Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj so ene v lica kot nafilani piščanci?

Zakaj so ene v lica kot nafilani piščanci?

Opazil sem nekaj. Na Tv in v okolici  (delam med veliko ljudmi) je vedno več žensk, ki so videti, kot kure, ki jih v nedeljo pod kožo nafilaš za v pečico za kosilo.

Koža na licih oz ličnicah se jim sveti od napihnjenosti, občutek dobim, da jim jo bo vsak trenutek raztrgalo. Vsa lica so rozkasta, oči pa,kot da so postale Kitajke ali Mongolke. In to po istem kopitu, vse enako.

Kaj je to za en vrag? Moram reč, da se mi gravža pobožat taka lica, ne morem pomagat.

Joga.

Sodobni posegi.

Ja, tako je, današnje ženske so vse enake. Povzamejo po eni influenserki in pol druga po tej itd. Na koncu so vse enake. Malo žalostno, da nimaš svojega stila, da si enaka kot ostale.

TO JE BOTOKS!!!

Bolje bolj okrogel obraz, brez gub, kot pa suha ženska, s postarano, in gubasto zmečkano faco. Ni grse stvari, kot obraz , ki spominja na posušeno rozino

Odgovor na objavo uporabnika
bikica13, 15.11.2024 ob 13:51

TO JE BOTOKS!!!

noben botox to ni…. filerji so to

botox ne napihuje

Hahaha, ti Nina si sigurno ena teh polnih lun iz Kitajske :):). A res misliš, da si lepša, ko te gledajo  in se bojijo,ker  ne vedo, kje boš eksplodirala?:):) Bljak:):)

Grozne ste s tem drekom v facah , ampak imate srečo in se v vaših ogledalih vidite drugačne, kot vas vidi ves drugi svet. Blagor neumnim, so že od nekdaj govorili. Pa res je tako.

Sem malo poguglala, kaj sploh lični filerji so in kako to izgleda po uporabi. Ugotavljam, da bi mojemu nekoliko povešenemu obrazu to kar prav prišlo.

A seveda mi ne bo prišlo prav, ker takih zadev pač ne uporabljam. 🙂

Zih se preveč hidrirajo

Žeja je hudičev izum

Ženskam so toliko sprali možgane, da se hodijo filat z inekcijami kemije pod kožo. Niso več dovolj kremce, mejkap, silikoni, bbl… Ni je stvari, ki si je ne bodo naredile, da bi zgledale bolj privlačne čeprav izgledajo kot napihnjene odurne race in so v resnici nagravžne za bruhat. Vedno na koncu izgubijo bitko s časom in postanejo zagrenjene in propadle čarovnice.

Ajej kako so vas nalagali in ste nasedle namesto, da bi delale na karakterju.

Odgovor na objavo uporabnika
res si bikica, 15.11.2024 ob 15:15

noben botox to ni…. filerji so to

botox ne napihuje

Potem so zavaljene 🙂

No, ampak resnici na ljubo… saj ti jih ni treba božat, a ne?

New Report

Close