Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj so frizerji tako dragi?

Zakaj so frizerji tako dragi?

Jaz sicer pojma nimam o ničemer, o ekonomiji pa sploh, ampak, a ni tako, da so sorazmerno visoke plače na vseh nivojih nekakšen pogoj za blaginjo družbe? Mislim, ne morejo biti frizerke, trgovke, čistilke slabo plačane in s svojimi bednimi mezdami generirat denarni tok, ki bo narodni ekonomiji prikazoval vsaj v statistiki neke zavidljive številke?

Blaginja? Denarni tok zavidljivih cifer? V Sloveniji tega ni in nikdar ne bo. Več kot 2/3 vseh plač je bednih in mnogo preveč imamo obdavčen OD (dohodninska lestvica bi morala biti najmanj x2). Fiskalni sistem bi morali prenoviti…toda kaj ko v politiko rine folk, ki jim za to ni mar; skratka bolje ne bo.

Če so izvoljeni zakaj ne bi rinili 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Moškim frizerjem le? Jah, nekateri imajo velike in ostre škarjice… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Antilopa, sama poskrbiš za frizuro? Pa kera škrtica si ti. Če te je v preteklosti frizerka “slabo” postrigla…a si ti ves čas mižala?

Jaz že 8 let nisem bil pri frizerju, kakšen frizer, klingica, pa gremo.

Seveda sem škrtica, ker želim kvaliteto za svoj denar. 🙂

Jaz že vsaj 20 let ne. Pa jih imam drugače rad. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz že vsaj 20 let ne. Pa jih imam drugače rad. :)[/quote]

A pol imaš dolge lase kot Adi Smolar? :))

Jaz tudi že kakšnih 20 let ne. 🙂

A pol imaš dolge lase kot Adi Smolar? :))[/quote]
Pogosto si kar hodim po njih. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda sem škrtica, ker želim kvaliteto za svoj denar. :)[/quote]

In v vseh letih še nisi našla kvalitetnega frizerja? Kaj imaš tako nemogoče lase, da jih nihče ne ukroti:))). To je tako kot če bi napisala, da si šivaš sama, ker še nisi našla obleke po meri.

In v vseh letih še nisi našla kvalitetnega frizerja? Kaj imaš tako nemogoče lase, da jih nihče ne ukroti:))). To je tako kot če bi napisala, da si šivaš sama, ker še nisi našla obleke po meri.[/quote]
Eni to zmorejo bolje sami, zakaj bi plačevali drugim za neke take simpl stvari? 😉

Da se niti postrižt ne znaš sam moraš bit pa že res bogi v kepo.

….ker ko uredijo žensko glavo, ta izgleda za 4 mesece mlajša in plača se to.

In v vseh letih še nisi našla kvalitetnega frizerja? Kaj imaš tako nemogoče lase, da jih nihče ne ukroti:))). To je tako kot če bi napisala, da si šivaš sama, ker še nisi našla obleke po meri.[/quote]

Mogoče meni ni treba iz obupa tekati k frizerki, zato da bi javnost prepričala, da sem naravna blondinka? :)) Ker zaupam v svojo naravno barvo las – rjavo. 🙂

Eni to zmorejo bolje sami, zakaj bi plačevali drugim za neke take simpl stvari? ;)[/quote]

Nekako si še predstavljam pri nezahtevnemu moškemu, da vzame mašinco v roke, določi nastavek in se po celi glavi enakomerno “ostriže”. Ne vem pa, kako bi to zgledalo pri ženski, če bi želela že najosnovnejši paž.

Mogoče meni ni treba iz obupa tekati k frizerki, zato da bi javnost prepričala, da sem naravna blondinka? :)) Ker zaupam v svojo naravno barvo las – rjavo. :)[/quote]

Iz obupa hodiš po cunje v trgovino? Ok, vsak po svoje. Ne obiskuješ frizerja, imaš naravno barvo las…škrtica:))).

Barvajo se itak samo še najstnice. S tem se hvalit, ne vem no… 🙂

Seveda EB. Ti, ki cele dneve ždiš doma, si res najbolj kompetentna oseba:). Meni je barvanje cool, to počnem, ker se mi dopade in ne delam nobene zgodbe iz tega.

Mogoče meni ni treba iz obupa tekati k frizerki, zato da bi javnost prepričala, da sem naravna blondinka? :)) Ker zaupam v svojo naravno barvo las – rjavo. :)[/quote]

Iz obupa hodiš po cunje v trgovino? Ok, vsak po svoje. Ne obiskuješ frizerja, imaš naravno barvo las…škrtica:))).[/quote]
Če je ženska zadovoljna s sabo in svojo frizuro, pač ne vidim v tem nekega problema, če si sama zrihta frizuro.

Seveda EB. Ti, ki cele dneve ždiš doma, si res najbolj kompetentna oseba:). Meni je barvanje cool, to počnem, ker se mi dopade in ne delam nobene zgodbe iz tega.[/quote]
Se pravi, imaš pobarvane laske, pa tipkaš po forumu več od mene. Ne hodiš nič ven, žurat pa to ? Zakaj pa se potem sploh barvaš, če ne najdeš dovolj časa niti se pogledat v špegu ? :)))

Iz obupa hodiš po cunje v trgovino? Ok, vsak po svoje. Ne obiskuješ frizerja, imaš naravno barvo las…škrtica:))).[/quote]
Če je ženska zadovoljna s sabo in svojo frizuro, pač ne vidim v tem nekega problema, če si sama zrihta frizuro.[/quote]

Saj pravim Robi, ne znam si predstavljati, da se ženska sama postriže. Kako se vidi zadaj, najbrž nekih simetrij tudi ni ipd. Lahko si pa tako hudo skromen, da si zadovoljen s čisto vsem, samo da prišparaš.

Seveda EB. Ti, ki cele dneve ždiš doma, si res najbolj kompetentna oseba:). Meni je barvanje cool, to počnem, ker se mi dopade in ne delam nobene zgodbe iz tega.[/quote]
Se pravi, imaš pobarvane laske, pa tipkaš po forumu več od mene. Ne hodiš nič ven, žurat pa to ? Zakaj pa se potem sploh barvaš, če ne najdeš dovolj časa niti se pogledat v špegu ? :)))[/quote]

Ja, res sem veliko za PC-jem. Če bi šel gledat mojo zgodovino, bi videl da je to eden izmed redkih vikendov, da pišem čez dan, ker to posega v moj prosti čas. Ampak danes sem že hribolazila zjutraj, ko si še ti sladko spal in imam zdaj čisti relax zase ter sem se lotila enih drugih stvari, zaradi česar sem za pc. Ne vem, kako ti razpolagaš s časom, ker moje pisarjenje na forumu vidiš kot edino aktivnost. A bi ti morala tedensko pošiljati svoj urnik, te osveščati, da forum ni vse, kar naj bi imela?:)))

Ej, dons se bom še pobarvala:). To mi vzame cca. 1h in 30 minut, vmes je veliko čakanja in ti šment, morda bom spet na forumu. O ostalih stvareh te pa ne mislim osveščati. Važno, da se tebi fuuuul dogaja, a ne:).

Ne vem, kako to počne in kako zahtevna je. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close