene politike ali kakih podobnih sranj. Če vprašaš mene, je babnica podlegla, tip pa jo je spakiral v harem. To da ima doma nekoga, ga ni brigalo, ker tisti neverniki in njihovi problemi, žalost, Alaha ne brigajo, zato tudi nega ne.
O prehanju mej, migratnstvu in podobnih rečeh pa – dokler imajo občutek, da bodo na easy way prišli v “bolji život”, se bodo njuh trume valile k nam. Ko jim bo enkrat jasno, da lahko doma z istim trudom, kot bi ga vložili v EU, v resnici bolje preživijo, jih EU ne bo več mikala. Tisti, ki pa bodo ostali pri nas pa bodo problem in človek v brezizhodni situaciji naredi marsikaj, še več pa naredi, če e versko motiviran.
Tu se začne in konča problem migrantov… Humanitarci in cagavi politiki pa so pri tem del problema, ne rešitve le-tega. Zakaj? Zaradi specifičnega razmišljanja ljudi iz bližnega vzhoda in severne Afrike. Zaradi nekompatibilne kulture. Kltura ni le ples, običaji in takaj jajca, kultura je način življenja, način razmišljanja.
Zakaj je Merklca to naredila, sta dva možna razloga: prvi, da je to res zaradi problema staranja in skorajšnjega suficita delovnih mest. Vendar, če je tako, kaj potem razni Robiji in Matkiči sploh še delajo v Sloveniji? Zakaj ne pošljejo frau Merkl kakšen mail in napišejo nekaj v smislu: “poglejte, vzemite nas, klene Slovence, ki smo pridni, delavni in poleg tega še sami strokovnjaki – eden na področju servisiranja računalnikov in programiranja CNC mašin in drugi ekspert na področju psihologije, predvsem vplivu vzgoje in starševskih odnosov na otroka ter posledic v odrasli dobi”.
Druga možnost je, ker so ji tako naročili šefi. In kaj lahko Robi naredi v tem primeru? Pravzaprav edino to, da se udeleži demonstracij. To sicer kaj dosti ne bo pomagalo, vsaj takoj ne. Ampak nekaj bo pa le naredil, a ne? Vendar tega Robi ne bo naredil. Najbrž zato ne, ker sploh prebral ni, da je eden od razlogov zanje prav tisto, kar je vseskozi tudi sam zagovarjal – kar se tiče nesprejemljivosti sistema in vrednot, ki nam jih finančni fevdokapitalizem vsiljuje. Ali pa je to enostavno v strahu spregledal. V strahu zato, ker je so se mu pred očmi najprej prikazale grozovite podobe zahtev po odprtju meja, posledično naval “manjvrednih ras” v naš prostor in ker pri tem sodelujejo tudi “tiste lezbe in pedri”, ki -o groza- zahrevajo pravice do poroke in celo posvajanja otrok.
In medtem, ko se tu dajemo glede migrantov, očitno pripravlja ta ista manjšina že novo žarišče in to spet na Balkanu. Američani oborožujejo Hrvate, Srbi bodo odgovorili na podoben način, le da bodo orožje iskali pri Rusih, Črna Gora se pospešeno vključuje v NATO, Erdogana se vleče v EU in v tujem tisku berem (pri nas še niso objavili) o načrtih, da bi se Makedonija (ki tudi vleče na rusko stran) delila med Bolgarijo in Albanijo.[/quote]
A ti misliš, da smo se tam lahko prosto sprehajali? Hahahah!
Primer: Večerno druženje v lokalu… organizirano s strani naročnika. Proti koncu ena od punc podleže lokalcu, sicer zaposlenemu pri naročniku. Punce zjutraj ni na delo in za njo se izgubi vsaka sled. Vsi poskusi iskanja, obtoževnja v stilu – s tabo je bila nazadnje – se končajo s prikritimi grožnjami. Zraven ni bilo nobene politike ali kakih podobnih sranj. Če vprašaš mene, je babnica podlegla, tip pa jo je spakiral v harem. To da ima doma nekoga, ga ni brigalo, ker tisti neverniki in njihovi problemi, žalost, Alaha ne brigajo, zato tudi nega ne.
O prehanju mej, migratnstvu in podobnih rečeh pa – dokler imajo občutek, da bodo na easy way prišli v “bolji život”, se bodo njuh trume valile k nam. Ko jim bo enkrat jasno, da lahko doma z istim trudom, kot bi ga vložili v EU, v resnici bolje preživijo, jih EU ne bo več mikala. Tisti, ki pa bodo ostali pri nas pa bodo problem in človek v brezizhodni situaciji naredi marsikaj, še več pa naredi, če e versko motiviran.
Tu se začne in konča problem migrantov… Humanitarci in cagavi politiki pa so pri tem del problema, ne rešitve le-tega. Zakaj? Zaradi specifičnega razmišljanja ljudi iz bližnega vzhoda in severne Afrike. Zaradi nekompatibilne kulture. Kltura ni le ples, običaji in takaj jajca, kultura je način življenja, način razmišljanja.[/quote]
Obstaja trgovina z belim blagom tudi v EU, ali ne? Koliko primerov je tu nerešenih?
Z ostalim pa se strinjam, vendar način reševanja še vedno ni pravi.
In še to: kot sem omenil, danes govorimo o antičnih kulturah z velikim spoštovanjem, kljub najmanj takem oz. še slabšem odnosu tako do žensk kot do sužnjev.
Bravooo, Boom ni kaj dodati!!!+++++++++++++++
Imaš pa res čudne načine sklepanja.
Očitaš mi, da izhajam iz nekih rasnih nestrpnosti in da zato ne toleriram ilegalnih migracij, ker imam druge rase za manjvredne, sebe pa za večvrednega.
Če upoštevam to tvojo logiko, potem me imajo neki drugi državljani, ker me ne spustijo v svojo državo brez dokumentov, za manjvrednega.
Prav tako sam sebe s tem sklepanjem narediš rasnega nestrpneža, ker vstop v neko državo pogojuješ z raso in ne z veljavnimi dokumenti.
In če moramo mi spuščati ilegalce, potem smo mi tisti manjvredni, oni pa večvredni, ki morajo biti deležni vseh ugodnosti, sicer bodo nas napadli s kamni.
Očitaš mi, da izhajam iz nekih rasnih nestrpnosti in da zato ne toleriram ilegalnih migracij, ker imam druge rase za manjvredne, sebe pa za večvrednega.
Če upoštevam to tvojo logiko, potem me imajo neki drugi državljani, ker me ne spustijo v svojo državo brez dokumentov, za manjvrednega.
Prav tako sam sebe s tem sklepanjem narediš rasnega nestrpneža, ker vstop v neko državo pogojuješ z raso in ne z veljavnimi dokumenti.
In če moramo mi spuščati ilegalce, potem smo mi tisti manjvredni, oni pa večvredni, ki morajo biti deležni vseh ugodnosti, sicer bodo nas napadli s kamni.[/quote]
Resnično sem razočaran nad tvojo sposobnostjo dojemanja napisanega. Ampak, jebiga, tudi taki imate pravico živet in vas ne bi zaradi manjših umskih sposobnosti že kar postreljal, tudi če bi morali kam “ilegalno migrirat”.
Poleg tega ti ne očitam rasne nestrpnosti kot take, temveč kot posledico predsodkov in strahu pred manj znanim. Ja, kaj naj rečem? No, pa saj si sam mojster iskanja vzrokov v otroštvu za razne strahove in druge čustvene anomalije. Ampak čas bi bil, da začne tako velik fant malo delat na sebi in preseka s preteklostjo.
In če moramo mi spuščati ilegalce, potem smo mi tisti manjvredni, oni pa večvredni, ki morajo biti deležni vseh ugodnosti, sicer bodo nas napadli s kamni.[/quote]
Resnično sem razočaran nad tvojo sposobnostjo dojemanja napisanega. Ampak, jebiga, tudi taki imate pravico živet in vas ne bi zaradi manjših umskih sposobnosti že kar postreljal, tudi če bi morali kam “ilegalno migrirat”.
Poleg tega ti ne očitam rasne nestrpnosti kot take, temveč kot posledico predsodkov in strahu pred manj znanim. Ja, kaj naj rečem? No, pa saj si sam mojster iskanja vzrokov v otroštvu za razne strahove in druge čustvene anomalije. Ampak čas bi bil, da začne tako velik fant malo delat na sebi in preseka s preteklostjo.[/quote]
Zakaj si se zdaj izognil neposrednemu vprašanju in nanj nisi odgovoril? A zato ker bi izpadel dvoličen?
Postavljam vprašanje ponovno namesto Robija, torej če oni lahko brez dokumentov zakaj vsi ne smemo?
To da ni pravi način reševanja ni dovolj, zakaj ne predlagaš pravega, kajti to kar se dogaja zdaj je brezvladje oziroma preferiranje ilegalcev nad domačini, in tebi se to več kot očitno ne zdi sporno, sporno postane ko bi mi porihtali kot bi moglo bit, na prvo mesto davkoplačevalce ostali pa striktno po zakonih tudi s silo če treba! To pa je napačno, kao, ker oni delajo BDP, mi pa nič, kao.
Zagovorniki kvazi beguncev, še do zdaj niso predstavili ničesar kaj si naj s temi ljudmi začnemo, služb ni, plačevati socialo pa je največja potrata, ker potem bodo te treume se samo množile, kot cigani, torej kaj je rešitev? Vse begunec sterilizirat? Samo potem bodo pa spet Amnesty in ostale opice skočle v luft!
Potapljanje ladjic bi bilo najceneje, pa še grobov ne bi zasedali, bi ribe rešle,,,, samo mi smo spet bolj papeški od papeža,
Uuuuuuuuu, ne morem verjet, Francija zaprla prve tri mošeje, na vrsti bi jih znalo biti še 100+.
Skrajni čas, mošeje ne spadajo v Evropo, koliko je cerkev v Savdski Arabiji ipd?
Naslednji korak je pa kriminalizirat vse vere in porušit še cerkve, zvonenje itak krati spanec v nedeljo!
Pravilo vzajemnosti, kolikor pravic imajo kristjani, budisti in ostali v muslimanskih deželah, toliko muslimani v Evropi. Če je v muslimanski državi druga vera prepovedana, se v Evropi prepove islam.Pošteno do vseh, kdor se ne prilagodi, naj gre v katerokoli od 57 prelepih muslimanskih dežel. Tako bomo vsi srečni in živeli v miru.
V Londonu se medtem soočajo s porastom islamofobije. Po napadih v Parizu se je število tedenskih napadov na muslimane in muslimanke več kot potrojilo. Policija je sporočila, da je bilo teden pred napadi 13. novembra zabeležnih 24 islamofobnih incidentov, dva tedna kasneje pa jih je bilo 76.
Za Matkiča. Mešano na žaru https://www.youtube.com/watch?v=8WB5_cXJaOw
Matkič kaj pa kulturna obogatitev? Poglej kako je v Londonu kulturna raznolikost. Zgleda so vsi srečni.
https://www.youtube.com/watch?v=fpN_SXTTWEI
Malo narave
https://www.youtube.com/watch?v=w6-D15kv9MY
Paris 5let nazaj
https://www.youtube.com/watch?v=e1Btc9qMALg
Matkič poglej ta islamofobni video, kako so ljudje nestrpni.
Podnaslov videa je “FUCK FREEDOM” 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=h6xdYDbxZnI
Ja kdo je bil tukaj kriv za nastalo situacijo. So jih zanalašč provocirali?
https://www.youtube.com/watch?v=g0sRmpvdIIk
Kar vam mnogim ni jasno so sveti spisi, kjer iz vsakega vernika naredijo SPEČEGA AGENTA https://en.wikipedia.org/wiki/Sleeper_agent
Ki se prebudi na POZIV o sveti vojni. To je OVERRIDE čez vse. Tudi v naši ljubi Sloveniji so pristaši priznali, da če bi morali nihati med in med bi izbrali TISTO. Sulico bi pornili v… To je za njih PRIORITY OVERRIDE. Sedaj (še) ni aktiviran, samo trendi…
Matkič kaj pa kulturna obogatitev? Poglej kako je v Londonu kulturna raznolikost. Zgleda so vsi srečni.
NESREČA
https://www.youtube.com/watch?v=fpN_SXTTWEI
Malo narave
NAGNAT
https://www.youtube.com/watch?v=w6-D15kv9MY
Paris 5let nazaj
res pa je, BOLJ SPOSOBNI PREŽIVIJO
https://www.youtube.com/watch?v=e1Btc9qMALg
Matkič poglej ta islamofobni video, kako so ljudje nestrpni.
Podnaslov videa je “FUCK FREEDOM” 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=h6xdYDbxZnI%5B/quote%5D
Matkič…
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/95/8b/d1/958bd105f22132f3359cb4c064afa0ee.jpg[/img]
Jap hvala za videe, poglejte si te barbarske opice ki si ne zaslužijo Evrop, mi pa jih še futramo 🙂
Islam je enako kugi, potrebno bo ga označit nad vratih Islamistov in alahohlečeplazcev in ga deportirat…
Zanimivo je, ko humanisti omenijo križarske vojne, spodnji filmček pove vse, kolikokrat je krščanstvo napadlo Islam in obratno, to so dejstva zgodovina ne izmišljotine.
Enkrat se bodo učili pri zgodovini, tko leta 2050 in bodo rekli otroc, tko v prvi šoli. Pa kako so bli lahko tako neumni. Sami so jih uvozili, sami so jih futrali, tko masovni avto-genocid so izvedli. Če pogledamo v naši državi. Tam folk krade kolerabo po poljih, da preživi. Tujci imajo pa all-inclusive vse. Zdej je prioriteta, da se za tujce dobro poskrbi. Lokalne patriote, nacionaliste, islamofobe pa je treba potovčt. Tko da še malo, pa se bo izplačalo, da si daš obrezat kurac, pustiš brado pa plenico ukol glave, boš prej dubu job oz karkol. Tako kot se v USA trenutno izplača, če imaš polt. Eni so te že izkoristili. Samo celotno gledano pa je vse v kurcu, posamezniki se bomo že zvlekli, samo družbeno pa se obetajo tektonski premiki. Sta pa samo 2 razlagi. V prvi bodo res prevladali teli ta novi, ker pač so zgleda sposobnejši/pametnejši, druge razlage ni. Ali pa se obeta ena največjih očiščenj v zgodovini in tisti, ki bodo/bomo preživeli, bomo živeli sanjsko življenej do smrti, kot je bilo še vedno po vojni. 50a so bila nora, pogljete kako se je fukalo po vojni;)
https://www.youtube.com/watch?v=XLzlQ7WrvfQ
Seveda tega ne najdete na televiziji in v medijih kajne 🙂 Pravilen govor in realen!
Forum je zaprt za komentiranje.