Najdi forum

Splash Forum Politični čvek zakaj slovenci so na strani ukrajine

zakaj slovenci so na strani ukrajine

Nič novega. Zabita drhal rada navija. Seveda vedno za napačno stran, ki jim jo vsilijo mediji. V Iraku so tudi za pogumne in dobre Američane navijal, prav tako v Libiji in povsod drugje, vse od Vietnama dalje. Tokratno navijanje za “ubogo Ukrajino” zna imet pa resne posledice in na koncu visoko ceno za vse nas.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 01.03.2023 ob 19:21

Nikoli, 01.03.2023 ob 19:08

Ne zagovarjam Rusije, ker je tam in s Putinom veliko narobe.

A še več je narobe v Ukrajini.

In tudi s tem, da je Ukrajina zavedena z vso Nato pomočjo, ki jo je in jo bo dobivala, da se oslabi Rusija.

Ukrajina je samo kolateralna škoda za zahodni  napad na Rusijo.

Že po tem, da razen z namenskimi iskanjem ne dobivamo nobenih informacij o dogajanju v Rusiji, ker so na popolni cenzuri, je veliko jasno.

o ostalem sem že napisal, smo tole- cenzuro imajo tudi rusi, tako da ti ni ravno jasno.

In drugič, to kar se dogaja v rusiji, se da videt marsikje, ni treba ravno na telegram in v kontakte, čeprav se tudi to z lahkoto da. Zaenkrat rusi še vedno na veliko objavljajo na YT, pa še kje. Če te že firbec.

@wd40a

Jep… Kar se cenzure tiče ima Rusija podobno stanje kot saferjot v 80-tih. Če kaj narobe blekneš, greš v Sibirijo za 10+ let.

Nikoli, 01.03.2023 ob 19:36

Govorim o cenzuri novic v EU, že eno leto ni (uradno) mogoče gledati ruskih poročil, dostopati do njihov novic prek interneta …

OK, jaz znam in  vem, kako to narediti, velika večina pač ne.

Tudi kabelski operaterji po Evropi so ukinili ruske programe, ni tako samo pri nas.

@Nikoli

Jaz občasno pogledam ruske medije – npr. RT. Stvari, ki se tam vrtijo so milo rečeno bolne.

BTDT nepr., 01.03.2023 ob 22:28

@wd40a

Jep… Kar se cenzure tiče ima Rusija podobno stanje kot saferjot v 80-tih. Če kaj narobe blekneš, greš v Sibirijo za 10+ let.

Ja ja v 80. si kam šel, če si narobe bleknil☝️🤣🤣🤣. Daj vozi tele nevedno, bunka zarukana fuknjena. Toliko norčevanja iz politikov in politike kot ga je bilo v 80. ni bilo nikoli prej in nikoli pozneje več.

@avtor teme:  verjemi, da tvoje mnenje, kot mnenje vseh ostalih monovcev na to temo, je popolnoma nepomembno.

Gubljenje vremena.

Rambonenko, 01.03.2023 ob 20:27

Zakaj so Slovenci na strani Ukrajine? NISO, razen volivcev SDS.

Slovenci so na strani resnice. Kdo je koga napadel? Kijev napada Donbass že od l. 2014, Moskva pa je rekla – dovolj.

Zato slovenski mediji in tudi rusofobna slovenska politika nimajo jajc, da bi izvedli obširno javno anketo. Nimajo jajc! Ker bi dojeli, da nimajo legitimne podpore za podpiranje nacističnega režima v Kijevu, ki igra posredniško vojno proti Rusiji do zadnjega Slovana.

V Berlinu 40.000 ljudi v podporo Rusiji in proti Natu. v Parizu podobno.

@Rambonenko

Kolikor poznam zgodovino Rusije, so na ozemlju Ukrajine, tudi Donbasa večinsko prebivalstvo Kozaki. Ti so bili od nekdaj moteč element v peti ruskemu imperiju (v kakršnikoli politični obliki že) in tudi danes so večinski del upora proti ruski vojski. Vmes so jih kaznovali tako, da so jih v miljonskih številkah preselili na vzhod, pretežno v Sibirijo. Teh prisilnih preseljevanj je bilo več, tako pod Stalinom, kot pod carsko oblastjo in na izpraznjen prostor je cesarstvo naselilo ruski živelj, ki je sicer živel severno od današnje Ukrajine. Podobno velja tudi za Krimski polotok, samo da so tam bili prej Grki, Tatari…

Rusija je bogata z naravnimi danostmi, a kljub temu precej revna. Če primerjaš BPD, so bili pred tem sranjem na nivoju Španije ali Italije pri tem, da so imeli precejšen beg možganov za razliko od zahodnih držav.

Rusi so od nekdaj ravnali podobno kot Srbi v saferjot in čaka jih zelo podobna zgodba kot Srbijo, le obseg sranja, ki ga bodo morali požreti bo morda malo manjši, ker bodo na koncu še vedno lahko prodajali les, plin, nafro, rudnine…

Jaz vem☝️, 01.03.2023 ob 22:35

Ja ja v 80. si kam šel, če si narobe bleknil☝️🤣🤣🤣. Daj vozi tele nevedno, bunka zarukana fuknjena. Toliko norčevanja iz politikov in politike kot ga je bilo v 80. ni bilo nikoli prej in nikoli pozneje več.

Si precejšen bedak. Lahko si se norčeval, če si pa obelodanil kako resnico, ki bi lahko prizadela oblast, tako kot je storil moj oče, so ti pa uničili življenje in se zelo potrudili tudi razbiti družino. Jbg, taka je bila usoda, ki sem jo živel.

Se strinjam. Slovenci nismo na strani nacizma in fašizma in nikoli nismo bili. Razen debilnih psihičnih bolnikov, kot so SDS in še par psihotov, ki so polni zlobe in sovraštva.

Že covid fašizem je pokazal kdo je pri zdravi pameti in kdo je popoln debil. In tokrat je popolnoma enako, ker je v ozadju isti plan in isti bolniki.

BTDT nepr., 01.03.2023 ob 22:49

Si precejšen bedak. Lahko si se norčeval, če si pa obelodanil kako resnico, ki bi lahko prizadela oblast, tako kot je storil moj oče, so ti pa uničili življenje in se zelo potrudili tudi razbiti družino. Jbg, taka je bila usoda, ki sem jo živel.

Daj ne nabijaj neumnosti in si ne izmišljaj fantazij, ker si res total zabit idiot….eh. Si ti ekstra “poslovnež” sploh že kdaj napisal kak stavek resnice na mon? Nisi ne? Samo fantazije in prazno izmišljeno kvasenje.

Pa wd ju se je tudi čisto skisalo. Sele zdaj z Ukrajino je pokazal svoj pravi jaz, zato je tudi ostal samski nezmozen ustvarit družino.

John Mearsheimer: »ZDA in njeni zavezniki so glavni krivci za vojno v Ukrajni, poslali so jo na pot uničenja!«

Kot je že znano dejstvo, je Ukrajina leglo neonacizma, ki so ga proizvedle in financirale fašistične ZDA. Tu je posnetek, ki med drugim dokazuje, da so državni udar in novo oblast v Ukrajini postavile fašistične ZDA. Med telefonskim pogovorom (35 minuta), fašistka Nuland pove, fuck EU.

In točno to o vas debilih, ki ližete rit fašistom, menijo ZDA. Zaradi vas debilov, ki obožujete fašizem, boste tudi Evropo spravili v vojno.

(https://www.bitchute.com/video/Y3TO5MMkZKCo/)

Zato ste debili psihoti, ki ogrožate tudi Slovence.

Rambonenko, 01.03.2023 ob 23:11

John Mearsheimer: »ZDA in njeni zavezniki so glavni krivci za vojno v Ukrajni, poslali so jo na pot uničenja!«

Seveda so fašistične ZDA glavni krivec. Zgoraj sem prilepil posnetek, ki to dokazuje.

Sokrivi za genocid so pa tudi vsi debilni zagovorniki fašizma. Debil WD40 je omenil napade Rusije. Naj si debil pogleda spisek napadov od fašistične ZDA. Najdaljši spisek in največ pobitih ljudi po svetu imajo ZDA.

Ameriški general Jack Keane: »To je donosna naložba, za samo 66 milijard $ smo dobili Ukrajino, ki se namesto nas bori proti Rusiji!«

Jaz vem☝️, 01.03.2023 ob 22:57

Daj ne nabijaj neumnosti in si ne izmišljaj fantazij, ker si res total zabit idiot….eh. Si ti ekstra “poslovnež” sploh že kdaj napisal kak stavek resnice na mon? Nisi ne? Samo fantazije in prazno izmišljeno kvasenje.

Pa wd ju se je tudi čisto skisalo. Sele zdaj z Ukrajino je pokazal svoj pravi jaz, zato je tudi ostal samski nezmozen ustvarit družino.

Heh… mislim, da se je vam, ruskim navijačem skisalo. Očitno so se tokrat tudi Srbi premislil in v Ukrajino poslali vojaško pomoč… Bojda že lep čas Ukrajina dobiva GRAD rakete iz Srbije. 😉

Rambonenko, 01.03.2023 ob 23:14

Ameriški general Jack Keane: »To je donosna naložba, za samo 66 milijard $ smo dobili Ukrajino, ki se namesto nas bori proti Rusiji!«

Vsaka vojna je za nekatere zelo donosen posel. Rusi so to desetletja počeli v Afriki. Wagnerjevci so v Kongu dosegli, da se je francoska tujska legija od tam v paniki evakuirala. Šlo je pa za kontrolo nad rudniki zlata in diamantov…

BTDT nepr., 01.03.2023 ob 23:37

Heh… mislim, da se je vam, ruskim navijačem skisalo. Očitno so se tokrat tudi Srbi premislil in v Ukrajino poslali vojaško pomoč… Bojda že lep čas Ukrajina dobiva GRAD rakete iz Srbije. 😉

Navijač tupi si ti, mi smo samo realni, ne navijam za nikogar. Sicer pa zguba lažniva klošarska, res moraš bit stalen dežurni trol?

BTDT – Bumbarsko Tele Debil Trol,……tako nekako je pri tebi “poslovnež” na socialki.☝️🤣…rezident je rekel da je. Pa tele sploh ne ve kaj beseda pomeni.🤣

robi9, 01.03.2023 ob 23:14

Seveda so fašistične ZDA glavni krivec. Zgoraj sem prilepil posnetek, ki to dokazuje.

Sokrivi za genocid so pa tudi vsi debilni zagovorniki fašizma. Debil WD40 je omenil napade Rusije. Naj si debil pogleda spisek napadov od fašistične ZDA. Najdaljši spisek in največ pobitih ljudi po svetu imajo ZDA.

Zame je debil tisti, ki ne zna ocenit situacije in kdo ima več možnosti za zmago, ko pride do pretepa in zato potegne z napačnim.

O Mearsheimer-ju pa samo toliko: Miselno je ostalina preteklega stoletja. Sicer ima za večino reči o katerih govori povsem prav, a to, čemur smo priča danes, je recesija v ekonomiji političnega vpliva na celotni zemlji. Moraš pač računat s tem, da so Kitajci in Rusi izrinili Američane iz večjega dela Afrike in precejšnjega dela Južne Amerike in to, kar danes počno Američani je točno to – spravili so se na šibkejšega od obeh nasprotnikov preko hrbtov Ukrajincev. Če Ukrajincem uspe, bodo imeli naslednjih 1000 let mir pred Rusi, Američani si bodo obnovili vpliv, trgovina bo spet stekla… Če ne, nas čaka kaos in še več takih vojn, kot se sedaj dogaja v Ukrajini. Danes mi je jasno, zakaj so se Američani tako na hitro pobrali iz Afganistana…

@Jaz
vem

Heheh, poslovnež nisem več že skoraj eno leto, tudi pogodba o svetovanju s kupcem mojega podjetja je že potekla. Pri 50- letih sem upokojenec z letnim prihodkom preko 100k€. Zdaj se pa zjokaj.

BTDT nepr., 01.03.2023 ob 23:53

@Jaz
vem

Heheh, poslovnež nisem več že skoraj eno leto, tudi pogodba o svetovanju s kupcem mojega podjetja je že potekla. Pri 50- letih sem upokojenec z letnim prihodkom preko 100k€. Zdaj se pa zjokaj.

Nikoli nisi bil drugega kot tečen nadležen klošar….eh Nisi ti tisti, ki ga niti na csd niso spustili? Nisi pisalo pred leti o tem, preden si se poslovilo z mona in odprlo ponoči tri podjetja v tujini, čez pol ure si bilo pa nazaj na monu?☝️🤣🤣🤣🤣….jaoooooooo 🤣🤣🤣

Jaz vem☝️, 01.03.2023 ob 23:57

Nikoli nisi bil drugega kot tečen nadležen klošar….eh Nisi ti tisti, ki ga niti na csd niso spustili? Nisi pisalo pred leti o tem, preden si se poslovilo z mona in odprlo ponoči tri podjetja v tujini, čez pol ure si bilo pa nazaj na monu?☝️🤣🤣🤣🤣….jaoooooooo 🤣🤣🤣

Res je ob prodaji slovaške podružnice, kamor sem preselil večino poslov, sem imel precej dela, zato sem določen čas manjkal pri zajebavanju tebi podobnih tu na na MON-u. 😉

Prvo podjetje pa sem ustanovil pred malo več kot 15 leti. 😉

BTDT nepr., 02.03.2023 ob 00:04

Res je ob prodaji slovaške podružnice, kamor sem preselil večino poslov, sem imel precej dela, zato sem določen čas manjkal pri zajebavanju tebi podobnih tu na na MON-u. 😉

Prvo podjetje pa sem ustanovil pred malo več kot 15 leti. 😉

Dobro je dobro. Ti kar fantaziraj. Ti bo bolj toplo..☝️🤣

javešda, 01.03.2023 ob 21:59

wd40a, 01.03.2023 ob 18:31

zelsnski kaže točno tak obraz kot ga hoče, vse kar je na TV je preračunano v piko, isto kot putin.

Iztop Slovenije iz katere koli španovije ne reši ničesar, za putina smo del degenerativnega zahoda, ki mora propasti, nas pa Nato mogoče delno reši, ko se utrga orbanu in popiše pogodbo s satanom.

Kar se situacije tiče in nukleark so še hujše stvai, kot če se uparimo.

Kar se tiče upiranja rusiji, če gledaš zgodovino, dokler je ne dobijo dovolj po gobcu, bodo poskušali in poskušali. če ukrajina sklene mir, bodo čez deset let spet poskušali. če jim bo uspelo bodo usekali drugam, ne pozabit teh prismodarij, rusija je segala do švedske. tole sranje zna trajat par desetletij s par premirji  dokler jih ne bo pol manj, se pravi dve generaciji morata gagnit.

Če jih bo svet prenašal, ampak tu so še kitajci, pa indijci. amerikanci se kot kaže poskušajo izolirat od vsega, v naslednjih… nekaj desetletjih.

skratka- nihče ne ve kaj bo, vseeno če se nehamo sekirat v naprej.

Ni tako, in ne straši.

Jebemvas trole janšistične v glavo.  Kot da ne vemo zakaj Rusija vztraja na Črnem morju?

prjatu umiri konje, tudi ti veš en kurac. Četudi se še tako trudiš razmišljat nimaš dovol informacij da bi lahko prišel do pravilnega zaključka, zato je tole jajcanje popolnoma brez smisla.

Zate in še par ostalih:

A so vas na alterju že siti, prepoznavam par znanih popizdevanj zadnje čase… ste v banovcih, al kaj, jah nimaš kaj ,proruski troli zadnje čase niste moderni…

New Report

Close