Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Predvidevam, da so aktivistke tam na meji oblečene samo v tangice ampak nam to mediji prikrivajo. No, verjetno boš ti že vedel.[/quote]

Eh, Robi je toliko notri, da se mu niti srnice ne smilijo več – mogoče res ne spadajo na krožnik, ampak v bodeči žici so pa prav luštne, če mu daš le feeling, da je zavoljo žice kaj bolj varen.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Koga? Vse kar je legalno je tudi legitimno, legitimnosti ni komaj ko nimaš zaupanja volivcev, ki se pa zgodi na volitvah ko ti podelijo legitimnost izvajat zakone.

legálen -lna -o prid. (ȃ) 1. ki je v skladu z zakoni, predpisi, zakonit: legalno delovanje društva; legalno trgovanje / doseči kaj po legalni poti // z zakonom priznan ali dovoljen: stranka je legalna / predsednik legalne vlade / šalj. ali je to tvoj legalni zaročenec 2. knjiž. nanašajoč se na zakon; zakonski: študirati legalni osnutek; legalna definicija legálno prisl.: kako je prestopil mejo: legalno ali ilegalno? v tem kraju je živel legalno ♪

legitímen -mna -o prid. (ȋ) 1. osnovan na pravu, zlasti na zakonu, zakonit: legitimna vlada / legitimni predstavniki ljudstva / legitimni dedič; pren. fantastika je legitimni otrok fantazije 2. nav. ekspr. ki je v skladu s splošno veljavnimi pravicami, normami: ta odgovor je moja legitimna obramba 3. ki izvira iz veljavne zakonske zveze, zakonski: legitimni sin / legitimna žena legitímno prisl.: legitimno zastopati koga ♪

Kaj ti bluziš?[/quote]

Še enkrat več si dokazal kako si si podoben s fašistom :

popolnoma vse, kar je Hitler izvajal, je bilo legalno, saj je imel vse vzvode za ukrivljanje in pisanje zakona v svojo korist, vprašanje pa je ali je bilo legitimno (ne, ni bilo)

Delo na črno je edina vrsta legitimnega dela, četudi je zaradi nepravilnega razmišljanja države nelegalno. Nelegalno je pa samo zaradi enega razloga: državni aparat nima nobenega legitimnega načina da krade državljanom denar na drugačen način kot s silo, ki jo legalizira, za to da lahko doseže svoje.

https://svobodni.wordpress.com/2013/10/30/legitimno-in-legalno/%5B/quote%5D

To kar je delal Hitler je bilo legalno IN legitimno, konec debate, ampak legalnost in legitimnost pa ni nujno enaka z pravičnostjo, to se pa strinjam, ampak glede legalnosti in legitimnosti pač ni vprašanja, ne pri Hitlerju, ne pri večini ostalih diktatorjev, nelegitimni so bili če so prevzeli oblast s pučem… po prvih volitvah so pač strogo gledano legitimni in legalni, če je pravično kar počnejo pa je stvar posameznikov.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

“Grki prebežnikom: Zaprosite za azil ali odidite domov”

Končno se je začelo ukrepati tam, kjer bi se že na začetku leta moralo.

Začeli so jih nasilno vozit nazaj v Atene, če ne bodo zaprosli azil pa deportacija, samo je hudič ker to stane, spet bo boga Grčija mela stroške, jaz bi jih vrgel nazaj na splave pa nastavo puške ali odveslate ali streljamo 🙂 Pojdite kot ste prišli! usput pa poiščite prekupčevalce z belim blagom ki so vas pripeljali in jih muslimansko kamenjajte….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

””Grška policija je že pred tem zaprla območje okoli mejnega prehoda z Makedonijo pri kraju Idomeni, prebežnikom pa ni dovolila, da bi se mu približali na več kot pet kilometrov. Dostop so onemogočili tudi novinarjem in sodelavcem Zdravnikov brez meja. Na mejnem območju naj bi bilo razporejenih več kot 200 pripadnikov posebnih enot policije.””

Vidite?? Vse se da! Samo Soroševe plačance oz. kot jim nekateri rečejo ”novinarje” je potrebno odstraniti pa gre!

Matkič kaj pa če je to samo reklama za Švedsko? Rape Tourism pa to. Hočjo vsi tja, k se govori, da lohk rejpneš arijko, na konc se ji boš pa še zasmilil?

Oziroma je to lobij starih bab organiziral. Po moje je sedaj najbolj priljubljena turistična destinacija med upokojenkami Švedska. Upajo, da bodo imele srečo.

Sej poznate tisti vic:

HEADLINES:
TOREK: Posiljevalec verižno posiljuje v Mestu
SREDA: Mesto preplavile stare babe

Mi je ena starejša gospa priznala, da če bi kdo hotel posiliti bi rekla “kar počas, sej se ne mudi”.
HAha! Zohan pa to. Ni bol potrebne pizde kot od stare babe. To so bolne na kurac bolj kot moški na mlado pičko.

[img]http://stream1.gifsoup.com/view5/4198198/zohan-haircut-o.gif[/img]

I said to my granny, “Remember to lock all your doors and windows tonight, or someone might break in and rape you.”

The next day I was walking round when I noticed her windows and door were lying open, so I immediately burst upstairs in a panic to find her lying on the bed crying.

I asked, “Did someone break in?”

She replied, “No, you lying little shit!”

TA starim je samo še vera noge skup držala. Danes pa se več ne zadovljijo s tem, da decu pade dol po 50em oz. da naj bi domnevno ostale vdove do smrti. Ta nova generacija babic bo tako fukala, da se bo kar kadilo. Umiral bodo na njih. Mimogrede, kaj je lepša smrt k na ženski umret? Da izbrizgaš zadnji atom in potem padeš nanjo oz. iz/od nje kot TROT. Lepa smrt.

Jst bom mlade babe fukal dokler mi bo stal, to al plačam za to al ne je samo nepotreben detajl. Kurca ne zanima kako si do pičke prišle. ME prov zanima kako je pri 80ih rint v 20letnico. Po moje je to vrelec mladosti. Notri kar vre od mladosti.

A sem jaz edini tukaj, k se ob starih babah počuti depresivno? Tiste zamorjene obraze, k jih prov iz obraza bereš kako je bila razočarana, prizadeta. Pol na eni točki se še zapustijo, zredijo. Pa sam greznico spuščajo vsakomur k jo je pripravljen poslušat. Ko pa vidm mlade ženske, so še vse polne življenja, se smejijo, boli jih kurac za politiko pa te neumnosti. Jst mislim da je ključ do mladosti da se družiš z mladimi oz mlajšimi. Mene mlade ženske pomladijo, s starimi koklami nimam skoraj nič skupnega. Kaj se bom zgovarjal o vnučkih pa dohtarjih. Če sem zato nezrel, ker imam rad mlado pičko že odkar sem se rodil in ne pojenja, pa naj tako bo. Raje sem mlad po srcu, se družim in porivam mlade ženske in sem v vaših očeh NEZREL prasec, v krizi srednjih let al karkol.. Kot da sem opisan s superlativi in dobesedno gnijem od depresije ob stari oskubljeni kokli. Jebi ga, sedaj je moj čas. Vsako leto je boljše od prejšnjega, kurac mi še bolj stoji, saj bolje pazim na zdravje. Pa tudi bolj sem se vklopil med mlado pizdovje, imamo dosti več skupnega, young@heart, počutim se mladega in živega. Fovšljive zavidljive starke bi me obsojale samo, ker so fovš, njihova mladost je izpuhtela predno so se zavedale, sedaj bi pa po descih tolkle. Zato raje nimam stika, vedno so lekcije. Stay young, healty. Young pussy je najboljši recept do srečnega in mladostnega življenja. Prvo zato ker te pač pomlajuje, kot drugo pa dobro motivira:)

“You don’t have to tell me about the spiritual benefits of young pussy, Sean. I’ve been dipping myself into those healing waters for years.” -Christian Troy “Nip/Tuck”

‘Hopefully, no nukes will be needed’ against ISIS – Putin

Emergency legislation enacted after last month’s Paris attacks has led to a fierce crackdown on France’s Islamic population. Warrantless searches and raids have become commonplace, a move which many say violates the civil liberties of Muslims.

To so iskali ker se niso bolj postavli po robu svojim bratom da si zdaj to zaslužijo!

But it’s not just private property that is being targeted – Muslims are also being singled out on the street.

“Police tried to pull the hood off the head of an Arab friend eating with my little brother. Then they detained him, saying it’s a state of emergency so they have the right,”

Tako je Francozi imajo pravico in končno jo jemljejo! Če muslimanom to ni všeč, vedo kje je srce Muslimanskega Sveta, v Savdski Arabiji ki ima ogromno pravic za njih, če verjameš seveda, naj gredo tja! Po zaščito k Alahu in Mohamedu in počakajo na svoje device!

However, one French mayor is not backing down, believing that extra security is necessary because France is “living amid an Islamic threat.”

“I’ve already doubled the number of city policemen, but I went even further. I asked all the former policemen, firefighters and servicemen to come and help to protect our citizens. If my initiative goes against the law, we should change the law. We are living amid an Islamic threat and we should be aware of the consequences. Our country, as well as other European countries, is at war – both outside our borders, in Syria for instance, and inside our borders, because our enemies live in our own country,” Robert Menard, mayor of the French town of Beziers, told RT.

In addition to warrantless searches and raids, France’s state of emergency laws allow the government to put people under house arrest, seal the country’s borders and ban demonstrations. The laws were created during the Algerian war in 1955.

Edino pravilno, popolnoma prepovedat islam ker jen asilen, zakaj z Budisti ni problemov, in se ne razstreljujejo, ker je vera takšna, musliči pa še kar ekstremno rovarijo po Svetu, zdaj bodo plačevali vsi muslimani, nič kaj se niso bunli nikoli, nobenga niso vrgli ven iz islama in mu rekli da ga Alah noče ker dela proti njegovi volji, več kot očitno je to želja Alaha!

Kdo je pa reku, da ne podpirajo, poglej ankete?:) Sam so mislil da bo šlo tako kar do nedogled do konca, do absolutne predvlade.
Ja pazi zdej bodo spet pričakovano ven privlekli kreditne kartice, love, race, religion… Da vidmo a bo tokrat tudi transakcija odobrena al bo zavrnjena. Status: ČAKAM…

Dandanes ni treba več organizirat Krićarskih vojn do Jeruzalema, kajti osvoboditi je potrebno Evropo 🙂

Matkič a ti si predpostavljal, da so ostali le žrtve, Trump je privlekel drugačne podatke. Še opomba, tak % je pošteno povedal, vprašanje kaj si drugi mislijo. Kot sem jaz opazil tukaj in na drugih forumih, vsi isto razmišljajo, so proti NAM, zdej al so bli rojeni tukaj al ne sploh nima veze zgleda, so HOMOgeni as fuck.

Most recently, a poll from the Center for Security Policy released data showing “25% of those polled agreed that violence against Americans here in the United States is justified as a part of the global jihad” and 51% of those polled, “agreed that Muslims in America should have the choice of being governed according to Shariah.”
http://www.vox.com/2015/12/7/9867900/donald-trump-muslims

Matkič mene zanima kaj bi se zgodlo, če bi tile tako delal v tehle časih…
https://www.youtube.com/watch?v=Qv34Fc83gHs

Matkič a ti si predpostavljal, da so ostali le žrtve, Trump je privlekel drugačne podatke. Še opomba, tak % je pošteno povedal, vprašanje kaj si drugi mislijo. Kot sem jaz opazil tukaj in na drugih forumih, vsi isto razmišljajo, so proti NAM, zdej al so bli rojeni tukaj al ne sploh nima veze zgleda, so HOMOgeni as fuck.

Most recently, a poll from the Center for Security Policy released data showing “25% of those polled agreed that violence against Americans here in the United States is justified as a part of the global jihad” and 51% of those polled, “agreed that Muslims in America should have the choice of being governed according to Shariah.”
http://www.vox.com/2015/12/7/9867900/donald-trump-muslims%5B/quote%5D

One, Senza in Boom bi jih še naprej zagovarjala pa če bi blo to 100% tako kot je zdaj 25% recimo…. pač ker so bogi begunčki 🙂 oziroma ne, to lahko ker ne znajo branit svoje države, ups pardon ker sva midva porušla njihovo državo, lol….

Ja tko je. Isti podpirajo musliče in homote, ti se bodo med sabo hitro zmenili:) Narava vedno najde pot. Zakon narave oz. kako pravijo LIKE ATTRACTS LIKE je mantra tega foruma. Defekt privabi defekte in oba se zrihtata;D Nature!

Matkič sam za šalo, ni noben HATE SPEECH pa to. Me zanima kaj bi se zgodilo, če bi to v Nemčiji zganjali (vemo kdaj). Da bi se drli rasisti, nacionalisti, fobi… Oziroma, da bi stran metali hrano, pa metali kamne? A si predstavljaš ta scenarij sploh?:) Fora je, da noben v največji domišljiji neb niti pomislil, da bi se tako norca delali iz lokalnega prebivalstva. Sedaj ap so zavohali šibko kri in se nam smejijo v faco. Prov tist IN YOUR FACE “We will fuck you in the ass, takeover enverything, gotta problem with that fucking racist?” “No problem, welcome sir.” Oni so prepričani, da nam je Alah zastrupil možgane, nas omamil kot Cosby, sedaj nas bodo pa pofukali v rit, v zahvalo pa se že delajo device.

Ej Matkič, zdej si vidu kakšni so, pa probi uporabit kot pri ai kido njihovo energijo v svoj prid. Delaj se musliča, se te bodo vsi bali oz. boš dubu povišico. Prid s tepihom na šiht, če te odpustijo boš dubu GADNE PARE. Pa tole posluš med malco haha. https://www.youtube.com/watch?v=c71fJV8gyjM
Če si želijo tega pa boš zato bolj cenjen pa plačan? A ni bol k da te zabijajo skozi, zgleda si želijo tega, dajmo ljudem kar želijo.

Matkič, na malo za sprostitev 😉
https://www.youtube.com/watch?v=earn30qEnJ8

FUNNY AS FUCK!

HAHA!!!!!!!!!!!! MATKIČ;!! Dej prid res s takim kovčkom na malco, da vidmo te BORCE za pravico ali bodo brez predsodkov;))))) https://www.youtube.com/watch?v=earn30qEnJ8#t=2m10s

HAHA!!!!!!!!!!!! MATKIČ;!! Dej prid res s takim kovčkom na malco, da vidmo te BORCE za pravico ali bodo brez predsodkov;))))) https://www.youtube.com/watch?v=earn30qEnJ8#t=2m10s%5B/quote%5D

Hehehe…..

MATkič evo mal MATematike
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/leta-2100-slovencev-ne-bo-vec
Problem je, da hoče nekaj defektnih posameznikov voditi samo masovni samo… oz avtogenocid…
Hočejo da izumremo, VSI, v to hočejo vse prepričat, da se pustimo (iz)umret.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close